Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 16 Μάη
  • Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν
  • 78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του
  • «Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Σε ρόλο βασανιστή ο Ν. Παρασκευόπουλος
Καταστολή

Σε ρόλο βασανιστή ο Ν. Παρασκευόπουλος

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Μαρ 2015, 00:00
Με τους πολιτικούς κρατούμενους να βρίσκονται σήμερα στην 27η μέρα απεργίας πείνας και να μεταφέρονται ο ένας μετά τον άλλο σε νοσοκομεία, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος έχει μετατραπεί σε βασανιστή, αποδεικνύοντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σπάσει την απεργία πείνας και όχι να νομοθετήσει τα μέτρα που έχει εξαγγείλει και που ικανοποιούν κάποια από τα αιτήματα που έθεσαν οι απεργοί πείνας (κατάργηση των φυλακών τύπου Γ και αποφυλάκιση για λόγους υγείας του ανάπηρου Σάββα Ξηρού).
 

Αυτό που δεν κατάφεραν οι «αυτοκρατορικοί απεσταλμένοι» που από την πρώτη μέρα έστειλε στη φυλακή τύπου Γ του Δομοκού και μετά τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που επιστράτευσε (γράφουμε αναλυτικά στη σελίδα 12), προσπαθεί τώρα να το πετύχει αποκλειστικά με την εξάντληση των απεργών πείνας, που φθείρει την υγεία τους και πυκνώνει καθημερινά τους κινδύνους για κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία τους. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά κάποιες αλλαγές που επέφερε στο νομοσχέδιο, όταν το έθεσε για διαβούλευση, δείχνουν καθαρά την κατεύθυνση στην οποία κινείται και δημιουργούν βάσιμες υπόνοιες ότι θέλει να απαλλαγεί από την απεργία πείνας για να κάνει αλλαγές προς το δυσμενέστερο, όταν το νομοσχέδιο πάει για ψήφιση στη Βουλή, όπου αναμένεται να δεχτεί πυρά όχι μόνο από τη δεξιά αντιπολίτευση, αλλά και από την ακροδεξιά συμπολίτευση των ΑΝΕΛ.

Ο υφυπουργός Επικρατείας Τ. Κουΐκ τάχθηκε κατά του νομοσχεδίου και επιδόθηκε σ’ ένα κρεσέντο ύβρεων κατά των πολιτικών κρατούμενων, ενώ πέταξε με νόημα το μπαλάκι στους βουλευτές του κόμματός του («Εγώ δεν είμαι στην Βουλή για να την ψηφίσω. Να ρωτήσετε τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής μας ομάδας»). Πριν κοπάσει ο αντίλαλος του ακροδεξιού υφυπουργού της συγκυβέρνησης, ο Ν. Παρασκευόπουλος έδωσε στη διαβούλευση τροποποιημένη τη διάταξη που προβλέπει την αποφυλάκιση κρατούμενων με πιστοποιημένη μεγάλη αναπηρία. Ενώ στην παράγραφο 9 του άρθρου 2 προβλεπόταν για τους καταδικασμένους σε ισόβια αναπηρία 80% και έκτιση φυλάκισης πέντε ετών, η υποχρεωτικά εκτιτέα φυλάκιση διπλασιάστηκε και έγινε 10 χρόνια. Αυτό δεν επηρεάζειθ ον Σάββα Ξηρό, που έχει πιστοποιημένη αναπηρία πάνω από 90% και έχει εκτίσει σχεδόν 13 χρόνια, όμως ο τρόπος και η κατεύθυνση στην οποία κινείται ο Παρασκευόπουλος είναι σαφή. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι φτάνοντας στη Βουλή η συγκεκριμένη διάταξη δε θα υποστεί και άλλα αλλαγή, έτσι που να αποκλείει τον Σάββα Ξηρό; Τυχαίο είναι που όλος ο ακροδεξιός, δεξιός και συντηρητικός εσμός συνασπίστηκε γύρω από την καταπολέμηση αυτής της διάταξης, την οποία βάφτισε διάταξη ειδικά για τον Σ. Ξηρό, ενώ είναι μια γενική διάταξη για ανάπηρους, βαριά ασθενείς και υπερήλικες κρατούμενους, η οποία έχει πολλές διαβαθμίσεις; Οι πολιτικοί κρατούμενοι έχουν πλέον έναν παραπάνω λόγο για να θεωρούν αναξιόπιστο τον Ν. Παρασκευόπουλο και τα παπαγαλάκια του στον Τύπο.

Το πιο προκλητικό απ’ όλα είναι η συνεχής κωλυσιεργία του Ν. Παρασκευόπουλου να προωθήσει το νομοσχέδιό του στη Βουλή, που συνιστά τακτική βασανιστή έναντι των πολιτικών κρατούμενων.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε αρχικά ο Παρασκευόπουλος, το νομοσχέδιο θα περνούσε από κυβερνητικό συμβούλιο την Τετάρτη 18 Μάρτη, να μείνει μια-δυο μέρες στη διαβούλευση και να προωθηθεί αμέσως για ψήφιση στη Βουλή. Η ημερομηνία αυτή πέρασε άπρακτη και στις 23 Μάρτη ο Παρασκευόπουλος κάλεσε τους απεργούς πείνας να σταματήσουν: «Οι κρατούμενοι απεργοί πείνας προσκαλούνται να διακόψουν την απεργία τους αναμένοντας την εξέλιξη των νομοπαρασκευαστικών εργασιών που από πριν είχαν ξεκινήσει και με ταχύτητα προχωρούν». Κι ενώ το νομοσχέδιο δόθηκε σε διαβούλευση στις 24 Μάρτη, με καταληκτική ημερομηνία τις 26  (ώρα 14:00), ο Παρασκευόπουλος αποφάσισε να παρατείνει τη διαδικασία μέχρι τις 30 Μάρτη (ώρα 17:00).

Τη  Δευτέρα 30 Μάρτη οι πολιτικοί κρατούμενοι θα συμπληρώνουν την 29η μέρα απεργίας πείνας! Πόσες μέρες θα χρειαστούν για να ολοκληρωθεί η ψήφιση στη Βουλή; Αγνωστο, αλλά σίγουρα όλη την επόμενη εβδομάδα, οπότε οι πολιτικοί κρατούμενοι θα βαδίζουν προς την 40ή μέρα, αν το νομοσχέδιο πάρει αμέσως μετά τη «διαβούλευση» το δρόμο της επεξεργασίας και ψήφισης. Γιατί το κάνει αυτό ο Ν. Παρασκευόπουλος. Δεν βλέπει ότι κινδυνεύουν ζωές; Δεν βλέπει ότι σε κάθε περίπτωση βασανίζονται κρατούμενοι; Το βλέπει, αλλά αυτό είναι που επιδιώκει: να απαλλαγεί από την απεργία πείνας.

ΥΓ. Γιωτόπουλος και Τζωρτζάτος με ένα αηδιαστικό κείμενο που έστειλαν στο «Εθνος», καταγγέλλουν την απεργία πείνας των πολιτικών κρατούμενων και γλείφουν πατόκορφα τον ΣΥΡΙΖΑ! Παλιά τους τέχνη κόσκινο… Ούτε το σάλιο για να τους φτύσεις δεν αξίζουν.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ τακτική του υπουργού Δικαιοσύνης και η «ενσωματωμένη» δημοσιογραφία
Επόμενο άρθρο Τσάι και συμπάθεια

Σχετικά Αρθρα

Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

Καταστολή 12 Μάι 2026, 13:19

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

Καταστολή 7 Μάι 2026, 08:03

8.5.2026: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Καταστολή 4 Μάι 2026, 11:25

Σκιές στον Εβρο: pushbacks, «βαρκάρηδες» και κυκλώματα διακίνησης και δωροληψίας

Καταστολή 4 Μάι 2026, 08:42

Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας

Καταστολή 3 Μάι 2026, 06:32

Επιστροφές στη Συρία: η Ευρωπαϊκή Eνωση ξεπλένει καθεστώτα για να ξεφορτωθεί πρόσφυγες

Καταστολή 27 Απρ 2026, 07:21
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
Διεθνή

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

13 Μάι 2026, 19:56
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

13 Μάι 2026, 15:02
Διεθνή

Για επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού

13 Μάι 2026, 12:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

1944: Εκτελούνται 120 Ελληνες από Γερμανούς στο Χαϊδάρι (οι 92 ανάπηροι πολέμου).

1981: Βόμβες σe super market Βερόπουλου στο Περιστέρι και Βασιλόπουλοy στο Ψυχικό (Λαϊκή Επαναστατική Πρωτοβουλία).

1986: Βόμβα στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας (Επαναστατικοί Πυρήνες).

1991: Δύο ρουκέτες κατά της τσιμεντοβιομηχανίας «Χάλυψ» στον Ασπρόπυργο (17Ν).

1999: Ρουκέτα κατά της κατοικίας του γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι (17Ν).

2005: Δίνεται δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες του Κουβέιτ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo