Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας παραδέχεται ότι το Ιράν εξακολουθεί να διαθέτει τη στρατιωτική ισχύ του
  • Εφετείο ΧΑ: Απόφαση (συνεχής ενημέρωση από τη δίκη)
  • Σαν σήμερα 4 Μάρτη
  • ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης
  • Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές
  • H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Εκβιάζουν τους φοιτητές
Παιδεία

Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

Εκβιάζουν τους φοιτητές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Σεπ 2008, 00:00

Μια από τις κεντρικές ρυθμίσεις του αντιλαϊκού-αντιφοιτητικού νόμου-πλαίσιου της κυβέρνησης Καραμανλή εφαρμόζουν στη ζούλα οι πρυτανικές αρχές των ΑΕΙ και οι διοικήσεις των ΤΕΙ. Πρόκειται για το περιβόητο «πολλαπλό σύγγραμμα», που ουσιαστικά μετατρέπει σε καρικατούρα τη δωρεάν διανομή συγγραμμάτων και υποχρεώνει τους φοιτητές να πληρώσουν από την τσέπη τους και για τα απαραίτητα βιβλία. Συγκεκριμένα, ο νόμος-πλαίσιο προβλέπει ότι για κάθε μάθημα θα ανακοινώνεται λίστα βιβλίων, αλλά θα διανέμεται δωρεάν ένα. Τα υπόλοιπα οι φοιτητές θα αναγκάζονται να τα αγοράζουν, γιατί βέβαια η υποχρέωση να υπάρχει ένας αριθμός αντιτύπων στη βιβλιοθήκη μόνο σαν καλαμπούρι ακούγεται.

Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, λοιπόν, όπου άρχισε να γίνεται δήλωση μαθημάτων δόθηκε στους φοιτητές λίστα με προτεινόμενα ανά μάθημα συγγράμματα, ώστε να επιλέξουν ποια θα πάρουν δωρεάν. Μάλιστα, σε φοιτητές που αρνήθηκαν να υπογράψουν τη σχετική δήλωση ασκήθηκε ωμός εκβιασμός από τους κατάλληλα δασκαλεμένους υπαλλήλους των γραμματειών: «Αν δεν υπογράψετε τη λίστα, δε θα πάρετε καθόλου βιβλία και η εγγραφή σας θα παραμείνει σε εκκρεμότητα»! Είναι σίγουρο ότι αυτό θα επιχειρηθεί να γίνει σε όλες τις σχολές, τις επόμενες μέρες που θα γίνουν οι δηλώσεις μαθημάτων (στα ΑΕΙ συνεχίζεται ακόμη η εξεταστική). Κι αυτό γιατί το υπουργείο απαιτεί να εφαρμοστεί οπωσδήποτε αυτή η διάταξη, αλλιώς θα κόψει τη χρηματοδότηση για τα βιβλία.

Στο ΤΕΙ Πειραιά, ένα από τα πρώτα ιδρύματα που προωθήθηκε η διάταξη, οι φοιτητές της «Κόντρας» αντέδρασαν άμεσα, καλώντας με προκήρυξη τους φοιτητές να μην υπογράψουν τη δήλωση και να αντιπαλέψουν μαζικά την εφαρμογή του νόμου-πλαίσιο. Αναφέρει η προκήρυξη:

« Το προηγούμενο εξάμηνο, όταν η κυβέρνηση έβαζε πλώρη για την διενέργεια των πρυτανικών/προεδρικών εκλογών, μας έριχνε το γάντι. Τα αντανακλαστικά του φοιτητικού κινήματος όμως αντέδρασαν. Δυναμικές ενέργειες σε όλη την Ελλάδα από φοιτητές που προσπάθησαν να σπάσουν τις εκλογές κατέστησαν την διαδικασία αυτή ένα φιάσκο, μια απάτη. Τότε, τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας και παλέψαμε να μην εφαρμοστεί ο νόμος- πλαίσιο. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και τώρα.

Δεν υποτασσόμαστε – δεν υποχωρούμε!

Καλούμαστε να μην νομιμοποιήσουμε έναν νόμο που έχει καταδικαστεί εκατοντάδες φορές στις γενικές συνελεύσεις και που μας έχει επιβληθεί με τη βία. Να παλέψουμε δυναμικά κατά της εφαρμογής του νόμου, να ανασυγκροτηθούμε στις γενικές συνελεύσεις και να απαιτήσουμε την κατάργηση του.

Να μην αποδεχτούμε το ψευτοδίλλημα “ή υπογράφεις – ή πληρώνεις”!

Εφόσον οι μεταρρυθμιστές θέλουν να έχουμε πολλαπλά συγγράμματα, τότε απαιτούμε να είναι δωρεάν!

Ο νόμος-πλαίσιο δεν θα εφαρμοστεί – θα καταργηθεί!».

Δε φαίνεται, όμως, να υπάρχει η ίδια αγωνιστική διάθεση στις άλλες παρατάξεις (αναφερόμαστε σ’ αυτές που τάχθηκαν ενάντια στο νόμο-πλαίσιο). Οι πρώτες κρούσεις που έγιναν συνάντησαν… κατανόηση και αδιαφορία, λες και δεν έχει σημασία να χτυπηθεί ειδικά αυτή η ρύθμιση του νόμου-πλαίσιο. Ετσι, καλλιεργείται μια ηττοπαθής λογική, που θα οδηγήσει στη νομιμοποίηση και στην εφαρμογή στην πράξη του συνόλου των αντιδραστικών διατάξεων του νόμου.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

Καλωσορίσατε στο θηριοτροφείο – Εκπτώσεις & μοναδικές ευκαιρίες και αυτή τη σαιζόν για εσάς
Επόμενο άρθρο

Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

10 μήνες φυλακή!

Σχετικά Αρθρα

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

Παιδεία 2 Μαρ 2026, 18:01

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

Παιδεία 2 Μαρ 2026, 14:32

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

Παιδεία 27 Φεβ 2026, 13:29

Η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυθαιρεσίας και αυταρχισμού

Παιδεία 25 Φεβ 2026, 17:36

Εκδήλωση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Πέμπτη 26/2, 6 μμ, Αίθουσα ΤΕΕ

Εργατικά 25 Φεβ 2026, 13:27

Κατηγορίες σχολείων και απολυτηρίων: η αποθέωση του ταξικού διαχωρισμού

Το Διεθνές Απολυτήριο (International Baccalaureate) στα δημόσια Λύκεια

Παιδεία 22 Φεβ 2026, 08:31
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας παραδέχεται ότι το Ιράν εξακολουθεί να διαθέτει τη στρατιωτική ισχύ του

Φουντώνει η ανησυχία στις ΗΠΑ για έναν πόλεμο που εξαπέλυσαν και δεν κερδίζουν

4 Μαρ 2026, 13:05
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Απόφαση (συνεχής ενημέρωση από τη δίκη)

4 Μαρ 2026, 09:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάρτη

4 Μαρ 2026, 00:01
Εργατικά

ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης

3 Μαρ 2026, 21:07
Διεθνή

Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές

3 Μαρ 2026, 20:43
Διεθνή

H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου

Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση διέταξε το στρατό να μην συγκρουστεί με τους σιωναζιστές, αλλά να τους ανοίξει περάσματα

3 Μαρ 2026, 19:25
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έχασαν την υποστήριξη της αμερικάνικης «κοινής γνώμης»

3 Μαρ 2026, 12:11
Διεθνή

Ο ιρανικός λαός είναι ενωμένος στην απόφαση να υπερασπιστεί την πατρίδα του

Πήγαν για ρεπορτάζ-λαβράκι και κατέληξαν... στον κουβά

3 Μαρ 2026, 11:25
Πολιτική

Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Τι περιμένουμε από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων;

3 Μαρ 2026, 05:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

3 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάρτη

1907: Ανοίγει στην Αγία Πετρούπολη η δεύτερη Δούμα και οι ρωσικές δυνάμεις διαλύουν 40.000 διαδηλωτές.
1918: Οι Μπολσεβίκοι μετακινούν την πρωτεύουσα της Ρωσίας από την Πετρούπολη στη Μόσχα.
1952: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικυρώνει νόμο με τον οποίο διώκονται οι κομμουνιστές εκπαιδευτικοί.
1957: Ο Γρηγόρης Αυξεντίου πέφτει νεκρός μαχόμενος εναντίον βρετανικών δυνάμεων στο κρησφύγετό του στο όρος Τρόοδος (Κύπρος).
1972: Επαναχορηγείται πλήρως η στρατιωτική και οικονομική «βοήθεια» των ΗΠΑ προς την Ελλάδα.
1978: Πεθαίνει στη φυλακή ο χουντικός Μ. Μπαλόπουλος.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    17Ν
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Εφετείο 17Ν
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    ΕΛΑ
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Ποιοι είμαστε
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Επικοινωνία
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Όροι χρήσης
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Ποιοι είμαστε
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Επικοινωνία
  • Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Εφαρμόζουν στη ζούλα το «πολλαπλό σύγγραμμα»

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo