Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Γενάρη
  • Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα
  • Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών
  • Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη
  • Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης
  • Σαν σήμερα 18 Γενάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης
Διεθνή

Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Σεπ 2025, 11:31

Επίσημη ανακοίνωση της Χαμάς, μετά την απόπειρα δολοφονίας των ηγετικών της στελεχών στη Ντόχα του Κατάρ:

🟢 Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης Χαμάς

Σημαντική Ανακοίνωση

Η πρώτη φωτογραφία του Χαλίλ Αλ-Χάια μετά τη δολοφονική επίθεση.

Η ύπουλη απόπειρα της σιωνιστικής Κατοχής να δολοφονήσει τη διαπραγματευτική αντιπροσωπεία της Χαμάς στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, σήμερα, αποτελεί αποτρόπαιο έγκλημα, προκλητική επίθεση και κραυγαλέα παραβίαση όλων των διεθνών κανόνων και νόμων.

Το έγκλημα αυτό συνιστά επίθεση κατά της κυριαρχίας του αδελφικού κράτους του Κατάρ, το οποίο, μαζί με την αδελφή Αίγυπτο, διαδραματίζει σημαντικό και υπεύθυνο ρόλο στη μεσολάβηση και στις προσπάθειες που αποσκοπούν στη διακοπή της επίθεσης και στην επίτευξη κατάπαυσης του πυρός και συμφωνίας ανταλλαγής κρατούμενων. Αυτό αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την εγκληματική φύση της Κατοχής και την επιθυμία της να υπονομεύσει κάθε πιθανότητα επίτευξης συμφωνίας.

Επιβεβαιώνουμε την αποτυχία του εχθρού να δολοφονήσει τους αδελφούς μας της διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας. Ομως, ένας αριθμός μαρτύρων αδελφών μας ανήλθε στα υψηλότερα επίπεδα δόξας:

    • Μάρτυρας Τζιχάντ Λαμπάντ (Αμπού Μπιλάλ) – Διευθυντής του γραφείου του Δρ. Χαλίλ Αλ-Χάια

    • Μάρτυρας Χουμάμ Αλ-Χάια (Αμπού Γιάχια) – Γιος του Δρ. Χαλίλ Αλ-Χάια

    • Μάρτυρας Αμπντουλάχ Αμπντούλ Ουαχίντ (Αμπού Χαλίλ) – Συναγωνιστής

    • Μάρτυρας Μοαμίν Χασούνα (Αμπού Ομάρ) – Συναγωνιστής

    • Μάρτυρας Αχμαντ Αλ-Μαμλούκ (Αμπού Μαλίκ) – Συναγωνιστής

Θρηνούμε επίσης τον μάρτυρα δεκανέα Μπαντρ Σαάντ Μοχάμεντ Αλ-Χουμαϊντί, μέλος των Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας του Κατάρ (Λεχουίγια).

Ζητάμε από τον Θεό να τους ελεήσει και να τους χαρίσει αιώνια γαλήνη στον Παράδεισο.

Η στόχευση της διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας, καθώς συζητούσε την τελευταία πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο Νετανιάχου και η κυβέρνησή του δε θέλουν να επιτευχθεί καμία συμφωνία και επιδιώκουν εσκεμμένα να ματαιώσουν όλες τις ευκαιρίες και τις διεθνείς προσπάθειες, αδιαφορώντας για τις ζωές των αιχμαλώτων τους που κρατούνται από την Αντίσταση, για την κυριαρχία των κρατών ή για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής.

Καθιστούμε τη διοίκηση των ΗΠΑ συνυπεύθυνη με την Κατοχή γι’ αυτό το έγκλημα, λόγω της συνεχιζόμενης υποστήριξής της στην επίθεση και τα εγκλήματα της Κατοχής κατά του λαού μας.

Το έγκλημα αυτό απέδειξε ότι η σιωνιστική Κατοχή αποτελεί άμεση απειλή για την περιοχή και τον κόσμο και ότι ο Νετανιάχου επιχειρεί να σβήσει την εθνική μας υπόθεση και τα δικαιώματα του λαού μας, οδηγώντας τον σε αναγκαστικό εκτοπισμό, συνεχίζοντας τα εγκληματικά του σχέδια γενοκτονίας, εθνοκάθαρσης, λιμοκτονίας και εκδίωξης.

Εμείς, το Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης (Χαμάς), καλούμε τα κράτη του κόσμου, τον ΟΗΕ και όλες τις ζωντανές δυνάμεις και τους ελεύθερους ανθρώπους με συνείδηση να καταδικάσουν αυτή την εγκληματική επίθεση κατά του αδελφικού κράτους του Κατάρ και να αναλάβουν άμεση δράση ώστε να ασκηθεί πίεση στην Κατοχή να σταματήσει τον πόλεμο γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης, να αποδοθεί δικαιοσύνη στον παλαιστινιακό λαό και να στηριχτεί το νόμιμο δικαίωμά του στην ελευθερία και την αυτοδιάθεση.

Αυτή η δειλή απόπειρα δολοφονίας δεν θα αλλάξει τις σαφείς θέσεις και απαιτήσεις μας, οι οποίες περιλαμβάνουν: άμεση παύση της επίθεσης κατά του λαού μας, πλήρη αποχώρηση του στρατού κατοχής από τη Λωρίδα της Γάζας, μια ουσιαστική ανταλλαγή αιχμαλώτων και ανακούφιση και ανοικοδόμηση για τον λαό μας.

Επιβεβαιώνουμε ότι αυτά τα τρομοκρατικά εγκλήματα δεν θα αποδυναμώσουν την αποφασιστικότητα του Κινήματός μας και της ηγεσίας μας, ούτε θα μας αποτρέψουν από την προσήλωσή μας στα εθνικά δικαιώματα του λαού μας και από τη συνέχιση της πορείας της Αντίστασης μέχρις ότου τερματιστεί η κατοχή και ιδρυθεί το ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος μας με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης – Χαμάς

Τρίτη: 17 Ραμπί αλ-Αουάλ 1447 ΑΗ
Αντιστοιχεί: 9 Σεπτεμβρίου 2025 AD

Oι πέντε παλαιστίνιοι μάρτυρες από την ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν και οι υπόλοιπες παλαιστινιακές αντιστασιακές οργανώσεις (ακόμα και η προδοτική Παλαιστινιακή Αρχή, σε μια ακόμα εκδήλωση υποκρισίας).

Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ

Εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στους αδελφούς μας στο Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης, Χαμάς, για το θάνατο ως μαρτύρων ενός αριθμού ηρωικών Μουτζαχεντίν από την εγκληματική σιωνιστική επίθεση που στόχευσε τα στελέχη του Κινήματος στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα.

Εκφράζουμε επίσης τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια προς την ηγεσία, την κυβέρνηση και τον λαό του Κατάρ για το θάνατο ως μάρτυρα ενός από τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας του, ως αποτέλεσμα αυτής της ειδεχθούς επιθετικότητας.

Συγχαίρουμε τους αδελφούς στην ηγεσία της Χαμάς για την επιβίωσή τους από την ύπουλη και δειλή απόπειρα δολοφονίας, η οποία θα στραφεί εναντίον του εχθρού και θα αποτελέσει κατάρα γι’ αυτόν.

Επιβεβαιώνουμε ότι η σιωνιστική επιθετικότητα εναντίον της Ντόχα είναι μια στοχευμένη επίθεση κατά του κράτους του Κατάρ, του ρόλου του, και των κοινών καταριανών-αιγυπτιακών προσπαθειών μεσολάβησης για την επίτευξη εκεχειρίας και τη διακοπή του πολέμου εξόντωσης που διεξάγει η εγκληματική οντότητα, μια προσπάθεια να σαμποτάρει τις ίδιες τις διαπραγματεύσεις, αφού ο εχθρός συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να επιβάλει τους όρους του στην Αντίσταση παρόλη τη βαρβαρότητα και τις δολοφονίες ηγετών που έχει διαπράξει.

Εχει καταστεί σαφές ότι η στόχευση της Ντόχα από την Κατοχή κατέστη δυνατή μόνο με το πράσινο φως των Ηνωμένων Πολιτειών και την κάλυψη που παρέσχε ο πρόεδρος Τραμπ και η κυβέρνησή του στο εγκληματικό και τρομοκρατικό καθεστώς της οντότητας.

Από την ανακοίνωση της Χαμάς (και της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ), πέρα από την αναμενόμενη καταγγελία, κρατάμε την εμμονή στα βασικά αιτήματα της παλαιστινιακής πλευράς σε όποια διαπραγματευτική διαδικασία: μόνιμη κατάπαυση του πυρός, πλήρης αποχώρηση του σιωναζιστικού στρατού από τη Λωρίδα της Γάζας, άμεσο άνοιγμα των περασμάτων για εισαγωγή βοήθειας, άμεση έναρξη της ανοικοδόμησης.

Οι διαπραγματεύσεις κάποια στιγμή θα ξαναρχίσουν. Οι σιωναζιστές θα συρθούν σ’ αυτές υπό χειρότερους όρους, καθώς η διεθνής απομόνωσή τους βάθυνε απότομα. Αρκεί να σημειωθεί ότι όλα τα αμερικανόδουλα καθεστώτα της περιοχής, ακόμα και αυτά που είχαν υπογράψει τις περιβόητες Συμφωνίες του Αβραάμ (ΗΑΕ, Μπαχρέιν, Μαρόκο), αναγκάστηκαν να εκδώσουν ανακοινώσεις καταγγελίας με ασυνήθιστες γι’ αυτά σκληρές εκφράσεις.

Η λίστα των κρατών που κατήγγειλαν τη σιωναζιστική επίθεση είναι μεγάλη: Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Κουβέιτ, Ομάν, Μπαχρέιν, Ιορδανία, Μαρόκο, Λίβανος, Συρία, Σουδάν, Ιράκ, Ιράν, Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου, Αλγερία, Λιβύη, Μαυριτανία, Τουρκία, Πακιστάν, Καζαχστάν, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, ΕΕ κ.ά.

Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω. Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση Τραμπ ενημερώθηκε από τον αμερικανικό στρατό πως το Ισραήλ επιτέθηκε στη Χαμάς, η οποία «δυστυχώς βρισκόταν σε μια περιοχή της Ντόχα, της πρωτεύουσας του Κατάρ».

Το πρόβλημά τους (εκ των υστέρων) είναι ότι ο βομβαρδισμός έγινε στο Κατάρ. Αν γινόταν στον Λίβανο ή το Ιράν, όπως όταν δολοφονήθηκαν ο Σάλεχ Αλ-Αρούρι και ο Ισμαΐλ Χανίγια, αντίστοιχα, δε θα υπήρχε πρόβλημα. «Ο μονομερής βομβαρδισμός μέσα στο Κατάρ, ένα κυρίαρχο κράτος και στενό σύμμαχο των Ηνωμένων Πολιτειών, που εργάζεται πολύ σκληρά και με γενναιότητα και αναλαμβάνει κινδύνους μαζί μας για να μεσολαβήσει στην ειρήνη, δεν προωθεί τους στόχους ούτε του Ισραήλ ούτε της Αμερικής», είπε η Λέβιτ.

Και συνέχισε, μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία για την άμεση εμπλοκή των Αμερικανών στην επίθεση: «Ωστόσο, η εξάλειψη της Χαμάς, η οποία έχει κερδοσκοπήσει σε βάρος της δυστυχίας όσων ζουν στη Γάζα, αποτελεί έναν στόχο με αξία»!

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου επαίνεσε επίσης το Κατάρ και είπε ότι ο Τραμπ διαβεβαίωσε τους αξιωματούχους του Κατάρ πως τέτοιες επιθέσεις δεν θα επαναληφθούν!

Αργότερα, ο Τραμπ είπε ότι αισθάνεται «πολύ άσχημα για την τοποθεσία της επίθεσης» και διαβεβαίωσε το Κατάρ ότι δεν θα συμβεί ξανά! «Αυτή ήταν μια απόφαση που έλαβε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου, δεν ήταν μια απόφαση που έλαβα εγώ», έγραψε στο Truth Social. «Ο μονομερής βομβαρδισμός μέσα στο Κατάρ, ένα Κυρίαρχο Εθνος και στενό Σύμμαχο των Ηνωμένων Πολιτειών, που εργάζεται πολύ σκληρά και με γενναιότητα αναλαμβάνει κινδύνους μαζί μας για να μεσολαβήσει στην Ειρήνη, δεν προωθεί τους στόχους ούτε του Ισραήλ ούτε της Αμερικής», συνέχισε αντιγράφοντας όσα είχε δηλώσει η Λέβιτ.

Η Λέβιτ δήλωσε, επίσης, ότι η «τελευταία προειδοποίηση» προς τη Χαμάς, που ο Τραμπ πόσταρε στο Truth Social την Κυριακή, δεν σχετιζόταν με τον ισραηλινό βομβαρδισμό στη Ντόχα. Και πως ο Τραμπ αμέσως διέταξε τον ειδικό απεσταλμένο Γουίτκοφ να ενημερώσει τους Καταριανούς για την επερχόμενη επίθεση, πράγμα που αυτός έκανε.

Σε νεότερες δηλώσεις της, η Λέβιτ είπε ότι ο πρόεδρος Τραμπ θεωρεί ότι το δυσάρεστο περιστατικό μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για ειρήνη. Μίλησε με τον εμίρη του Κατάρ και τον πρωθυπουργό και τόνισε ότι θέλει ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Ο πρόεδρος Τραμπ συνεχίζει, μαζί με τους συμμάχους μας, να επιδιώκει ειρήνη στη Μέση Ανατολή, τόνισε η Λέβιτ, σε μια προφανώς αμυντική στάση.

Τους αμερικάνικους ισχυρισμούς ότι έμαθαν για την ισραηλινή επιχείρηση στο Κατάρ λίγο προτού αυτή πραγματοποιηθεί και πως αμέσως ενημέρωσαν το Κατάρ διέψευσε το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ: Οι διαδόσεις περί προηγούμενης ενημέρωσης της χώρας μας για την επίθεση είναι ανακριβείς. Η επικοινωνία από αμερικανό αξιωματούχο συνέβη κατά τη διάρκεια των εκρήξεων.

Το σιωνιστικό Κανάλι 12, επικαλούμενο αμερικανούς αξιωματούχους, μετέδωσε ότι ο αμερικανικός στρατός παρατήρησε απογείωση ισραηλινών αεροσκαφών και ζήτησε διευκρινίσεις. Το Ισραήλ είπε στον αμερικανικό στρατό ότι επρόκειτο να εκτελέσει επίθεση στο Κατάρ.

H Nτάφνα Λιέλ, δημοσιογράφος του καναλιού, σχολίασε: Οι ΗΠΑ αποποιούνται την ευθύνη για το γεγονός, ενόψει της προσβολής της θέσης τους ως μεσολαβητή, η οποία ήταν ήδη επισφαλής. Η Χαμάς φοβόταν εξαρχής να αποδεχτεί την πρόταση που περιλάμβανε μία δέσμευση του Τραμπ ότι το Ισραήλ δεν θα ξαναρχίσει μάχες, λόγω της απεριόριστης στήριξής του στο Ισραήλ. Μετά από αυτήν την επίθεση, έγινε σαφές ότι οι ΗΠΑ δεν θα μπορέσουν να μεσολαβήσουν μόνες τους και θα χρειαστεί χρόνος για την αναδιοργάνωση των διαύλων διαλόγου.

Ο Νετανιάχου, σε κατάσταση που θύμιζε υστερία, δήλωσε: Ο πόλεμος στη Γάζα μπορεί να τελειώσει αύριο υπό τους όρους του Ισραήλ. Οι ηγέτες της Χαμάς στο Κατάρ γιόρτασαν την επίθεση της 7ης Οκτώβρη και τους χτυπήσαμε στον ίδιο χώρο. Η φωτογραφία που δημοσίευσαν τα παπαγαλάκια της σιωναζιστικής προπαγάνδας και απεικονίζει τον Χανίγια, τον Αλ-Αρούρι και άλλα ηγετικά στελέχη της Χαμάς στις 7 Οκτώβρη τραβήχτηκε στην Τουρκία και όχι στο Κατάρ!

Οι σύντομες δηλώσεις του έδειξαν αδυναμία σκέψης και έλλειψη επιλογών. Μίλησε για επιτυχίες στην Υεμένη, την Ιερουσαλήμ, τη Δυτική Οχθη, τον Λίβανο, το Ιράν και τη Συρία, αλλά αυτά -όσο κι αν τα φουσκώσει- είναι μηδαμινά μπροστά στην αδυναμία υποταγής της Γάζας. Δεν αναφέρθηκε στη νέα πρόταση Τραμπ και δεν απευθύνθηκε στις οικογένειες των αιχμάλωτων, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος προσωπικά αντιμετωπίζει υπαρξιακή πολιτική κρίση. Ο χρόνος τον πιέζει αφόρητα.

Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο Ramon με ένα UAV από την Υεμένη, η σιωνιστική οντότητα μέτρησε 11 νεκρούς: 7 στην Ιερουσαλήμ και 4 στη Τζαμπάλια της Γάζας. Ταυτόχρονα, δε, ήρθε το μήνυμα: η Γάζα όχι μόνο δεν παραδίνεται, αλλά αρνείται να υποκύψει στους όρους μιας ατιμωτικής συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός. Επιμένει στους δικούς της όρους.

Το αρχικό κλίμα ευφορίας και σιωνιστικής ενότητας άρχισε να σπάει.

Η Yedioth Ahronoth τίναξε στον αέρα το αφήγημα του Νετανιάχου, ότι δήθεν η επίθεση στο Κατάρ αποφασίστηκε και σχεδιάστηκε μέσα σε ένα 24ωρο, μετά τις επιτυχημένες αντιστασιακές επιχειρήσεις στην Ιερουσαλήμ και τη Τζαμπάλια: Η επιχείρηση εξουδετέρωσης των ηγετών της Χαμάς στο Κατάρ ήταν έτοιμη εδώ και ένα χρόνο.

Ο Γκέρσον Μπασκίν, ο ισραηλινός που είχε διαπραγματευτεί τη Συμφωνία Σαλίτ και που χρησιμοποιήθηκε από τους Αμερικανούς για να μεταφέρει την τελευταία πρόταση Τραμπ στη Χαμάς, δήλωσε αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση στη Ντόχα: Δεν γνωρίζουμε ακόμη τα αποτελέσματα της ισραηλινής επίθεσης. Θα έχω πολλά να πω όταν μάθουμε περισσότερα. Αρχική μου αντίδραση: Αν το Ισραήλ ενήργησε μόνο του χωρίς πράσινο φως από τον Τραμπ, ο μόνος τρόπος για να σώσει ο Τραμπ τη φήμη των ΗΠΑ στην περιοχή και πιθανώς σε όλο τον κόσμο είναι να σταματήσει αμέσως αυτόν τον φρικτό πόλεμο. Η αποτυχία του θα ισοδυναμεί με παραδοχή ότι ο Τραμπ έδωσε το πράσινο φως για την ισραηλινή στρατιωτική επίθεση κατά της Χαμάς σε καταριανό έδαφος.

Ο ίδιος επανήλθε με δηλώσεις στη Yedioth Ahronoth: Η επίθεση στη Ντόχα διέκοψε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για ανταλλαγή ομήρων. Η επίθεση στη Ντόχα ισοδυναμεί με καταδίκη σε θάνατο για τους ομήρους.

Η σιωνιστική κρατική τηλεόραση (ΚΑΝ) αποκάλυψε ότι στελέχη της ισραηλινής διαπραγματευτικής ομάδας αντέτειναν στην επίθεση στο Κατάρ. Πηγές της ισραηλινής διαπραγματευτικής ομάδας είπαν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να εξαχθούν από τις συνομιλίες. Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου και οι διοικητές της Μοσάντ και της στρατιωτικής κατασκοπείας εξέφρασαν επιφυλάξεις για την απόπειρα δολοφονίας των ηγετών της Χαμάς στη Ντόχα.

Το δεξιό Κανάλι 13 μετέδωσε την ίδια είδηση, επικαλούμενοι πολιτικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους, που εξέφρασαν επιφυλάξεις για την επιχείρηση στη Ντόχα, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε πρώτα να εξαντληθούν οι διαπραγματεύσεις.

Το αντιπολιτευόμενο Κανάλι 12 μετέδωσε ότι η Μοσάντ αντιτάχτηκε στη δολοφονία των ηγετών της Χαμάς στη Ντόχα και γι’ αυτό δεν συμμετείχε στην επιχείρηση. Πράγματι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Νετανιάχου-Κατζ, η επιχείρηση σχεδιάστηκε από τη Σιν Μπετ και εκτελέστηκε από το στρατό και τη Σιν Μπετ. Η Μοσάντ δεν αναφέρθηκε, μολονότι οι επιχειρήσεις στο εξωτερικό είναι δική της αρμοδιότητα.

Ο Εγιάλ Τσιρ Κοέν, σιωνιστής διαπραγματευτής, είπε στην Israel Hayom: Η μεσολάβηση των διαπραγματεύσεων μεταφέρεται τώρα στην Αίγυπτο. Στη Γάζα τα μηνύματα θα περνούν μέσω μεσολαβητών από τις αιγυπτιακές υπηρεσίες πληροφοριών. Πιθανότατα ο Γάζι Χαμάντ ή ο Οσάμα Χαμντάν θα αναλάβουν την κατάσταση εκ μέρους της Χαμάς. [Σενάρια, προφανώς. Κανείς τους δεν ξέρει πώς θα εξελιχτούν οι διαπραγματεύσεις από εδώ και πέρα. Δύσκολα το Κατάρ θα αποχωρήσει από την ομάδα των μεσολαβητών, έστω κι αν για λόγους γοήτρου αρνηθεί να δεχτεί τη σιωνιστική αντιπροσωπεία στη Ντόχα. – Υπάρχει πάντα το Κάιρο, ακόμα και ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Και ο Δρ. Χαλίλ Αλ-Χάια θα εξακολουθήσει να είναι ο επ[ικεφαλής της παλαιστινιακής διαπραγματευτικής ομάδας].

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

Επόμενο άρθρο Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

Σχετικά Αρθρα

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

Διεθνή 18 Ιαν 2026, 10:25

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Διεθνή 16 Ιαν 2026, 19:58

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Διεθνή 16 Ιαν 2026, 08:51

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 15 Ιαν 2026, 21:35

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

Διεθνή 15 Ιαν 2026, 11:58

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

Διεθνή 14 Ιαν 2026, 22:40
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

1865: Πεθαίνει ο Πιερ Ζοζέφ Προυντόν.

1915: Συλλαλητήρια σε Πάτρα και Βόλο για την τιμή του ψωμιού που έφτασε τα ογδόντα λεπτά.

1945: Ο Κόκκινος Στρατός μπαίνει στο γκέτο της Βαρσοβίας. Από τις 230.000 κατοίκους το 1940 είχαν απομείνει 900.

1978: Βόμβες σε τέσσερα αυτοκίνητα Bορειοαμερικανών στην Αθήνα (ΕΛΑ).

1994: Συλλαμβάνεται στην Ιταλία ο Λορέντσο Παντσαβόλτα που εξαγόρασε την εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής, με την κατηγορία της απάτης κατά του κράτους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Εφετείο 17Ν

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

  • ΕΛΑ

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

  • Επικοινωνία

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

  • Όροι χρήσης

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

  • Ποιοι είμαστε

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

  • Επικοινωνία

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

  • Όροι χρήσης

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

    Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo