Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πορτραίτα ηρώων
  • Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους
  • Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους
  • Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;
  • Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο
  • Σαν σήμερα 19 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Γάζα: Αρχισε η εκεχειρία – οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν στα σπίτια τους στο Βορρά
Διεθνή

Γάζα: Αρχισε η εκεχειρία – οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν στα σπίτια τους στο Βορρά

Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Νοέ 2023, 09:57

Το πρώτο βυτίο με ντίζελ περνάει τη διάβαση στη Ράφα και εισέρχεται από την Αίγυπτο στη Λωρίδα της Γάζας, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκεχειρίας στις 7 το πρωί. Ο οδηγός πρέπει να έβγαλε τη νύχτα λαγοκοιμώμενος πάνω στο τιμόνι.

Εκπρόσωπος της Διοίκησης Διέλευσης της Ράφα δήλωσε ότι αναμένουν να μπουν 230 φορτηγά σήμερα. Ο ίδιος είπε ότι περιμένουν να περάσουν σήμερα περίπου 100 τραυματίες για θεραπεία στο εξωτερικό.

Ωρα 7:15 το πρωί: η λεωφόρος Σαλάχ αλ-Ντιν, θέατρο κίνησης των σιωναζιστικών αρμάτων στο τμήμα της στο κέντρο της Λωρίδας, με αραιή κίνηση. Δεν βλέπουμε κύματα Παλαιστινίων προς το νότο, όπως φαντασιωνόταν οι σιωναζιστές. Oι λίγοι Παλαιστίνιοι που κυκλοφορούν φαίνεται να πηγαίνουν για δουλειά ή να γυρίζουν στα σπίτια τους.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/11/ekeheiria_7-15_salah_al-din.mp4

Αντίθετα, στο Βορρά παρατηρείται κοσμορυρροή. Οι εκτοπισμένοι γυρίζουν στα σπίτια τους, αδιαφορώντας για το αν θα τα βρουν γκρεμισμένα. Η μουσική που ακούγεται στο βίντεο είναι ο εθνικός ύμνος της Παλαιστίνης: «Πατρίδα μου»!

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/11/ektopismenoi_epistrefoun.mp4

Λίγο πριν από την έναρξη της εκεχειρίας, ο σιωναζιστικός στρατός (αφού ολοκλήρωσε ένα ακόμα όργιο σφαγών κατά αμάχων – θα επανέλθουμε σε επόμενο άρθρο) πέταξε φυλλάδια στα αραβικά, καλώντας τους εκτοπισμένους να μην επιστρέψουν στα σπίτια τους στο Βορρά, γιατί απαγορεύεται. Τον έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Προσέξτε το σχήμα της νίκης που κάνει ο νεαρός, όταν βλέπει την κάμερα που τραβάει.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/11/sionistes_fylladia.mp4

Οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι επιστρέφουν στα σπίτια τους, πρώτο για να δουν αν είναι όρθια ή γκρεμισμένα, δεύτερο για να αναζητήσουν νεκρούς κάτω από τα ερείπια, τρίτο για να πάρουν ρούχα και κλινοσκεπάσματα, γιατί εκτοπίστηκαν με καλό καιρό και τώρα ο καιρός χάλασε. Οσο για τις προειδοποιήσεις των σιωναζιστών, τις αγνοούν όχι μόνο οι εκτοπισμένοι που παρέμειναν σε περιοχές του Βορρά, αλλά και εκείνοι που μετακινήθηκαν στο Νότο. Ακούγεται έντονα μεταξύ των εκτοπισμένων στις περιοχές γύρω από τη Χαν Γιούνις και τη Ράφα ότι θα κινηθούν προς το Βορρά.

Από χθες το βράδυ, εκτοπισμένοι έψαχναν στα εκτός λειτουργίας νοσοκομεία και άλλα σημεία στο Βορρά, για να παραλάβουν σορούς νεκρών των οικογενειών τους για να τις κηδέψουν:

Kάτοικοι της γειτονιάς Αλ-Νασρ στην πόλη της Γάζας και της γειτονιάς γύρω από το νοσοκομείο Αλ-Ραντίσι (έχει καταληφθεί από τους σιωναζιστές) αγνόησαν τα παραταγμένα τεθωρακισμένα του εχθρού και γύρισαν στα σπίτια τους, δίνοντας το μήνυμα της μαζικής επιστροφής.

Οι σιωνιστές δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν δακρυγόνα σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Λωρίδας, προσπαθώντας να εμποδίσουν τους πολίτες να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Χρησιμοποίησαν ακόμα και συσκευές εκτόξευσης υγραέριου, όπως ανέφερε ο ισραηλινός ιστότοπος Walla. Και η σιωνιστική Μααρίβ έγραψε ότι οι κάτοικοι της Γάζας άρχισαν να επιστρέφουν στα σπίτια τους στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας παρά τις προειδοποιήσεις του ισραηλινού στρατού.

Ο ανταποκριτής του Αλ-Τζαζίρα μετέδωσε ότι ο στρατός κατοχής άνοιξε πυρ στην περιοχή του νοσοκομείου Αλ-Ραντίσι και στη συνοικία Αλ-Νασρ της πόλης της Γάζας, προσπαθώντας να εμποδίσει τους Παλαιστίνιους να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο άμαχος παλαιστινιακός λαός δείχνει μ’ αυτόν τον τρόπο το μαχητικό του πνεύμα. Στέκεται δίπλα στα παιδιά του, τους μαχητές της Αντίστασης. Ο εχθρός είναι ένας, ο αγώνας είναι κοινός. Αυτή η αλήθεια, που δείχνει την ηθικοπολιτική ενότητα του παλαιστινιακού λαού και της Αντίστασής του, αποτυπώνεται στα λίγα και κοφτά λόγια αυτού του Παλαιστίνιου στην κάμερα του Αλ-Τζαζίρα: Εγώ θα περπατήσω στη Σαλάχ Αλ-Ντιν και θα πάω στο σπίτι μου στο Ζαϊτούν. Κι ας με σκοτώσουν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/11/ego_pao_spiti_as_me_skotosoun.mp4
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑκραίος σιωναζιστής ζητάει να βουλώσουν τα στόματα των συγγενών των αιχμαλώτων

Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

Επόμενο άρθρο Το υπουργείο Παιδείας και η πρεσβεία της Κύπρου ως πωλητές πτυχίων

Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

Σχετικά Αρθρα

Πορτραίτα ηρώων

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 20:24

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 19:52

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

Διεθνή 19 Ιούν 2026, 14:43

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

Διεθνή 18 Ιούν 2026, 20:55

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

Διεθνή 18 Ιούν 2026, 19:13

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

Διεθνή 18 Ιούν 2026, 14:53
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
Κόντρες

Πήρες κάνα φράγκο ή τζάμπα την έκανες τη διαφήμιση;

19 Ιούν 2026, 11:41
Η παπάρα

Ο πολεμοκάπηλος οσφυοκάμπτης παριστάνει τον ειρηνόφιλο

19 Ιούν 2026, 10:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Τρομοκρατικός «ποινικός λαϊκισμός»

18 Ιούν 2026, 22:21
Παιδεία

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

18 Ιούν 2026, 21:00
Διεθνή

Mεγάλες απώλειες του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο μέσα σε μια μέρα

18 Ιούν 2026, 20:55
Παιδεία

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

18 Ιούν 2026, 20:17
Διεθνή

Σιωνιστής τουρίστας μαχαίρωσε τρεις Κύπριους (τον ένα σοβαρά) στην Αγία Νάπα

18 Ιούν 2026, 19:13
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
Διεθνή

Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή

18 Ιούν 2026, 13:54
Διεθνή

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Πεζεσκιάν και Τραμπ υπέγραψαν από απόσταση το Μνημόνιο Κατανόησης

18 Ιούν 2026, 12:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούνη

18 Ιούν 2026, 00:01
Οικονομία

PosoKaneiToDoulema?

17 Ιούν 2026, 22:19
Διεθνή

«Το Ισραήλ είναι πιο αδύναμο»: To ισραηλινό πολιτικο προσωπικό αντιδρά οργισμένα στη συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ–Ιράν

17 Ιούν 2026, 20:39
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια μεταμφιέστηκαν σε βαρυπενθούσες χήρες

17 Ιούν 2026, 13:58
Διεθνή

Νew York Times: Το τζογάρισμα του Τραμπ με το Ιράν καταλήγει σε ταπεινωτική ήττα

17 Ιούν 2026, 11:44
Καταστολή

Αρειος Πάγος για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Με καθαρά μοναρχοφασιστική λογική

17 Ιούν 2026, 09:35
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

Ημέρα δρεπανοκυττάρωσης.

Κουβέιτ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1961).

Τρινιντάντ-Τομπάγκο: Ημέρα εργασίας.

1912: Καθιερώνεται η οκτάωρη εργασία στις ΗΠΑ.

1917: Η Βρετανία παρέχει δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες άνω των τριάντα ετών.

1933: Η Γαλλία προσφέρει πολιτικό άσυλο στον Λέον Τρότσκι.

1971: Ανακοινώνεται ότι η Ελλάδα έχει 10.311 δημοτικά σχολεία και 1.222.481 αναλφάβητους.

1975: Ο Κωνσταντίνος Τσάτσος εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Εφετείο 17Ν

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

  • ΕΛΑ

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

  • Επικοινωνία

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

  • Όροι χρήσης

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

  • Ποιοι είμαστε

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

  • Επικοινωνία

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

  • Όροι χρήσης

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

    Απέτυχε πλήρως το σχέδιο των σιωναζιστών για εκτοπισμό στο Νότο

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo