Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ακόμα πιο φασιστικό το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων 
  • Mπράβο στους ηθοποιούς που σήκωσαν την παλαιστινιακή σημαία στο Ηρώδειο
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 21 Ιούνη
  • Mπουκιά βουτηγμένη στο αίμα
  • Πόλεμος φθοράς με ψυχή και αντάρτικη ευρηματικότητα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Κανονικά οι άδειες εργασίας στους αιτούντες άσυλο
Εργατικά

Κανονικά οι άδειες εργασίας στους αιτούντες άσυλο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Μαρ 2012, 00:00

Οπως είναι γνωστό, στη συμφωνία που έκανε με τους απεργούς πείνας της Υπατίας και της Θεσσαλονίκης η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι θα εκδοθεί το προβλεπόμενο από το νόμο Προεδρικό Διάταγμα, ώστε να πάρουν άδεια εργασίας και να μπορούν να εργάζονται νόμιμα. Πέρασε ένας χρόνος και το ΠΔ δεν εκδόθηκε, ούτε υπάρχει πρόθεση να εκδοθεί, σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ.

Οι πρόστυχοι ξεπουληματίες εκείνου του αγώνα, που διαβεβαίωναν και τους απεργούς πείνας και τους αλληλέγγυους ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει όλα τα συμφωνηθέντα, προκειμένου να απαλύνουν τη θέση τους, έγραψαν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν πρόσφατα: «Ωστόσο, παρά την ρητή δέσμευση της κυβέρνησης στη συμφωνία του Μαρτίου, η χορήγηση Άδειας Εργασίας εξακολουθεί να εκκρεμεί για τους 300 πρώην απεργούς πείνας. Την ίδια στιγμή, η έκδοση νέων άδειών εργασίας έχει ουσιαστικά διακοπεί για όλους τους αιτούντες άσυλο, για χιλιάδες ανθρώπους που μαζί με εμάς αποκλείονται από την κανονική εργασία με ασφάλιση».

Οι ελάχιστοι πρώην απεργοί πείνας που ακολουθούν τους ξεπουληματίες ούτε που καταλαβαίνουν τι υπογράφουν. Ακολουθούν σαν «κατσίκες» τους «τσοπάνηδες», οι οποίοι μιλούν για λογαριασμό τους. Οι ξεπουληματίες, όμως, ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό που έγραψαν για τους αιτούντες άσυλο είναι ένα ακόμη αισχρό ψέμα. Το έγραψαν προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ανύπαρκτο γενικό πρόβλημα («κανένας δεν παίρνει πλέον άδεια εργασίας») και μέσα σ’ αυτό να πνίξουν τις δικές τους ευθύνες που έδιωξαν τους απεργούς από την Υπατία χωρίς να έχει «δεθεί» η συμφωνία με την κυβέρνηση, η οποία στη συνέχεια με όλη της την άνεση υπαναχώρησε.

Οι αιτούντες άσυλο μπορούν να πηγαίνουν στη Σταδίου 60, να επιδεικνύουν την κόκκινη κάρτα και να παίρνουν κανονικά την άδεια εργασίας. Μάλιστα, η σχετική διαδικασία πρόσφατα α-πλοποιήθηκε και δεν χρειάζεται πλέον να υποβάλλονται σε εξετάσεις σε κρατικό νοσοκομείο. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και άδεια εργασίας αιτούντος άσυλο, που εκδόθηκε πρόσφατα.

Επίσης, οι αιτούντες άσυλο πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να προσφεύγουν δωρεάν στα κρατικά νοσοκομεία, σαν να είναι ασφαλισμένοι, ακόμα κι αν δεν έχουν ούτε ένα ένσημο.

Οσοι έχετε γνωστούς με κόκκινη κάρτα φροντίστε να τους ενημερώσετε και για την άδεια εργασίας και για τη νοσοκομειακή περίθαλψη.

 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔίκη ΣΠΦ – 10η Συνεδρίαση, Τετάρτη 21.3.12
Επόμενο άρθρο Δίκη ΣΠΦ – 11η Συνεδρίαση, Δευτέρα 26.3.12

Σχετικά Αρθρα

Ακόμα πιο φασιστικό το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων 

Περικοπή δύο μισθών και παραπομπή για απόλυση για τους αρνητές της «αξιολόγησης»

Εργατικά 21 Ιούν 2025, 06:41

Να καλύψει η ΟΛΜΕ τα έξοδα των ΕΛΜΕ για τις ομαδικές συλλογικές προσφυγές

Εργατικά 18 Ιούν 2025, 07:38

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας παριστάνει τον δικαστή των εκπαιδευτικών

Παράνομη εντολή να κληθεί εκπαιδευτικός για εξηγήσεις, επειδή συμμετείχε σε νόμιμη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ!

Εργατικά 7 Ιούν 2025, 09:37

Δημοτική αρχή Ηλιόπουλης: «Σκάσε και σκάβε»…

Εργατικά 6 Ιούν 2025, 05:20

Ιδιωτικό σχολείο απέλυσε (την ίδια ημέρα!) ζεύγος εκπαιδευτικών με βαριά άρρωστο παιδί

Καταγγελία της ΟΙΕΛΕ

Εργατικά 22 Μάι 2025, 11:42

Συνάντηση Ζαχαράκη με ΟΛΜΕ: Καμία ανοχή στην κοροΐδία – Να ανατραπεί η πολιτική της τρομοκρατίας και της υποταγής

Εργατικά 22 Μάι 2025, 07:21
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Ακόμα πιο φασιστικό το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων 

Περικοπή δύο μισθών και παραπομπή για απόλυση για τους αρνητές της «αξιολόγησης»

21 Ιούν 2025, 06:41
Πολιτισμός

Mπράβο στους ηθοποιούς που σήκωσαν την παλαιστινιακή σημαία στο Ηρώδειο

Ντροπή στους απόντες και σε όσους/ες… παρέστησαν τα αγάλματα

21 Ιούν 2025, 06:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

21 Ιούν 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Mπουκιά βουτηγμένη στο αίμα

20 Ιούν 2025, 20:06
Διεθνή

Πόλεμος φθοράς με ψυχή και αντάρτικη ευρηματικότητα

20 Ιούν 2025, 18:46
Διεθνή

Ουστ, σιώνια του κερατά

20 Ιούν 2025, 14:03
Κόντρες

Κι η κοπριά στα λάχανα

20 Ιούν 2025, 13:48
Πολιτική

Οι κουραμπιέδες παριστάνουν τα κομάντα

Σόου Δένδια-στραταίων με τον δήθεν απεγκλωβισμό ελλήνων πολιτών από το Ισραήλ

20 Ιούν 2025, 12:24
Διεθνή

Nέα προβοκάτσια: Βάφτισαν «νοσοκομείο» ένα στρατιωτικό κτίριο!

Το Ιράν ΔΕΝ βομβάρδισε το Νοσοκομείο Σορόκα στη Μπερσεβά

20 Ιούν 2025, 08:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2025, 00:01
Αγροτικά

«Στο ντάκο» Βορίδης και Αυγενάκης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δικογραφία για πιθανές ποινικές ευθύνες τους έστειλε στη Βουλή η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

19 Ιούν 2025, 22:09
Πολιτική

Eγκλημα στα Τέμπη: Ενταφιάστηκαν οι ποινικές ευθύνες των αστών πολιτικών

Στη γραμμή του «ανθρώπινου λάθους» επέστρεψε η ΝΔ

19 Ιούν 2025, 14:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούνη

19 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Οταν δε φτάνουν τα καταφύγια

18 Ιούν 2025, 22:10
Διεθνή

«Κάποιοι από εμάς έπεσαν μάρτυρες, άλλοι τραυματίστηκαν, αλλά ποτέ, ποτέ δε θα εγκαταλείψουμε τις θέσεις μας»

18 Ιούν 2025, 21:35
Διεθνή

Kαθημερινή σφαγή Παλαιστίνιων για μια σακούλα τρόφιμα! – Να ξεσηκωθούμε ενάντια στη γενοκτονία

Παγίδες θανάτου τα αμερικανο-ισραηλινά «Κέντρα Διανομής Βοήθειας»

18 Ιούν 2025, 20:19
Πολιτική

Στον αστερισμό των τέως…

18 Ιούν 2025, 15:01
Η παπάρα

Παπαγαλίζοντας τα non paper της σιωνιστικής πρεσβείας

18 Ιούν 2025, 09:28
Εργατικά

Να καλύψει η ΟΛΜΕ τα έξοδα των ΕΛΜΕ για τις ομαδικές συλλογικές προσφυγές

18 Ιούν 2025, 07:38
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

Ημέρα μουσικής.

Ημέρα skateboard.

Ημέρα ανθρωπιστή.

Ημέρα υδρογραφίας.

1877: Εκτελούνται δέκα μέλη της μυστικής οργάνωσης των ιρλανδών ανθρακωρύχων «Μόλι Μαγκουάιρς» με την κατηγορία συμμετοχής σε βίαιη απεργία ανθρακωρύχων στην Πενσιλβάνια (ΗΠΑ).

1945: Εθνικόφρονες επιτίθενται εναντίον αριστερών ηθοποιών στα θέατρα «Ερμής» και «Λυρικόν», δέκα τραυματίες.

1964: Η ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν δολοφονεί τρεις Αφροαμερικανούς υπέρμαχους των ίσων δικαιωμάτων (ΗΠΑ).

1987: Συλλαμβάνεται στην Αθήνα ο καταζητούμενος Ιταλός Μαουρίτσιο Φελίνι, μέλος της οργάνωσης “Ενοπλοι Προλετάριοι για τον Κομμουνισμό».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οποιος ελπίζει ότι ο πόλεμος, που ξεκίνησε το Ισραήλ εναντίον του Ιράν, μπορεί να σταματήσει σύντομα θα απογοητευθεί. Μέχρι τώρα, οι Ισραηλινοί έχουν αποδείξει ότι προχωρούν μεθοδικά, με επιτελικό σχεδιασμό βάθους και καθαρό στόχο. Δεν ξεκινούν ποτέ στρατιωτικές επιχειρήσεις χωρίς να έχουν καθαρή εικόνα του σκοπού και των μέσων με τα οποία θα καταλήξουν εκεί. Αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το άλλο δεδομένο προκύπτει από την ευρύτερη στρατηγική εικόνα. Αφού το Ισραήλ εξουδετέρωσε τις δυνάμεις που σχημάτιζαν τον «κύκλο της φωτιάς», όπως τον ονόμαζε η ιρανική προπαγάνδα, δηλαδή τη Χαμάς στη Γάζα και τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο, τώρα φτάνει στον πυρήνα του εχθρού: στο Ιράν και το πυρηνικό πρόγραμμά του. Επειτα από όσα έχει πετύχει το Ισραήλ, τώρα δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει πίσω.

Στέφανος Κασιμάτης, Τα Νέα, 18.6.2025

(Επειδή αυτή την επιχειρηματολογία την ακούσαμε και από άλλο μπουρδολόγο, με ακαδημαϊκά γαλόνια, είμαστε σίγουροι ότι προέρχεται κατευθείαν από τα έγκατα της γνωστής πρεσβείας, Κηφισίας και Κατεχάκη γωνία. Εκεί κατασκευάζονται τα non paper με τις τερατολογίες και μοιράζονται στις «φίλιες δυνάμεις», οι οποίες δεν έχουν προβλήματα ηθικής και τσίπας. Τα προσόντα του επαγγέλματος, που λέμε. Εξουδετέρωσε η σιωνιστική οντότητα τη Χαμάς; Τότε γιατί κοντεύει να κλείσει διετία ο πόλεμος στη Γάζα και ο σιωναζιστικός στρατός εξακολουθεί να μαζεύει καθημερινά πτώματα και ακρωτηριασμένους στρατιώτες και αξιωματικούς, χωρίς να μπορέσει να εξασφαλίσει ούτε μία περιοχή ελέγχου στο εσωτερικό της παλαιστινιακής Λωρίδας; Εξουδετέρωσε η σιωνιστική οντότητα τη Χεσμπολά; Τότε γιατί η λιβανέζικη αντιστασιακή οργάνωση εξακολουθεί να έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική ομάδα στο Κοινοβούλιο του Λιβάνου, να συμμετέχει στην κυβέρνηση, κατέχοντας και το κρίσιμο υπουργείο Οικονομικών, ενώ σάρωσε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές της χώρας, παίρνοντας όλους τους δήμους όπου κατέβασε υποψήφιους; Εξουδετερώνει η σιωνιστική οντότητα το Ιράν; Μια ματιά στην πραγματικότητα και όχι στα κατασκευάσματα της σιωνιστικής προπαγάνδας που παπαγαλίζουν τα παπαγαλάκια της, δείχνει το αντίθετο. Μια ματιά στον ίδιο το σιωνιστικό Τύπο δείχνει, επίσης, το αντίθετο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Γιατί το Ισραήλ κατέσχεσε τον εξοπλισμό των αραβικών τηλεοπτικών συνεργείων στη Χάιφα; (video)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo