Η Χαμάς έχει δημιουργήσει φακέλους με λεπτομερείς πληροφορίες για χιλιάδες σιωναζιστές στρατιώτες, γεγονός που περιγράφεται ως «κυβερνοεφιάλτης» από τα σιωνιστικά μίντια.
Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της Χααρέτζ, η Χαμάς δημιούργησε αυτούς τους φακέλους ως τμήμα των επιχειρήσεών της συγκέντρωσης πληροφοριών. Μερικοί φάκελοι έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο και κυμαίνονται σε όγκο από λίγες μέχρι 200 σελίδες. Στο εξώφυλλό του κάθε φάκελος γράφει: «Ως εκδίκηση για τους δολοφόνους παιδιών στη Γάζα». Περιλαμβάνει το πλήρες όνομα του στρατιώτη, τη βάση ή τη μονάδα του, τον αριθμό ταυτότητας, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, το email, λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, ονόματα μελών της οικογένειάς του, σε μερικές περιπτώσεις passwords, πινακίδες αυτοκινήτων, αριθμούς πιστωτικών καρτών και πληροφορίες τραπεζικών λογαριασμών.
Τα περιεχόμενα των φακέλων πάρθηκαν από πληροφορίες που διέρρευσαν ή υποκλάπησαν ψηφιακά και σε άλλες περιπτώσεις αντλήθηκαν από μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προηγούμενες σιωνιστικές έρευνες αποκάλυψαν ότι πληροφορίες που συνέλεξε η Χαμάς από λογαριασμούς στρατιωτών των IDF στα σόσιαλ μίντια βοήθησαν στην επιχείρηση της 7ης Οκτώβρη. Οι κυβερνομονάδες της Αντίστασης, από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ (Χαμάς), τις Ταξιαρχίες Αμπού Αλί Μουσταφά (Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης) και τις Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα (Φάταχ) παραμένουν ενεργές.
Σιωνιστές ειδικοί φοβούνται ότι αυτές οι αναφορές, που δημιουργούν ένα «περιβάλλον πλούσιο σε στόχους», μπορούν να διευκολύνουν «επιχειρήσεις επιρροής» βασισμένες στην κοινωνική μηχανική, να προσφέρουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε στρατιωτικές βάσεις ή να χρησιμοποιηθούν για χαρτογράφηση των θέσεων στρατιωτών. Οι πληροφορίες που υπάρχουν σ’ αυτούς τους φακέλους μπορούν επίσης να επιτρέψουν επιχειρήσεις στόχευσης ενάντια σε στρατιωτικούς βασισμένες στο βαθμό τους.
Οι φάκελοι που έφτιαξε η Αντίσταση έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν για να συνδέσουν συγκεκριμένους στρατιωτικούς των IDF με δράσεις στη Γάζα και έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί γι’ αυτόν το σκοπό. Αυτό μπορεί να μετατρέψει στρατιωτικούς σε στόχους για δραστηριότητες συλλογής πληροφοριών ή ακόμα και για νομικές ενέργειες στο εξωτερικό. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορούν να οδηγήσουν στο θάνατο των στρατιωτικών, όπως συνέβη όταν οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ αφιέρωσαν μήνες στο κυνήγι του αξιωματικού των IDF Γιτζάρ Χόφμαν, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εισβολή στο Νοσοκομείο Αλ-Σίφα.