Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη
  • Το λες και χαριστική βολή
  • Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων
  • ΠΑΟ μπάσκετ: Οπαδοί ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες, παρά την απαγόρευση
  • Ξέπλυμα της Motor Oil σε αθλητική διοργάνωση για ΑΜΕΑ
  • Γιατί χοροπηδάει σαν κατσίκι ο ακροδεξιός υπουργός;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Η ΔΟΕ επαναπροκηρύσσει την απεργία-αποχή
Εργατικά

Η ΔΟΕ επαναπροκηρύσσει την απεργία-αποχή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Οκτ 2022, 18:54

Μετά και την απόφαση της αστικής δικαιοσύνης με διαδικασίες fast track να κρίνει παράνομη την επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής από την ΑΔΕΔΥ (προηγουμένως είχε κριθεί παράνομη η απεργία-αποχή της ΔΟΕ) από όλες τις διαδικασίες ορισμού μεντόρων και ενδοσχολικών συντονιστών, που αποτελούν τον πρώτο πυλώνα για την εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, η Διδασκαλική Ομοσπονδία προχωρά σε νέα επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί νέο ηχηρό χαστούκι στην Κεραμέως, η οποία εφαρμόζει την πολιτική του βούρδουλα. Αναμένεται, λοιπόν και νέα κατεπείγουσα αγωγή της υπουργού ιδιωτικής παιδείας και καταστολής. Που θα είναι ταυτόχρονα και νέος εξευτελισμός του υπουργείου Παιδείας, γιατί η συνεχής επίδειξη πυγμής και σιδερένιας γροθιάς φανερώνει μέγιστη αδυναμία και απομόνωση. Αδυναμία να εφαρμόσει τις προκλητικές και επικίνδυνες  «καινοτομίες» του, καθώς οι εκπαιδευτικοί τους έχουν γυρίσει μαζικά και αποφασιστικά την πλάτη. 

Οι εκπαιδευτικοί γνωρίζουν ότι οδηγούνται ως πρόβατα επί σφαγή, ότι επιδιώκεται να φορτωθούν στις πλάτες τους όλα τα κακά δαιμόνια του αστικού σχολείου, για τα οποία αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι το αστικό κράτος και οι πολιτικοί που ασκούν τη διαχείρισή του για λογαριασμό του συστήματος, που θέλει «τυφλωμένη» τη νεολαία και υποταγμένους τους δασκάλους της. 

Γνωρίζουν ότι «αξιολόγηση» στον καπιταλισμό δεν σημαίνει ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου και πρόοδο των εκπαιδευτικών, αλλά κατηγοριοποίηση και πόρτα ανοιχτή για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση. Οι μνήμες του επιθεωρητισμού, όπου βραβεύονταν με άνοδο στη διοικητική ιεραρχία οι ημέτεροι, επέπλεαν οι «φελοί» υποκριτές και βαστάζοι της εξουσίας, ενώ υπέφεραν και τιμωρούνταν οι εκπαιδευτικοί που δεν «βολεύονταν» στη μιζέρια, πάλευαν να φωτίσουν το μυαλό των μαθητών και αντιστέκονταν στο σκοταδισμό και τα αντιδραστικά, αντιεκπαιδευτικά μέτρα, είναι βαθιά ριζωμένες στον εκπαιδευτικό κόσμο. 

Αλλωστε δεν είναι τυφλοί. Βλέπουν γύρω τους την άγρια εκμετάλλευση που υφίσταται η εργαζόμενη κοινωνία και οι ίδιοι, βλέπουν την τρομοκρατία που ασκείται σε όποιον αντιστέκεται, βλέπουν το γενικό ξεπάτωμα που επιχειρείται σε όλο το εύρος της δημόσιας Παιδείας και θυμούνται τα έργα και ημέρες του Μητσοτάκη όταν τον Ιούλιο του 2013, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, κατήργησε μέσα σε μια νύχτα ειδικότητες και τομείς της επαγγελματικής εκπαίδευσης, θέτοντας σε διαθεσιμότητα 2.500 εκπαιδευτικούς, με την προοπτική της απόλυσης.

Η απόφαση της ΔΟΕ

Στις απειλές και την τρομοκρατία της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. απαντάμε δυναμικά, ΔΕΝ προσαρμοζόμαστε – ΔΕΝ τρομοκρατούμαστε!

Επαναπροκηρύσσουμε την Απεργία – Αποχή από τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές

Η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ., για μια ακόμη φορά, βλέποντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία  των εκπαιδευτικών βρίσκεται απέναντι στους αντιεκπαιδευτικούς της σχεδιασμούς και στους αντιδραστικούς θεσμούς του «μέντορα» και του «ενδοσχολικού συντονιστή» κατέφυγε στην προσφιλή της τακτική, τη δικαστική δίωξη, αυτή τη φορά ενάντια στη προκηρυγμένη από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Απεργία – Αποχή.

Η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. όταν πρόκειται να σύρει στα δικαστήρια τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις είναι αποτελεσματική και γρήγορη. Για μια ακόμη φορά με διαδικασίες fast track, έγινε η επίδοση του εξώδικου την Τρίτη, η εκδίκαση την Τετάρτη και η δικαστική απόφαση, που έκρινε την απεργία παράνομη αλλά όχι καταχρηστική, βγήκε την Πέμπτη.

Δεν πρόκειται να προσαρμοστούμε στον κυβερνητικό αυταρχισμό, την τρομοκρατία και τις προειλημμένες δικαστικές αποφάσεις. Όσες/όσοι παραβρέθηκαν στην προηγούμενη δικαστική προσφυγή διαπίστωσαν ότι οι συνήγοροι του Υ.ΠΑΙ.Θ. δεν μπόρεσαν να διατυπώσουν ούτε ένα επιχείρημα-απάντηση στα ερωτήματα της έδρας για την «παιδαγωγική ζημιά» που προκαλεί η μη υλοποίηση των παραπάνω «καινοτομιών».

Είναι φανερό ότι αποτελεί κεντρική πολιτική κατεύθυνση η υλοποίηση της αντιλαϊκής – αντιεκπαιδευτικής πολιτικής με τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία και σε αυτό τον βωμό έχουν επιστρατευτεί όλα τα μέσα! Αυτό όμως, αποτελεί απόδειξη της ήττας και της κυβέρνησης της Ν.Δ. και της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Όσα ψέματα, συκοφαντίες, ένδικα μέσα, τρομοκρατία και καταστολή και να χρησιμοποιήσει το Υ.ΠΑΙ.Θ., ολόκληρη η κοινωνία πλέον γνωρίζει ποιοι είναι δίπλα στα παιδιά της και ποιοι απέναντι.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να κηρύξει παράνομη την Απεργία – Αποχή, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε να επαναπροκηρύξει την Απεργία – Αποχή από τα καθήκοντα του μέντορα και του ενδοσχολικού συντονιστή.

Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δε θα περάσουν!

Συνεχίζουμε αποφασιστικά, δεν προχωράμε σε κανένα ορισμό μεντόρων και ενδοσχολικών συντονιστών. Άμεσα η Δ.Ο.Ε. καταθέτει νέο εξώδικο για την επαναπροκήρυξη της Απεργίας – Αποχής. Ισχύει στο ακέραιο η δήλωση συμμετοχής στην απεργία – αποχή που έχουν υπογράψει οι συναδέλφισσες/οι!

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί όλες και όλους σε ακόμα πιο μαζική συμμετοχή στην απεργία – αποχή. Η δύναμή μας είναι η ενότητά μας, η αποφασιστικότητά μας, η μαζικότητα, η συσπείρωση των συλλόγων διδασκόντων σε κάθε σχολείο.

Σε κάθε «χτύπημα» της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ., εμείς απαντάμε μαχητικά και δυναμώνουμε τον αγώνα μας! Με συσπείρωση στα σωματεία μας και την Ομοσπονδία, συλλογικά αντιστεκόμαστε στην υποβάθμιση του παιδαγωγικού μας έργου, την απαξίωση των συλλόγων διδασκόντων, την κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Απευθυνόμαστε ανοιχτά και δημόσια προς τους γονείς και όλη την κοινωνία για τους πραγματικούς και ουσιαστικούς λόγους που αντιστεκόμαστε στους δήθεν «καινοτόμους» θεσμούς των μεντόρων και ενδοσχολικών συντονιστών απαντώντας και στα διάφορα γνωστά παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη συκοφάντηση των εκπαιδευτικών και τη διαστρέβλωση των πραγματικών θέσεων του εκπαιδευτικού κινήματος και της Ομοσπονδίας.
Αγωνιζόμαστε για δημόσιο δωρεάν σχολείο για όλο τον λαό.

Εκτύπωση 🖨
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΟΕ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣυγχαρητήρια για την αντεργατική σας πολιτική
Επόμενο άρθρο Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, μαστροπεία, παιδεραστία…

Σχετικά Αρθρα

Ξέπλυμα της Motor Oil σε αθλητική διοργάνωση για ΑΜΕΑ

Εργατικά 19 Οκτ 2026, 13:48

Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες

Εργατικά 16 Οκτ 2026, 10:56

Νέα έκρηξη στο κάτεργο των Βαρδινογιάννηδων – Δύο σοβαρά τραυματίες εργάτες

Εργατικά 15 Οκτ 2026, 18:48

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

Εργατικά 14 Οκτ 2026, 14:42

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

Εργατικά 13 Οκτ 2026, 12:02

Motor Oil: Δύο νεκροί εργάτες και συνδικάτα σε ρόλο ουδέτερων παρατηρητών

Εργατικά 12 Οκτ 2026, 12:32
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Το λες και χαριστική βολή

19 Οκτ 2026, 19:23
Διεθνή

Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων

Ελιγμοί απελπισίας από τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ

19 Οκτ 2026, 14:31
Αθλητισμός

ΠΑΟ μπάσκετ: Οπαδοί ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες, παρά την απαγόρευση

19 Οκτ 2026, 14:08
Εργατικά

Ξέπλυμα της Motor Oil σε αθλητική διοργάνωση για ΑΜΕΑ

19 Οκτ 2026, 13:48
Πολιτική

Γιατί χοροπηδάει σαν κατσίκι ο ακροδεξιός υπουργός;

19 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτισμός

Σκίτσο για τη Γάζα κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο του World Press Cartoon 2026

19 Οκτ 2026, 11:39
Διεθνή

Γαλλία: Το ξέσπασμα της ζωογόνας λαϊκής αντιβίας και τα άθλια αστικά αφηγήματα

19 Οκτ 2026, 11:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2026, 00:01
Αγροτικά

Ποιοι και γιατί φοβούνται το ακριβές ρεπορτάζ μας από τις δίκες των λαμόγιων του ΟΠΕΚΕΠΕ;

18 Οκτ 2026, 21:35
Διεθνή

Ράμζι Μπαρούντ: Με την 7η Οκτώβρη η Παλαιστίνη επέστρεψε στο απόλυτο ηθικό επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής

18 Οκτ 2026, 13:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Βουλευτές και υπουργοί λομπίστες του σιωναζισμού στην ελληνική Βουλή

17 Οκτ 2026, 18:53
Διεθνή

Γιατί ο Μαχμούντ Αμπάς ανέβαλε τις παλαιστινιακές εκλογές

17 Οκτ 2026, 11:57
Διεθνή

Δέντρο το δέντρο, σπίτι το σπίτι: Πώς καταλαμβάνεται η Δυτική Οχθη

17 Οκτ 2026, 09:18
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων

16 Οκτ 2026, 15:12
Πολιτισμός

Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι

Επειδή επιμένει με συνέπεια να υποστηρίζει την Palestine Action

16 Οκτ 2026, 12:33
Διεθνή

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

16 Οκτ 2026, 11:05
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

Ημέρα στατιστικής.

Ημέρα κατά της οστεοπόρωσης.

Ημέρα ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Ημέρα «μακεδονικού αγώνα».

Γουατεμάλα: Ημέρα επανάστασης (1944).

Κένυα: Ημέρα Jomo Kenyatta.

1938: Το Κομμουνιστικό Κόμμα κηρύσσεται εκτός νόμου στην Τσεχοσλοβακία.

1967: Ανακαλύπτεται στην πλατεία Κολωνακίου αυτοσχέδια βόμβα που δεν εξερράγη.

1969: Πρώτη εμφάνιση οργάνωσης «20 Οκτώβρη» με βόμβα σε κάδο απορριμμάτων στη Δεξαμενή.

1977: Απόπειρα εμπρησμού των αποθηκών της AEG, δολοφονία του Χρήστου Κασίμη (Ρέντη).

1977: Βόμβα στο γερμανικό προξενείο της Πάτρας.

1986: Βόμβα στο ΙΔ’ αστυνομικό τμήμα (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo