Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 19 Ιούλη
  • Τρώτε και πίνετ’ άρχοντες και γω να σας διηγούμαι (ριζίτικο)
  • Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ερεζ
  • Ουαί υμίν καθολικοί και ορθόδοξοι υποκριταί!
  • Οι σιωναζιστές θέλουν να καταστρέψουν τον τάφο του σεΐχη Ιζεντίν Αλ-Κασάμ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Κοροναϊός και Προσφυγικό: Στη χρονομηχανή οι δομές «φιλοξενίας»
Καταστολή Υγεία

Κοροναϊός και Προσφυγικό: Στη χρονομηχανή οι δομές «φιλοξενίας»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Δεκ 2020, 13:11
  • Σαν να μην υπάρχει πανδημία λειτουργούν οι υπηρεσίες των ΜΚΟ στα ανοιχτά στρατόπεδα προσφύγων

  • Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου – ΜΚΟ σε αγαστή σύμπραξη για να μοιραστούν την πίτα των κονδυλίων της νέας χρονιάς

Τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας λόγω της πανδημίας τις βιώνουμε και τις βλέπουμε όλοι καθημερινά. Το μόνο πεδίο στο οποίο πλέον δε γίνονται γνωστές είναι το πεδίο του Προσφυγικού. Μπορεί στο πρώτο κύμα της πανδημίας οι πρόσφυγες να ήταν αυτοί που έφεραν ένα μεγάλο (αν όχι το μεγαλύτερο) βάρος της διασποράς της νόσου (πήγε να γίνει κάτι αντίστοιχο και στο δεύτερο κύμα, αλλά μάλλον δεν πήρε τη διάσταση που θα επιθυμούσαν οι επιτελάρχες του Μαξίμου), ωστόσο σήμερα, στο πικ της δεύτερης φάσης της πανδημίας, οι δομές «φιλοξενίας» των προσφύγων μοιάζουν να έχουν μπει στη μηχανή του χρόνου, επιστρέφοντας σε εποχές του παρελθόντος, τότε που δεν υπήρχε κοροναϊός.

Οπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, οι χώροι που ζουν στοιβαγμένοι οι πρόσφυγες είναι ένας άλλος πλανήτης. Ενας πλανήτης χωρίς κοροναϊό, με τη μάσκα να φοριέται σαν αξεσουάρ και τους ανθρώπους να πλανώνται σε πελάγη άγνοιας για τα μέτρα πρόληψης και καταστολής. Τα τεστ που διεξάγονται είναι σχεδόν μηδενικά. Οι ενημερώσεις στους πρόσφυγες είναι ανύπαρκτες. Τα πρόστιμα πέφτουν το ένα πίσω απ’ τ’ άλλο. Και μέσα σ’ αυτό το σκηνικό, οι εργαζόμενοι των ΜΚΟ δουλεύουν κανονικά, την ώρα που συστήνεται τηλεργασία, τα μαθήματα μη τυπικής εκπαίδευσης διεξάγονται με περιορισμένους μαθητές μεν αλλά με καθημερινή ροή και παρουσία, την ώρα που τα σχολεία της χώρας είναι εντελώς κλειστά, και οι ομαδικές δραστηριότητες δίνουν και παίρνουν, την ώρα που το ΕΣΥ όλης της χώρας έχει ξετιναχθεί.

Το καλύτερο εξ’ όλων όμως είναι ότι όλα αυτά γίνονται κατόπιν εντολής του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου! Μάλιστα. Τα «γαλάζια παιδιά», απεσταλμένοι του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, που συντονίζουν τις δομές, διεμήνυσαν σε όλους τους φορείς να εξακολουθήσουν κανονικά όλες οι δραστηριότητες και να παραμείνει κανονική και η παρουσία των εργαζομένων στις ΜΚΟ. Οι ΜΚΟ με τη σειρά τους, μη θέλοντας να χαλάσουν την συνεργασία, ενόψει της νέας χρονιάς και άρα των νέων προγραμμάτων που επίκεινται να εγκριθούν και να χρηματοδοτηθούν, υποχρεώνουν τους εργαζομένους τους, χωρίς κανένα μέτρο πρόληψης, να βρίσκονται καθημερινά και να λειτουργούν τάξεις διδασκαλίας, χώρους ομαδικών δράσεων, αλλά και χώρους παροχής ψυχοκοινωνικών και νομικών υπηρεσιών.

Αποτέλεσμα είναι οι πρόσφυγες να συνωστίζονται με σκοπό να έχουν πρόσβαση στις διάφορες αυτές υπηρεσίες (προϊόν και της γενικότερης υπολειτουργίας των υπόλοιπων δημοσίων υπηρεσιών που έστω και περιορισμένα λάμβαναν), οι εργαζόμενοι να προσπαθούν να τηρήσουν τα όποια μέτρα μπορούν και παράλληλα ο ανύπαρκτος ΕΟΔΥ να μην προβαίνει τόσον καιρό σε ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας καθώς και σε καμία σύσταση για περιορισμό συναναστροφών.

Αλήθεια, τι έχουν να πουν οι διάφορες ΜΚΟ γι’ αυτή τη συμπεριφορά; Πού έγκειται ο «ανθρωπισμός» τους; Πώς ακριβώς εκδηλώνεται και απέναντι σε ποιους; Στους πρόσφυγες που δεν τους προστατεύουν όσο συνεχίζουν να λειτουργούν σα να μην υπάρχει πανδημία ή στους ίδιους τους εργαζομένους τους, που δεν τους έχουν εξασφαλίσει το παραμικρό ώστε να προφυλαχθούν; Ούτε κανονική τηλεργασία, ώστε να προφυλαχθούν οι ομάδες που δουλεύουν στο πεδίο, με εναλλαγή της παρουσίας τους, ώστε να μην κολλήσει ο ένας τον άλλο. Ούτε συχνό ιατρικό έλεγχο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μη διασπορά του ιού άμεσα από κάποιον ασυμπτωματικό.

Ας σημειώσουμε κάτι στο σημείο αυτό. Στη φάση της πρώτης καραντίνας, οι ΜΚΟ είχαν το εξής πλάνο εργασίας για όσους πήγαιναν διά ζώσης στις δομές «φιλοξενίας»: α) μειωμένη παρουσία τόσο σε ημέρες εργασίας όσο και σε ώρες απασχόλησης, β) απαγόρευση ομαδικών δραστηριοτήτων και μαθημάτων και διεξαγωγή τους αποκλειστικά διαδικτυακά, γ) εξυπηρέτηση μόνο πολύ επειγουσών περιπτώσεων, δ) οργάνωση εργαζομένων σε ομάδες, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να κολλήσει όλη η ομάδα από έναν φορέα του ιού.

Τότε όμως ήταν διαφορετικά. Δε διακυβεύονταν σοβαρά οικονομικά συμφέροντα. Σήμερα, αντιθέτως, βρισκόμαστε σε περίοδο σκληρών διαπραγματεύσεων για τις ΜΚΟ. Κι αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του φθινοπώρου. Τα περισσότερα προγράμματα λήγουν τέλος του χρόνου κι αν θέλουν οι μηκυάρχες να τα ανανεώσουν (και μαζί τους να ανανεωθούν και τα διόλου ευκαταφρόνητα μηνιάτικα των διαφόρων στελεχών τους που –όλως τυχαίως– ήταν οι πρώτοι που εφάρμοσαν πλήρως την τηλεργασία!), θα πρέπει να φροντίσουν να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στο υπουργείο και στην πολιτική που έχει προ πολλού χαράξει για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού. Μόνο κριτήριο αποτελεί το κέρδος κι αυτό είναι εμφανές τώρα περισσότερο από ποτέ.

Πρόσφυγες και εργαζόμενοι είναι τα θύματα μιας απάνθρωπης πολιτικής που μετράει μόνο νούμερα και κρύβει τα χρόνια προβλήματα κάτω απ’ το χαλί. Πολιτικής που τελικά αποδεικνύεται και θα αποδεικνύεται πάντα ότι ασκείται τόσο από τις αστικές κυβερνήσεις όσο και από τις γιαλαντζί «ανθρωπιστικές» οργανώσεις. Ακόμα και σε καιρούς πανδημίας.

Εκτύπωση 🖨
ΔΟΜΕΣ ΜΚΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚραυγή από τα κελιά: Αποσυμφόρηση των φυλακών τώρα!
Επόμενο άρθρο Οι νόμοι ισχύουν για τους άλλους, όχι για τον Κούλη, τη Μαρέβα και την παρέα τους

Σχετικά Αρθρα

«Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού

Υγεία 5 Ιούλ 2025, 07:30

«Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να μην εξεταστεί καν η έφεση από τη Μείζονα Σύνθεση του ΕΔΔΑ

Καταστολή 4 Ιούλ 2025, 09:40

Ασφαλίτες άρπαξαν βίαια δασκάλα μωρομάνα από στάση λεωφορείου!

Aναίτια, αυθαίρετη και βίαιη προσαγωγή από ασφαλίτες και με συμβατικό αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά

Καταστολή 25 Ιούν 2025, 21:10

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37

Κτήνη άλογα και αιμοβόρα, κοινώς ΜΑΤατζήδες

Καταστολή 10 Ιούν 2025, 20:10

Συσπείρωση Πανεπιστημιακών: Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ επιχειρούν να προσδώσουν στα Πανεπιστήμια χαρακτηριστικά στρατοπέδων

Καταστολή 4 Ιούν 2025, 20:54
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

19 Ιούλ 2025, 00:01
Η παπάρα

Τρώτε και πίνετ’ άρχοντες και γω να σας διηγούμαι (ριζίτικο)

18 Ιούλ 2025, 20:07
Κόντρες

Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ερεζ

18 Ιούλ 2025, 18:43
Διεθνή

Ουαί υμίν καθολικοί και ορθόδοξοι υποκριταί!

18 Ιούλ 2025, 13:26
Διεθνή

Οι σιωναζιστές θέλουν να καταστρέψουν τον τάφο του σεΐχη Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

18 Ιούλ 2025, 12:01
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: Η λαϊκή κινητοποίηση τούς ανάγκασε να με αποφυλακίσουν

18 Ιούλ 2025, 07:58
Παιδεία

Oι σιωνιστές καθορίζουν και το περιεχόμενο των ελληνικών σχολικών βιβλίων!

ΥΠΑΙΘΑ: Η ιστορική αναφορά στην Ιντιφάντα αφαιρέθηκε μετά από «εντέλλεσθε» του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου

18 Ιούλ 2025, 06:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Kαι ξαφνικά, ο Τσιάρας… θυμήθηκε την ευλογιά και προσπαθεί να ταΐσει σανό τους κτηνοτρόφους

Δεκανίκι του υπουργού ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας

17 Ιούλ 2025, 20:42
Πολιτισμός

Αλάα Αλ-Ασουάνι: Ανεκπλήρωτη δημοκρατία

17 Ιούλ 2025, 17:57
Εργατικά

Θερίζουν τα εργατικά «ατυχήματα» στα εργοτάξια της ΤΕΡΝΑ

17 Ιούλ 2025, 12:52
Διεθνή

Νίκη! Eλεύθερος και με ψηλά το κεφάλι ο Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά!

Οι Γάλλοι αναγκάστηκαν να τον απελευθερώσουν, μετά από 41 χρόνια!

17 Ιούλ 2025, 11:37
Διεθνή

Aχτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι του σιωναζισμού

17 Ιούλ 2025, 10:22
Πολιτική

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν γουστάρουμε να ελέγξουμε Βορίδη-Αυγενάκη. Τελεία!

17 Ιούλ 2025, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούλη

17 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αποφασισμένος να συγκαλύψει την εγκληματική οργάνωση ο Μητσοτάκης

16 Ιούλ 2025, 22:05
Εργατικά

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για το Νέο Πειθαρχικό Δίκαιο

16 Ιούλ 2025, 14:22
Αγροτικά

Eγκλημα κατά της κτηνοτροφίας: Συνεχίζεται το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Τσιάρας και Κέλλας συνεχίζουν το χαβά τους - Υπέρ του καταστροφικού εμβολιασμού το ΚΚΕ!

16 Ιούλ 2025, 14:16
Εργατικά

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον διωκόμενο Κώστα Τουλγαρίδη

Με κλειδωμένες πόρτες αντιμετώπισαν Διεύθυνση ΠΕ Αν. Αττικής και αστυνομία τους διαδηλωτές

16 Ιούλ 2025, 10:36
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

Νικαράγουα: Ημέρα ανεξαρτησίας.

1900: Εκτελείται ο βασιλιάς της Ιταλίας Ουμπέρτο Α’.

1951: Δολοφονείται ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντουλάχ.

1969: Ανευρίσκονται αυτοσχέδιοι μηχανισμοί της ΔΑ δίπλα στο μηχανοστάσιο του “Ηχος και Φως“.

1969: Βόμβα του ΚΕΑ στο Καλαμάκι.

1970: Το Ισραήλ πραγματοποιεί επιδρομές σε Αίγυπτο, Ιορδανία και Λίβανο.

1979: Η Μαρία Ντελουρντές Πιντασίλγκο γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Πορτογαλίας.

1989: Η βουλή αποφασίζει την παραπομπή των Παπανδρέου, Κουτσόγιωργα, Πέτσου, Τσοβόλα και Ρουμελιώτη στην ειδική ανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο των ΔΕΚΟ που κατέθεσαν τα χρήματά τους στην Τράπεζα Κρήτης.

1989: Ο στρατηγός Γιαρουζέλσκι εκλέγεται πρόεδρος της Πολωνίας.

2002: Συλλαμβάνονται οι Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Θεολόγος Ψαραδέλλης, και Βασίλης Τζωρτζάτος για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo