Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.
  • Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε
  • Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη
  • «Ωρίμασε Πιρς»: Το ξεφτίλισμα μιας τηλεοπτικής πριμαντόνας
  • Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Σωρεία παραβάσεων από το Ελεγκτικό Συνέδριο
Εργατικά

Σωρεία παραβάσεων από το Ελεγκτικό Συνέδριο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Μαρ 2009, 00:00

Γράφουμε σε διπλανές στήλες για τη θεαματική κωλοτούμπα που έκανε το Ελεγκτικό Συνέδριο, εγκρίνοντας την προσφορά της ΟΙΚΟΜΕΤ, την οποία προηγουμένως είχε χαρακτηρίσει «προδήλως ελλιπή και προσχηματική». Στην απόφαση της κωλοτούμπας (Πράξη 67/2008 του VI Τμήματος) μειοψήφησε ο σύμβουλος Γ. Κωσταντάς (εισηγητής), που εξέφρασε την παρακάτω άποψη (όπου στο κείμενο υπάρχουν αποσιωπητικά δεν είναι δική μας επιλογή, αλλά σημεία που στο αντίγραφο που ζητήσαμε σβήστηκαν με μπλάνκο, με την επίκληση της προστασίας προσωπικών δεδομένων, όπως μας ενημέρωσε η γραμματεία του Τμήματος):

«Κατά τη γνώμη του Συμβού-λου Γεωργίου Κωσταντά η αίτηση ανάκλησης της… και η υπέρ αυτής παρέμβαση της εταιρείας… πρέπει να απορριφθούν προεχόντως ως απαράδεκτες δεδομένου ότι στην ουσία αποτελούν δεύτερη αίτηση ανάκλησης κατά παράβαση της διάταξης του άρθρου 2 του νόμου 3060/2002 σύμφωνα με την οποία “Αλλη αίτηση ανάκλησης δεν επιτρέπεται” δεδομένου ότι παρεμβάσεις των ίδιων των αιτούντων με το αυτό περιεχόμενο είχαν ήδη ασκηθεί ενώπιον του αυτού Τμήματος κατά την συζήτηση της αίτησης ανάκλησης της εταιρείας… κατά της 320/2007 πράξης του Ζ’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την αριθμ.249/2007 πράξη του και για τους λόγους που αναφέρονται σ’ αυτή. Περαιτέρω η αιτιολογία που παρατίθεται τόσο στο κείμενο της από 16-1-2008 γνωμοδότηση της Επιτροπής, όσο και σε αυτό της 755/2/21-1-2008 απόφασης του ΔΣ κρίνεται μη προσήκουσα, για την αποδοχή της οικονομικής προσφοράς της ΟΙΚΟΜΕΤ ΑΕ ως μη υπερβολικά χαμηλής. Ειδικότερα, το γεγονός ότι μετά το πρώτο δωδεκάμηνο… δεν αναιρεί τη μεγάλη διαφορά που εξακολουθεί να υφίσταται μεταξύ των τιμών που αυτή προσέφερε (102,69 ευρώ για γενικά έξοδα, 102,69 ευρώ εργολαβικό κέρδος και 102,69 ευρώ ως δαπάνη για υλικά ετησίως) και των τιμών των λοιπών προσφορών, όπως αυτές αναλυτικά παρατίθενται στην Πράξη 249/2007. Ο δε συνυπολογισμός στο εργολαβικό κέρδος των 102,69 ευρώ ετησίως… δεν αποτελεί επαρκή αιτιολογία για την αποδοχή της επίμαχης οικονομικής προσφοράς ως μη υπερβολικά χαμηλής… Συνεπώς, σύμφωνα με την άποψη αυτή, ορθά το Ζ’ Κλιμάκιο έκρινε ως μη νόμιμη τη νέα απόφαση κατακύρωσης και για τους λόγους αυτούς δεν πρέπει να υπογραφεί το υποβαλλόμενο προς έλεγχο σχέδιο σύμβασης, παρά τα όσα αβάσιμα ισχυρίζεται  τόσο η αιτούσα, όσο και η παρεμβαίνουσα μειοδότρια εταιρεία…».

Με την άποψή του αυτή, που είναι θεμελιωμένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο Γ. Κωσταντάς αδειάζει τον πρόεδρο του VI Τμήματος Ι. Καραβοκύρη, που θεωρεί παραδεκτή την προσφορά της ΟΙΚΟΜΕΤ ΑΕ, ενώ στην Πράξη 249/2007 είχε εκφράσει την αντίθετη άποψη, δηλαδή ότι δεν είναι παραδεκτή η σύμβαση. Συμπληρωματικά στις αιτιάσεις του συμβούλου Γ. Κωσταντά προσθέτουμε, ότι κακώς ο ΗΣΑΠ υπέβαλε στο Ζ’ Κλιμάκιο δεύτερη αίτηση προσυμβατικού ελέγχου. Ο διευθύνων σύμβουλος Ν. Παπαθανάσης έκανε αυτή την κίνηση, επειδή το Ζ’ Κλιμάκιο με την Πράξη 330/2007 είχε κάνει δεκτή την προσφορά της ΟΙΚΟΜΕΤ ΑΕ προς τον ΗΣΑΠ και πίστευε –ή για κάποιο λόγο άγνωστο σε εμάς είχε πιστέψει– ότι το Κλιμάκιο θα εκδώσει πάλι Πράξη νομιμοποίησης της σύμβασης.

Με την Πράξη-κωλοτούμπα ο πρόεδρος του VI Tμήματος γίνεται υπόλογος, γιατί δεν σεβάστηκε τη νομιμότητα, την οποία υποτίθεται ότι πρέπει να υπηρετεί. Δικαιούμαστε να ισχυριστούμε, ότι ο πρόεδρος του Τμήματος εξυπηρετεί τη σκοπιμότητα και όχι τη νομιμότητα. Απομένει σ’ αυτόν να απαντήσει για ποιο λόγο ενήργησε έτσι.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο κόστος των συμβάσεων καθαριότητας
Επόμενο άρθρο Ο ΗΣΑΠ έκανε πλάτες στον Οικονομάκη

Σχετικά Αρθρα

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 20:07

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

Εργατικά 9 Φεβ 2026, 14:55

Φωτόπουλος: 1.147 λέξεις και ούτε μία για την ταμπακιέρα

Ο συριζαίος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ βγάζει την ουρά του απέξω

Εργατικά 8 Φεβ 2026, 13:49

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

Εργατικά 7 Φεβ 2026, 13:03

Οι φιλάνθρωποι της Vodafone ξαναχτύπησαν: Απέλυσαν ΑμεΑ για μία ακόμη φορά!

Εργατικά 5 Φεβ 2026, 22:17
Ροή Ειδήσεων
Ιστορία

Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.

15 Φεβ 2026, 12:45
Πολιτισμός

Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε

15 Φεβ 2026, 10:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη

15 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτισμός

«Ωρίμασε Πιρς»: Το ξεφτίλισμα μιας τηλεοπτικής πριμαντόνας

14 Φεβ 2026, 20:12
Διεθνή

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

14 Φεβ 2026, 09:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

14 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

13 Φεβ 2026, 20:58
Πολιτική

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

13 Φεβ 2026, 19:24
Αγροτικά

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

13 Φεβ 2026, 18:47
Πολιτική

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

13 Φεβ 2026, 14:25
Αθλητισμός

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

13 Φεβ 2026, 13:12
Αγροτικά

Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

10.830.204 ήταν τα αιγοπρόβατα στην Ελλάδα το 2023, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ

13 Φεβ 2026, 12:50
Διεθνή

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

13 Φεβ 2026, 10:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Φλεβάρη

13 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

12 Φεβ 2026, 18:43
Πολιτική

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

12 Φεβ 2026, 13:55
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη

Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Σερβία: Εθνική εορτή.

Καναδάς: Ημέρα σημαίας.

Σιγκαπούρη: Ημέρα ολικής άμυνας.

1923: Εφαρμόζεται στην Ελλάδα το γρηγοριανό ημερολόγιο.

1933: Απόπειρα εκτέλεσης του προέδρου των ΗΠΑ Φράνκλιν Ρούσβελτ από τον ιταλό αναρχικό Τζιουζέπε Ζαμκάρα.

1951: Δίμηνη φυλάκιση στον πρώην υπουργό Πάνο Χατζηπάνο για σκάνδαλο με καύσιμα.

1993: Βόμβα σε κτίριο ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά με αφορμή δύο πολύνεκρα ναυάγια (ΕΛΑ-1η Μάη).

1996: Ρουκέτα κατά του υπαίθριου γκαράζ της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (17Ν).

1999: Ο Αμπντουλάχ Οτζαλάν εκδιώκεται από την ελληνική πρεσβεία στην Κένυα, συλλαμβάνεται από Κενυάτες και παραδίδεται στους τούρκους διώκτες του.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo