Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!
  • To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν
  • Βόλεμα των «μαύρων»
  • Πολιτικό μάρκετινγκ
  • Σαν σήμερα 11 Μάη
  • Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Μια υπόθεση απλής οπλοκατοχής (διάρκειας εννιά ωρών) αναβαθμίστηκε σε δίκη «τρομοκρατίας», προς εξευμενισμό του Ερντογάν
Καταστολή

Μια υπόθεση απλής οπλοκατοχής (διάρκειας εννιά ωρών) αναβαθμίστηκε σε δίκη «τρομοκρατίας», προς εξευμενισμό του Ερντογάν

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιαν 2023, 12:29

Αύριο, 10 Γενάρη του 2023, συνεχίζεται (4η συνεδρίαση) στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου συνεδριάζει το Β’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας η δίκη  των 11 αγωνιστών από την Τουρκία. Μια δίκη απλής οπλοκατοχής, που αναβαθμίστηκε σε δίκη εγκληματικής οργάνωσης και κατέληξε στην επιβολή τεράστιων ποινών κάθειρξης (χρόνος έκτισης 20 χρόνια) από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας στη δίκη του πρώτου βαθμού.

Ο αγωνιστής Ozen Sinan Oktay από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την ευθύνη για την κατοχή των όπλων επί εννιά ώρες. Στην τρίτη συνεδρίαση της κατ’ έφεση δίκης έκανε την εξής δήλωση:

«Από το λάθος μου (σ.σ. την κατοχή των όπλων για εννιά ώρες) καταδικάστηκαν οι δέκα συναγωνιστές μου και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό το λάθος μου. Μπροστά σας είναι οι απεργοί πείνας που διαμαρτύρονται για την άδικη αυτή απόφαση. Θα συνεχίσουν την απεργίας πείνας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εγώ δεν απεργώ γιατί έχω κάνει δύο μπάι-πας. Είμαι αριστερός και από το 1995 ζω στην Ελλάδα ως πολιτικός πρόσφυγας. Εφυγα από την Τουρκία για να αποφύγω τα βασανιστήρια. Δεν είμαι μέλος σε καμία οργάνωση.

Το σπίτι στην Αυλώνος 14 νοικιάστηκε από ένα πρόσφυγα που είχε όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, για να υπάρξει ένας χώρος για τους πολιτικούς πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα. Εγώ έμενα στο στέκι του συλλόγου στη Τζαβέλα. Για τα όπλα που βρέθηκαν παίρνω εγώ την ευθύνη. Ενας γνωστός μου πρόσφυγας μου ζήτησε να κρύψω τα όπλα γα μερικές μέρες. Ημουν σίγουρος ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα χρησιμοποιούσε τα όπλα εναντίον της Ελλάδας. Οι συγκατηγορούμενοί μου δεν ήξεραν τίποτα για το τούνελ. Αυτό το τούνελ φτιάχτηκε από το φόβο.

Οι άνθρωποι που μένουν στη Τζαβέλα 3 προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολιτικούς πρόσφυγες και δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωση DHKP-C. Και αυτοί που έμεναν στην Αυλώνος 14 δεν είχαν καμία σχέση με την οργάνωση. Αγαπώ και σέβομαι τον ελληνικό λαό. Η αλληλεγγύη δεν είναι έγκλημα. Εάν θέλετε να με καταδικάσετε για το λάθος που έκανα, θα ζήσω με αυτό το βάρος, αλλά δεν αντέχω να καταδικαστούν άλλοι άνθρωποι».

Αύριο, οι 10 αγωνιστές θα βρίσκονται στην 97η ημέρα απεργία πείνας, όπως την οργανώνουν αυτοί στην Τουρκία. Η 3η συνεδρίαση του δικαστηρίου έγινε στις 12 Δεκέμβρη του 2022. Η απόφαση του δικαστηρίου να γίνει η 4η συνεδρίαση μετά από 29 ημέρες, ενώ γνωρίζει ότι οι 10 από τους 11 αγωνιστές βρίσκονταν ήδη σε απεργία πείνας επί 68 ημέρες, έδειξε προκατάληψη και εμπάθεια.

Σχολιάζοντας την προηγούμενη συνεδρίαση σε άρθρο με τίτλο: Δεν είναι λαμόγια είναι αγωνιστές για την ελευθερία, γράφαμε μεταξύ άλλων:

  • Οι 10 από τους 11 αγωνιστές από την Τουρκία βρίσκονται σε απεργία πείνας μακράς διάρκειας εδώ και 68 ημέρες και το δικαστήριο του Κορυδαλλού (Β’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας) όρισε νέα δικάσιμο στις 10 Γενάρη!
  • Η εισαγγελέας Εφετών Ουρανία Σταθέα χαρακτήρισε, με προκλητικό τρόπο, «έμμεσο καταναγκασμό» της έδρας την τήρηση των πρακτικών της δίκης με φωνοληψία, που προβλέπεται ως υποχρέωση από το άρθρο 143 παρ. 1 του ισχύοντος ΚΠΔ!
  • Ξεπερνά κάθε πρόκληση το γεγονός ότι οι εφτά από τους έντεκα αγωνιστές συνελήφθησαν στις 20 Μάρτη του 2020 και κατηγορήθηκαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορία την οποία υιοθέτησε το δικαστήριο του πρώτου βαθμού, καταδικάζοντάς τους τον Ιούλη του 2021, ενώ 10 μήνες πριν από τη σύλληψή τους είχαν αθωωθεί από τη βασική κατηγορία της ασφαλίτικης κατασκευής, ότι ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης!
Εκτύπωση 🖨
11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕλεύθερος μετά από 40 χρόνια!

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Επόμενο άρθρο Λαγός ο Συρίγος ο υφυπουργός και ο Τσίπρας εθνικιστής και ξενόδουλος

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Σχετικά Αρθρα

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

Καταστολή 7 Μάι 2026, 08:03

8.5.2026: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Καταστολή 4 Μάι 2026, 11:25

Σκιές στον Εβρο: pushbacks, «βαρκάρηδες» και κυκλώματα διακίνησης και δωροληψίας

Καταστολή 4 Μάι 2026, 08:42

Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας

Καταστολή 3 Μάι 2026, 06:32

Επιστροφές στη Συρία: η Ευρωπαϊκή Eνωση ξεπλένει καθεστώτα για να ξεφορτωθεί πρόσφυγες

Καταστολή 27 Απρ 2026, 07:21

1.000 πρόσφυγες νεκροί σε 3 μήνες στον υγρό τάφο της Μεσογείου 

Μείωση αφίξεων, αύξηση θανάτων: η «επιτυχία» της αποτροπής

Καταστολή 24 Απρ 2026, 14:15
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Χεζμπολά έπληξε συστοιχία του Iron Dome (Σιδερένιος Θόλος)!

11 Μάι 2026, 14:07
Διεθνή

To πρώτο, μετά την έναρξη του πολέμου, καταριανό τάνκερ LNG πέρασε από το Ορμούζ, υπό τον έλεγχο του Ιράν

11 Μάι 2026, 12:23
Κόντρες

Βόλεμα των «μαύρων»

11 Μάι 2026, 11:09
Η παπάρα

Πολιτικό μάρκετινγκ

11 Μάι 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

Λουξεμβούργο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1867).

1812: Δολοφονείται ο βρετανός πρωθυπουργός Σπένσερ Πέρσιβαλ στην είσοδο της Βουλής των Κοινοτήτων.

1891: Απόπειρα εκτέλεσης του νεαρού τσάρου Νικολάου σε επίσκεψή του στην Ιαπωνία.

1926: Με διαταγή του δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε κοντή φούστα (η άκρη τους πρέπει να απέχει τριάντα εκατοστά από το έδαφος).

1934: Αιματηρές συγκρούσεις εργατών – αστυνομίας στην Καλαμάτα, τέσσερις εργάτες νεκροί, πολλοί τραυματίες.

1936: Πολλοί τραυματίες σε άγριες μάχες χωροφυλακής και συμπαραστατών προς τους απεργούς της Θεσσαλονίκης (Κοκκινιά).

1960: Τέσσερις πράκτορες της Μοσάντ συλλαμβάνουν τον φυγά ναζιστή Αντολφ Αιχμαν στο Μπουένος Αιρες.

1968: Συλλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού.

1970: Μαζική αποδοκιμασία του Παττακού στο Παναθηναϊκό Στάδιο από μαθητές σε συγκέντρωση για τα τρία χρόνια της χούντας.

1972: Τρεις βόμβες στη λέσχη αξιωματικών των ΗΠΑ στη Φρανκφούρτη, ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες (RAF).

1973: Συγκέντρωση φοιτητών στη Νομική με αίτημα την απελευθέρωση εξήντα φοιτητών που έχουν συλληφθεί από την ΕΣΑ, αποκλεισμός του κτιρίου από την αστυνομία, μικροσυμπλοκές και συλλήψεις.

1982: Καταργούνται οι επιθεωρητές των σχολείων και διορίζονται μετακλητοί σχολικοί σύμβουλοι.

1997: Βόμβα στο Α’ Λιμενικό Τμήμα στον Πειραιά (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Προσωπικά, είμαι πολύ αισιόδοξος και θα επιμείνω στην άποψή μου. Η ΝΔ θα λάβει αυτοδυναμία και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Ο ελληνικός λαός στο δίλημμα, αστάθεια ή κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκλείεται να επιλέξει την αστάθεια. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξελέγη από τον ελληνικό λαό για να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Όσο πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα.

Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης

(Ο Μητσοτάκης είπε στους βουλευτές του ότι πρέπει να ιδρώσουν τη φανέλα για να ξανακερδίσουν τις εκλογές. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός του, όμως το έχει σίγουρο. Οχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα πάρουν αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και δε θα χρειαστεί να υπάρξει δεύτερη. Οπως το περιγράφει, μάλιστα, αυτό θα γίνει περίπου αυτόματα: οι αντίπαλοι αποτελούν τον ορισμό της αστάθειας, οπότε μπροστά στο φόβο της αστάθειας οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν και πάλι Μητσοτάκη. Η συνέντευξη – δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Political – είναι προφανές ότι έχει γίνει με γραπτές ερωτήσεις και απαντήσεις, οπότε δεν υπάρχει follow up ερώτηση. Εστω και για ξεκάρφωμα, ένας δημοσιογράφος θα ρωτούσε από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός. Αλλά και ο τελευταίος κάθε άλλο παρά πολιτικά αφελής είναι. Πολιτικό μάρκετινγκ κάνει. Οχι για λογαριασμό του Μητσοτάκη, αλλά για τον εαυτό του. Πετώντας μια… φιδεμπορική ατάκα, λέγοντας αυτό που ξέρει ότι οι πάντες ξέρουν ότι δε στέκεται με τίποτα, κόβει την περαιτέρω συζήτηση. Θυμίζει την ιστορική πλέον ατάκα που έλεγε ο Γιόχαν Κρόιφ στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, προτού βγουν στον αγωνιστικό χώρο: «Βγείτε έξω και απολαύστε το». Μόνο που – τηρουμένων των αναλογιών – ούτε η ΝΔ είναι Μπαρτσελόνα ούτε ο ακροδεξιός κτλ. υπουργός είναι Κρόιφ. Πάντα τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν να παίζει ο ΟΦΗ με τη Μπαρτσελόνα και ο Κόντης να εκφράζει βεβαιότητα νίκης και πρόκρισης! Πίσω από αυτή την επιτηδευμένη βεβαιότητα κρύβεται η επένδυση στο δικό του πολιτικό μέλλον, στην μετά-Μητσοτάκη εποχή. Το βασικό επιχείρημα του ακροδεξιού κτλ. στελέχους της ΝΔ θα είναι: «Εγώ ήμουν συνέχεια στα χαρακώματα, έδινα μάχη για να κερδίσουμε με αρχηγό τον Μητσοτάκη, όμως ο Δένδιας κρυβόταν και υπονόμευε τον Μητσοτάκη. Εγώ ενδιαφερόμουν για την παράταξη, ενώ ο Δένδιας ενδιαφερόταν μόνο για τον εαυτό του». Κανονικό πολιτικό μάρκετινγκ επιπέδου τηλεπλασιέ που πουλάει έντυπη σαβούρα και την παρουσιάζει σαν απαύγασμα γνώσης, σοφίας και λογοτεχνικότητας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Εφετείο 17Ν

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • ΕΛΑ

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Επικοινωνία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Όροι χρήσης

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Ποιοι είμαστε

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Επικοινωνία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Όροι χρήσης

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo