Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη
  • Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)
  • Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη
  • Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη
  • Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ
  • «Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Λευτεριά στους 9 αγωνιστές από την Τουρκία
Καταστολή

Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

Λευτεριά στους 9 αγωνιστές από την Τουρκία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Ιαν 2018, 00:00

Εκτός από τους οκτώ φυγάδες στρατιωτικούς, στο διωγμό των οποίων έχει επικεντρωθεί η δημοσιότητα (λογικό, καθώς η υπόθεσή τους αφορά ενδοαστικές διαφορές), υπάρχουν και οι 9 επαναστάτες από την Τουρκία, τους οποίους συνέλαβε το ελληνικό κράτος ελάχιστες μέρες πριν από τον ερχομό του Ερντογάν στην Αθήνα, συνοδεύοντας τις συλλήψεις τους με το γνωστό οχετό της τρομοϋστερίας. Οι συλλήψεις τους ήταν ένα «δωράκι» στον μεγαλομανή αντιδραστικό πρόεδρο της Τουρκίας.
 
Δημοσιεύουμε στη συνέχεια το πρώτο κείμενο που συνέταξαν οι ίδιοι οι συλληφθέντες, το οποίο δίνει συντριπτικές απαντήσεις στο ελληνικό κράτος και στα παπαγαλάκια της «αντιτρομοκρατίας»:
 
«Γεια σας,
 
Η ανακοίνωσή μας είναι σχετική με τις δημοσιεύσεις της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ και  ακολούθως των ΜΜΕ της Τουρκίας.
 
Στην  εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, στις 17 Δεκέμβρη του 2017, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο που είχε ως πηγή την Ελληνική Ασφάλεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, εμείς σχεδιάζαμε δήθεν δολοφονική επίθεση κατά του Ρ. Ερντογάν, προέδρου της Τουρκίας. Οτι θα χρησιμοποιούσαμε ρουκέτα, χειροβομβίδες και κοκτέιλ μολότοφ. Οτι κωδικοποιήσαμε τον  Ερντογάν  ως “ΣΚΟΡΠΙΟ“ και ότι θα πραγματοποιούσαμε αυτή τη δήθεν επίθεση κατά τη διάρκεια της διαδρομής του κονβόι και ταυτόχρονα από δύο πλευρές με ρουκέτα. Τη δήθεν αυτή επίθεση θα  συνέχιζε άλλη ομάδα. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι υπολογίζεται πως στο βουνό  Πάρνηθα βρίσκονται κρυμμένα ρουκέτα και πυρομαχικά.
 
Πρώτα απ’ όλα, δεν υπήρχε, ούτε πάνω μας, ούτε στο σπίτι, ούτε οπουδήποτε αλλού,  ούτε και είναι δυνατόν να υπάρξει, έστω και το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με μια τέτοια επίθεση.  Αυτή η συνωμοσία ταιριάζει απόλυτα με τις μεθόδους της τουρκικής αστυνομίας. Οι δημοσιεύσεις που παρουσιάζουν, ότι είχαμε προετοιμασίες για δολοφονική επίθεση κατά του Ερντογάν, είναι ψευδέστατες.
 
Πρώτα απ’ όλα, κρατούσαν απόρρητη και την ημερομηνία της επίσκεψής του και το δρομολόγιο και, εκτός απ’ αυτά, εμείς δεν είχαμε ουδεμία δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σ’ αυτά τα απόρρητα.
 
Η Γενική Αστυνομία, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, επιτέθηκε στα σπίτια μας, μας βασάνισε και μας συνέλαβε. Ολη  μέρα κατά τη διάρκεια της κράτησής μας, αλλά και κατά τις μεταφορές μας στα δικαστήρια, μας είχαν πολύ σφιχτά δεμένους με χειροπέδες, πισθάγκωνα.  Μας χώρισαν, τον καθένα ξεχωριστά, και δεν μας επέτρεπαν την επικοινωνία.
 
Επειδή δεν είχαν στα χέρια τους κανένα στοιχείο, παρουσίασαν ως αποδεικτικό στοιχείο τους σουγιάδες. Τις μπαταρίες και το επιτραπέζιο ρολόι τα παρουσίασαν ως εργαλεία για κατασκευή βόμβας.
 
Είναι ψέμματα.
 
Είναι ψέμμα ότι προετοιμαζόμασταν για δολοφονική επίθεση κατά του Ερντογάν.
 
Ισχυρίζονται ότι για την επίθεση αυτή θάψαμε στο βουνό ρουκέτα και βόμβες. Είναι ψέμμα ότι θάψαμε στο βουνό όπλα.
 
Ολα αυτά είναι ψέμματα. Κατά τις 6.00 η ώρα το πρωί, πραγματοποίησαν έφοδο στα σπίτια μας. Μας βασάνισαν και μας συνέλαβαν. Εμείς μόνο τους αστυνομικούς είδαμε, δεν είδαμε κανένα εισαγγελέα. Κανείς δεν μας επέδειξε εισαγγελική ταυτότητα.
 
Στα σπίτια μας δεν υπήρχαν όπλα, εκρητικά υλικά κλπ. Τις φωτογραφίες μας τις δημοσίευσαν στο Internet και μας παρουσίασαν ως τρομοκράτες.
 
Εμείς δεν είμαστε τρομοκράτες, είμαστε αγωνιστές. Η ελληνική αστυνομία προετοίμασε αυτή τη συνωμοσία χρησιμοποιώντας τις μεθόδους της τουρκικής. Χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους επειδή δεν βρήκαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο.
 
Αυτές οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα προς χάριν του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και του φασιστικού AKP, λόγω δουλοπρέπειας και για να χρησιμοποιηθούν κατά τις διαπραγματεύσεις. Η σημερινή κυβέρνηση, με τη συνεργασία του φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας, έδειξε το εχθρικό της πρόσωπο απέναντι στους λαούς.
 
Η ελληνική αστυνομία, με την πολιτική απόφαση της κυβέρνησης του Τσίπρα, μας επιτέθηκε και δημοσιεύοντας τα στοιχεία μας και τις φωτογραφίες μας, μας έβαλε στο στόχο του φασισμού. Αυτές οι ενέργειες σημαίνουν συνεργασία με το φασισμό.
 
Η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, αλλά και οι άλλες εφημερίδες που δημοσίευσαν το άρθρο της έγιναν συνένοχοι σ’ αυτό το αδίκημα. Η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ υποχρεούται να φέρει αποδεικτικά στοιχεία.
 
Ελληνικέ λαέ
 
Μην πιστεύεις σ’ αυτές τις ψεύτικες πληφορίες. Εσύ  μας γνωρίζεις πολύ καλά, εμείς είμαστε αγωνιστές απ’ την Τουρκία. Αγωνιζόμαστε  ενάντια στον ιμπεριαλισμό–φασισμό για την ανεξαρτησία και για την ελευθερία.
 
Ποτέ δεν έχουμε δράσει κατά του ελληνικού ή οποιουδήποτε άλλου λαού. Στην Ελλάδα δεν έχουμε καμία ένοπλη δράση.
 
Εμείς έχουμε πάντα εμπιστοσύνη στους αγωνιζόμενους λαούς και στη διεθνή αλληλεγγύη.
 
Σας χαιρετούμε με αγωνιστικούς χαιρετισμούς».
 
Σε σύσκεψη που έγινε στο Πολυτεχνείο στις 3 Γενάρη, αποφασίστηκε η διοργάνωση πορείας αλληλεγγύης στους 9 συλληφθέντες τούρκους αγωνιστές, την Πέμπτη 25 Γενάρη. Η Κόντρα συμμετέχει σ' αυτή την πρωτοβουλία και καλούμε από τώρα στην πιο πλατιά συμμετοχή στην πορεία.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

Κόντρες
Επόμενο άρθρο

Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

Θα συνεχιστεί η ξεφτίλα λόγω επιτυχίας;

Σχετικά Αρθρα

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

Καταστολή 16 Οκτ 2025, 10:48

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

Καταστολή 13 Οκτ 2025, 11:53

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

Καταστολή 9 Οκτ 2025, 20:40

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Αγροτικά 8 Οκτ 2025, 21:57

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

Καταστολή 16 Σεπ 2025, 19:31

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

Καταστολή 14 Σεπ 2025, 11:25
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)

Βομβαρδισμοί αμάχων με πάνω από 44 νεκρούς, ανάμεσά τους πολλά παιδιά

20 Οκτ 2025, 19:29
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Διεθνή

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

17 Οκτ 2025, 14:27
Πολιτική

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

17 Οκτ 2025, 10:07
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

Σομαλία, Σουδάν: Ημέρα επανάστασης (1964).

Ονδούρα: Ημέρα στρατού (1956).

Αγγλία: Ημέρα Trafalgar (1805).

1918: Πρώτο πανελλαδικό πανεργατικό συνέδριο (βασιλικό θέατρο Αθήνας), ιδρύεται η Γ.Σ.Ε.Ε.

1945: Οι Γαλλίδες αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

1950: Η Κίνα εισβάλει και καταλαμβάνει το Θιβέτ.

1967: 80.000 διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον κατά του πολέμου του Βιετνάμ, σύλληψη 250 ατόμων.

1967: Ανακαλύπτεται πίσω από την Εθνική Βιβλιοθήκη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη.

1969: Δύο βαριές καταδίκες μελών του ΠΑΚ για βόμβες κατά της χούντας.

1977: Βόμβα σε γραφείο του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (Βερολίνο), πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικού σταθμού (RAF).

1977: Διαδηλώσεις-συγκρούσεις με την αστυνομία και βόμβες σε Παρίσι, Πον Μαρλί, Τουλούζη, Λιμόζ και Νανσί, βόμβες στο γερμανικό προξενείο στη Μαδρίτη, επιθέσεις στα γερμανικά προξενεία Αμστερνταμ και Μάαστγκιχτ (Ολλανδία), μεγάλες διαδηλώσεις και επεισόδια σε Ρώμη και Φλωρεντία, βόμβες σε γερμανικούς στόχους σε Γένοβα και Μιλάνο, μετά τη δολοφονία των κρατούμενων της RAF.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    17Ν
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Εφετείο 17Ν
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    ΕΛΑ
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Ποιοι είμαστε
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Επικοινωνία
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Όροι χρήσης
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Ποιοι είμαστε
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Επικοινωνία
  • Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Πορεία αλληλεγγύης στις 25 Γενάρη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo