Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Πιερρακάκης φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό
  • Μπακαεΐ: Το Ιράν ενήργησε με καλή πίστη, αλλά οι ΗΠΑ οδήγησαν το Μνημόνιο της Ισλαμαμπάντ σε κρίση
  • Σταυροβελονιά με 48 λέξεις
  • Σαν σήμερα 14 Ιούλη
  • Ο λιβανικός στρατός «αρνείται» τον συντονισμό με το Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπαγόρευσαν οι ΗΠΑ
  • H Παλαιστινιακή Αντίσταση τιμά τον Μοχάμεντ Ντέιφ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Τα κομματικά επιτελεία του ΠΑΣΟΚ εξειδικεύουν τις θέσεις για την Παιδεία
Παιδεία

Τα κομματικά επιτελεία του ΠΑΣΟΚ εξειδικεύουν τις θέσεις για την Παιδεία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Ιούν 2009, 00:00

Με την καθοδήγηση της Αννας Διαμαντοπούλου και σε συνεργασία με ημέτερους «ειδικούς» και εκπροσώπους όλων των βαθμίδων, οι κομματικές επιτροπές του ΠΑΣΟΚ επεξεργάζονταν όλους αυτούς τους μήνες την εξειδίκευση των θέσεων για την Παιδεία. Τις άγρια νεοφιλελεύθερες θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την Παιδεία, τις παρουσιάσαμε σε προγενέστερο φύλλο της εφημερίδας (αρ. φύλ. 551, 11 Απρίλη 2009), όμως σύντομα, λέει, θα έχουμε και την εξειδίκευσή τους. Πρόγευση πήραν ήδη οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας από την ομιλία της Διαμαντοπούλου στην 78η Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα, όπως και ένιωσαν από πρώτο χέρι το μέγεθος του αυταρχισμού που φέρνει η μυρωδιά της εξουσίας.

Οι «εξειδικευμένες» θέσεις, τις οποίες οσονούπω θα δεχθούμε κατακέφαλα είναι οι εξής:

– Χρηματοδότηση στο 5% στο τέλος της τετραετίας και 2% για την έρευνα. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί όλη η προηγούμενη διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία η Παιδεία ήταν και πάλι ο φτωχός συγγενής, αλλά και η στάση του ΠΑΣΟΚ σήμερα απέναντι στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης, όπου ούτε για μια στιγμή δεν αμφισβητείται η απλόχερη ενίσχυση του κεφαλαίου. Την ίδια λαμπρή εξαγγελία είχε κάνει βεβαίως και ο Καραμανλής, που μετά επικαλέστηκε την «καμένη γη» και τώρα πιπιλάει την καραμέλα της κρίσης. Από Μαυρογιαλούρους έχουμε μεγάλη εμπειρία. Βεβαίως, τα χρήματα αυτά δεν θα δοθούν χωρίς ανταλλάγματα. Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει ως προϋπόθεση τη «λογοδοσία» των εκπαιδευτικών μονάδων και την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου. Ο παραλληλισμός με την αξιολόγηση, που θέσπισε η ΝΔ, των Πανεπιστημίων ως όρος για τη χρηματοδότηση των μεταπτυχιακών τους και η κατάρτιση τετραετών αναπτυξιακών προγραμματισμών συμπεφωνημένων με την κυβέρνηση είναι εμφανέστατος.

– Το Ολοήμερο Σχολείο γίνεται ο καθολικός τύπος σχολείου. Το ΠΑΣΟΚ θα προωθήσει δηλαδή με πιο έντονους ρυθμούς την προσαρμογή του σχολείου στις εργασιακές σχέσεις-μπάχαλο των γονιών. Για να λουστράρει το «πάρκινγκ» παιδιών μιλάει για ενιαί-ο πρόγραμμα και νέα αναλυτικά προγράμματα. Τσιμουδιά για το καθεστώς των ωρομίσθιων, που στελεχώνουν το ολοήμερο παιδοφυλακτήριο.

– Επανεξέταση της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών. Προσέξτε, δε μιλάει για υποχρεωτική, καθολική επιμόρφωση σε τακτά χρονικά διαστήματα, πανεπιστημιακού τύπου, γιατί δε θέλει να αναλάβει καμιά τέτοια δέσμευση που κοστίζει. Οι ταχύρυθμες, της «πλάκας» επιμορφώσεις, στην κατεύθυνση που ορίζει ο προσανατολισμός της εκπαίδευσης στην αγορά θα είναι και πάλι ο κανόνας.

– Εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και των εκπαιδευτικών. Αξιοποίηση δηλαδή των νόμων της «μεταρρύθμισης Αρσένη». Αυταρχισμός, καταστολή, οσφυοκαμψία, υποταγή, επιβολή σιγής νεκροταφείου, ώστε η κυρίαρχη πολιτική να εφαρμόζεται αναντίρρητα.

– Σταδιακός περιορισμός γνωστικών αντικειμένων. Δι-εύρυνση μαθημάτων επιλογής στο Λύκειο. Εθνικό Απολυτήριο. Τα ΑΕΙ θα ορίζουν τα γνωστικά αντικείμενα και το συντελεστή βαρύτητας. Ενα σχολείο δηλαδή σκληρά ταξικό, που ενισχύει τη διαφοροποίηση και κατηγοριοποίηση των μαθητών, ένα σχολείο που σμιλεύει τον «μερικό» και υποταγμένο άνθρωπο και εργαζόμενο. Και ένα εξεταστικό σύστημα πολύ σκληρό, αφού η απόκτηση του Εθνικού Απολυτήριου προβλέπει πανελλαδικές εξετάσεις σε όλες τις τάξεις του Λυκείου σε 8-9 μαθήματα, ενώ υψώνονται τείχη ψηλά και από τα Πανεπιστήμια με την καθιέρωση συντελεστών βαρύτητας, κ.λ.π.

–    Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση συνδεδεμένη με την ανάπτυξη και την απασχόληση. Χωροταξικός σχεδιασμός και σύσταση ανεξάρτητου συμβουλευτικού οργάνου για τη δημιουργία νέων τμημάτων. Μελέτη βιωσιμότητας του σημερινού αριθμού τμημάτων και σχολών των ΑΕΙ-ΤΕΙ. Δηλαδή προβλέπεται η διατήρηση των δυο τύπων σχολείων και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έναν για την «πλέμπα» και έναν για την ελίτ. Η ανάπτυξη και απασχόληση οδηγούν στην πλήρη υποταγή στις επιχειρήσεις και τις ανάγκες της καπιταλιστικής αγοράς και στην αποφασιστική συρρίκνωση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της Παιδείας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚαλύτερες φέτος οι επιδόσεις, χιλιάδες και πάλι οι χαμένες θέσεις και οι υποψήφιοι κάτω από τη βάση
Επόμενο άρθρο Δάσκαλε που δίδασκες

Σχετικά Αρθρα

Μας πήρανε χαμπάρι και πλάκωσαν σωρηδόν όλα τα κολλέγια για να πανεπιστημιοποιηθούν

Παιδεία 12 Ιούλ 2026, 09:27

Πολυτεχνείο Κρήτης: Απαράδεκτες συνδικαλιστικές διώξεις σε φοιτητές της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ)

Παιδεία 12 Ιούλ 2026, 08:43

Απεργία-Αποχή εκπαιδευτικών: Σκόπιμες καθυστερήσεις στην «αξιολόγηση» από τη διοικητική ιεραρχία

Για να κριθούν οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή με το αυστηρότερο καθεστώς του 2026

Εργατικά 11 Ιούλ 2026, 17:03

Να μελετηθεί άμεσα η στατική επάρκεια των σχολείων που βρίσκονται πάνω στη γραμμή 4 του Μετρό (Κυψέλη, Εξάρχεια κλπ)!

Παιδεία 8 Ιούλ 2026, 20:57

Ο Πιτσιλής της ΑΑΔΕ αγκαλιά με τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» για χατίρι του Μητσοτάκη

Παιδεία 8 Ιούλ 2026, 09:56

Ομόφωνα κατά δυνητικής αργίας εισηγείται το Πειθαρχικό Συμβούλιο για τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς Χαρτζουλάκη και Χοτζόγλου

Σιγή ιχθύος από την Ζαχαράκη

Εργατικά 8 Ιούλ 2026, 07:44
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Ο Πιερρακάκης φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό

14 Ιούλ 2026, 14:09
Διεθνή

Μπακαεΐ: Το Ιράν ενήργησε με καλή πίστη, αλλά οι ΗΠΑ οδήγησαν το Μνημόνιο της Ισλαμαμπάντ σε κρίση

14 Ιούλ 2026, 11:52
Διεθνή

Σταυροβελονιά με 48 λέξεις

14 Ιούλ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Ιούλη

14 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο λιβανικός στρατός «αρνείται» τον συντονισμό με το Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπαγόρευσαν οι ΗΠΑ

13 Ιούλ 2026, 19:11
Διεθνή

H Παλαιστινιακή Αντίσταση τιμά τον Μοχάμεντ Ντέιφ

Δυο χρόνια από το θάνατό του

13 Ιούλ 2026, 18:45
Κόντρες

Κόμμα είν’ αυτό ή οργάνωση της κόζα νόστρα;

13 Ιούλ 2026, 14:46
Διεθνή

Το Ιράν διατηρεί στο ακέραιο την αμυντική του ικανότητα και απαντά σε όλα τα αμερικάνικα πλήγματα

Οι Αμερικάνοι αδυνατούν να ελέγξουν και να ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ

13 Ιούλ 2026, 13:40
Καταστολή

Γκεμπελίστικο παραλήρημα του υπουργού Πλεύρη ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

13 Ιούλ 2026, 12:27
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αρχή παρέχει ιατρική περίθαλψη στους δωσίλογους

13 Ιούλ 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούλη

13 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Διαμονές σε εποικισμούς και ημέρες με το στρατό: Πώς βρετανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις προωθούν τη μετανάστευση στο Ισραήλ

Φιλανθρωπικές οργανώσεις εγγεγραμμένες στη Βρετανία προσφέρουν την ευκαιρία για εκπαίδευση με τον ισραηλινό στρατό, διαμονή σε εποικισμούς και επισκέψεις σε κατεχόμενα εδάφη

12 Ιούλ 2026, 20:56
Διεθνή

Το Ιράν έκλεισε το Στενό του Ορμούζ και απάντησε με συντριπτικούς βομβαρδισμούς αμερικάνικων βάσεων

Γαλιμπάφ: Η εποχή των μονομερών συμφωνιών τελείωσε

12 Ιούλ 2026, 12:04
Αθλητισμός

Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ

12 Ιούλ 2026, 09:57
Παιδεία

Μας πήρανε χαμπάρι και πλάκωσαν σωρηδόν όλα τα κολλέγια για να πανεπιστημιοποιηθούν

12 Ιούλ 2026, 09:27
Καταστολή

Μπόνους απέλασης: 250 ευρώ σε δικηγόρους άμα πείθουν τον αιτούντα άσυλο να δεχτεί την απέλαση

Με ΚΥΑ ντροπής, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να μετατρέψει τους δικηγόρους σε ρουφιάνους

12 Ιούλ 2026, 09:19
Παιδεία

Πολυτεχνείο Κρήτης: Απαράδεκτες συνδικαλιστικές διώξεις σε φοιτητές της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ)

12 Ιούλ 2026, 08:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούλη

12 Ιούλ 2026, 00:01
Αγροτικά

Πέρασε και στην Ηπειρο η ευλογιά των αιγοπροβάτων

Πέντε εστίες στην ΠΕ Πρέβεζας μέσα σε μια εβδομάδα

11 Ιούλ 2026, 20:07
Εργατικά

Απεργία-Αποχή εκπαιδευτικών: Σκόπιμες καθυστερήσεις στην «αξιολόγηση» από τη διοικητική ιεραρχία

Για να κριθούν οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή με το αυστηρότερο καθεστώς του 2026

11 Ιούλ 2026, 17:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Ιούλη

Γαλλία : Ημέρα της Βαστίλης (εθνική γιορτή).

Ιράκ: Ημέρα δημοκρατίας (1958).

Κιριμπάτι: Ημέρα ανεξαρτησίας.

1921: Καταδικάζονται σε θάνατο οι Σάκο και Βανζέτι.

1969: Εκρηξη βόμβας στα χέρια του καθηγητή Σάκη Καράγιωργα τραυματίζει τον ίδιο και οδηγεί στην εξάρθρωση της ΔΑ.

1971: Βόμβα (ΛΕΑ) στην αίθουσα διαλέξεων της ελληνοαμερικανικής ένωσης.

1972: Μάχες IRA – στρατού στο Μπέλφαστ, εννιά νεκροί.

1977: Βόμβα στην «American Express» στην οδό Ευριπίδου και αποτυχημένη απόπειρα στην ίδια τράπεζα στον Πειραιά, εμπρησμός αυτοκινήτου Βορειοαμερικάνου), βόμβα σε «Πι Εξ» που δεν εξερράγη (ΕΛΑ).

1992: Ρουκέτα κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παλαιοκρασσά, νεκρός ο 22χρονος φοιτητής Θάνος Αξαρλιάν (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος στόχος; Δεν είναι ένας αριθμός σε έναν πίνακα. Είναι ο στόχος που θα τον βρείτε στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Πιο πολλές δουλειές. Πιο καλές δουλειές. Υψηλότεροι μισθοί, ευημερία που να τη νιώθει ο πολίτης. Το όχημα είναι η ταχύτερη ανάπτυξη και η παραγωγικότητα. Και το στοίχημα άλλαξε τάξη μεγέθους: για δεκαπέντε περίπου χρόνια παλεύαμε να σταθούμε όρθιοι, τώρα παλεύουμε για το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. […] Κυρίες και κύριοι, πριν από δεκαπέντε χρόνια, το ερώτημα ήταν αν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα επιβιώσει. Πριν από δέκα, αν θα σταθεροποιηθεί. Πριν από πέντε, αν θα ανακάμψει. Ολα αυτά τα ερωτήματα απαντήθηκαν, θετικά. Το σημερινό ερώτημα είναι διαφορετικής τάξης: Πόσο μεγάλοι μπορείτε να γίνετε και πόσο μεγάλη Ελλάδα μπορείτε να χτίσετε γύρω σας. Η δική μου απάντηση, και η πρόσκλησή μου προς εσάς, είναι μία: ο ρόλος που αξίζει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν είναι του ωφελημένου της ανάκαμψης. Είναι του αρχιτέκτονα της επόμενης φάσης. Μιας οικονομίας με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μιας κοινωνίας που δεν αφήνει κανέναν εκτός. Μιας δυνατής Ελλάδας σε μια δυνατή Ευρώπη. Αυτό είναι το επόμενο κατόρθωμα, που μας αναλογεί από κοινού. Και είμαι βέβαιος ότι, όπως πετύχαμε τα προηγούμενα, θα πετύχουμε και αυτό μαζί.
Κυριάκος Πιερρακάκης
(Το ορφανό του σημητισμού, που προσέτρεξε στην αυλή του Μητσοτάκη και κάνει καριέρα με τον αδίστακτο τρόπο του νεοφιλελεύθερου τεχνοκράτη, εκφώνησε ομιλία στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών. Η κατακλείδα της ομιλίας του ήταν τα παραπάνω παρατιθέμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αστοί πολιτικοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών, γλείφουν τους τραπεζίτες. Μόνο τα λόγια που χρησιμοποιεί ο καθένας τους αλλάζουν, η ουσία παραμένει η ίδια. Ο λογογράφος του Πιερρακάκη είναι προφανές ότι έχει σημιτικές ρίζες. Γι’ αυτό και δε διστάζει, με έναν τρόπο πραγματικά εμετικό, όχι απλά να αναγορεύσει τις τράπεζες σε «ραχοκοκαλιά της οικονομίας» και σε «ατμομηχανή της ανάπτυξης», όπως λένε όλοι, αλλά να τους προσδώσει και… κοινωνικό ρόλο! Οι τράπεζες θα ανοίξουν «δουλειές», θα οδηγήσουν στην αύξηση των μισθών, θα αυξήσουν καθοριστικά την ευημερία για όλους! Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν τις βασικές αρχές πολιτικής οικονομίας, το ρόλο των τραπεζών στον καπιταλισμό, την πραγματοποίηση της υπεραξίας κτλ, έχουν την εμπειρία των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Τη διάσωση των τραπεζών και το φόρτωμα των βαρών στις πλάτες εργαζόμενων και συνταξιούχων. Τα κόκκινα δάνεια που ξεπουλήθηκαν στα vulture funds, τους γύπες του χρηματιστικού κεφάλαιου. Την επιδημία των πλειστηριασμών που ακόμα συνεχίζεται. Με απλά λόγια: έκοψαν μισθούς-συντάξεις για να διασώσουν τις τράπεζες – οι άνθρωποι φτώχυναν βίαια και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους – τα δάνεια πουλήθηκαν στους γύπες οι οποίοι άρχισαν εκβιασμούς και πλειστηριασμούς. Συμπέρασμα: ο Πιερρακάκης, αυτός ο αδίστακτος αριβίστας φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo