Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων
  • Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι
  • Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)
  • Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες
  • Σιωναζιστές δεσμοφύλακες πυροβόλησαν παλαιστίνιους κρατούμενους μέσα στο κελί
  • ΣΗΜΕΡΑ | Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 8
Εργατικά

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 8

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιαν 2008, 00:00

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ


ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη, δεκάδες χιλιάδες εργαζομένων βγήκαμε στους δρόμους σε μια μαζική και μαχητική απεργία, που είχαμε να τη ζήσουμε χρόνια. Ηταν η απάντησή μας στην επίθεση που δεχόμαστε από κυβέρνηση και κράτος με τον ασφαλιστικό νόμο-έκτρωμα που ετοιμάζουν.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ

Εως τώρα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ δεν έχουν κάνει τίποτε παραπάνω απ’ αυτό που, κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, κάνουν: μια επετειακή 24ωρη απεργία-ντουφεκιά στον αέρα, αναμενόμενη από κράτος κι αφεντικά, ενόψει προϋπολογισμού, κάθε Δεκέμβρη.

Η δικιά μας, τεράστια συμμετοχή, ήταν αυτή που άλλαξε τα δεδομένα.

Αντί λοιπόν οι εργατοπατέρες να εκμεταλλευτούν το μέγεθος και το πάθος της απεργίας και να προχωρήσουν άμεσα σε νέα κινητοποίηση ενάντια στην αντι-ασφαλιστική επίθεση, κάνουν αυτό που πάντα έκαναν: κωλυσιεργούν, παραπέμπουν τους αγώνες στο μέλλον, ετοιμάζονται δηλαδή, ήδη, να τους κλείσουν.

Το έργο το ‘χουμε ξαναδεί. Το 2001, μια επίσης τεράστια απεργιακή κινητοποίηση ήταν αυτή που έκανε την τότε κυβέρνηση ν’ αναδιπλωθεί, στέλνοντας τον τότε υπουργό Γιαννίτση στο σπίτι του και τον αντιασφαλιστικό νόμο στα σκουπίδια. Αντί όμως για την περαιτέρω ανάπτυξη των αγώνων, για την απόκρουση κάθε αντεργατικής επίθεσης, είχαμε στη συνέχεια μπλοκάρισμα κάθε κινητοποίησης και αποδοχή-υιοθέτηση του αντι-ασφαλιστικού νόμου Ρέππα, που σύμφωνα μάλιστα με τους εργατοπατέρες, θα έλυνε το ασφαλιστικό για τα επόμενα 30 χρόνια! Το αν το έλυσε, φάνηκε στη συνέχεια…

Αλλαξαν ήδη ένα υπουργό τους. Σημαίνει κάτι αυτό;

Η Πετραλιά στο υπουργείο Απασχόλησης, στη θέση του Μαγγίνα, τον οποίο παραίτησαν γιατί ανάμεσα στ’ άλλα, απασχολούσε εργάτες ανασφάλιστους, σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας. Σύμφωνα με ένα άλλο ρεπορτάζ όμως, το ρεπορτάζ των εργατικών και κοινωνικών αγώνων, τίποτα επί της ουσίας δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Απλά, διότι δεν είναι θέμα υπουργού. Διότι και η νέα υπουργός, προέρχεται από τον ίδιο κρατικό συρφετό, που επί δεκαετίες, είτε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είτε με κυβέρνηση ΝΔ, είτε με ..οικουμενικές:

► Καταληστεύει τα ταμεία των εργαζομένων με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

► Επιτρέπει στ’ αφεντικά και το κράτος τους να εισφοροδιαφεύγουν και να φοροδιαφεύγουν.

► Εχει διαλύσει όλες τις υπηρεσίες ελέγχου (ΙΚΑ, Επιθεώρηση Εργασίας, ΟΑΕΔ), κάνοντάς τες ουσιαστικά αντίπαλο της εργαζόμενης κοινωνίας.

► Εχει συρρικνώσει στο ελάχιστο όλες τις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και πρόνοιας, έτσι ώστε οι εισφορές μας να πηγαίνουν εντελώς χαμένες.

► Εχει επίσημα, με κρατική βούλα, θεσμοθετήσει την ανασφάλιστη εργασία. Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, επίσημα ανασφάλιστοι με τα προγράμματα stage. Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, ωρομίσθιοι ή με δελτία παροχής υπηρεσιών, χάνουν ένα σωρό δικαιώματα (δώρα, άδειες, κ.λπ). Κι όλα αυτά, εντελώς επίσημα, με κυβερνητικές υπογραφές, με νόμους του κράτους!

Αρα λοιπόν, τίποτα επί της ουσίας δεν πρόκειται ν’ αλλάξει με μια απλή αντικατάσταση υπουργού. Δεν είναι θέμα υπουργού, δεν είναι καν θέμα μιας λιγότερο ή περισσότερο συντηρητικής κυβέρνησης.

Αυτή η επίθεση είναι θεμελιώδης επιλογή του κεφάλαιου, εκδηλώνεται σε διάφορες χώρες, με στόχο το σάρωμα οποιουδήποτε ίχνους «κράτους πρόνοιας» και αντικατάστασή του από συστήματα ανταποδοτικότητας. (π.χ. το αμερικανικό σύστημα πιστωτικών μονάδων  υγείας(!), όπου μόνο όποιος συγκεντρώνει αρκετές θα έχει δικαίωμα στην όποια περίθαλψη).

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ

Μπορούμε ν’ αντισταθούμε! Να τους σταματήσουμε! Να προετοιμαστούμε για σύγκρουση και συγκρούσεις! Μαχητικοί αποτελεσματικοί αγώνες δεν θα οργανωθούν από τη συνδικαλιστική ξεπουλημένη γραφειοκρατία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ούτε απ’ αυτούς (ΠΑΜΕ κλπ) που κάνουν επαναστατικούς περιπάτους προσβλέποντας μόνο στις εκλογές και ποτέ στους αγώνες.

Μαχητικοί αποτελεσματικοί αγώνες μπορούν να οργανωθούν μόνο από εμάς τους ίδιους, μέσα από τις δικές μας διαδικασίες και τα μέσα που εμείς θα επιλέξουμε.

ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ

Είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσουν να μας διασπάσουν. Να μας χωρίσουν σε παλιούς και νέους, σε δημόσιους και ιδιωτικούς, σε βαρέους και μη βαρέους, σε κλάδους διάφορους, πολλούς κλάδους και σε κάποιους ίσως να κλείσουν και το μάτι, προσφέροντας ψίχουλα.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε στιγμή, πως μόνο η δικιά μας αλληλεγγύη, η δικιά μας ενότητα και ανυποχώρητη στάση θα μας κάνει να νικήσουμε. Και μπορούμε να νικήσουμε! Ό,τι έχει κατακτηθεί σ’ όλη την ιστορία των εργατικών αγώνων, μ’ αυτό τον τρόπο έχει κατακτηθεί!

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ

► Πλήρη ασφάλιση για όλους τους εργάτες και τους άνεργους, έλληνες και μετανάστες. Κατάργηση της «μαύρης» εργασίας.

► Κατάργηση των προγραμμάτων stage και όλων των μορφών ελαστικής εργασίας (ωρομίσθιο, δελτίο παροχής).

► Κατάργηση της 3μερούς χρηματοδότησης. Να πληρώσουν μόνο οι καπιταλιστές και το κράτος τους για την ασφάλιση.

► Να επιστραφούν τα κλεμμένα στα ασφαλιστικά ταμεία, με έκτακτη φορολόγηση αυτών που τα καρπώθηκαν, των καπιταλιστών. Καμία ρύθμιση χρεών στις επιχειρήσεις –αντίθετα, υψηλά πρόστιμα για την εισφοροδιαφυγή. Να καταβάλει το κράτος στα ταμεία, όσα τους χρωστάει.

► Ενιαία ασφαλιστικά δικαιώματα. Όχι στο διαχωρισμό παλιών και νέων ασφαλισμένων. Κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων Σιούφα και Ρέππα.

► Κανένας χωρίς σύνταξη στα 55 χρόνια, χωρίς προϋποθέσεις. Διατήρηση των υπαρχόντων και ένταξη νέων επαγγελμάτων στα ΒΑΕ. Να επαναλειτουργήσουν οι επιτροπές κρίσης.

► Σύνταξη ίση με το μισθό εξόδου. Καμία σύνταξη μικρότερη από 1.400 ευρώ.

► Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους.

Εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, έχουμε προχωρήσει ήδη στη συγκρότηση
Ανοιχτής Συνέλευσης Εργαζομένων και Ανέργων
για το συντονισμό των αγώνων στη μάχη για το Ασφαλιστικό και σας καλούμε να συμμετέχετε στις διαδικασίες της.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ 11 π.μ.

ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (ΚΤΙΡΙΟ ΓΚΙΝΗ)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΝΕΡΓΩΝ
για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
e-mail: anoixti_synelefsi@yahoo.gr

 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑνοιχτή Συνέλευση Εργαζόμενων-Ανέργων
Επόμενο άρθρο Απεργία στα κάτεργα του θανάτου

Σχετικά Αρθρα

Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες

Εργατικά 16 Οκτ 2026, 10:56

Νέα έκρηξη στο κάτεργο των Βαρδινογιάννηδων – Δύο σοβαρά τραυματίες εργάτες

Εργατικά 15 Οκτ 2026, 18:48

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

Εργατικά 14 Οκτ 2026, 14:42

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

Εργατικά 13 Οκτ 2026, 12:02

Motor Oil: Δύο νεκροί εργάτες και συνδικάτα σε ρόλο ουδέτερων παρατηρητών

Εργατικά 12 Οκτ 2026, 12:32

Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ

Εργατικά 12 Οκτ 2026, 00:05
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων

16 Οκτ 2026, 15:12
Πολιτισμός

Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι

Επειδή επιμένει με συνέπεια να υποστηρίζει την Palestine Action

16 Οκτ 2026, 12:33
Διεθνή

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

16 Οκτ 2026, 11:05
Εργατικά

Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες

16 Οκτ 2026, 10:56
Διεθνή

Σιωναζιστές δεσμοφύλακες πυροβόλησαν παλαιστίνιους κρατούμενους μέσα στο κελί

16 Οκτ 2026, 09:41
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής, Τζωρτζ 9 (πλ. Κάνιγγος)

16 Οκτ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2026, 00:01
Παιδεία

«Πάμε κι όπου βγει» στα σχολεία: Καθημερινά τα ατυχήματα με τραυματισμούς μαθητών

15 Οκτ 2026, 22:58
Κόντρες

Υπέρ Κίμπερλι συνηγορία

15 Οκτ 2026, 22:47
Εργατικά

Νέα έκρηξη στο κάτεργο των Βαρδινογιάννηδων – Δύο σοβαρά τραυματίες εργάτες

15 Οκτ 2026, 18:48
Οικονομία

Πετρέλαιο θέρμανσης: Κυβέρνηση και πετρελαιάδες καπιταλιστές καταληστεύουν τον ελληνικό λαό

15 Οκτ 2026, 14:53
Πολιτική

Ηamlet, the comedy

15 Οκτ 2026, 11:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»

14 Οκτ 2026, 22:05
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου

14 Οκτ 2026, 19:52
Υγεία

Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*

Ηπειρος: Ασθενοφόρα off - Εγκαίνια σε «χωριά Ποτέμκιν»

14 Οκτ 2026, 18:58
Εργατικά

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

14 Οκτ 2026, 14:42
Παιδεία

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

14 Οκτ 2026, 14:34
Διεθνή

Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα

14 Οκτ 2026, 14:18
Καταστολή

Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

14 Οκτ 2026, 11:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

Ημέρα άρτου.

Ημέρα διατροφής.

Ημέρα υπέρ της υγιούς σπονδυλικής στήλης.

Τζαμάικα: Ημέρα εθνικών ηρώων.

1940: Οι ναζί ιδρύουν το γκέτο της Βαρσοβίας.

1945: Αιματηρή συμπλοκή με χειροβομβίδες μεταξύ μοναρχικών και κομμουνιστών στο Γαλάτσι.

1945: Ιδρύεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων του ΟΗΕ.

1946: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού στη Νυρεμβέργη με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου δέκα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ναζί.

1964: Η Κίνα γίνεται η πέμπτη πυρηνική δύναμη στον κόσμο.

1967: Βόμβα στο «Πι-Εξ» της Συγγρού.

1977: Εμπρησμός των γραφείων της «Αυγής» από νεοφασίστες.

1994: Σε δημοψήφισμα στη Φινλανδία οι πολίτες τάσσονται υπέρ της ένταξης στην ΕΕ με 56,5%.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo