Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη
  • Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων
  • Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!
  • ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Η δημοσιότητα ενοχλεί!
Καταστολή

Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

Η δημοσιότητα ενοχλεί!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Ιούν 2016, 00:00

Δεν περνάει συνεδρίαση αυτής της τρομοδίκης που η προεδρεύουσα εφέτης Α. Υφαντή να μην προκαλέσει με τις αποφάσεις της. Στη συνεδρίαση της 31ης Μάη στράφηκε αναίτια ενάντια στο συντάκτη της «Κόντρας», αποκαλύπτοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι την ενοχλούν τα ρεπορτάζ μας. Οταν ο συντάκτης μπήκε στην αίθουσα του τρομοδικείου και κατευθύνθηκε προς τις θέσεις όπου εδώ και χρόνια κάθονται οι δημοσιογράφοι, αστυνομικοί της φρουράς τον εμπόδισαν. Οταν απευθύνθηκε στην προεδρεύουσα, αυτή του απάντησε ότι πρέπει να καθήσει στις θέσεις των ακροατών.

Δεν ζητήσαμε ποτέ κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση, όμως οι θέσεις των ακροατών είναι μακριά, ενώ προεδρεύουσα και εισαγγελέας μιλούν με κλειστά τα μικρόφωνα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ετσι, καταργείται η δημοσιότητα της δίκης.

Σε προηγούμενη συνεδρίαση, όταν ο επικεφαλής της φρουράς αστυνομικός διευθυντής είχε επιχειρήσει να μας απομακρύνει από τις θέσεις κοντά στην έδρα, επικαλούμενος εντολή της προεδρεύουσας, η τελευταία τον «άδειασε» κι εμείς καθήσαμε κανονικά στη θέση μας. Τι μεσολάβησε και άλλαξε η θέση της προεδρεύουσας; Προφανώς την ενόχλησαν τα αποκαλυπτικά μας ρεπορτάζ και ο σχολιασμός των ενεργειών της (ιδιαίτερα το ρεπορτάζ για την ανταλλαγή «γαλλικών» με τους κατηγορούμενους). Ετσι,  αποφάσισε να μας στείλει στις θέσεις των ακροατών, για να ακυρώσει τη δυνατότητα καταγραφής της δίκης από το δημοσιογραφικό μας κασετόφωνο (με κλειστά μικρόφωνα δεν ακούγεται τίποτα).

Από τους συνηγόρους υπεράσπισης, ο Σπ. Φυτράκης υπέβαλε στο τρομοδικείο αίτημα να μας επιτραπεί να καθήσουμε εκεί που καθόμαστε εδώ και χρόνια, εκεί που η ίδια η προεδρεύουσα επέτρεψε να καθόμαστε σε προηγούμενη συνεδρίαση. Μεταξύ των άλλων ο Σπ. Φυτράκης τόνισε πως η κριτική στο δικαστήριο και στην πρόεδρο δεν μπορεί να αποτελεί λόγο εκδίκησης. Το τρομοδικείο απέρριψε το αίτημα.

Στη συνέχεια της διαδικασίας διαμαρτυρόμασταν συνέχεια,ότι δεν ακούγονται, για να εισπράξουμε το εξής προσβλητικό σχόλιο απάντηση από την προεδρεύουσα: «Εχετε πρόβλημα με τα αυτιά σας;». Της επισημάναμε πως με την τακτική τους να μιλούν εκτός μικροφώνων ουσιαστικά καταργούν τη δημοσιότητα της δίκης. Και βέβαια, θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε, υπερασπιζόμενοι τη δημοσιότητα της δίκης, και είμαστε σίγουροι ότι η προεδρεύουσα θα αναγκαστεί να εφαρμόσει τη σχετική πρόβλεψη του ΚΠΔ.

Το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης να καταργηθεί η παρεμπίπτουσα απόφαση, με την οποία είχαν αποβληθεί οι τρεις κατηγορούμενοι, έγινε δεκτό από το τρομοδικείο, όμως όταν οι συνήγοροι ζήτησαν να μην ξεκινήσει η διαδικασία πριν προσέλθουν στην αίθουσα οι τρεις κατηγορούμενοι, η προεδρεύουσα απάντησε: Δεν πειράζει θα έλθουν σε πέντε λεπτά! Ετσι, η διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων για την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο της ΔΟΥ Κορυδαλλού άρχισε πριν προσέλθουν στην αίθουσα του τρομοδικείου οι τρεις αποβληθέντες κατηγορούμενοι.

Εξετάστηκαν τρεις αστυνομικοί και ένας πολίτης. Οι δύο αστυνομικοί κατέθεσαν ότι έγινε προειδοποιητικό τηλεφώνημα 40 λεπτά πριν την έκρηξη, ενώ ο τρίτος κατέθεσε ότι το προειδοποιητικό τηλεφώνημα έγινε 20 λεπτά πριν το χρόνο της έκρηξης, η οποία πάντως δεν έγινε, λόγω αστοχίας. Επιβεβαιώθηκε έτσι για μια ακόμη φορά αυτό που δηλώνουν τα μέλη της ΣΠΦ. Οτι γίνονταν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα, και έγκαιρα, για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι που δεν έχουν στοχοποιηθεί. Κανείς από τους τέσσερις μάρτυρες δεν συνεισέφερε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο για τους κατηγορούμενους, παρά τις επίμονες ερωτήσεις της προεδρεύουσας.

Τελευταίος κατέθεσε ο αστυνόμος Α Ηρ. Πατεράκης, στέλεχος της ΔΑΕΕΒ (Αντιτρομοκρατική). Ρωτήθηκε από τους συνηγόρους υπεράσπισης εάν έχει να πει κάτι σε βάρος των τριών συγγενών μελών της ΣΠΦ (Αθηνά Τσάκαλου, Εύη Στατήρη και Χρήστο Πολύδωρο) και αρκετών από τους κατηγορούμενους και απάντησε αρνητικά. Η τοποθέτησή του γι’ αυτούς τους κατηγορούμενους έχει μεγάλη υπερασπιστική αξία, καθότι είναι ο χειριστής της υπόθεσης από πλευράς Αντιτρομοκρατικής (μας θύμισε τον Ελ. Χαρδαλιά, που χειριζόταν τις προηγούμενες υποθέσεις). Θα είναι δύσκολο για την  έδρα να καταδικάσει -αν όχι όλους για τους οποίους ρωτήθηκε το στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής- τουλάχιστον τους τρεις συγγενείς.

Στην συνεδρίαση της 31ης Μάη και πριν αρχίσει η εξέταση των μαρτύρων του κατηγορητηρίου πήρε το λόγο ο Γ. Πολύδωρος και έκανε μια τοποθέτηση τόσο για την αγόρευση του εισαγγελέα όσο και για την εξέλιξη της τρομοδίκης και την απόφαση αποβολής από την αίθουσα των Γερ. Τσάκαλου, Χρ. Τσάκαλου και Ολγ. Οικονομίδου (ολόκληρη την τοποθέτηση, που έγινε εκ μέρους και των τριών αποβληθέντων συντρόφων του, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της «Κόντρας» www.eksegersi.gr, στη στήλη «Επικαιρότητα»).

Ο Γ. Πολύδωρος καταφέρθηκε ενάντια στην άποψη του εισαγγελέα περί «τυφλών τρομοκρατικών χτυπημάτων». Αφού παρέθεσε λίστα με ενέργειες της ΣΠΦ και άλλων οργανώσεων, κατέληξε: «Πιο στοχευμένες δε θα μπορούσαν να είναι. Στόχος όλη η βρωμιά του συστήματος που εσείς εκπροσωπείτε και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας».

Το μέλος της ΣΠΦ αναφέρθηκε συνοπτικά στα όσα έχουν λάβει χώρα σ' αυτή τη δίκη, επισημαίνοντας: «Η διαφορά με τα προηγούμενα δικαστήρια είναι ότι πλέον δεν κρατούνται από την πλευρά σας τα προσχήματα, που δίνουν την πολυτέλεια στη δημοκρατία να επιτίθεται με το γάντι της νομιμότητας στους πολιτικούς της αντιπάλους. Δεν τους ενδιαφέρει πια αυτή η κάλυψη». Και συνέχισε:

«Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι πραγματοποιείται μια αλλαγή φάσης, όπως είπαμε παραπάνω, από τους ομοίους σας και από εσάς, πιο ωμή από την μέχρι τώρα. Ξεκινάει με την προφυλάκιση συγγενών (μητέρα Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, σύζυγος Γεράσιμου και δίωξη-παραπομπή σε δίκη, εκτός των δύο γυναικών, και στον αδερφό μου Χ. Πολύδωρο), χωρίς κανένα επιβαρυντικό στοιχείο και με οδηγό την εκδίκηση σε εμάς για την απόπειρα απόδρασης. Συνεχίζεται με την ποινή ισοβίων στον Ν. Μαζιώτη για την ανατίναξη της Τράπεζας της Ελλάδος από τον Επαναστατικό Αγώνα, χωρίς τραυματισμό, και τον χαρακτηρισμό της τράπεζας ως “κοινωφελές ίδρυμα“ από την έδρα του δικαστηρίου, χαρακτηρισμός ιδιαίτερα προκλητικός σήμερα».

Αφού αναφέρθηκε στις ενέργειες της προεδρεύουσας Υφαντή (χωρίς να παραλείψει να μιλήσει για «τις βρισιές –απάντηση στις δικές μας βρισιές-  στη συνεδρίαση στις 18/5»), τονίζοντας το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να απορρίπτει η ίδια ως αβάσιμες αιτήσεις εξαίρεσής της, που υποβλήθηκαν από τους κατηγορούμενους, ο Γ. Πολύδωρος κατέληξε: «Τα στρατοδικεία που φορούσαν στολές θα ζήλευαν τις πρακτικές της».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

Το φθινόπωρο οι ανατροπές στα εργασιακά
Επόμενο άρθρο

Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

Συνεχείς προκλήσεις κατά των πολιτικών κρατούμενων

Σχετικά Αρθρα

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

Εργατικά 9 Οκτ 2026, 15:03

«Εκτακτη ανάγκη» χωρίς τέλος: Η Ευρωένωση μετακινεί ξανά τα όρια του ασύλου

Καταστολή 7 Οκτ 2026, 09:27

Οργιο αστυνομικής ψευδολογίας στη δίκη για το βασανισμό του Βασίλη Μάγγου

Καταστολή 6 Οκτ 2026, 12:29

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

Καταστολή 30 Σεπ 2026, 20:00

Ο Βασίλης Μάγγος βασανίστηκε (και) μέσα στην Ασφάλεια Βόλου: αυτό προκύπτει από τα ντοκουμέντα

Καταστολή 25 Σεπ 2026, 18:19

Η αστυνομία απειλεί με αυτόφωρο για παλαιστινιακή σημαία σε μπαλκόνι!

Καταστολή 17 Σεπ 2026, 18:10
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

11 Οκτ 2026, 00:01
Εργατικά

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

10 Οκτ 2026, 12:41
Διεθνή

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

10 Οκτ 2026, 09:35
Πολιτική

ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

10 Οκτ 2026, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»

9 Οκτ 2026, 19:49
Εργατικά

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

9 Οκτ 2026, 15:03
Διεθνή

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

9 Οκτ 2026, 14:57
Κόντρες

H πατριωτική αντίσταση του Mr Bean

9 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

9 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτική

Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

9 Οκτ 2026, 10:14
Η παπάρα

Αναζητώντας στήριγμα από ΤΗΝ πρεσβεία και το MAGA

9 Οκτ 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

8 Οκτ 2026, 21:45
Οικονομία

Κυβέρνηση-προαγωγός του τζόγου, νόμιμου και παράνομου

8 Οκτ 2026, 20:26
Εργατικά

Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι: Καταγγέλλουν την ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζόμενων του ΨΝΑ

8 Οκτ 2026, 14:43
Περιβάλλον

Ξεβρακώθηκαν η κυβέρνηση και οι εργολάβοι του Μετρό

Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή να δοθούν στους κατοίκους της Κυψέλης όλα τα έγγραφα που αρνούνταν να τους χορηγήσουν

8 Οκτ 2026, 14:35
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο στο Εφετείο η δίκη σε δεύτερο βαθμό εφτά μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

8 Οκτ 2026, 14:11
Διεθνή

Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές ξεφτίλισαν τον Ζοράν Μαμντάνι

8 Οκτ 2026, 13:54
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

Ημέρα κοριτσιού.

Ημέρα μείωσης ζημιών από τις φυσικές καταστροφές.

Δυτική Σαμόα: Εθνική γιορτή.

Παναμάς: Ημέρα επανάστασης (1968).

1956: Σύγκρουση κομμουνιστών και εθνικιστών στο Χονγκ Κονγκ με σαράντα νεκρούς.

1970: Εκτελείται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κεμπέκ και υπουργός Εργασίας Πιερ Λαπόρτ (FLQ).

1984: Βόμβα (IRA) σε ξενοδοχείο που διέμενε η βρετανίδα πρωθυπουργός Μάργκαρετ Θάτσερ, πέντε νεκροί.

1986: Εκτελείται ο διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Δυτικής Γερμανίας Γκέρολντ φον Μπράουν-Μπελ (Επαναστατικό Μέτωπο Δυτικής Ευρώπης, Δύναμη Ινγκριντ Σούμπερτ).

1986: Βόμβα έξω από το δημαρχείο Αθηναίων και σε μηχανουργείο στο Κερατσίνι (ΕΛΑ).

2004: Ολοκληρώνεται μετά από οκτώ μήνες η δίκη του ΕΛΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    17Ν
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Εφετείο 17Ν
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    ΕΛΑ
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Ποιοι είμαστε
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Επικοινωνία
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Όροι χρήσης
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Ποιοι είμαστε
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Επικοινωνία
  • Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Τρομοδίκη για το σχέδιο Γοργοπόταμος

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo