Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Γενάρη
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
  • Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Κυοφορείται σκάνδαλο 20 εκατ. ευρώ
Εργατικά

Φίλιπ Μόρρις

Κυοφορείται σκάνδαλο 20 εκατ. ευρώ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Απρ 2009, 00:00

Η Φίλιπ Μόρρις, ιδιοκτήτρια της καπνοβιομηχανίας «Παπαστράτος», ενημέρωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, ότι άρχισε η παραγωγική διαδικασία  του νέου εργοστασίου  της στον Ασπρόπυργο από την 1 Αυγούστου του 2008. Δηλαδή, ότι ολοκληρώθηκε η κατασκευή του εργοστασίου και η μεταφορά του προσωπικού της στις 31 Δεκέμβρη του 2008. Στις 3 Φλεβάρη του 2009 υπέβαλε στο υπουργείο Ανάπτυξης αίτηση «διενέργειας ελέγχου ολοκλήρωσης και επίτευξης των στόχων της επένδυσης». Θυμίζουμε ότι στις 19 Δεκέμβρη του 2005 είχε εγκριθεί από τον τότε υπουργό Ανάπτυξης Δ. Σιούφα η κρατική χρηματοδότηση της καπνοβιομηχανίας, ύψους 20 εκατ. ευρώ, για τη μεταφορά του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας η Φίλιπ Μόρρις είχε δεσμευτεί ότι με την ολοκλήρωση της κατασκευής του εργοστασίου στον Ασπρόπυργο και την έναρξη της παραγωγικής της δραστηριότητας θα τηρήσει τους παρακάτω όρους:

– Θα απασχολεί 748 εργάτες αορίστου χρόνου και 10 ορισμένου χρόνου. Οταν είχε γίνει η συμφωνία το Δεκέμβρη του 2005, η εταιρία ισχυρίστηκε ψευδώς στους εκπροσώπους του υπουργείου Ανάπτυξης, ότι οι υφιστάμενες θέσεις είναι 961 μόνιμοι και 37 εποχικοί, ενώ τότε οι μόνιμοι ήταν 1070 και εκατοντάδες οι συμβασιούχοι. Η εταιρία δήλωσε 961 μόνιμους και όχι 1070, γιατί ήθελε να έχει μόνο 747 και όχι 870 μόνιμους (μετά την αποχώρηση 200 μονίμων στο πλαίσιο της λεγόμενης «οικειοθελούς αποχώρησης»).

– Αύξηση του ποσοστού των εξαγωγών κατά 5% ως προς το σύνολο των πωλήσεων.

– Αύξηση κατά 5% του κύκλου εργασιών, σε σχέση με το 2004 – ενοποιημένος ισολογισμός.

– Καθετοποίηση παραγωγής καπνού για το Marlboro. Αυτός ο όρος είναι ο ποιο βασικός στη συμφωνία υπουργείου–εταιρίας και από την εκπλήρωσή του εξαρτάται η καταβολή ή μη της κρατικής χρηματοδότησης των 20 εκατ. ευρώ.

Με την απόφαση 1677/ΔΒΕ 242/26-2-09 του υπουργού Ανάπτυξης συγκροτήθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες επιτροπή ελέγχου της εν λόγω «επένδυσης». Οι ελεγκτές οφείλουν να ελέγξουν (ζητώντας  στοιχεία από το υπουργείο Γεωργίας), εάν το 2008 καλλιεργήθηκαν στην Ελλάδα καπνά της ποικιλίας Βιρτζίνια, τα οποία θα αγοράσει η εταιρία προκειμένου να εκπληρώσει το βασικό όρο της καθετοποίησης καπνού στην παραγωγή τσιγάρων στην Ελλάδα, παράγοντας Marlboro με ελληνικά Βιρτζίνια . Γιατί εάν δεν παράγονται καπνά της ποικιλίας Βιρτζίνια στην Ελλάδα, τότε δεν θα τηρηθεί ο βασικός όρος της καθετοποίησης και έτσι θα είναι παράνομη η καταβολή της κρατικής ενίσχυσης των 20 εκατ. ευρώ στη Φίλιπ Μόρρις.

Τελικά τι γίνεται; Παράγονται ή όχι καπνά Βιρτζίνια στην Ελλάδα; Δεν παράγονται ήδη από την καλλιεργητική περίοδο 2006-2007 και αυτό οφείλεται στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και στην από κοινού απόφαση του υπουργού Γεωργίας και των αγροτοπατέρων της ΠΑΣΕΓΕΣ για την πλήρη αποδέσμευση της κοινοτικής ενίσχυσης από την παραγωγή καπνών όλων των ποικιλιών. Μ’ αυτή την πολιτική ο καπνοπαραγωγός θα παίρνει μέχρι τέλους του 2009 την κοινοτική ενίσχυση χωρίς να παράγει ούτε ένα κιλό. Ετσι, από την πρώτη χρονιά  εφαρμογής της ΚΑΠ, το 2006,  σταμάτησε η καλλιέργεια αρκετών ποικιλιών καπνού, όπως των Βιρτζίνια, και καλλιεργούνται μερικές ποικιλίες των καπνών ανατολικού τύπου, όπως Μπασμάς και Κατερίνης και μάλιστα σε πάρα πολύ μικρές ποσότητες.

Οι τεχνοκράτες υψηλόβαθμοι υπηρεσιακοί παράγοντες που έβαλαν τον όρο της καθετοποίησης στην παραγωγή όφειλαν, πριν βάλουν αυτό τον όρο, να απευθυνθούν στο υπουργείο Γεωργίας –και όχι μόνο– για να μάθουν αν με την πολιτική της νέας ΚΑΠ, που θα ίσχυε από την 1η Γενάρη του 2006, θα συνεχιζόταν στην Ελλάδα η καλλιέργεια της ποικιλίας Βιρτζίνια. Θεωρούμε ως δεδομένο, ότι εάν έκαναν αυτή την κίνηση δεν θα έβαζαν αυτό τον όρο και το ελληνικό δημόσιο δεν θα έδινε τζάμπα 20 εκατ. ευρώ στην Φίλιπ  Μόρρις. Επειδή δεν το έκαναν, έχουν μεγάλη ευθύνη, όπως μεγάλη ευθύνη έχει και ο πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιού-φας που έβαλε την υπογραφή του.

Εδώ και καιρό έγινε καταγγελία στο γενικό γραμματέα Βιομηχανίας από την παράταξη «Αμεση Δημοκρατία», ότι η εταιρία δεν βάζει λεωφορεία για τη μεταφορά των εργατών στο Ασπρόπυργο, με σκοπό να εξωθήσει πολλούς απ’ αυτούς σε παραίτηση από τη δουλειά και έτσι να ανοίξει ο δρόμος στην εταιρία για να προσλαμβάνει συμβασιούχους με μικρότερες αποδοχές, φοβισμένους και υπάκουους στις παράνομες θελήσεις της εργοδοσίας. Μετά απ’ αυτή την αποκάλυψη, θα συνεχίσει ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας να αρνείται να πάρει θέση στο ζήτημα, που μπορεί για κάποιους να είναι ασήμαντο αλλά για τους εργάτες είναι σημαντικό; Είναι έτοιμοι να δώσουν 20 εκατ. ευρώ στην αμερικάνικη εταιρία, όταν αυτή αρνείται να ικανοποιήσει το στοιχειώδες, να βάλει λεωφορεία για τη μεταφορά των εργατών στο εργοστάσιο.

Οπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, η «Αμεση Δημοκρατία» πέτυχε να ακυρώσει και τις δύο ξεπουληματικές επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Η διοίκηση της Φίλιπ Μόρρις, όμως, αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει τις αποφάσεις των δικαστηρίων και να σεβαστεί την εργατική νομοθεσία και τις συλλογικές συμβάσεις. Ετσι, οι καπνεργάτες χάνουν αρκετά λεφτά. Θα βάλει, άραγε, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας και κατ’ επέκταση η επιτροπή ελέγχου της επένδυσης, όπως οφείλουν, πέρα από όλα τα άλλα, και τον όρο να σέβεται η Φίλιπ Μόρρις τις αποφάσεις των δικαστηρίων και τις συλλογικές συμβάσεις. Θα επιτρέψουν στη Φίλιπ Μόρρις να εξακολουθήσει να λειτουργεί ως κράτος εν κράτει;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Φίλιπ Μόρρις

Παραμένουν στο Σύνταγμα
Επόμενο άρθρο

Φίλιπ Μόρρις

Τι λαμογιά ετοιμάζουν;

Σχετικά Αρθρα

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

Εργατικά 13 Ιαν 2026, 20:34

«Μποναμάς» με απολύσεις εργατών στα Public

Εργατικά 27 Δεκ 2025, 20:01

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

Εργατικά 24 Δεκ 2025, 11:58

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

Εργατικά 22 Δεκ 2025, 12:03

Νόμιμη η απεργία-αποχή των διοικητικών των ΑΕΙ από τις διαγραφές φοιτητών – Αυτή είναι η απόφαση-κόλαφος στα μούτρα του Μητσοτάκη

Εργατικά 21 Δεκ 2025, 05:25

Η αγωγή Τυχεροπούλου κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ και η αποκάλυψη των μαφιόζικων μεθόδων εργασιακής, ηθικής και κοινωνικής εξόντωσής της

Εργατικά 20 Δεκ 2025, 20:47
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα απελευθέρωσης.

1961: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Κονγκό Πατρίς Λουμούμπα.

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο του χουντικού δημάρχου στην Κάλυμνο.

1992: Το Ειδικό Δικαστήριο αθωώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου από τις κατηγορίες για το σκάνδαλο Κοσκωτά, ενώ κηρύττει ενόχους τους πρώην υπουργούς Δ. Τσοβόλα (δυόμισι χρόνια) και Γ. Πέτσο (δέκα μήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Φίλιπ Μόρρις

    17Ν
    • Φίλιπ Μόρρις

      Εφετείο 17Ν
  • Φίλιπ Μόρρις

    ΕΛΑ
    • Φίλιπ Μόρρις

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Φίλιπ Μόρρις

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Φίλιπ Μόρρις

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Φίλιπ Μόρρις

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Φίλιπ Μόρρις

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Φίλιπ Μόρρις

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Φίλιπ Μόρρις

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Φίλιπ Μόρρις

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Φίλιπ Μόρρις

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Φίλιπ Μόρρις

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Φίλιπ Μόρρις

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Φίλιπ Μόρρις

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Φίλιπ Μόρρις

      Φίλιπ Μόρρις

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Φίλιπ Μόρρις

      Φίλιπ Μόρρις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Φίλιπ Μόρρις

      Φίλιπ Μόρρις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Φίλιπ Μόρρις

      Φίλιπ Μόρρις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Φίλιπ Μόρρις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Φίλιπ Μόρρις

    Φίλιπ Μόρρις

    Ποιοι είμαστε
  • Φίλιπ Μόρρις

    Φίλιπ Μόρρις

    Επικοινωνία
  • Φίλιπ Μόρρις

    Φίλιπ Μόρρις

    Όροι χρήσης
  • Φίλιπ Μόρρις

    Φίλιπ Μόρρις

    Ποιοι είμαστε
  • Φίλιπ Μόρρις

    Φίλιπ Μόρρις

    Επικοινωνία
  • Φίλιπ Μόρρις

    Φίλιπ Μόρρις

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo