Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 10 Μάη
  • Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν
  • 81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 9 Μάη
  • Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Χέρι-χέρι ΓΣΕΕ-ΣΕΒ
Εργατικά

Για τον παρά τα κάνεις όλα

Χέρι-χέρι ΓΣΕΕ-ΣΕΒ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Νοέ 2006, 00:00

Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο ξετσιπωσιάς οι αστογραφειοκράτες συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ. Διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση (εκδόθηκε από τη ΓΣΕΕ στις 8.11.06) και θα μας δικαιώσετε:

«Την πρώτη κοινή πρωτοβουλία, για τον ΛΑΕΚ και την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας και των ανέργων, αναλαμβάνουν οι κοινωνικοί φορείς ΓΣΕΕ – ΣΕΒ – ΓΣΕΒΕΕ – ΕΣΕΕ. Απαίτηση όλων των κοινωνικών εταίρων είναι ότι η ευθύνη, ο έλεγχος και η διαχείριση του ΛΑΕΚ, οι πόροι του οποίου προέρχονται καθαρά από χρήματα των εργαζομένων και των εργοδοτών, να ανατεθεί στους ίδιους τους φορείς οι οποίοι τον χρηματοδοτούν. Επιτροπή τεχνοκρατών έχει διαμορφώσει το ολοκληρωμένο σχέδιο με σαφή στοχοθέτηση, καθορισμένες προτεραιότητες και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της πρότασής μας που προβλέπει την μετατροπή του ΛΑΕΚ σε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Κοινή δέσμευση των κοινωνικών εταίρων είναι ότι θα αναλάβουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες διεύρυνσης της συνεργασίας σε όσα θέματα μπορούν να υπάρξουν συμπτώσεις θέσεων».

Και μόνο το γεγονός ότι ο ΣΕΒ και τα άλλα συνδικάτα των καπιταλιστών εμφανίζονται ως να ανησυχούν και να προβληματίζονται  για την «ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας και των ανέργων» και να έχουν «σύμπτωση θέσεων» με τον υποτιθέμενο εκπρόσωπο των εργαζόμενων αρκεί για να πάρουν τα ματσούκια οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι και να τσακίσουν στο ξύλο αυτούς που τους έχουν καθήσει στο σβέρκο. Αυτοί που δημιουργούν την ανεργία, αυτοί που πετάνε τους εργάτες στο δρόμο, αυτοί που εντατικοποιούν τη δουλειά και χρησιμοποιούν μαύρη ανασφάλιστη εργασία, εμφανίζονται (και με τη βούλα της ΓΣΕΕ) να ενδιαφέρονται για τους ανέργους. Από την άλλη, έχουμε για πρώτη φορά πρόταση να ασχολείται με τα θέματα της ανεργίας και των ανέργων ιδιωτικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Με τι μούτρα θα φέρουν αντίρρηση, αν αύριο μια κυβέρνηση μετατρέψει και τον ΟΑΕΔ σε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου;

Φυσικά, όλη η φασαρία γίνεται για το παραδάκι. Και οι γραφειοκράτες συνδικαλιστές και οι καπιταλιστές του ΣΕΒ και των άλλων συνδικάτων θέλουν να διαχειρίζονται μόνοι τους τα λεφτά του ΛΑΕΚ και να μην τα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση για το «Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» που ετοιμάζει. Για τους ανέργους και την ανεργία και οι μεν και οι δε δε δίνουν δεκάρα τσακιστή. Τι έπρεπε να κάνει η ΓΣΕΕ; Το ελάχιστο που έπρεπε να κάνει είναι να απαιτήσει να σταματήσουν όλα τα προγράμματα επιδότησης των καπιταλιστών τάχα για τη μείωση της ανεργίας και να δίνονται τα λεφτά (μαζί και τα λεφτά του ΛΑΕΚ) για επιδοτήσεις ανέργων. Καμιά άλλη συζήτηση και φυσικά καμιά συνδιαχείριση με τους αίτιους της ανεργίας, τους καπιταλιστές.

♦ Και με τους εισαγγελείς

Μπροστά στα παραπάνω, η συνάντηση της ΓΣΕΕ με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδας μοιάζει με πταίσμα. Τι ήθελε η ΓΣΕΕ και ζήτησε αυτή τη συνάντηση; Να τους πει -λέει- για την εγκύκλιο Κεδίκογλου. Και βέβαια, αυτοί δεν είναι κουτοί να πάρουν θέση. «Επιφυλάχθηκαν να μεταφέρουν τις απόψεις αυτές και να  θέσουν το ζήτημα στο Δ.Σ. της Ενωσης και στη Γενική Συνέλευση της 3ης Δεκεμβρίου 2006 και στην οποία θα αποφασίσουν σχετικά».

Επί τη ευκαιρία, συμφώνησαν τη «συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα τα εργατικά ατυχήματα και τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας στην εργασία». Δεν μας λένε πρώτα πώς συμπεριφέρονται οι εισαγγελείς απέναντι στους καπιταλιστές που εγκληματούν;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Για τον παρά τα κάνεις όλα

Αύξηση των ορίων ηλικίας
Επόμενο άρθρο

Για τον παρά τα κάνεις όλα

Συνεχίζουν τον αγώνα τους

Σχετικά Αρθρα

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

Εργατικά 7 Μάι 2026, 09:08

EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου

Εργατικά 1 Μάι 2026, 08:20

Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας

Εργατικά 1 Μάι 2026, 08:18

Διώκουν αρχαιολόγο επειδή αντιτάχτηκε με ανακοίνωση στην παρουσία ΝΑΤΟικών καραβανάδων σε Αρχαιολογικό Μουσείο

Εργατικά 29 Απρ 2026, 10:42

Απεργιακό ραντεβού δεκάδων σωματείων ενάντια στις διώξεις

Εργατικά 28 Απρ 2026, 14:14

Μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση

Εργατικά 28 Απρ 2026, 13:14
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Φοιτητικοί Σύλλογοι: να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16

6 Μάι 2026, 22:01
Κόντρες

Δυο σκηνές και δυο απορίες

6 Μάι 2026, 21:57
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

6 Μάι 2026, 20:36
Παιδεία

Σε προανακριτικές διαδικασίες πρόεδροι Συλλόγων Γονέων για μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις

6 Μάι 2026, 20:13
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

1859: Φοιτητική εξέγερση στην Αθήνα («Σκιαδικά» που ξεκίνησε από το Πεδίο του Αρεως και εξαπλώθηκε, οδηγώντας αργότερα στην απομάκρυνση του Οθωνα.

1941: Η Λέλα Καραγιάννη συγκροτεί την αντιστασιακή ομάδα “Μπουμπουλίνα“.

1943: Ο Στέφανος Σαράφης γίνεται αρχιστράτηγος του ΕΛΑΣ.

1944: Εκτελούνται 92 πατριώτες (ανάμεσά τους και δέκα γυναίκες) από τους Γερμανούς στην Καισαριανή.

1955: Εισαγάγεται το πάγιο τέλος στους λογαριασμούς νερού, φωταερίου, ΟΤΕ, ΔΕΗ και της ΟΥΛΕΝ.

1956: Εκτελούνται με απαγχονισμό οι Μιχάλης Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου στις φυλακές της Λευκωσίας από τις βρετανικές αποικιακές αρχές.

1968: “Νύχτα των οδοφραγμάτων” στη Γαλλία (12.000 διαδηλωτές σε οδοφράγματα) με απολογισμό 720 ελαφρά και 367 βαριά τραυματισμένους (οι 251 αστυνομικοί) και ογδόντα καμένα αυτοκίνητα.

1968: Δεκάδες συλλήψεις μελών του ΠΑΜ και του ΚΚΕ εσ. στον Πειραιά.

1968: Δολοφονείται ο βουλευτής της ΕΔΑ Γιώργος Τσαρουχάς με ξυλοδαρμό στη διάρκεια ανάκρισης.

1972: Συλλήψεις επτά αριστερών για “εξτρεμιστικές ενέργειες“.

1973: Βόμβες της ΕΑΝ σε δύο αμερικανικά αυτοκίνητα.

1979: 24 νεκροί διαδηλωτές από αστυνομικά πυρά στο Σαν Σαλβαδόρ.

1990: Η Κίνα απελευθερώνει 211 άτομα που κρατούνταν στη φυλακή μετά τη διαμαρτυρία του 1989 στην πλατεία Τιέν-αν-Μεν.

1994: Ο Νέλσον Μαντέλα ορκίζεται ως ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    17Ν
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Εφετείο 17Ν
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    ΕΛΑ
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Για τον παρά τα κάνεις όλα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Ποιοι είμαστε
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Επικοινωνία
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Όροι χρήσης
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Ποιοι είμαστε
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Επικοινωνία
  • Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Για τον παρά τα κάνεις όλα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo