Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3
  • Τα γυρίζει ο προδότης, προσπαθώντας να βγει από την απομόνωση
  • Σαν σήμερα 15 Μάη
  • Πώς τα κατάφερε και στάθηκε στα πόδια του το θηρίο;
  • 77 χρόνια από τη Νάκμπα – Πορεία το Σάββατο προς την αμερικανική και τη σιωνιστική πρεσβεία
  • Ο ποπ Εντι Ράμα κι ένα μελισσάκι από τη Δρόπολη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ξεπέρασαν τους ναζί σε εγκληματική διαστροφή
Διεθνή

Ξεπέρασαν τους ναζί σε εγκληματική διαστροφή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Ιαν 2024, 19:32

Προχτές, το Γραφείο του πρωθυπουργού της σιωνιστικής οντότητας εξέδωσε μια ανακοίνωση τεσσάρων σημείων:

  1. Το Ισραήλ απάντησε σε αμερικανικό αίτημα για μεταφορά αμερικανικού φορτίου αλεύρου που έφτασε στο λιμάνι του Ashdod πριν από τον πόλεμο και κατευθυνόταν στη Γάζα.
  2. Το αλεύρι θα διανεμηθεί σταδιακά σε διάστημα μηνών και όχι μονομιάς, όπως αναφέρθηκε.
  3. Οι αποστολές αλεύρου δεν θα αλλάξουν τον αριθμό των φορτηγών ανθρωπιστικής βοήθειας που έχουν προγραμματιστεί να εισέλθουν στη Γάζα.
  4. Το Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο συζήτησε και ενέκρινε την αποστολή, και το Διευρυμένο Υπουργικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την απόφαση αυτή.

Τι να σχολιάσει κανείς; Οτι μια δύναμη κατοχής γράφει στα παλιά της τα παπούτσι το διεθνές δίκαιο που την υποχρεώνει να φροντίσει για τη σίτιση του υπό κατοχή πληθυσμού; Οτι στερεί από τον παλαιστινιακό λαό ακόμα και στοιχειώδη τρόφιμα (αλεύρι), που προορίζονταν γι’ αυτόν, υποβάλλοντάς τον στο μαρτύριο της πείνας;

Υπάρχουν και χειρότερα, όμως. Το παλαιστινιακό Τμήμα Μηχανικών Εκρηκτικών ανακάλυψε σε σχολείο στη Χαν Γιούνις μεταλλικά δοχεία που έμοιαζαν με κονσέρβες κρέατος, που ήταν μικρές νάρκες εξοπλισμένες με πυροκροτητές. Μόλις άνοιγες την «κονσέρβα» με το κλειδί που περιλάμβανε, ακολουθούσε έκρηξη. Το Τμήμα Μηχανικών Εκρηκτικών βρήκε παιδιά να περιεργάζονται τις κονσέρβες-νάρκες μέσα στο σχολείο! Αμέσως εξέδωσε αυστηρή προειδοποίηση προς τους πολίτες, καλώντας τους να μην πειράζουν τέτοια αντικείμενα και να αναφέρουν αμέσως την ανακάλυψή τους.

Η δημοσιογράφος Μουθάνα Αλ-Ναζάρ παρουσίασε το πρώτο ρεπορτάζ και σχετικές φωτογραφίες.

 Εδώ μιλάμε για ναζιστικές μεθόδους. Εκμεταλλεύονται την πείνα που οι ίδιοι επιβάλλουν, για να προκαλέσουν θανάτους και τραυματισμούς σε αμάχους, μέσω αυτών των καλυμμένων εκρηκτικών μηχανισμών.

Το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA μετέδωσε ότι τέσσερις άμαχοι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, σκοτώθηκαν από τέτοιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Four Palestinians, including two children, were killed after Israeli jets dropped explosives included in fake cans as bait for the starving, displaced people in Gaza. pic.twitter.com/wapfJPoLcz

— Wafa News Agency – English (@WAFANewsEnglish) January 23, 2024

Ο κόσμος πεινάει… πραγματικός λιμός στη βόρεια Γάζα. Αλέθουν ό,τι μπορεί να αλεστεί, ρύζι, ζωοτροφές, κριθάρι, ό,τι μπορεί να φαγωθεί το τρώνε. Λεμόνι με αλάτι είναι ένα γεύμα, μισό πορτοκάλι είναι γεύμα. Θα πεθάνουν άνθρωποι από την πείνα. Πείνα, είναι το μόνο που δεν γράφεται ευγενικά. Αυτά είπε συγκλονισμένος σ’ ένα ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Γιούσεφ Φάρες.

Παιδιά καθαρίζουν μείγματα ζωοτροφών, συλλέγοντας σπυρί-σπυρί τους σπόρους δημητριακών που υπάρχουν σ’ αυτά.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/katharizoun_zootrofes.mp4

Οι οικογένειες πηγαίνουν αυτούς τους σπόρους στους μύλους για άλεσμα. Μισό τσουβαλάκι, όσο μπόρεσαν να ξεδιαλέξουν, για να βγει το ψωμί της οικογένειας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/alethoun_zootrofes.mp4

«Ψωμί» που ούτε θα το ακουμπούσαν οι Παλαιστίνιοι ακόμα και την εποχή του αποκλεισμού της Γάζας, καθώς το σταρένιο αλεύρι δεν τους έλειπε.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/psomi_zootrofes_northGaza_xalasmata.mp4

Οι πιο… τυχεροί αλέθουν σπασμένο καλαμπόκι που προοριζόταν ως ζωοοτροφή σε φάρμες πουλερικών.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/alethoun_kalampoki_voreiaGaza.mp4

Στο νότο η κατάσταση ήταν κάπως καλύτερη. Οι εκτοπισμένοι στο σχολείο Αμπασάν Αλ-Καμπίρα, ανατολικά της Χαν Γιούνις, μπορούσαν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια πίτα από αλεύρι. Πρώτα οι γερόντοι, μετά τα παιδιά. Τώρα πια δεν έχουν ούτε αυτή τη δυνατότητα, καθώς ο σιωναζιστικός στρατός τους βομβάρδισε και τους διέταξε να εκτοπιστούν για δεύτερη φορά.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/pites_gia_paidia.mp4

Ματαιοπονούν οι ναζί της εποχής μας. Δεν πρόκειται να κάμψουν το φρόνημα των Παλαιστίνιων. Ούτε με τους βομβαρδισμούς και το ξεκλήρισμα ολόκληρων οικογενειών ούτε με την πείνα. Η σιωναζιστική θηριωδία ατσαλώνει περισσότερο πνεύμα τους, κάνει ατσάλι δαμασκηνό τη θέλησή τους για αντίσταση.

Δείτε τη συγκλονιστική σκηνή από τη διάσωση ενός παιδιού. Μόλις οι διασώστες καταφέρουν και το βγάζουν από τα ερείπια, το πρώτο που κάνει είναι να σχηματίσει το σήμα της νίκης. Τι νομίζετε ότι θα κάνει αυτό το παιδί, που η οικογένειά του χάθηκε, μόλις μεγαλώσει και μπορέσει να κρατήσει όπλο;

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/paidi_ereipia_sima_nikis.mp4

Αυτός ο Παλαιστίνιος είδε το σπίτι του να γκρεμίζεται και ολόκληρη την οικογένειά του να σκοτώνεται. Είναι ο μοναδικός επιζών, με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι. Ο λόγος του είναι κοφτός, χωρίς περικοκλάδες: Τα παιδιά μας, οι γυναίκες μας χάθηκαν. Ο θεός να τους ευλογήσει. Για τη Χαμάς, γι’ αυτή τη χώρα, για τον Ντεΐφ, για τον Σινουάρ. Μισούσα τη Χαμάς, αλλά τώρα την αγαπώ. Αγαπώ τη Χαμάς μετά απ’ αυτό που έγινε. Η Χαμάς είναι πιστή στις θέσεις της γι’ αυτή τη χώρα. Η Χαμάς είναΙ σταθερή. Αρχισε να μιλάει στη Γερμανία και τη Ρωσία. Οι εβραίοι (σ.σ. οι σιωνιστές) έρχονται και θέλουν να της επιτεθούν. Δεν μπορούν. Καμιά χώρα του κόσμου δεν μπορεί να το κάνει αυτό στη Χαμάς.

 

 

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/exo_arxisei_agapo_Hamas.mp4

Κι αυτό το κοριτσάκι απαγγέλλει ποίηση στις σκηνές των εκτοπισμένων στο νότο. Δε είναι ανάγκη να καταλαβαίνουμε τους στίχους του ποιήματος. Αρκεί η παρουσία του κοριστσιού. Τα μάτια που πετάνε σπίθες, τα χέρια που υπομνηματίζουν με σιγουριά το λόγο, ειδικά όταν απαντά στην ερώτηση της συναδέλφισσας.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ… Ανύπαρκτη Επιθεώρηση Εργασίας αναβαθμίζεται και οι εργοδότες καπιταλιστές αποθρασύνονται!
Επόμενο άρθρο CoviD: Mείωση των εισαγωγών, αλλά και 73+ θάνατοι!

Σχετικά Αρθρα

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3

Al-Qasam Productions

Διεθνή 15 Μάι 2025, 09:55

Τα γυρίζει ο προδότης, προσπαθώντας να βγει από την απομόνωση

Διεθνή 15 Μάι 2025, 09:09

Ο ποπ Εντι Ράμα κι ένα μελισσάκι από τη Δρόπολη

Συντριβή των «Μπελέριδων» - Η μειονότητα τούς γύρισε την πλάτη

Διεθνή 14 Μάι 2025, 14:41

Οι σιωναζιστές ξαναστέλνουν διαπραγματευτική ομάδα στη Ντόχα

Διεθνή 13 Μάι 2025, 22:35

Βομβάρδισαν το Νοσοκομείο για να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο!

Νοσηλευόταν τραυματισμένος από προηγούμενη στοχευμένη επίθεση

Διεθνή 13 Μάι 2025, 18:36

Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…

Διεθνή 12 Μάι 2025, 20:03
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3

Al-Qasam Productions

15 Μάι 2025, 09:55
Διεθνή

Τα γυρίζει ο προδότης, προσπαθώντας να βγει από την απομόνωση

15 Μάι 2025, 09:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2025, 00:01
Κόντρες

Πώς τα κατάφερε και στάθηκε στα πόδια του το θηρίο;

14 Μάι 2025, 22:06
Πολιτική

77 χρόνια από τη Νάκμπα – Πορεία το Σάββατο προς την αμερικανική και τη σιωνιστική πρεσβεία

13:30, Πάρκο Ελευθερίας

14 Μάι 2025, 18:36
Διεθνή

Ο ποπ Εντι Ράμα κι ένα μελισσάκι από τη Δρόπολη

Συντριβή των «Μπελέριδων» - Η μειονότητα τούς γύρισε την πλάτη

14 Μάι 2025, 14:41
Παιδεία

Παραπέμπονται στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της Δυνητικής Αργίας επειδή στήριξαν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών τους

14 Μάι 2025, 13:53
Πολιτική

Πρόκληση: Αθώοι οι νεοναζιστές «Σπαρτιάτες»! – Αλλαξε πάλι τακτική ο Μητσοτάκης

Εξέθεσε ανεπανόρθωτα την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, που ο ίδιος διόρισε

14 Μάι 2025, 13:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2025, 00:01
Εργατικά

Ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά για την υπόθεση  της Χρύσας Χοτζόγλου

Πρωτοφανές! Ορίστηκε σύγκληση του τριμελούς Συμβουλίου 8 ημέρες μετά την προσωρινή διαταγή που ανέστειλε τη Δυνητική Αργία, με στόχο αυτή να ανατραπεί 

13 Μάι 2025, 22:46
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ξαναστέλνουν διαπραγματευτική ομάδα στη Ντόχα

13 Μάι 2025, 22:35
Διεθνή

Βομβάρδισαν το Νοσοκομείο για να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο!

Νοσηλευόταν τραυματισμένος από προηγούμενη στοχευμένη επίθεση

13 Μάι 2025, 18:36
Παιδεία

To επιβάλλουν γονείς και ιδιωτικά σχολεία στους εκπαιδευτικούς με την απειλή της απόλυσης

«Sleepovers»: Μια νέα, δυνητικά επικίνδυνη μόδα

13 Μάι 2025, 17:33
Κόντρες

Μόσχω, Δέσπω, Θοδώρα…

13 Μάι 2025, 14:40
Πολιτισμός

Εβραία καλλιτέχνις απαντάει στους “Χωμενίδηδες”

Δήλωση της Ισραηλινής καλλιτέχνιδας και παιδαγωγού Άντι Λιράζ (Adi Liraz) για τη ματαίωση της εκδήλωσης της Ισραηλινής Πρεσβείας στη φετινή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

13 Μάι 2025, 13:49
Η παπάρα

Μάθε μπαλίτσα από τους άρχοντες

13 Μάι 2025, 11:18
Αθλητισμός

Από τη Φεϊρούζ στον Πίπο Ιντσάγκι

13 Μάι 2025, 10:36
Αγροτικά

Eυλογιά αιγοπροβάτων: Παίζει με τη φωτιά η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σπρώχνουν την Κομισιόν ν’ αποφασίσει εμβολιασμό, που θα είναι καταστροφικός για τα γαλακτοκομικά!

13 Μάι 2025, 09:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

13 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…

12 Μάι 2025, 20:03
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

Ημέρα αντιρρησιών συνείδησης.

Ημέρα οικογένειας.

Ημέρα ευαισθητοποίησης για την οζώδη σκλήρυνση.

1932: Δολοφονείται ο ιάπωνας πρωθυπουργός Ινουκάι Tσουγιόσι.

1946: Δεξιοί οπλοφόροι σκοτώνουν τέσσερις δημοκρατικούς πολίτες στην Πύλο.

1969: Καταδικάζονται δεκαέξι στελέχη του ΚΚΕ από το στρατοδικείο Αθηνών.

1972: Αυθόρμητη διαδήλωση στο Σπόρτιγκ μετά από συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου, οκτώ συλλήψεις.

1972: Βόμβα στο αυτοκίνητο του δικαστή Μπούντεντεμπεργκ καθιστά ανάπηρη τη γυναίκα του (RAF).

1985: Συμπλοκή στου Γκύζη, νεκρός ο Χρήστος Τσουτσουβής και τρεις αστυνομικοί.

1990: Βομβιστικές επιθέσεις κοντά σε σπίτια επωνύμων οικονομικών παραγόντων και στρατιωτικών ακολούθων στην Εκάλη (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η αναμενόμενη απελευθέρωση του Ιντάν Αλεξάντερ έγινε δυνατή λόγω της στρατιωτικής πίεσης στη Χαμάς.  Οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση άλλων ομήρων θα συνεχιστούν ενώ προετοιμαζόμαστε για εντατικοποίηση των επιχειρήσεων στη Γάζα.

Μπενιαμίν Νετανιάχου

(Γελάνε και οι κοτρόνες στο φανταστικό «τείχος των δακρύων» με αυτή τη δήλωση που διένειμε ο Νετανιάχου μέσω του Γραφείου του. Γιατί όλοι ξέρουν -και το γράφουν και το λένε, σιωνιστές πολιτικοί και δημοσιογράφοι- ότι ο Ιντάν Αλεξάντερ απελευθερώθηκε από τη Χαμάς, μετά από χωριστές διαπραγματεύσεις που έκανε με τους Αμερικανούς, κατά τις οποίες αναλήφθησαν υποχρεώσεις και από την αμερικανική πλευρά. Aν η απελευθέρωση του Ιντάν ήταν αποτέλεσμα του πολέμου γενοκτονίας, γιατί δεν απελευθερώθηκε και κανένας άλλος μαζί του; Και γιατί τον Ιντάν παρέλαβαν οι απεσταλμένοι του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ και Ανταμ Μπόλερ, δηλαδή οι αμερικανοί διαπραγματευτές; Ο παλαιστίνιος αναλυτής του Αλ-Τζαζίρα, Σαΐντ Ζιάντ, έκανε μια εύστοχη παρατήρηση: «Η Χαμάς κατάφερε να κωδικοποιήσει την υπόθεση του Iντάν Αλεξάντερ με έναν τρόπο διαφορετικό από τους υπόλοιπους 250 κρατούμενους, με αποτέλεσμα το όνομά του να ακούγεται συχνά από τους εκπροσώπους της αμερικανικής διοίκησης και τον πρόεδρο Τραμπ, δίνοντάς του μεγαλύτερη βαρύτητα από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Αυτό επέτρεψε στo Kίνημα να τον αξιοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο από εκείνο των συνήθων ανταλλαγών κρατουμένων, σε μια ευαίσθητη χρονική στιγμή». Αν ζούσε ο Αλέφαντος θα φώναζε στον Νετανιάχου: «Μάθε μπαλίτσα από τους άρχοντες της Χαμάς, ρε Μπίμπι»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo