Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων
  • Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!
  • ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη
  • Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Επαρχιωτισμός, ξενοδουλεία και κυνική καπιταλιστική κερδοσκοπία
Οικονομία

Επαρχιωτισμός, ξενοδουλεία και κυνική καπιταλιστική κερδοσκοπία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Νοέ 2020, 20:52

Ποιος είναι αυτός ο θρασύτατος Owen Jones που τολμά να αμφισβητεί το εθνικό μας σύμβολο, τον CEO της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά, το Ελληνόπουλο που δοξάζει το γένος των Ελλήνων στα πέρατα της οικουμένης; Δηλαδή ξέρει ο Owen Jones και δεν ξέρουν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα που τηλεφώνησε στον Μπουρλά για να τον συγχαρεί, ο πρωθυπουργός Κούλης που τον κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη για να τον συγχαρεί κι αυτός, η βουλευτίνα Ολυμπία (νυν ΣΥΡΙΖΑ, τέως ΠΑΣΟΚ) που ανέσυρε φωτογραφία του Μπουρλά με άλλους πασπίτες της Κτηνιατρικής Θεσσαλονίκης για να δηλώσει πόσο πολύ τιμά τη σχολή ο CEO;

Καταρχάς, μην φανταστείτε κανέναν επαναστάτη. Αρθρογράφος του Guardian (πρώην του Independent) είναι ο 36χρονος Τζόουνς. Και μέλος του Εργατικού Κόμματος. Eνας πατενταρισμένος σοσιαλδημοκράτης (περιγράφει τον εαυτό του ως «τέταρτης γενιάς σοσιαλιστή», με παππού κομμουνιστή και γονείς τροτσκιστές), απ’ αυτούς που κριτικάρουν τις ακραίες πλευρές της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και είναι πολύ χρήσιμοι ως «αριστεροί μαϊντανοί» στα αστικά μίντια. Πρέπει να είναι καλός σ’ αυτή τη δουλειά, πάντως, γιατί παρά το νεαρόν της ηλικίας του βλέπει τα άρθρα του να αναδημοσιεύονται σε μεγάλα Μέσα, όπως το New Statesman, η Sunday Mirror, η Le Monde Diplomatique, Τα Νέα (όπου και αναδημοσιεύτηκε σήμερα το άρθρο του με τίτλο «Εμβόλιο για όλους»).

«Εάν ψάχνετε το απόλυτο δείγμα του “σοσιαλισμού για τους πλούσιους“ ή ενός παραδείγματος του ιδιωτικού τομέα που εξαρτάται από το κράτος για να αποκομίσει τεράστια κέρδη τότε δεν έχετε παρά να κοιτάξετε στις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες» γράφει ο Τζόουνς. Και εξηγεί: «Η Pfizer και η γερμανική εταιρεία BioNTech με την οποία συνεργάζεται αναμένεται να κερδίσουν κάπου 9,8 εκατομμύρια στερλίνες τον επόμενο χρόνο από τον εμβόλιο κατά του κορωνοϊού».

Κι αμέσως μετά καρφώνει τον δικό μας ως αδίστακτο καπιταλιστή: «Οι ισχυρισμοί πως οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θα έπρεπε να επωφεληθούν από τη μεγαλύτερη κρίση με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η ανθρωπότητα από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου απορρίφθηκαν τον περασμένο Ιούλιο από τον CEO της Pfizer ως “ακραίοι“».

Αμέσως μετά κατηγορεί τις φαρμακοβιομηχανίες ως κρατικοδίαιτο καπιταλισμό: «Αλλά ο ισχυρισμός της Pfizer ότι “ποτέ δεν πήρε χρήματα από την αμερικανική κυβέρνηση ή από οποιονδήποτε άλλο“ δεν στέκει πουθενά: οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες εξαρτώνται από τη γενναιοδωρία του δημόσιου τομέα. Το πειραματικό εμβόλιο των Pfizer/BioNTech χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια του αμερικανικού Δημοσίου. Χωρίς το κράτος, αυτό το εμβόλιο δεν θα είχε αναπτυχθεί πιθανότατα τόσο γρήγορα».

Πρόκειται, προφανώς, για προβοκάτορα. Εμείς γνωρίζουμε ότι η ανθρωπότητα πρόκειται να σωθεί χάρη στην ιδιοφυΐα ενός Ελληνόπουλου (με κρύα καρδιά προσθέτουμε και το ζευγάρι των Τούρκων της γερμανικής BioNTech). Και κοιτάξτε τι γράφει ο βρετανός προβοκάτορας, που δε διστάζει να εκθέσει το Ελληνόπουλο, όχι μόνο ως αδίστακτο καπιταλιστή, αλλά και ως στυγνό κερδοσκόπο του χρηματιστήριου: «Ενώ κάθε μέρα χάνονται περίπου 10.000 ζωές σε ολόκληρο τον κόσμο από την πανδημία, ο CEO της Pfizer κερδίζει από τα νέα για το εμβόλιο 5,6 εκατ. δολάρια πουλώντας μέρος των μετοχών του. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να προκαλέσει κάτι περισσότερο από ενόχληση (εκπρόσωπός του δήλωσε στο Axios πως “η πώληση ήταν μέρος ενός προκαθορισμένου σχεδίου, το οποίο είχε εκπονηθεί τον περασμένο Αύγουστο“)».

Σωστά τα είπε ο εκπρόσωπος του Ελληνόπουλου, του CEO Μπουρλά. Από τον Αύγουστο ο CEO είχε προγραμματίσει να πουλήσει μετοχές. Το γεγονός ότι τον Αύγουστο «έτρεχε» ήδη το πρόγραμμα για την παραγωγή του εμβόλιου της Pfizer και ότι η πώληση του τεράστιου πακέτου μετοχών έγινε τη μέρα που ανακοινώθηκε ότι το εμβόλιο είναι επιτυχημένο και η τιμή της μετοχής της Pfizer εκτοξεύτηκε, είναι εντελώς συμπτωματικό! Ο Μπουρλά είναι αγνός ως Ελλην. Αποκλείεται να μάζεψε τον Αύγουστο τα στελέχη της Pfizer και να τους είπε «μάγκες, μόλις ανακοινώσουμε ότι το εμβόλιο είναι επιτυχημένο (σε επίπεδο προκαταρκτικών ερευνών), να είστε έτοιμοι να σπρώξετε 132.508 μετοχές. Αν δεν είστε έτοιμοι και χάσουμε την ευκαιρία, θα σας κόψω τον κώλο». Δεν κάνει χρηματιστηριακή κερδοσκοπία ένα Ελληνόπουλο!

Ο Τζόουνς γράφει ότι «η οργάνωση Global Justice Now ζητάει να μην αναγνωριστεί στην Pfizer το δικαίωμα στην πατέντα. Η πατέντα εξασφαλίζει το δικαίωμα στην παραγωγή και την πώληση επί μια εικοσαετία, μπλοκάροντας έτσι την παραγωγή φτηνότερων φαρμάκων, γνωστών και ως γενόσημων. Αυτός είναι ένας τομέας που δεν καθοδηγείται από τη θεραπεία των ασθενειών αλλά από τα κέρδη των μετόχων. Για παράδειγμα, πρόσφατες έρευνες βρήκαν πως τα έσοδα από τις αυξημένες τιμές της ινσουλίνης πήγαν στις τσέπες των μετόχων και όχι στην έρευνα. Οταν νεοφυείς επιχειρήσεις αναπτύσσουν καινοτόμα φάρμακα, οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες όχι μόνο τις αγοράζουν αλλά και σταματούν τα προγράμματα για να καταπνίξουν τον ανταγωνισμό».

Συκοφαντίες. Εμείς, γεμάτοι από εθνική υπερηφάνεια, απαιτούμε να μην απαγορευτεί το πατεντάρισμα του εμβόλιου. Θέλουμε να κάνουμε εμβόλιο που θα γράφει πάνω Pfizer και όχι οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Θέλουμε το εμβόλιο του δικού μας παιδιού κι ας πληρώνουμε κάτι παραπάνω. Η εθνική υπερηφάνεια δεν έχει χρηματική τιμή! Και βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι η Pfizer (όπως και τα άλλα φαρμακευτικά μονοπώλια) θα πατεντάρει το εμβόλιό της για μια εικοσαετία. Κι εμείς θα καμαρώνουμε για τα κέρδη που θα μοιράζει στους μετόχους της Pfizer (και στον εαυτό του και στα υπόλοιπα golden boys) το Ελληνόπουλο, ο Μπουρλά.

Εκτύπωση 🖨
PFIZER ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕρντογανισμός α λα γκρεκ
Επόμενο άρθρο Οταν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στενάζουν, αυτοί ασχολούνται με την ηλεκτροκίνηση…

Σχετικά Αρθρα

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

Διεθνή 9 Οκτ 2026, 14:57

Κυβέρνηση-προαγωγός του τζόγου, νόμιμου και παράνομου

Οικονομία 8 Οκτ 2026, 20:26

Μια βρετανική εταιρία, ένας έλληνας ιδιοκτήτης και ο πρώην δικηγόρος του Νετανιάχου: Ποιος πραγματικά κατέχει τη σερβική επιχείρηση ισραηλινών drones;

Διεθνή 5 Οκτ 2026, 10:05

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

Οικονομία 1 Οκτ 2026, 21:46

Η Κίμπερλι, ένας λομπίστας και ένας ελληνικός καπιταλιστικός όμιλος

Οικονομία 28 Σεπ 2026, 19:09

Ετοιμάζονται να δώσουν το λιμάνι του Λαυρίου σε σιωνιστική πολεμική βιομηχανία!

Οικονομία 23 Σεπ 2026, 22:21
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

10 Οκτ 2026, 12:41
Διεθνή

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

10 Οκτ 2026, 09:35
Πολιτική

ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

10 Οκτ 2026, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»

9 Οκτ 2026, 19:49
Εργατικά

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

9 Οκτ 2026, 15:03
Διεθνή

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

9 Οκτ 2026, 14:57
Κόντρες

H πατριωτική αντίσταση του Mr Bean

9 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

9 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτική

Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

9 Οκτ 2026, 10:14
Η παπάρα

Αναζητώντας στήριγμα από ΤΗΝ πρεσβεία και το MAGA

9 Οκτ 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

8 Οκτ 2026, 21:45
Οικονομία

Κυβέρνηση-προαγωγός του τζόγου, νόμιμου και παράνομου

8 Οκτ 2026, 20:26
Εργατικά

Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι: Καταγγέλλουν την ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζόμενων του ΨΝΑ

8 Οκτ 2026, 14:43
Περιβάλλον

Ξεβρακώθηκαν η κυβέρνηση και οι εργολάβοι του Μετρό

Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή να δοθούν στους κατοίκους της Κυψέλης όλα τα έγγραφα που αρνούνταν να τους χορηγήσουν

8 Οκτ 2026, 14:35
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο στο Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό εφτά μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

8 Οκτ 2026, 14:11
Διεθνή

Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές ξεφτίλισαν τον Ζοράν Μαμντάνι

8 Οκτ 2026, 13:54
Κόντρες

Εμπρός αφεντικό, μη σκύβεις το κεφάλι, με τη Λεωνόρα αντίσταση και πάλι

8 Οκτ 2026, 13:09
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κοινοβουλευτικοί κομμουνιστές στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo