Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Γενάρη
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
  • Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Eξω λιονταρής, μέσα στρουθοκάμηλος
Διεθνή

Eξω λιονταρής, μέσα στρουθοκάμηλος

Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Δεκ 2023, 10:14

Και νωρίς εβγήκανε καταμπροστά στον ήλιο, με πάνου ως κάτου απλωμένη την αφοβιά σαν σημαία, οι νέοι με τα πρησμένα πόδια που τους έλεγαν αλήτες.

Οδυσσέας Ελύτης, Αξιον Εστί

Στον αραβικό κόσμο έχουν μια παροιμία: Εξω κάνεις το λιοντάρι, μέσα κάνεις τη στρουθοκάμηλο. Η παροιμία ταιριάζει γάντι στους στρατιώτες του σιωναζιστικού στρατού. Bομβαρδίζουν αμάχους με αεροπλάνα, κανόνια, πλοία και τεθωρακισμένα, στοχεύουν δημοσιογράφους, λιώνουν με τις ερπύστριες τραυματίες, ξεθάβουν με τις μπουλντόζες νεκρούς, αλλά μόλις βρίσκονται μπροστά σε μαχητές της Αντίστασης χώνουν το κεφάλι τους στην άμμο.

Aυτό συνέβη και πάλι στην περιοχή Ζόχαρ Αλ-Ντικ, όπου η Αντίσταση, σε μια καλά σχεδιασμένη καταδρομική επιχείρηση, επιτέθηκε σε αμπρί καταυλισμού σιωναζιστών στρατιωτών και ξέκανε δέκα απ’ο δαύτους. Ιδιαίτερη σημασία έχει και η περιοχή. Το Ζόχαρ Αλ-Ντικ είναι μία από τις περιοχές που οι σιωναζιστές εισέβαλαν με τεθωρακισμένα από την πρώτη μέρα της χερσαίας εισβολής (οι άλλες περιοχές ήταν τα χωράφια βόρεια από τις πόλεις Μπέιτ Χανούν και Μπέιτ Λάχια). Οπως και οι αγροτικές περιοχές στο βορρά, έτσι και το Ζόχαρ Αλ-Ντικ, στο κέντρο και ανατολικά της Λωρίδας, είναι αγροτική περιοχή. Χωράφια, αγροτικές αποθήκες και ελάχιστες αγροικίες. Ετσι, τα σιωναζιστικά τεθωρακισμένα εισέβαλαν εύκολα και κινήθηκαν μέχρι τον κάθετο οδικό άξονα της Λωρίδας, τη λεωφόρο Σαλάχ Αλ-Ντιν. Στο χάρτη μπορείτε να δείτε τη γεωγραφία της περιοχής.

Κι όμως, σ’ αυτή την ανοιχτή, εκτός οικιστικού ιστού περιοχή δεν έπαψαν ποτέ να γίνονται καταδρομικές επιχειρήσεις της Αντίστασης. Δεν έχει σημασία να πούμε πώς ακριβώς γίνονται αυτές οι επιχειρήσεις. Σίγουρα χρησιμοποιούν το δίκτυο των τούνελ, έχοντας ήδη προσχεδιάσει τη διάταξή τους για τη συγκεκριμένη περιοχή, όμως το «πώς» δεν το γνωρίζουμε και δε θα το μάθουμε ποτέ. Εδώ δεν το έμαθαν οι σιωναζιστές που έχουν Υπηρεσία Πληροφοριών κι ένα σωρό γαλονάδες που σχεδιάζουν τη διάταξη του στρατού τους.

Παρακολουθήστε το βίντεο που δείχνει μέρος της τελευταίας καταδρομικής επιχείρησης της Αντίστασης. Οπως ανακοίνωσαν οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ, σκοτώθηκαν επιτόπου δέκα σιωναζιστές (ανακοίνωση του Αμπού Ομπάιντα), ενώ πήραν ως λάφυρο και ένα M16 για να πιστοποιήσουν την ενέργεια. Με το που άκουσαν τους πρώτους πυροβολισμούς, οι σιωναζιστές το έβαλαν στα πόδια σαν λαγοί και οι μαχητές τους ξεπάστρεψαν εύκολα, χωρίς να δεχτούν ούτε σφαίρα! Ολοι οι μαχητές επέστρεψαν ασφαλείς στη βάση τους, όπως ανακοίνωσαν οι Αλ-Κασάμ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/zohr_al_Dik_15-12_katadromiki.mp4

Τι διαπιστώνουμε, πέρα από τις εικόνες του βίντεο; Διαπιστώνουμε ότι η Αντίσταση έχει πλήρη έλεγχο του πεδίου σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας. Ακόμα και σε ανοιχτές περιοχές που οι σιωναζιστές έχουν καταλάβει από την πρώτη μέρα της εισβολής. Ο στόχος έχει εντοπιστεί και παρατηρηθεί εκ των προτέρων, οι παρατηρήσεις μεταφέρθηκαν στη διοίκηση και η διοίκηση κατέστρωσε λεπτομερειακό σχέδιο: πόσοι μαχητές θα πάνε, τι οπλισμό θα φέρουν, πώς θα χτυπήσουν και πώς θα επιστρέψουν στη βάση τους χωρίς απώλειες. Το σχέδιο μάχης εκτελείται κατά γράμμα. Δεν πα’ να πετάνε drone συνεχώς πάνω από τη Λωρίδα και να σκανάρουν όλες τις περιοχές; Η Αντίσταση έχει τον έλεγχο και διαθέτει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να πραγματοποιεί ακόμα και τέτοιες καταδρομικές επιχειρήσεις.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μόνο μία από τις επιχειρήσεις, που κατέστη δυνατό να βιντεοσκοπηθεί. Αντίστοιχες επιχειρήσεις γίνονται και στο βορρά, όπως στην περιοχή της Μπέιτ Λάχια και του Σεΐχ Ραντουάν. Εχουν ανακοινωθεί από την Αντίσταση, που πάντοτε ακριβολογεί στις ανακοινώσεις της.

Για να μην τους… αδικούμε κάνουν και οι σιωναζιστές… καταδρομικές επιχειρήσεις. Θα σας παρουσιάσουμε αμέσως το βίντεο με τίτλο «Εξοντώνοντας την τρύπα», που γύρισε ο γνωστός σκηνοθέτης των υπερπαραγωγών του σιωναζιστικού στρατού.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/IDF_kills_hole_15-12.mp4

Καλά, μιλάμε της άλλαξαν το αδόξαστο της… τρύπας. Πάρε και τούτη, πάρε και την άλλη, πάρε και χειροβομβίδα, ψόφα… παλιότρυπα. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά γελοίοι μέσα στην απελπισία τους. Ισχυρίζονται πως η τρύπα (που δεν ξέρουμε αν είναι είσοδος τούνελ, οπή εξαερισμού ή απλώς κάποιο αρδευτικό φρεάτιο) ήταν στη Σουζάια. Ομως η Σουζάια είναι γειτονιά της πόλης της Γάζας, πυκνός οικιστικός ιστός, όχι χωράφια ή χωμάτινη νεκρή ζώνη δίπλα στο φράχτη, με τον οποίο απέκλεισαν΄από στεριάς τη Λωρίδα.

Κρίνοντας από τα πολλά ίχνη ερπυστριών, τα τεθωρακισμένα τους βρίσκονταν εκεί επί μέρες. Αρα την τρύπα τη γνώριζαν. Τι συνέβη; Πρώτο, βγήκαν τα βίντεο από το τάγμα της Σουζάια, που τους έχει πετσοκόψει με όλους τους τρόπους (ανατίναξη τεθωρακισμένων με ρουκέτες, παγίδευση κτιρίων, στήσιμο ενεδρών κτλ.), προκαλώντας τους αιμορραγία με θανάτους ακόμα και πληθώρας αξιωματικών τους. Δεύτερο, βγήκε το βίντεο με την εξαίσια καταδρομική επιχείρηση της Αντίστασης στο Ζόχαρ Αλ-Ντικ. Ε, να μη βγάλουν κι αυτοί ένα βίντεο; Κι επειδή κάτι σε εξόντωση παλαιστίνιων μαχητών δεν έχουν να δείξουν, έδειξαν την εξόντωση της… τρύπας. Απέξω, γιατί να κατέβουν μέσα στην τρύπα ούτε που το διανοήθηκαν. Ούτε στο χείλος της τρύπας δεν πλησιάζουν!

Τα βίντεο της Αντίστασης πετυχαίνουν πολλά. Καταρχάς, κρατούν στα ύψη το ηθικό του παλαιστινιακού λαού που βλέπει ότι οι τεράστιες θυσίες του δεν πάνε χαμένες. Δεύτερο, σκορπούν το φόβο στις τάξεις του σιωναζιστικού στρατού. Γιατί τα βίντεο της Αντίστασης τα βλέπει και ο τελευταίος σιωναζιστής στρατιώτης από το Ιντερνετ (τα smartphone λειτουργούν υπέρ της Αντίστασης και όχι υπέρ του σιωναζιστικού στρατού). Οταν οι στρατιώτες του κτήνους βλέπουν τι μπορούν να πάθουν ανά πάσα στιγμή, ακόμα και στα μετόπισθεν όπου αράζουν μέσα σε σκηνές και αμπριά, ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό. Τους κόβονται τα ήπατα, όπως λέμε. Γιατί αυτοί δεν πολεμούν για κανένα ιδανικό και φοβούνται για τη ζωούλα τους, σε αντίθεση με τους παλαιστίνιους μαχητές, που είναι αγωνιστές της ελευθερίας και περιφρονούν το θάνατο.

ΥΓ. Οι παλαιστίνιοι μαχητές που ανέβαιναν το ανάχωμα ξυπόλητοι ήταν οι πιο… ευγενείς της ομάδας των μαχητών. Πήγαιναν για βίζιτα και έβγαλαν τα παπούτσια τους για να μη λερώσουν με χώματα το αμπρί των σιωναζιστών…

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο ηλιοπούλι της ελπίδας*

Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

Επόμενο άρθρο Σαν την ελιά και το θυμάρι…

Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

Σχετικά Αρθρα

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Διεθνή 16 Ιαν 2026, 19:58

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Διεθνή 16 Ιαν 2026, 08:51

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 15 Ιαν 2026, 21:35

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

Διεθνή 15 Ιαν 2026, 11:58

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

Διεθνή 14 Ιαν 2026, 22:40

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

Διεθνή 14 Ιαν 2026, 20:50
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα απελευθέρωσης.

1961: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Κονγκό Πατρίς Λουμούμπα.

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο του χουντικού δημάρχου στην Κάλυμνο.

1992: Το Ειδικό Δικαστήριο αθωώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου από τις κατηγορίες για το σκάνδαλο Κοσκωτά, ενώ κηρύττει ενόχους τους πρώην υπουργούς Δ. Τσοβόλα (δυόμισι χρόνια) και Γ. Πέτσο (δέκα μήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Εφετείο 17Ν

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

  • ΕΛΑ

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

  • Επικοινωνία

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

  • Όροι χρήσης

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

  • Ποιοι είμαστε

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

  • Επικοινωνία

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

  • Όροι χρήσης

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα… παλιότρυπα»

    Παρουσιάζουμε και το βίντεο «Ψόφα... παλιότρυπα»

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo