Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς
  • Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες
  • Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων
  • Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη
  • Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως
  • Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Επτά νεοναζιστές παραιτήθηκαν από την έφεση!
Πολιτική

Επτά νεοναζιστές παραιτήθηκαν από την έφεση!

Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Σεπ 2022, 19:13

Πέντε ακόμη καταδικασμένοι νεοναζιστές της εγκληματικής συμμορίας ΧΑ, οι Χρυσαφίτης, Σιατούνης, Στράτος, Στεργιόπουλος και Λιακόπουλος, προστέθηκαν στους Μπαρέκα και Τσορβά και έφτασαν τους εφτά συνολικά οι νεοναζιστές που παραιτήθηκαν από την έφεση, αποδεχόμενοι τις πρωτόδικες ποινές. Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός στα δικαστικά χρονικά της χώρας μας.

Με τη στάση τους αυτή οι χρυσαυγίτες παραδέχονται ότι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης και ότι κίνητρο για την εγκληματική τους δράση υπήρξε η εθνικοσοσιαλιστική (ναζιστική) ιδεολογία. Αυτή είναι η κρίση της ιστορικής απόφασης 2644/2020 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, την οποία αποδέχονται οι συγκεκριμένοι χρυσαυγίτες με την μη υποστήριξη της έφεσης που είχαν καταθέσει.

Οι νεοναζιστές συνειδητοποίησαν ότι η ιστορική αυτή απόφαση θα επικυρωθεί πανηγυρικά και από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και ότι υπάρχει πιθανότητα να αυξηθούν οι ποινές των εφτά μελών του Πολιτικού Συμβουλίου της ΧΑ και των πέντε χρυσαυγιτών που καταδικάστηκαν για συμμετοχή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας των αιγύπτιων ψαράδων.

Οι επτά νεοναζιστές εγκληματίες που παραιτήθηκαν από την έφεση είναι οι:

Αθανάσιος Τσορβάς που καταδικάστηκε σε κάθειρξη εννιά (9) χρόνων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και συνέργεια στη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα. Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου, που είχε προτείνει την απαλλαγή όλων των χρυσαυγιτών, είχε προτείνει για τον Τσορβά 7 χρόνια για την ένταξη και 8 χρόνια για τη συνέργεια.

Αριστοτέλης Χρυσαφίτης που καταδικάστηκε σε κάθειρξη εφτά (7) χρόνων για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η εισαγγελέας Οικονόμου είχε προτείνει και γι’ αυτόν 7 χρόνια για την ένταξη και 8 χρόνια για τη συνέργεια..

Βασίλειος Σιατούνης και Αθανάσιος Στράτος που είχαν καταδικαστεί για τη δολοφονική επίθεση στο στέκι ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ στα Πετράλωνα και στη μεγάλη δίκη κατηγορούνταν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και καταδικάστηκαν σε κάθειρξη έξι (6) χρόνων ο καθένας. Η εισαγγελέας Οικανόμου είχε προτείνει 7 χρόνια.

Αυτοί οι δύο νεοναζιστές ισχυρίστηκαν με πάθος στο δικαστήριο ότι δεν είναι μέλη της ΧΑ και ότι η ΧΑ δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονική επίθεση στην ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ. Τώρα, με την απόφασή τους να παραιτηθούν από την έφεση, παραδέχονται την πραγματικότητα: ότι ήταν μέλη της ΧΑ και ότι η ηγεσία της ΧΑ αποφάσισε, οργάνωσε και καθοδήγησε τη δολοφονική επίθεση στην ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ.

Χρήστος Στεργιόπουλος και Διονύσιος Λιακόπουλος που είχαν καταδικαστεί για τη στυγνή δολοφονία του πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν και στη μεγάλη δίκη κατηγορούνταν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και καταδικάστηκαν σε κάθειρξη έξι (6) χρόνων ο καθένας. Η εισαγγελέας Οικανόμου είχε προτείνει 7 χρόνια.

Στη δίκη, τόσο αυτοί όσο και οι συνήγοροί τους ισχυρίζονταν ψευδώς ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη ΧΑ και πως η ΧΑ δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονική τους ενέργεια. Τώρα, και αυτοί ομολογούν αυτά που αρνούνταν στο δικαστήριο.

Θωμάς Μπαρέκας που καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι (6) χρόνων για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση ΧΑ. Η εισαγγελέας Οικονόμου είχε προτείνει 7 χρόνια.

Η απόφαση εφτά χρυσαυγιτών να παραιτηθούν από την έφεση κατά της ιστορικής απόφασης 2644/2020 είναι σημαντική καθώς «σφραγίζεται» αυτή η απόφαση, προτού ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. 

ΥΓ. Μερικές παρατηρήσεις για την ένσταση απαραδέκτου κατά της έφεσης του εισαγγελέα εφετών Στ. Κωσταρέλλου, που υπέβαλε η συνήγορος του Κασιδιάρη:

Πρώτο, ο κ. Κωσταρέλλος υπέβαλε την έφεση ως εισαγγελέας Εφετών και όχι ως αναπληρωτής εισαγγελέας του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Δεύτερο, συμφώνησε με το διατακτικό της απόφασης για την καταδίκη των νεοναζιστών και διαφώνησε μόνο ως προς το ύψος των ποινών.

Τρίτο, η τακτική εισαγγελέας στη δίκη Αδαμαντία Οικονόμου είχε προτείνει μεγαλύτερες ποινές για τους καταδικασθέντες νεοναζιστές (όχι μόνο για τους εφτά που παραιτήθηκαν από την έφεση). Για τους πέντε καταδικασθέντες για την απόπειρα ανθρωποκτονίας των αιγύπτιων ψαράδων, είχε προτείνει: για τους Παπαδόπουλο, Αγριογιάννη, Ευγενικό και Μαρία 5 χρόνια για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση και 7 χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 7 χρόνων. Για τον Πανταζή (τον κατά τον Λαγό Τασάρα) πρότεινε 7 και 10 χρόνια αντίστοιχα, ενώ το δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 10 χρόνων!

Για τον Ματθαιόπουλο που καταδικάστηκε σε 10 χρόνια για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης η εισαγγελέας είχε προτείνει κάθειρξη 13 χρόνων.

Μεγαλύτερες ποινές είχε προτείνει η εισαγγελέας Οικονόμου και για άλλους νεοναζιστές. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας με τίτλο: Η δίκη των νεοναζιστών και το κόλπο του Χότζα, που δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτώβρη του 2020. Καλά θα κάνουν, λοιπόν, οι συνήγοροι των νεοναζιστών και οι πελάτες τους να μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη.

Εκτύπωση 🖨
ΕΦΕΤΕΙΟ ΧΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜαλαματίνα: Μετά τα ΜΑΤ, οι απολύσεις συνδικαλιστών

Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

Επόμενο άρθρο H ΑΔΕΔΥ επαναπροκηρύσσει την απεργία-αποχή από μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές

Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

Σχετικά Αρθρα

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 20:07

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

Εργατικά 11 Φεβ 2026, 11:15

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 23:00

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

Πολιτική 10 Φεβ 2026, 20:50

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

Εργατικά 7 Φεβ 2026, 13:03

Η ΠΟΓΕΔΥ υπαινίσσεται ότι τα λαμόγια εξακολουθούν να παίρνουν παράνομες επιδοτήσεις από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»

Χατζηδάκης και Πιτσιλής οφείλουν να απαντήσουν στα ερωτήματά της

Αγροτικά 6 Φεβ 2026, 19:20
Ροή Ειδήσεων
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

12 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

11 Φεβ 2026, 21:14
Εργατικά

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν επιτίθεται στον Παναγόπουλο;

11 Φεβ 2026, 20:07
Κόντρες

Μόνο με τους Παλαιστίνιους δεν τα κατάφεραν

11 Φεβ 2026, 14:41
Διεθνή

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

11 Φεβ 2026, 12:01
Εργατικά

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-Παναγόπουλος (ημίχρονο): 0-1

11 Φεβ 2026, 11:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Φλεβάρη

11 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Ο θρασύδειλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γιουσουφάκια του

10 Φεβ 2026, 23:00
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

10 Φεβ 2026, 20:50
Καταστολή

Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

10 Φεβ 2026, 18:31
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
Εργατικά

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

9 Φεβ 2026, 14:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Φλεβάρη

Ημέρα κόκκινου χεριού (για παιδιά που στρατεύονται σε πολέμους).
ΗΠΑ: Ημέρα Λίνκολν.
Μιανμάρ: Ημέρα ένωσης.
1945: Υπογράφεται η συμφωνία της Βάρκιζας.
1946: Απολογισμός ενός έτους από τη συμφωνία της Βάρκιζας: 1.192 νεκροί, 6.413 τραυματίες, 70.000 συλλήψεις, 165 βιασμοί γυναικών, 6.567 ληστείες, 572 επιδρομές σε τυπογραφεία, 100.000 καταδιωκόμενοι και 166 ομάδες ακροδεξιών οπλοφόρων δρουν στη χώρα.
1980: Βόμβα στη βιοτεχνία «Πέρλα» (ΕΛΑ).
1981: Βόμβες στα γραφείο της ΒΕΟ, της ΔΕΗ και σε λεωφορείο της σχολικής επιχείρησης “Βυζάντιο” (ΕΛΑ).
1981: Καταστρέφεται από βόμβα το αυτοκίνητο του πρώην αξιωματικού της χωροφυλακής και προσωπάρχη της «Balkan Export» Καραυγουστή.
1992: Βόμβα που είχε τοποθετηθεί στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου «Καν Καν» βρέθηκε και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Εφετείο 17Ν

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

  • ΕΛΑ

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

  • Επικοινωνία

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

  • Όροι χρήσης

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

  • Ποιοι είμαστε

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

  • Επικοινωνία

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

  • Όροι χρήσης

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

    Πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά της χώρας 

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo