Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη
  • Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ
  • Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;
  • Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ
  • Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών
  • Kατα-κατα-καταρρέω…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»«Μποναμάς» με απολύσεις εργατών στα Public
Εργατικά

«Μποναμάς» με απολύσεις εργατών στα Public

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Δεκ 2025, 20:01

Είναι παλιά συνήθεια των καπιταλιστών να πετάνε εργάτες στο δρόμο λίγο προτού βγει ο χρόνος. Αφού σκοπεύουν να τους απολύσουν, το κάνουν προτού μπει ο νέος χρόνος και θεμελιώσουν δικαίωμα για άδεια ή για τίποτα μπόνους, αν προβλέπονται.

Από την πεπατημένη δεν ξέφυγε η καπιταλιστική εργοδοσία της Public, που γιόρτασε τα 20 χρόνια της με απολύσεις εργαζομένων.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου & Ψηφιακών Μέσων Αττικής. Με μια παρατήρηση. Τα εργατικά σωματεία πρέπει να σταματήσουν να μιλούν για «εργατικό κόστος», αναπαράγοντας τη γλώσσα των καπιταλιστών, που προσπαθούν να κρύψουν την ουσία της εκμετάλλευσης με την αντιεπιστημονική θεωρία των «συντελεστών της παραγωγής».

Η αμοιβή της εργατικής δύναμης (μισθός εργασίας και ασφαλιστικές εισφορές) δεν αποτελεί στοιχείο κόστους. Είναι το μεταβλητό κεφάλαιο που «κινεί» το σταθερό κεφάλαιο. Η εργατική δύναμη όχι μόνο δεν αποτελεί κόστος, αλλά είναι το μοναδικό στοιχείο της παραγωγής που δημιουργεί νέα αξία. Η εργασία, που είναι ο μοναδικός παραγωγός νέας αξίας, παίρνει ένα μισθό πείνας, ενώ η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής, που δεν παράγουν καμιά νέα αξία αλλά απλώς μεταβιβάζουν στο παραγόμενο προϊόν μέρος της αξίας τους, παίρνει μια υπεραξία μεγαλύτερη από το μισθό εργασίας.

Η κλοπή της υπεραξίας, δηλαδή του προϊόντος της απλήρωτης εργασίας των εργατών, βαφτίζεται… δικαιοσύνη! Οι αστοί οικονομολόγοι το κάνουν αυτό από καταβολής καπιταλισμού. Η εργατική τάξη πρέπει να το «λήξει» αυτό.

«Εργατικό κόστος», επομένως, δεν υπάρχει, αφού η εργασία του εργάτη είναι το μόνο στοιχείο της παραγωγικής διαδικασίας το οποίο παράγει νέα αξία. Το «κόστος εργασίας» ή «εργατικό κόστος» είναι ένας κατασκευασμένος όρος με τον οποίο αντιστρέφεται η πραγματικότητα. Εργάτες και κεφαλαιοκράτες εμφανίζονται σαν «συντελεστές της παραγωγής», από την οποία το κάθε μέρος παίρνει «ό,τι δικαιούται». Οταν οι εργάτες ζητούν αυξήσεις στους μισθούς, εμφανίζονται σαν να θέλουν να παραβιάσουν τη… δικαιοσύνη στην κατανομή μεταξύ των «συντελεστών της παραγωγής», σαν να θέλουν να… κλέψουν τους κεφαλαιοκράτες, οι οποίοι θα… κλείσουν τις επιχειρήσεις τους γιατί δε θα «βγαίνουν» με το τόσο ψηλό «κόστος εργασίας».

Ομως, καπιταλιστικά κέρδη και εργατικοί μισθοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Μια αύξηση στους μισθούς απλά θα μειώσει τα καπιταλιστικά κέρδη. Οι εργάτες θα πάρουν κατιτίς παραπάνω από τις αξίες που με την εργασία τους παρήγαγαν, μειώνοντας το ύψος της ληστείας που υφίστανται (μειώνοντας, όχι εξαλείφοντας τη ληστεία).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΒΧΨΑ:

Είναι η πιο «όμορφη εποχή του χρόνου» για απολύσεις στα Public!

Η διοίκηση της Public γιορτάζει τα 20 χρόνια της εταιρείας με απολύσεις εργαζομένων. Γνωστή, πάντα, για τις ρηξικέλευθες αποφάσεις της, αποφάσισε λίγες μέρες πριν μπει ο καινούριος χρόνος, αντί να τιμήσει τους παλαιότερους εργαζόμενούς της για την προσφορά τους, να στείλει στα σπίτια τους αρκετούς από αυτούς. Συγκεκριμένα, εργαζόμενες και εργαζόμενοι με μακρά προϋπηρεσία στην εταιρεία, έλαβαν το χαρτί της απόλυσής τους εντελώς ξαφνικά και αδικαιολόγητα, θυμίζοντας τις παλιές «καλές» εποχές των μαζικών απολύσεων πριν μερικά χρόνια.

Οι λόγος των απολύσεων αυτών είναι ξεκάθαρος και λέγεται budget. Μπαίνοντας στον εικοστό πρώτο χρόνο λειτουργίας της, πρέπει να πέσει ο προϋπολογισμός «γιατί… δεν βγαίνει…» σύμφωνα πάντα με την διοίκηση παρόλο που πανηγυρίζει τα τελευταία χρόνια για τα κέρδη της. Οι πωλητές και οι υπάλληλοι γραφείου που απολύονται είναι, ως επί το πλείστον, άνθρωποι που παίρνουν επιδόματα προϋπηρεσίας, έχουν καίριες θέσεις υπευθυνότητας, έχουν εμπειρία (μερικοί ήταν και από το ξεκίνημά της πριν 2 δεκαετίες) ενώ παράλληλα έχουν οικογένειες ή κάποιοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας – κάτι το οποίο η διοίκηση κάνει πως αγνοεί. Ευτυχώς κατά τα άλλα που διοργανώνουν δωρεάν webinar για τις αγχολυτικές τροφές…

Ενώ οι συνθήκες εργασίας χειροτερεύουν καθημερινά, η υποστελέχωση και τα σπαστά ωράρια εξαπλώνονται από κατάστημα σε κατάστημα, οι υπερωρίες γίνονται ρουτίνα (παραπέμπουμε σε παλαιότερες ανακοινώσεις του Σωματείου Εργαζομένων στα Public για όλα αυτά) το κλίμα απειλής και του «να δούμε, ποιός-ποιος θα φαγωθεί» σήμερα γίνεται όλο και πιο έντονο στα καταστήματα, το κλασσικό σύνθημα «πρώτα το ξεζούμισμα, μετά οι απολύσεις» να επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Μαζικές απολύσεις λοιπόν εν μέσω γιορτών, της περιόδου όπου η κίνηση κορυφώνεται και όλοι οι συνάδελφοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι (πολύ περισσότερο οι έμπειροι), δεν έχουμε ξαναδεί. Και αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Σε ποιο webinar επιχειρηματικότητας for dummies τα είδαν αυτά;

Δεν χρειάζεται να έχουμε μαντικές ικανότητες για να αντιληφθούμε πως οι απολύσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν από μόνες τους. Είναι ένα έργο που το έχουμε δει πολλές φορές σε επανάληψη: Θα συνεχιστούν γιατί έτσι μειώνεται το ήδη υπερσυμπιεσμένο μισθολογικό κόστος, γιατί έτσι πολλαπλασιάζονται οι εργαζόμενοι με ευέλικτα ωράρια, γιατί το συνεχές ξήλωμα του εργατικού δικαίου από τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων έχει εξαφανίσει κάθε περιορισμό στους όρους απόλυσης κι έχει εξευτελίσει τα ποσά των αποζημιώσεων. Γιατί έτσι γράφουν οι νόμοι τους, χάρη στους οποίους οι εργοδότες θα αυξήσουν τα κέρδη τους, τα εταιρικά στελέχη τα μπόνους τους και οι υπουργοί τα ψέματά τους για την οικονομία που πετάει τη στιγμή που οι εργαζόμενοι δεν τα βγάζουμε πέρα μετά τις 10 του μήνα.

Ο μόνος τρόπος να τους σταματήσουμε είναι μέσα από τους αγώνες μας, σπάζοντας την ωραία εικόνα που πουλάνε για την εταιρεία και τον εαυτό τους. Αναδεικνύοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες μας, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που έχουμε, την ενότητα και την οργάνωσή μας, με την ενίσχυση του κλαδικού μας σωματείου, του ΣΥΒΧΨΑ. Ενάντια στους νόμους της εργοδοτικής απληστίας, των απολύσεων, των μισθών πείνας και των ελαστικών ωραρίων να επιβάλουμε τον δικό μας ΝΟΜΟ που ξέρουμε ποιανού το ΔΙΚΙΟ είναι…

Να σταματήσουν οι απολύσεις στα Public και να επαναπροσληφθούν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι.

Το δυνάμωμα και η στήριξη στο κλαδικό σωματείο (ΣΥΒΧΨΑ) είναι απαραίτητος όρος για να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ & ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκτύπωση 🖨
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΧαμάς: Αν τολμάτε, δεχτείτε αμερόληπτη διεθνή έρευνα για την επιχείρηση «Κατακλυσμός του Αλ-Άκσα», αλλά και για τα εγκλήματα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 28 Δεκέμβρη

Σχετικά Αρθρα

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

Εργατικά 2 Σεπ 2026, 21:38

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

Εργατικά 27 Αυγ 2026, 09:54

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

Εργατικά 26 Αυγ 2026, 23:14

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

Εργατικά 20 Αυγ 2026, 20:19

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

1957: Φυλετικά επεισόδια στο Λιτλ Ροκ (ΗΠΑ).

1971: Βόμβα σε παράθυρο της στρατιωτικής λέσχης (Ρηγίλλης).

1973: Διαδήλωση κατοίκων στους Αντιφιλίππους Καβάλας ενάντια στις απαλλοτριώσεις των χωραφιών τους για να γίνουν ορυχεία.

1974: Παραπέμπονται σε πειθαρχικά συμβούλια όλοι οι πανεπιστημιακοί που συνεργάστηκαν με τη χούντα.

2004: Μετά τον αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Αλβανίας ξεσπά πογκρόμ εναντίον αλβανών μεταναστών σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας όπου ζουν αλβανοί μετανάστες. Νεκρός o 20χρονος αλβανός μετανάστης Γκραμός Παλούσι από μαχαιριά του Παναγιώτη Κλαδή και άλλοι δύο στο νοσοκομείο (Ζάκυνθος).

2004: Ρωσικές δυνάμεις επιτίθενται για απελευθέρωση ομήρων που κρατούσαν οι Τσετσένοι σε σχολείο του Μπεσλάν (Οσετία), 344 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo