Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 15 Απρίλη
  • Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου
  • Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»
  • Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…
  • Σαν σήμερα 14 Απρίλη
  • Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Φεβ 2026, 13:05

Στις 5 Φλεβάρη, ο ανεκδιήγητος και επικίνδυνος Τσιάρας κλήθηκε στις Βρυξέλλες από τον ορμπανιστή επίτροπο Ολιβερ Βάρχεϊ. Για να κρύψει την επίθεση που δέχτηκε από τον Βάρχεϊ, δεν εξέδωσε Δελτίο Τύπου του υπουργείου για τη συνάντησή τους, αλλά ανέβασε μόνο ένα σημειωματάκι στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Σε έκθεσή της, που εγκρίθηκε στις 28 Γενάρη και αναρτήθηκε στις 4 Φλεβάρη του 2026, η EFSA (Eυρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων) αμφισβητεί ευθέως την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ανεκδιήγητη τριπλέτα Τσιάρα-Κέλλα-Μαρίνου, που παρουσιάζουν αποκλιμακούμενη την επιδημιολογική κατάσταση της ευλογιάς στην Ελλάδα.

Στις 28 Γενάρη του 2026, ο επίτροπος Βάρχεϊ εξέδωσε εκ μέρους της Κομισιόν Εκτελεστική Απόφαση, δίνοντας εντολή στην ελληνική κυβέρνηση για τη συνέχιση της εφαρμογής των αυστηρών μέτρων. Για «να προληφθεί η περαιτέρω εξάπλωση της νόσου από τις πληγείσες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα σε άλλα μέρη του εν λόγω κράτους μέλους ή σε άλλα κράτη μέλη, είναι σκόπιμο τα μέτρα που προβλέπονται στην παρούσα εκτελεστική απόφαση να εφαρμοστούν το συντομότερο δυνατόν», αναφέρει η Εκτελεστική Απόφαση.

Ο Βάρχεϊ με απανωτές επιστολές του απαιτούσε από τον Τσιάρα να γίνει καθολικός εμβολιασμός των αιγοπροβάτων στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, τον κάλεσε στις 5 Φλεβάρη στις Βρυξέλλες, στην έδρα της «αυτοκρατορίας».

Ο Τσιάρας έτρεξε, όπως θα έκανε κάθε επαρχιακός «υποκόμης». Φρόντισε να μην βγάλει Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση. Ούτε αυτό το τυπικό ΔΤ που βγαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις και ενημερώνει για το ταξίδι του υπουργού, τις συναντήσεις που θα έχει και την ατζέντα (γενικόλογα έστω). Μετά τη συνάντηση με τον Βάρχεϊ, επίσης δεν εξέδωσε Δελτίο Τύπου για το περιεχόμενο της συζήτησής τους. Αντ’ αυτού, ανήρτησε ένα κειμενάκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γεγονός που συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία.

Η επικίνδυνη τριπλέτα Τσιάρα-Κέλλα-Μαρίνου εξακολουθεί να διατηρεί ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ το… μαϊμουδιάρικο excel που πολλαπλασιάζει τον πραγματικό αριθμό των αιγοπροβάτων που εκτρέφονται στην Ελλάδα. Σε 17.312.342 ανεβάζει τα αιγοπρόβατα το excel του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ τα αιγοπρόβατα το 2023 ήταν 12.519.029 και ποτέ από το 1961 μέχρι το 2023 δεν ξεπέρασαν τα 14,8 εκατ. περίπου.

Αυτό είναι το μαϊμουδιάρικο excel:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ο Ιησούς πολλαπλασίασε τα ψωμιά και ο Μητσοτάκης πολλαπλασίασε τα γιδοπρόβατα της Κρήτης, για να τη βάψει «μπλε»! – Αποκαλυπτική σύγκριση ανάμεσα στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον αριθμό των αιγοπροβάτων και σ’ αυτά που ακόμα και σήμερα μοστράρει το ΥΠΑΑΤ

Στο παραπάνω άρθρο περιλαμβάνονται έξι Πίνακες με στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ, που αποδεικνύουν πέραν κάθε αμφιβολίας το μαϊμούδισμα του πραγματικού αριθμού των αιγοπροβάτων από το ΥΠΑΑΤ.

Στις  15 Οκτώβρη του 2025, ο Τσιάρας ζήτησε από την Κομισιόν με επιστολή του να δώσει (η Κομισιόν) εντολή στην EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων) να συντάξει έκθεση για τα υπάρχοντα πιστοποιημένα εμβόλια κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων και για τον εμβολιασμό.

Η εντολή από την Κομισιόν δόθηκε στην EFSA στις 5 Νοέμβρη και έγινε αποδεκτή στις 21 Νοέμβρη. Η ΕFSA χρειάστηκε 2 μήνες και 7 ημέρες για να συντάξει και εγκρίνει την Εκθεσή της, που αφορά τη Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Στην αίτησή του στην Κομισιόν ο Τσιάρας είχε συμπεριλάβει δύο Πίνακες με τον αριθμό των αιγοπροβάτων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, τους οποίους η EFSA ενσωμάτωσε στην Εκθεσή της. Με βάση αυτούς τους Πίνακες και το μαϊμουδιάρικο excel του ΥΠΑΑΤ φτιάξαμε τους δύο Πίνακες που παραθέτουμε παρακάτω.

Από τη συγκριτική μελέτη των στοιχείων αυτών των δύο Πινάκων προκύπτει ότι η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής, με άνωθεν εντολή (από  Τσιάρα και Κέλλα), μαϊμούδισε περαιτέρω, με προσθέσεις και αφαιρέσεις, το ήδη μαϊμουδιάρικο excel και έστειλε τους δύο Πίνακες ισχυριζόμενη ότι τα αιγοπρόβατα στην Ελλάδα είναι 16.910288!

Προφανώς, η ΓΔΚ φούσκωσε τον αριθμό των αιγοπροβάτων, που σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ήταν το 2023 12.519.029, σε 16.910.029, δηλαδή κατά 4.391.259 (ποσοστό της τάξης του 26%), για να ισχυριστεί ότι το ποσοστό των ζώων που θανατώθηκαν ήταν πολύ μικρό σε σχέση με τον συνολικό αριθμό τους.

Το γεγονός ότι τα στοιχεία για τον αριθμό των αιγοπροβάτων στάλθηκαν στην EFSA από τη ΓΔΚ επιβεβαιώνεται από την ίδια την EFSA που αναφέρει στις σελίδες 7-8 της Εκθεσής της (οι εμφάσεις δικές μας):

«Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επιδημιολογική εξέλιξη και την πρόληψη των επιδημιών ΕΠΑ και τα μέτρα ελέγχου που εφαρμόζονται στη Βουλγαρία και την Ελλάδα παρέχονται από τις εθνικές αρχές της Ελλάδας και της Βουλγαρίας …

Τα δημογραφικά στοιχεία για τη Βουλγαρία και την Ελλάδα προήλθαν από τις εθνικές κτηνιατρικές υπηρεσίες. Αυτές παρείχαν τον αριθμό των προβάτων και των αιγών σε κάθε κοπάδι και τη θέση του κοπαδιού (γεωγραφικό πλάτος και μήκος). Οι εθνικές αρχές παρείχαν επίσης πληροφορίες σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου για την εισαγωγή και την εξάπλωση της ΕΠΑ, κινδύνου τις περιοχές σε κάθε χώρα και τα πιθανά σχέδια εμβολιασμού. Τα δεδομένα σχετικά με τις εστίες της νόσου προέρχονται από το Σύστημα Πληροφοριών για τις Ζωικές Ασθένειες (ADIS)4. Οι εθνικές κτηνιατρικές υπηρεσίες παρείχαν επίσης μια εκτίμηση του ετήσιου ποσοστού αντικατάστασης, το οποίο ήταν 20 %».

Η EFSA αποκαλύπτει ότι η επικίνδυνη τριπλέτα Τσιάρα-Κέλλα-Μαρίνου, όχι μόνο τους έστειλε τον μαϊμουδισμένο αριθμό αιγοπροβάτων (16.910.288), αλλά και πληροφορίες για «τα πιθανά σχέδια εμβολιασμού»!

Με λίγα λόγια, η τριπλέτα έχει αποφασίσει να γίνει εμβολιασμός των αιγοπροβάτων στη χώρα μας. Αρα, η ως τώρα δημόσια τοποθέτησή της ενάντια στον εμβολιασμό είναι ψευδής και αποτελεί τμήμα της μεθόδευσής της (την έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό) να εμφανιστεί ο εμβολιασμός ως αίτημα των κτηνοτρόφων.

Η ίδια η υποβολή ερωτημάτων στην EFSA, μέσω της Κομισιόν, εντάσσεται σ’ αυτή τη μεθόδευση: η επικίνδυνη τριπλέτα του ΥΠΑΑΤ προσπαθεί να κερδίσει πολύτιμο πολιτικό χρόνο με σκοπό να εμφανίσει τον εμβολιασμό ως απαίτηση των κτηνοτρόφων.

Η ίδια η EFSA αποκαλύπτει ότι υποβάλλονται συνεχώς ερωτήματα από την τριπλέτα του ΥΠΑΑΤ. Αναφέρει στην Εκθεσή της (σελίδα 5, η έμφαση δική μας):

«Οι τρέχουσες επιδημίες στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία έχουν πλέον φτάσει σε ανησυχητικό επίπεδο…

Oι κτηνιατρικές αρχές των πληγεισών χωρών έχουν ζητήσει επιστημονική καθοδήγηση σχετικά με την πιθανή χρήση του εμβολιασμού ως πρόσθετου μέσου ελέγχου. Η EFSA έχει ήδη αξιολογήσει τα εμβόλια κατά της ΕΠΑ σε επιστημονική γνωμοδότηση του 2014, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα ομόλογα ζωντανά εξασθενημένα εμβόλια που διατίθενται παρέχουν καλή προστασία και ασφάλεια και είναι αποτελεσματικά στον έλεγχο των ξεσπασμάτων της νοσου όταν επιτυγχάνεται και διατηρείται ελάχιστη κάλυψη 75%.

Ωστόσο, οι αρμόδιες αρχές της Βουλγαρίας και της Ελλάδας έθεσαν νέα ερωτήματα σχετικά με την επιλογή κατάλληλων στελεχών εμβολίων, τον σχεδιασμό και τη διάρκεια των εκστρατειών εμβολιασμού, καθώς και τον αναμενόμενο αντίκτυπο των διαφόρων σεναρίων εμβολιασμού στην εξάπλωση και την εξάλειψη της νόσου».

«Οι τρέχουσες επιδημίες  στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία έχουν πλέον φτάσει σε ανησυχητικό επίπεδο», επισημαίνει η EFSA, περιγράφοντας μια επί της ουσίας παρελκυστική τακτική της τριπλέτας, μέσω της υποβολής ερωτημάτων σχετικών με την επιλογή των κατάλληλων στελεχών των εμβολίων.

Από τη στιγμή που η τριπλέτα στην Ελλάδα βομβάρδιζε με νέα ερωτήματα την EFSA σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων στελεχών εμβολίων, ήταν επόμενο αυτή να παρουσιάζει διάφορα σενάρια εμβολιασμών και στελεχών εμβολίων. Παραθέτουμε ένα απ’ αυτά.

Εχοντας ως βάση τον φουσκωμένο αριθμό των αιγοπροβάτων, είναι επόμενο η EFSA να αποφαίνεται σε αυτό το σενάριο ότι θα εμβολιαστούν 8.600.000 αιγοπρόβατα.

Στην έκθεσή της η  EFSA δεν περιορίζεται μόνο σε επισημάνσεις, όπως ότι οι τρέχουσες επιδημίες έχουν πλέον φτάσει στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία σε ανησυχητικό επίπεδο. Προχωρά ακόμα παραπέρα και χρεώνει και τις δύο κυβερνήσεις με σοβαρές ευθύνες για το φούντωμα της επιδημιολογικής κατάστασης της ευλογιάς.

Τόσο μέσα στο σώμα της Εκθεσης, όσο και στα συμπεράσματά της η ΕFSA επισημαίνει (η έμφαση δική μας):

«Από την περιγραφική χωροχρονική ανάλυση, πρέπει να επισημανθούν δύο σημαντικές πτυχές της επιδημίας ΕΠΑ στην Ελλάδα: i) η εκτεταμένη γεωγραφική και χρονική κλίμακα της επιδημίας ΕΠΑ στην Ελλάδα και ii) οι πολλαπλές εστίες της επιδημίας, πιθανώς λόγω της μετακίνησης ζώων σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτό υποδηλώνει ότι πρέπει να εφαρμοστούν επιπρόσθετα μέτρα ελέγχου (π.χ. εμβολιασμός) στα ήδη υπάρχοντα. Με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία, θα πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα διεξαγωγής μιας πανεθνικής εκστρατείας εμβολιασμού, με προτεραιότητα στις ήδη πληγείσες περιοχές, οι οποίες περιλαμβάνουν περίπου 9,9 εκατομμύρια ζώα και 54.000 εκμεταλλεύσεις. Επιπλέον, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο οι προσπάθειες εμβολιασμού να δώσουν αρχικά προτεραιότητα στις δυτικές περιοχές, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της νόσου και να προστατευθούν οι περιοχές που δεν έχουν ακόμη προσβληθεί. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο προτεραιοποίησης, θα πρέπει να εμβολιαστούν περίπου 4,4 εκατομμύρια ή 2,5 εκατομμύρια ζώα στις δυτικότερες περιοχές, σε περίπτωση που εφαρμοστεί ο εμβολιασμός των ζώων σε ολόκληρη την περιοχή ή στις ζώνες επιτήρησης 20 χλμ. αντίστοιχα.

Τα κριτήρια για την ιεράρχηση των δραστηριοτήτων εμβολιασμού θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη όχι μόνο τις επί του παρόντος προσβληθείσες περιοχές, αλλά και την ύπαρξη πιθανών μοτίβων μετακίνησης των ζώων που θα πρέπει να διασφαλιστούν, όπως εκείνα προς τα καλοκαιρινά βοσκοτόπια, τα οποία δεν μπορούν να απαγορευθούν πλήρως για λόγους ευημερίας.

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη τις αναφερόμενες εστίες στη Ρουμανία, τη Σερβία και την Ελλάδα κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο διεξαγωγής πανεθνικής εκστρατείας προληπτικού εμβολιασμού κατά της ΕΠΑ σε αυτές τις χώρες πριν από την επόμενη σεζόν».

Με αυτή την έκθεση της EFSA κατέρρευσε ο μύθος της ανεκδιήγητης και επικίνδυνης τριπλέτας Τσιάρα-Κέλλα-Μαρίνου ότι δήθεν από τον Οκτώβρη του 2025 συντελείται αποκλιμάκωση της επιζωοτίας της ευλογιάς στη χώρα μας.

Ακόμα και ο εμπνευστής αυτού του ψεύδους, ο Τσιάρας, αναγκάστηκε, μετά τη συνάντησή του με τον επίτροπο Βάρχεϊ στις 5 Φλεβάρη, να αναιρέσει το ψεύδος, στο σύντομο κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, που -όπως είπαμε- σκόπιμα δεν το ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ με Δελτίο Τύπου.


Oι φωτογραφίες πιάνουν περισσότερο χώρο από το λακωνικό κείμενο, στο οποίο ο Τσιάρας αναφέρει (η έμφαση δική μας):

«Σήμερα συναντήθηκα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Olivér Varhelyi για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων.

Καθ’ όλη αυτή την περίοδο, η Ελλάδα έχει εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς μέτρα βιοασφάλειας και ελέγχου και πλέον τα ενισχύει ακόμη περισσότερο, με στόχο τον αποτελεσματικό περιορισμό της νόσου.

Οπως συμφωνήσαμε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, η αυστηρή εφαρμογή των μέτρων αυτών είναι απολύτως αναγκαία. Η πλήρης συμμόρφωση όλων των εμπλεκόμενων είναι κρίσιμη για να ανακοπεί η εξάπλωση της ευλογιάς, να προστατευθούν τα ελληνικά κοπάδια αιγοπροβάτων και να διασφαλιστεί η εγχώρια γαλακτοπαραγωγή.

Η Ελλάδα παραμένει σε πλήρη και στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε συντονισμό με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενισχύουμε τις προσπάθειές μας για την προστασία της υγείας των ζώων, τη στήριξη των κτηνοτρόφων και την οριστική εκρίζωση της νόσου».

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο ορμπανιστής και γνωστός για την αυταρχική του συμπεριφορά Βάρχεϊ επέβαλε τη δήλωση στον Τσιάρα. Στα σημεία που επισημάναμε με σκούρα γράμματα ο Τσιάρας παραδέχεται ότι δεν υπάρχει αποκλιμάκωση της ευλογιάς. Ομολογεί, επί της ουσίας, ότι τους τελευταίους μήνες διακινεί ένα ψεύδος.

Από την άλλη, ο Βάρχεϊ του έδωσε την δυνατότητα να αναβάλει για ένα διάστημα την έναρξη του εμβολιασμού των αιγοπροβάτων. Είναι κάτι σαν μικρό δωράκι, γιατί ο Βάρχεϊ και η Κομισιόν γνωρίζουν ότι Τσιάρας-Κέλλας είναι υπέρ του εμβολιασμού, αφού -όπως αναφέραμε παραπάνω- αυτοί έδωσαν πληροφορίες για τα πιθανά σχέδια εμβολιασμού. Γνωρίζουν πολύ καλά Βάρχεϊ και σία ότι αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα προχωρήσει αναγκαστικά σε εμβολιασμό, δεδομένου ότι, μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, έχει χάσει την μπάλα, ως συνέπεια της χρεοκοπημένης πολιτικής του ξεριζώματος της ευλογιάς.

Και βέβαια, Βάρχεϊ και Κομισιόν γνωρίζουν πως ο εμβολισμός θα σημάνει την απαγόρευση των εξαγωγών Φέτας ΠΟΠ και όλων των γααλακτοκομικών προϊόντων με βάση το αιγοπρόβειο γάλα.

Γι’ αυτό δεν έχουν καμιά πρεμούρα να αρχίσει άμεσα ο εμβολιασμός των αιγοπροβάτων στην Ελλάδα. Αλλωστε, με τις διαδοχικές Εκτελεστικές Αποφάσεις, ξεκινώντας από τις 31 Οκτώβρη του 2024, έχουν επιβάλει απαγόρευση των μετακινήσεων στο εξωτερικό των αιγοπροβάτων απ’ όλη την επικράτεια της χώρας, μέχρι το τέλος Ιούνη του 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χοντροκομμένη κατασκευή αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Εστησαν το σκηνικό για να παρουσιάσουν τον καταστροφικό εμβολιασμό των αιγοπροβάτων για την ευλογιά σαν… ικανοποίηση αιτήματος των ίδιων των κτηνοτρόφων

ΥΓ1. Είχαμε ολοκληρώσει αυτό το άρθρο, όταν η περιβόητη ΕΕΕΔΕΕ (Εθνική Επιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου της Ευλογιάς) σχολίασε τμήματα της Εκθεσης της EFSA. Απέφυγε όπως ο διάβολος το λιβάνι να σχολιάσει όλα εκείνα τα σημεία της Εκθεσης που σχολιάσαμε παραπάνω, από τα οποία καταδεικνύεται, ανάμεσα στ’ άλλα, ότι η ανεκδιήγητη και επικίνδυνη τριπλέτα Τσιάρα-Κέλλα-Μαρίνου είναι υπέρ του εμβολιασμού και ότι είναι μύθος ότι από τον Οκτώβρη του 2025 άρχισε αποκλιμάκωση της ευλογιάς.

ΥΓ2. Ο Τσιάρας συνεχίζει για τέταρτη ημέρα από τη συνάντησή του με τον Βάρχεϊ να κρύβει τι ακριβώς συζήτησε μ’ αυτόν και ποιες δεσμεύσεις ανέλαβε έναντι της Κομισιόν όσον αφορά τον εμβολιασμό.

Γεράσιμος Λιόντος

Η έκθεση της EFSA (πρωτότυπο και δική μας μετάφραση)

Report_SGP_approved-2-43
Report_SGP_approved-2-43 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΝΝΑ (5)
Εκτύπωση 🖨
EFSA ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΕΛΛΑΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΣΙΑΡΑΣ ΥΠΑΑΤ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροKαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

Επόμενο άρθρο Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

Σχετικά Αρθρα

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Απρ 2026, 14:46

Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 25 Φεβ 2026, 13:48

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξανά στο εδώλιο ο Ν. Χλύκας, ο γιος του Απ. Χλύκας και ο Ηλ. Καλφούτζος

Κατηγορούνται ότι οργάνωσαν απάτη με ψευτοκτηνοτρόφους σε ψευτοβοσκότοπους

Αγροτικά 24 Φεβ 2026, 09:29

Γιατί μπουκώνουν με χρήμα τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης, για «ενημέρωση» των κτηνοτρόφων για την ευλογιά;

Αγροτικά 20 Φεβ 2026, 14:56

Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση

Αγροτικά 15 Φεβ 2026, 20:27

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

Αγροτικά 13 Φεβ 2026, 18:47
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

Ημέρα δράσης κατά των στρατιωτικών δαπανών.

1902: Σοσιαλεπαναστάτες εκτελούν τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας Σιπιένγκιν (Ρωσία).

1955: Αρχίζει η παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης στους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ.

1956: Καθαιρείται ο Νίκος Ζαχαριάδης από την ΚΕ του ΚΚΕ.

1967: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις ΗΠΑ κατά του πολέμου στο Βιετνάμ.

1970: Δεκαπέντε δυτικοευρωπαϊκά κράτη κατηγορούν την Ελλάδα για βασανισμό κρατουμένων.

1973: Βόμβα έξω από το ΙΣΤ’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1986: Αγγλοαμερικανοί βομβαρδίζουν τη Λιβύη σκοτώνοντας άμαχους ως αντίποινα για βομβιστική επίθεση σε club της Γερμανίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Εφετείο 17Ν

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

  • ΕΛΑ

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

  • Επικοινωνία

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

  • Όροι χρήσης

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

  • Ποιοι είμαστε

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

  • Επικοινωνία

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

  • Όροι χρήσης

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA – Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

    Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo