«Ορκος στις μέρες ότι δεν θα ηττηθείτε… γιατί η νίκη φυτρώνει εκεί όπου την ποτίζει το αίμα».
Οι Ταξιαρχίες Αμπού Aλί Μουσταφά θρηνούν τον μάρτυρα ηγέτη Ράεντ Σαΐντ Σαάντ
Με απέραντη υπερηφάνεια και τιμή, οι Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Αμπού Αλί Μουσταφά, στρατιωτικό σκέλος του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, θρηνούν τον μεγάλο ηγέτη των Ταξιαρχιών του Μάρτυρα Ιζ ελ-Ντιν αλ-Κασάμ, τον μάρτυρα ηγέτη Ράεντ Σαΐντ Σαάντ (Αμπού Μουάθ), ο οποίος ανήλθε ως μάρτυρας στον δρόμο της Ιερουσαλήμ και της Παλαιστίνης, μαζί με ομάδα συντρόφων του, σε ένα δειλό σιωνιστικό έγκλημα δολοφονίας.
Αυτό το αίμα, που χύθηκε για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, αποτελεί μαρτυρία της αφοσίωσης των κατόχων του στο εθνικό τους μήνυμα και της ανάληψης της ευθύνης υπεράσπισης του λαού μας και της υπόθεσής μας. Είναι αίμα που αποκαλύπτει τη βαρβαρότητα της επίθεσης και επιβεβαιώνει ότι η θέληση του λαού είναι ισχυρότερη από κάθε προσπάθεια συντριβής και ότι ο δρόμος προς την απελευθέρωση είναι στρωμένος με τη σταθερότητα εκείνων που επέλεξαν να σταθούν απέναντι στην καταπίεση, όσο σφοδρές κι αν είναι οι καταιγίδες.
Τέλος, εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας γι΄’ αυτή τη μεγάλη απώλεια στους συντρόφους στο αίμα, στα όπλα και στη θυσία — τους αδελφούς μας στις Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Ιζ ελ-Ντιν αλ-Κασάμ και στο Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης – Χαμάς. Και δεσμευόμαστε στο αίμα των μαρτύρων του λαού μας και στους ήρωές μας ότι θα παραμείνουμε πιστοί σε εκείνους που άνοιξαν τον δρόμο της ελευθερίας με το αίμα τους και δεν αποδέχτηκαν κανέναν άλλον δρόμο πέρα από αυτόν που φωτίζεται από το αίμα ως δρόμο προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία.
Δόξα στους μάρτυρες, λευτεριά στους κρατούμενους και ίαση στους τραυματίες.
Και αύριο, η ομίχλη θα διαλυθεί από τους λόφους.
Και εμείς, βεβαίως, θα είμαστε νικητές.
Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Αμπού Αλί Μουσταφά
Στρατιωτικό Σκέλος του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
15 Δεκέμβρη του 2025








