Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Μάρτη
  • ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης
  • Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές
  • H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου
  • Οι σιωναζιστές έχασαν την υποστήριξη της αμερικάνικης «κοινής γνώμης»
  • Ο ιρανικός λαός είναι ενωμένος στην απόφαση να υπερασπιστεί την πατρίδα του
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Πανελλαδική συνέλευση για το συντονισμό του κινήματος αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους
Καταστολή

4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

Πανελλαδική συνέλευση για το συντονισμό του κινήματος αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Νοέ 2004, 00:00
Σταθμός στην ανάπτυξη του κινήματος αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους πρέπει να είναι η διήμερη πανελλαδική συνέλευση όλων των συλλογικοτήτων που έχουν δραστηριοποιηθεί σ’ αυτή την υπόθεση, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 4-5 Δεκέμβρη, στο Πολυτεχνείο.
 
Η ιδέα γι’ αυτή τη συνάντηση ξεκίνησε από μια ομάδα πρωτοβουλίας πριν μερικούς μήνες, αλλά το τελευταίο διάστημα, στη διάρκεια των κινητοποιήσεων ενάντια στο ειδικό καθεστώς κράτησης-εξόντωσης των πολιτικών κρατούμενων, με αιχμή την απεργία πείνας των ίδιων των κρατούμενων, πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο. Αγκαλιάστηκε από τις Κινήσεις Αλληλεγγύης, που συγκροτήθηκαν στην Αθήνα και λειτουργούν συνεχώς σε συνελευσιακή βάση, οι οποίες και πήραν την πρωτοβουλία να απευθυνθούν στις συλλογικότητες που δρουν σε όλη την Ελλάδα, για μια κοινή συνάντηση-συνέλευση, η οποία θα ανεβάσει σε νέο επίπεδο το συντονισμό του κινήματος αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα.
 
Στη διάρκεια της απεργίας πείνας παρατηρήθηκε πράγματι ένα σημαντικό έλλειμμα συντονισμού του κινήματος. Αν την προηγούμενη περίοδο υπήρχε μια σχετική άνεση χρόνου για να πραγματοποιείται ένας στοιχειώδης συντονισμός, σ’ αυτές τις λίγο παραπάνω από 30 μέρες, που τα γεγονότα έτρεχαν και απαιτούσαν άμεσες απαντήσεις, το κίνημα πανελλαδικά δεν κατάφερε να συντονιστεί και να βγάλει όλη τη δυναμική του.
 
Επειδή ο αγώνας θα είναι μακρύς και επειδή το ειδικό καθεστώς κράτησης δεν είναι ο μείζων στόχος του κινήματος αλληλεγγύης (μείζων στόχος είναι η απελευθέρωση των πολιτικών κρατούμενων), το κίνημα αλληλεγγύης πρέπει από τώρα να οργανωθεί σε καλύτερη βάση. Να καθορίσει τους στόχους του -τόσο τους μεσομακροπρόθεσμους όσο και τους άμεσους- και τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει για την επίτευξη αυτών των στόχων. Και ταυτόχρονα, να αποκαταστήσει το καλύτερο δυνατό επίπεδο συντονισμού, ώστε να μπορεί να κινείται άμεσα και ενιαία, ώστε να βγάζει τη μέγιστη δυναμική που μπορεί να βγάλει. Εννοείται πως δεν γίνεται λόγος για κάποιο γραφειοκρατικού τύπου συντονισμό, που θα «δίνει γραμμή» σε όλη την Ελλάδα. Λόγος γίνεται για εκείνον τον συντονισμό που προκύπτει από τη συναντίληψη και ως προς τους στόχους και ως προς τη διεκδίκησή τους. Ετσι κι αλλιώς, το κίνημα αλληλεγγύης είναι πολυτασικό και πολύμορφο και αυτά τα χαρακτηριστικά του δίνουν δύναμη. Ο συντονισμός δεν έχει ως στόχο την παρεμπόδιση της πρωτοβουλιακής δράσης των διάφορων συνιστωσών του κινήματος αλληλεγγύης, αλλά την ένταξη αυτής της δράσης σε μια ενιαία διαδικασία, την κυκλοφορία των ιδεών και των προτάσεων και την αλληλοτροφοδότηση του κινήματος στις διάφορες πόλεις.
 
Ολα αυτά τα ζητήματα πρέπει να συζητηθούν στην πανελλαδική συνέλευση και να καταλήξουν σε μια σειρά αποφάσεις για την παραπέρα πορεία του κινήματος. Οι Κινήσεις Αλληλεγγύης εξέδωσαν ένα κείμενο και μια πρόταση για την ημερήσια διάταξη του διήμερου, τα οποία αποστέλλουν σε όλες τις συλλογικότητες που έχουν δραστηριοποιηθεί στο κίνημα. Δεν πρόκειται βέβαια για πλατφόρμα, αλλά για ένα κείμενο που αποτυπώνει το «κεκτημένο» του κινήματος μέχρι σήμερα και διερευνά την παραπέρα πορεία του. Λόγω χώρου δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε το κείμενο των Κινήσεων Αλληλεγγύης (ελπίζουμε να το κάνουμε στο επόμενο φύλλο). Δημοσιεύουμε μόνο την πρόταση για την ημερήσια διάταξη (εννοείται ότι για την τελική μορφή της ημερήσιας διάταξης αρμόδια να αποφασίσει είναι η ίδια η πανελλαδική συνέλευση), που κατά κάποιο τρόπο δίνει τους τίτλους των κεφαλαίων του κειμένου. Οσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να διαβάσουν το κείμενο στο site της «Κ» (www.eksegersi.gr).
 
Οι Κινήσεις Αλληλεγγύης θεωρούν πως θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να υπάρξουν και άλλα τέτοια κείμενα, από συλλογικότητες ή άτομα σε άλλες πόλεις, ώστε να κυκλοφορήσουν οι ιδέες και να γίνει πιο οργανωμένα η συζήτηση στο διήμερο. Εχουν ορίσει μια επιτροπή, με γραμματειακά καθήκοντα, για την προετοιμασία του διήμερου, η οποία έχει αναλάβει και τη διακίνηση κειμένων ή άλλου υλικού. Ας σταλούν, λοιπόν, σ’ αυτή την επιτροπή όσα κείμενα ετοιμαστούν, για να τα διακινήσει σε όλη την Ελλάδα. Ως ενδιάμεσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταχυδρομική διεύθυνση της «Κ» ή το site.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ
 
Σάββατο, 4.12.04, πρωί

Πολιτικοί κρατούμενοι και ελληνική κοινωνία

– Διεθνής κατάσταση – «αντιτρομοκρατική» εκστρατεία
 
– Εσωτερικό καθεστώς – τρομονόμοι
 
– Συλλήψεις – δίκες – έκτακτα στρατοδικεία
 
– Δικαστικές αποφάσεις (ηθική αυτουργία, συλλογική ευθύνη κ.λπ.)
 
– Πολιτικοί κρατούμενοι – Στόχος η απελευθέρωση – Στρατηγική – Αμεσες κινήσεις
 
Σάββατο, 4.12.04, απόγευμα

Βασικά μέτωπα πάλης

– Δίκη για την υπόθεση του ΕΛΑ (7.2.05) – Συλλογική ευθύνη
 
– Εφετείο για την υπόθεση της 17Ν (2.12.05)
 
– Ειδικό καθεστώς κράτησης
 
– Ασθενείς πολιτικοί κρατούμενοι – αποφυλάκιση
 
Κυριακή, 5.12.05, πρωί

Οργανωτική συγκρότηση, λειτουργία, συντονισμός κινήματος αλληλεγγύης σε πανελλαδικό επίπεδο

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

Κάτω τα χέρια από τον Κ. Αβραμίδη
Επόμενο άρθρο

4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

Γκρίζο τοπίο

Σχετικά Αρθρα

Σικελία, Χίος, Μεσόγειος: υγρός τάφος για χιλιάδες πρόσφυγες – Τα σύνορα της Ευρώπης περιγράφονται με πτώματα

Διεθνή 22 Φεβ 2026, 09:22

Νοσοκομείο Νίκαιας: ΜΑΤ και χημικά ενάντια σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Γεωργιάδης συνεχάρη τα ΜΑΤ που τον γλίτωσαν από τους «κομμουνιστές»!

Καταστολή 19 Φεβ 2026, 14:24

Από αναβολή σε αναβολή η δίκη των μπάτσων-δολοφόνων του Βασίλη Μάγγου

Καταστολή 19 Φεβ 2026, 13:25

Mετά το «κράξιμο», άνοιξαν τα κελιά στον Δομοκό

Καταστολή 17 Φεβ 2026, 18:46

Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι

Καταστολή 17 Φεβ 2026, 12:56

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 12:01
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάρτη

4 Μαρ 2026, 00:01
Εργατικά

ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης

3 Μαρ 2026, 21:07
Διεθνή

Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές

3 Μαρ 2026, 20:43
Διεθνή

H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου

Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση διέταξε το στρατό να μην συγκρουστεί με τους σιωναζιστές, αλλά να τους ανοίξει περάσματα

3 Μαρ 2026, 19:25
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έχασαν την υποστήριξη της αμερικάνικης «κοινής γνώμης»

3 Μαρ 2026, 12:11
Διεθνή

Ο ιρανικός λαός είναι ενωμένος στην απόφαση να υπερασπιστεί την πατρίδα του

Πήγαν για ρεπορτάζ-λαβράκι και κατέληξαν... στον κουβά

3 Μαρ 2026, 11:25
Πολιτική

Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Τι περιμένουμε από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων;

3 Μαρ 2026, 05:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

3 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάρτη

1 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

28 Φεβ 2026, 09:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάρτη

1907: Ανοίγει στην Αγία Πετρούπολη η δεύτερη Δούμα και οι ρωσικές δυνάμεις διαλύουν 40.000 διαδηλωτές.
1918: Οι Μπολσεβίκοι μετακινούν την πρωτεύουσα της Ρωσίας από την Πετρούπολη στη Μόσχα.
1952: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικυρώνει νόμο με τον οποίο διώκονται οι κομμουνιστές εκπαιδευτικοί.
1957: Ο Γρηγόρης Αυξεντίου πέφτει νεκρός μαχόμενος εναντίον βρετανικών δυνάμεων στο κρησφύγετό του στο όρος Τρόοδος (Κύπρος).
1972: Επαναχορηγείται πλήρως η στρατιωτική και οικονομική «βοήθεια» των ΗΠΑ προς την Ελλάδα.
1978: Πεθαίνει στη φυλακή ο χουντικός Μ. Μπαλόπουλος.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    17Ν
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Εφετείο 17Ν
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    ΕΛΑ
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    Ποιοι είμαστε
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    Επικοινωνία
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    Όροι χρήσης
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    Ποιοι είμαστε
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    Επικοινωνία
  • 4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    4-5 Δεκέμβρη στο Πολυτεχνείο

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo