Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 16 Νοέμβρη
  • Καταυλισμός Τζαμπάλια: Ακόμα και μέσα στα ερείπια, η ζωή εξακολουθεί να αξίζει
  • Εθνικό Απολυτήριο και Πανελλαδικές: τρεις συν μία εξετάσεις για να μπεις στα ΑΕΙ
  • Υπόθεση Μανώλη Αφράτη: Δικαίωση μεν, αλλά… δυο χρόνια με αναστολή για μια ανθρώπινη ζωή;
  • Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Η παλιά δοκιμασμένη συνταγή
Παιδεία

Κενά-ωρομίσθιοι

Η παλιά δοκιμασμένη συνταγή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Οκτ 2009, 00:00

Φθηνός, ευέλικτος εκπαιδευτικός είναι το σλόγκαν  και  της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Η Αννα Διαμαντοπούλου εξήγγειλε την κάλυψη των κενών στα σχολεία με τους διορισμούς 2.000 αναπληρωτών και 2.400 ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, παρά τις λάβρες δηλώσεις της στο παρελθόν περί κατάργησης της ωρομισθίας. Αλλωστε, το ΠΑΣΟΚ δεν επινόησε αυτό το καθεστώς γαλέρας (οι ωρομίσθιοι έκαναν την εμφάνισή τους στην εκπαίδευση επί των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ) για να το καταργήσει τόσο απλά και μάλιστα σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης. Οι ωρομίσθιοι είναι όμηροι εργασιακά των εκάστοτε κυβερνήσεων (γι’ αυτό και οι προσλήψεις τους γίνονται με αδιαφανή και μη μετρήσιμα κριτήρια), στελεχώνουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους τα ολοήμερα παιδοφυλακτήρια, ενώ με τη μεταπήδησή τους και στην πρωινή ζώνη λειτουργίας του σχολείου, αποτελούν τον δούρειο ίππο για την άλωση των εργασιακών σχέσεων όλων των εκπαιδευτικών. Συνάμα η ολιγόωρη επαφή τους με τα παιδιά ενός σχολείου, αλλά και η διακυβευόμενη εργασιακή τους σχέση, καθιστά εκ των πραγμάτων αδύναμη ή και αδύνατη την έκφραση γνώμης για όλα τα ζητήματα που αφορούν το περιεχόμενο και τη λειτουργία του σχολείου. Οι κυβερνήσεις προσβλέπουν σ’ αυτούς, προσβλέπουν στο φόβο και την υποταγή τους για να περάσουν αβρόχοις ποσί τα όσα ευαγγελίζονται για την εκπαίδευση.

Και η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, εμμένει στους ωρομίσθιους. Και ενώ από τη μια μεριά κάνει θόρυβο, προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις, με το 1 δισ. ευρώ που θα καταθέσει στον πρώτο προϋπολογισμό για την Παιδεία, από την άλλη καλύπτει ένα μέρος μόνο των κενών και μάλιστα με ωρομίσθιους και αναπληρωτές. Στις 19 του Οκτώβρη, η Διαμαντοπούλου δηλώνει πως τα κενά είναι πάνω από 5.000 (υπολογίζονται 5.000 κενά στην πρωτοβάθμια και 2.000 στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση) και ότι η κάλυψή τους είναι στην πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης και στις 22 του Οκτώβρη ανακοινώνει το διορισμό των 2.000 αναπληρωτών και 2.400 ωρομίσθιων, ανακαλύπτοντας την «ορθολογική κατανομή» του εκπαιδευτικού δυναμικού. Οι διορισμοί με το σταγονόμετρο, όμως, δεν επιτρέπουν στα σχολεία να λειτουργήσουν στοιχειωδώς, ειδικά σε περιοχές που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, όπως αυτή της Ανατολικής Αττικής, λόγω της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού τα τελευταία χρόνια. Οπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κ. Σωτηρίου (2ο Γραφείο ΠΕ Αν. Αττικής-Κορωπί), μετά τις εξαγγελίες του υπουργείου Παιδείας υπάρχουν ακόμη
♦ 39 τάξεις χωρίς το δάσκαλό τους
♦ 48 ολοήμερα δημοτικά που δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν
♦ 26 ολοήμερα νηπιαγωγεία που δεν λειτουργούν
♦ Πολλά κενά ειδικοτήτων και εκπαιδευτικών για ειδικές τάξεις και τάξεις υποδοχής.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το υπουργείο για
♦ 100 κενά δασκάλων προσέλαβε μόνο 53
♦ 26 κενά νηπιαγωγών προσέλαβε 18
♦ 16 κενά αγγλικών προσέλαβε μόνο 6, ενώ για 18 κενά γυμναστών, 10 μουσικής, 34 κενά δασκάλων για παιδιά με ειδικές ανάγκες και 14 κενά νηπιαγωγών για παιδιά με ειδικές ανάγκες ΔΕΝ προσέλαβε κανέναν! Σημειώνουμε ιδιαίτερα την αδιαφορία ειδικά για τα παιδιά της ειδικής αγωγής, για να δείξουμε τι πρόκειται να γίνει με τις ανάγκες των «κανονικών» μαθητών. Δείγμα των προθέσεων της νέας κυβέρνησης πήραμε, άλλωστε, από τις προγραμματικές δηλώσεις Διαμαντοπούλου, ότι τα ολοήμερα παιδοφυλακτήρια θα στελεχωθούν με μόνιμο προσωπικό ΜΟΝΟ για τα βασικά μαθήματα!

Γιούλα Γκεσούλη

 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κενά-ωρομίσθιοι

Παρασκευή, 30.10.09
Επόμενο άρθρο

Κενά-ωρομίσθιοι

Πέμπτη, 5.11.09

Σχετικά Αρθρα

Εθνικό Απολυτήριο και Πανελλαδικές: τρεις συν μία εξετάσεις για να μπεις στα ΑΕΙ

Παιδεία 15 Νοέ 2025, 19:32

Η συνδικαλιστική γραφειοκρατεία της ΟΙΕΛΕ απροκάλυπτος υπερασπιστής των σχολαρχών και της εμπορευματοποίησης της Παιδείας

Εργατικά 12 Νοέ 2025, 17:34

Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή

Παιδεία 7 Νοέ 2025, 20:27

Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!

Παιδεία 7 Νοέ 2025, 19:50

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

Εργατικά 5 Νοέ 2025, 21:47

14 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, για ένα σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιακό τοίχο

Καταστολή 5 Νοέ 2025, 21:43
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Νοέμβρη

16 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Καταυλισμός Τζαμπάλια: Ακόμα και μέσα στα ερείπια, η ζωή εξακολουθεί να αξίζει

15 Νοέ 2025, 20:28
Παιδεία

Εθνικό Απολυτήριο και Πανελλαδικές: τρεις συν μία εξετάσεις για να μπεις στα ΑΕΙ

15 Νοέ 2025, 19:32
Εργατικά

Υπόθεση Μανώλη Αφράτη: Δικαίωση μεν, αλλά… δυο χρόνια με αναστολή για μια ανθρώπινη ζωή;

15 Νοέ 2025, 10:28
Καταστολή

Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης

15 Νοέ 2025, 09:10
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη

15 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Αμπντουλάχ Αλ-Ντανάν: «Η Αντίσταση ζει στις καρδιές του παλαιστινιακού λαού»

Συνέντευξη με τον υπεύθυνο πολιτικών σχέσεων του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

14 Νοέ 2025, 21:05
Αθλητισμός

Το κάλεσμα του Πεπ

14 Νοέ 2025, 14:54
Καταστολή

Στις 20 Νοέμβρη, στην Καρδίτσα, η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου

Δικαίωμα παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας ζητούν οι γονείς του

14 Νοέ 2025, 14:26
Κόντρες

Γιατί τόση «καΐλα» για τον Ιμάμογλου;

14 Νοέ 2025, 14:03
Πολιτική

Ερντογάν διακηρύσσει, Ερχιουρμάν συγκατανεύει

14 Νοέ 2025, 12:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Νοέμβρη

14 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Λευτεριά στην Παλαιστίνη από την κορυφή της Πύλης του Βραδεμβούργου

13 Νοέ 2025, 22:14
Οικονομία

Το GSI θα κάνει παρέα στον EastMed, στο ντουλάπι με τα απραγματοποίητα φαραωνικά σχέδια

13 Νοέ 2025, 21:54
Διεθνή

Γαλλία: Η κυβερνητική σταθερότητα, η απειλή του δρόμου και οι πολιτικές καντρίλιες

13 Νοέ 2025, 19:39
Κόντρες

…κι η κοπριά στα λάχανα

13 Νοέ 2025, 15:11
Πολιτισμός

Ντοκιμαντέρ σκοπιμότητας να προβοκάρει την Αντίσταση του παλαιστινιακού λαού

13 Νοέ 2025, 14:05
Πολιτική

Σπίτια και κοινωνικές παροχές μόνο για καραβανάδες

13 Νοέ 2025, 12:02
Διεθνή

Πατέρας Μανουέλ Μουσάλαμ: Η Ενοπλη Αντίσταση είναι ο μοναδικός δρόμος για την απελευθέρωση

13 Νοέ 2025, 09:56
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Νοέμβρη

Ημέρα ανεκτικότητας.

Ζαΐρ: Ημέρα στρατού.

1935: Καθιερώνεται ο θεσμός των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

1967: Ελληνοτουρκική σύρραξη με πολλά θύματα –κυρίως Τουρκοκυπρίους– σε Άγιο Θεόδωρο και Κοφίνου (Κύπρος).

1980: Η αστυνομία σκοτώνει την εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και τον φοιτητή Ιάκωβο Κουμή σε πορεία για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

1993: Συλλαμβάνονται στην πλατεία Αμερικής ετοιμάζοντας προβοκάτσια οι αμερικανοί πράκτορες Τζακ Καρλ Σλούαρ και Τσαρλς Φάντις.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    17Ν
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Εφετείο 17Ν
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    ΕΛΑ
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Κενά-ωρομίσθιοι

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Κενά-ωρομίσθιοι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Κενά-ωρομίσθιοι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Κενά-ωρομίσθιοι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κενά-ωρομίσθιοι

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    Κενά-ωρομίσθιοι

    Ποιοι είμαστε
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    Κενά-ωρομίσθιοι

    Επικοινωνία
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    Κενά-ωρομίσθιοι

    Όροι χρήσης
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    Κενά-ωρομίσθιοι

    Ποιοι είμαστε
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    Κενά-ωρομίσθιοι

    Επικοινωνία
  • Κενά-ωρομίσθιοι

    Κενά-ωρομίσθιοι

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo