Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Θάνος της σφαλιάρας
  • Στο κενό θα πέσουν οι κυβερνητικές απειλές για καταστολή στο αντι-σιωνιστικό κίνημα
  • Οργή φοιτητών και πανεπιστημιακών για τη γκεμπελική κυβερνητική προπαγάνδα που παρουσιάζει τα πανεπιστήμια ως άντρα εγκληματικότητας
  • Από τη δαιμονοποίηση στην ποινικοποίηση: Οταν το άσυλο μετατρέπεται σε έγκλημα
  • Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της Γάζας αντιμέτωποι με τον λιμό
  • Oλοι-ες στην αντισιωνιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 25/7 στις 20:00 στο Μοναστηράκι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3
Διεθνή

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3

Al-Qasam Productions

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Μάι 2025, 09:55

Το τρίτο βίντεο της σειράς επιχειρήσεων «Πύλες της Κόλασης» παρουσίασαν χτες οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ. Οπως γράψαμε και στην προηγούμενη δημοσίευση, κάθε δικό μας σχόλιο είναι περιττό. Αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει.

Τα δύο προηγούμενα βίντεο:

Οι «Πύλες της Κόλασης» καταπίνουν τα «Αρματα του Γεδεών»

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 2

Βίντεο 3: Στοχεύοντας εχθρικούς στρατιώτες

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/05/Pyles_Kolasis_3.mp4

Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Ιζ Ελ-Ντιν Αλ-Κασάμ:

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων «Πύλες της Κόλασης» στα ανατολικά της Ράφα, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ στοχοποίησαν στρατιώτες του εχθρού στον άξονα προέλασης στη γειτονιά Αλ-Τανούρ, ανατολικά της Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας (8 Μάη 2025).

Επιχείρηση Κατακλυσμός του Αλ-Άκσα.

Σημειώσεις βίντεο:

0:44 – Οι επιχειρήσεις Πύλες της Κόλασης.

0:45 – Ενέδρα Νο 3.

0:53 – Γειτονιά Αλ-Τανούρ, ανατολικά της Ράφα.

0:55 – Οδός 18, αποθήκη Αλ-Τανούρ, άξονας προέλασης από το βορρά, πρώτο κτίριο ζώνης θανάτου, δεύτερο κτίριο ζώνης θανάτου.

1:08 – Οι επιχειρήσεις Πύλες της Κόλασης. Ενέδρα Νο 3.

Πρώτη επιχείρηση: Στοχεύτηκε μονάδα Μηχανικού που βρισκόταν μέσα σε σπίτι και ετοίμαζε την κατεδάφισή του, με αντιαρματικά και βλήματα κατά προσωπικού. Αφησε πολλούς νεκρούς και τραυματίες.

Δεύτερη επιχείρηση: Στοχεύτηκε ισραηλινή δύναμη πεζικού με ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό. Προκάλεσε επίσης νεκρούς και τραυματίες.

1:36 – Πρώτη επιχείρηση

1:49 – «Κύριε, χάρισέ μας την εύνοιά σου. Δες, στρατιώτης κινείται κάτω από το σπίτι. Εκεί είναι, μπήκαν στην αποθήκη. Θα μπουν στον άλλο δρόμο… έξι ή επτά. Θεέ μου, δεν είμαι σίγουρος, επτά; Βλέπεις έξι ή επτά; Ναι. – Τους βλέπω. Τους ανατινάζω.

2:30 – Αλάχου ακμπάρ! Μα το θεό, τους ανατίναξε. Πήγαινε γρήγορα στο δεύτερο, ανατίναξέ το!

2:49 – Ανατίναξε το δεύτερο.

3:02 – Μα το θεό, η έκρηξη είναι απίστευτη. Ολη η περιοχή καίγεται — φλόγες παντού!

3:18 – Δεύτερη επιχείρηση: Περίμενε… ΟΚ, ενεργοποίησέ το. Στηρίξου στο θεό.

3:31 – Η Ταξιαρχία της Ράφα θα παραμείνει κόλαση για τους εισβολείς.

3:33 – Αλάχου ακμπάρ!

3:58 – Κοίτα τους. Τους βλέπεις;

4:33 – Ο στρατός του σιωνιστή εχθρού ανακοίνωσε το θάνατο του λοχία Σάι Ελιακίμ Ορμπαχ από το Τάγμα Μηχανικού 605, Μονάδα Μπαράκ (188) και του λοχία Γιαμ Φαρίντ από την Ταξιαρχία Γκολάνι, σε δύο ενέδρες των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ στην πόλη Ράφα.

Ο στρατιωτικός και στρατηγικός αναλυτής, ταξίαρχος Ελίας Χάνα, δήλωσε ότι η ενέδρα της Ταξιαρχίας Αλ-Κασάμ στην ανατολική Ράφα αποδεικνύει ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση κινείται με ευχέρεια και ότι ο ισραηλινός στρατός δεν διαθέτει αυτό που ονομάζεται «ασφάλεια μονάδων», κάτι θεμελιώδες για οποιονδήποτε στρατό που μάχεται στο έδαφος.

Ο Χάνα υποστήριξε ότι η επιχείρηση στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό του Ισραήλ: ότι ο στρατός τους αδυνατεί να κινηθεί ή να ελέγξει ελεύθερα την περιοχή, παρόλο που έχει διεισδύσει στη Γάζα. Το μήνυμα αυτό έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, ενώ διεξάγονται συνομιλίες στη Ντόχα για κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, και λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση του ισραηλινοαμερικανού αιχμαλώτου Ιντάν Αλεξάντερ από τη Χαμάς.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η στρατηγική του Νετανιάχου βρίσκεται σε αντίθεση με τις εξελίξεις στο πεδίο, καθώς η ενέδρα αποκαλύπτει αδυναμίες του ισραηλινού στρατού και ανεπάρκεια στον έλεγχο του χώρου.

Ο Χάνα εκτίμησε πως αν η Αντίσταση συνεχίσει να εφαρμόζει τέτοιου είδους τακτικές —ενέδρες, εκρήξεις, άμεσες συγκρούσεις— ενδέχεται να προκαλέσει στρατηγική ανατροπή που θα φέρει εντάσεις μεταξύ στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας στο Ισραήλ.

Κατέληξε λέγοντας ότι οι μαχητές της Αντίστασης είναι πλέον εκείνοι που επιτίθενται στις ισραηλινές δυνάμεις και πως η παλαιστινιακή πλευρά διαθέτει πλούσια «τράπεζα στόχων», έμπειρους και νέους μαχητές, καθώς και ικανότητα για ευρηματική τακτική δράση, ακόμα και με περιορισμένα μέσα.

Χτες, η Saraya Al-Quds (Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς) δημοσίευσε πλάνα από την εκτόξευση πυραύλων προς ισραηλινές πόλεις και οικισμούς, μια ημέρα μετά την πραγματοποίηση αυτών των επιθέσεων. Η οργάνωση ανέφερε ότι οι επιθέσεις στόχευσαν τις πόλεις Ασντόντ, Ασκελόν και Σντερότ, καθώς και τους εποικισμούς γύρω από τη Γάζα, σε αντίποινα για τα εγκλήματα του σιωνιστή εχθρού κατά του παλαιστινιακού λαού.

Στο βίντεο φαίνεται η μεταφορά και προετοιμασία εκτοξευτήρων πυραύλων, στους οποίους είχαν γραφτεί αφιερώσεις προς τον «ελεύθερο και γενναίο λαό της Υεμένης», καθώς και προς τον Νουρ Αλ-Μπιτάουϊ, ηγέτη του Τάγματος Τζενίν της Σαράγια Αλ-Κουντς, που σκοτώθηκε την Παρασκευή στη Νάμπλους της βόρειας Δυτικής Οχθης.

Ακούγεται επίσης διοικητής πεδίου της οργάνωσης να απευθύνει χαιρετισμό στο λαό της Υεμένης, ο οποίος συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Σαμπαΐν στη Σαναά εκφράζοντας υποστήριξη προς τον παλαιστινιακό λαό και καταγγέλλοντας τις ισραηλινές σφαγές και την αμερικανική υποστήριξη στο Τελ Αβίβ. Ο διοικητής απηύθυνε ειδικό χαιρετισμό στον ηγέτη της Ανσαραλά, Αμπντέλ Μαλίκ Αλ-Χούθι, και στον στρατιωτικό εκπρόσωπο της οργάνωσης, Γιάχια Σαρί, καθώς και σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους του κόσμου.

Το βίντεο καταλήγει με καταγραφή των ρουκετών που εκτοξεύτηκαν το βράδυ, φωτίζοντας τον ουρανό, συνοδευόμενες από τις κραυγές “Αλάχου άκμπαρ” των μαχητών.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

Σκηνές από τον βομβαρδισμό με πυραύλους, που πραγματοποίησαν οι μαχητές της Δύναμης Πυραύλων της Σαράγια Αλ-Κουντς εναντίον των πόλεων Ασντόντ, Ασκελόν, Σντερότ και των ισραηλινών εποικισμών γύρω από τη Γάζα, ως απάντηση στα εγκλήματα του σιωνιστιή εχθρού κατά του παλαιστινιακού λαού μας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/05/AlQuds_missiles_13-5-25.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤα γυρίζει ο προδότης, προσπαθώντας να βγει από την απομόνωση

Al-Qasam Productions

Επόμενο άρθρο Η ευλογιά των αιγοπροβάτων θερίζει και το υπουργείο κάνει παιχνίδια προπαγάνδας και παραπληροφόρησης

Al-Qasam Productions

Σχετικά Αρθρα

Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της Γάζας αντιμέτωποι με τον λιμό

Διεθνή 23 Ιούλ 2025, 17:10

Αμπού Ομπάιντα: Είμαστε πανέτοιμοι για έναν μακρύ πόλεμο φθοράς του εχθρού

Διεθνή 21 Ιούλ 2025, 10:26

Ξεκλήρισαν την οικογένεια του διοικητή της Μπέιτ Χανούν, Χουσεΐν (Αμπού Χάμζα) Φαγιάντ

Με στοχευμένο χτύπημα στο κατάλυμα του εκτοπισμού της

Διεθνή 21 Ιούλ 2025, 09:57

Σιωνιστής στρατιωτικός αναλυτής: «Ετσι μοιάζει η βύθιση στο βούρκο της Γάζας»

Διεθνή 20 Ιούλ 2025, 21:31

Ζορζ Αμπνταλλά: Περιμένοντας την απελευθέρωση

Διεθνή 19 Ιούλ 2025, 08:16

Ουαί υμίν καθολικοί και ορθόδοξοι υποκριταί!

Διεθνή 18 Ιούλ 2025, 13:26
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Ο Θάνος της σφαλιάρας

23 Ιούλ 2025, 19:51
Πολιτική

Στο κενό θα πέσουν οι κυβερνητικές απειλές για καταστολή στο αντι-σιωνιστικό κίνημα

23 Ιούλ 2025, 18:31
Παιδεία

Οργή φοιτητών και πανεπιστημιακών για τη γκεμπελική κυβερνητική προπαγάνδα που παρουσιάζει τα πανεπιστήμια ως άντρα εγκληματικότητας

Ολοκληρώθηκε η «διαβούλευση» του πολυνομοσχέδιου-σκούπα

23 Ιούλ 2025, 17:37
Καταστολή

Από τη δαιμονοποίηση στην ποινικοποίηση: Οταν το άσυλο μετατρέπεται σε έγκλημα

23 Ιούλ 2025, 17:32
Διεθνή

Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι της Γάζας αντιμέτωποι με τον λιμό

23 Ιούλ 2025, 17:10
Πολιτική

Oλοι-ες στην αντισιωνιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 25/7 στις 20:00 στο Μοναστηράκι

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

23 Ιούλ 2025, 12:49
Εργατικά

Ιδιωτικά σχολεία: Συνθήκες εργασιακής εξόντωσης και ηθικής απαξίωσης των εκπαιδευτικών

23 Ιούλ 2025, 12:27
Αγροτικά

Ιδού η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ (ντοκουμέντα)

Μονόδρομος η καταδίκη κατά το κατηγορητήριο των εφτά μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

23 Ιούλ 2025, 11:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούλη

23 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Σύρος: «Ξύδι, ξύδι και καλό ταξίδι» – Εφυγε το κρουαζιερόπλοιο, χωρίς να κατεβάσει τους σιωνιστές τουρίστες

22 Ιούλ 2025, 18:50
Καταστολή

Συνάντηση των έξι: Οταν οι ισχυροί της Ευρωλάνδης χτίζουν νέα τείχη

22 Ιούλ 2025, 12:07
Καταστολή

Χαιρετισμός του Δημήτρη Κουφοντίνα στον Ζορζ Αμπνταλλά

22 Ιούλ 2025, 11:27
Πολιτική

Kαι στη Σύρο και παντού: Εξω τα σιωναζίδια από την Ελλάδα

22 Ιούλ 2025, 09:41
Πολιτισμός

Maguy Marin Companie: Συνεπής στην αλληλεγγύη της στην Παλαιστίνη

22 Ιούλ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούλη

22 Ιούλ 2025, 00:01
Παιδεία

Μαθητές με κλήρωση – Οι υπόλοιποι δοκιμάστε αλλιώς την τύχη σας!

21 Ιούλ 2025, 19:38
Καταστολή

Καθημερινό έγκλημα στα σύνορα: Οι επαναπροωθήσεις καλά κρατούν…

Συστηματοποίηση των θανατοπολιτικών σε Εβρο και Αιγαίο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

21 Ιούλ 2025, 19:05
Πολιτική

Η αστική Δικαιοσύνη εγκρίνει τον εργασιακό διωγμό της Παρασκευής Τυχεροπούλου από την εγκληματική οργάνωση του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

Προκλητική δικαστική απόφαση απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα της έντιμης υπαλλήλου κατά του υποβιβασμού και της απομόνωσής της από τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Μπαμπασίδη

21 Ιούλ 2025, 14:39
Διεθνή

Αμπού Ομπάιντα: Είμαστε πανέτοιμοι για έναν μακρύ πόλεμο φθοράς του εχθρού

21 Ιούλ 2025, 10:26
Διεθνή

Ξεκλήρισαν την οικογένεια του διοικητή της Μπέιτ Χανούν, Χουσεΐν (Αμπού Χάμζα) Φαγιάντ

Με στοχευμένο χτύπημα στο κατάλυμα του εκτοπισμού της

21 Ιούλ 2025, 09:57
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούλη

Αίγυπτος, Λιβύη, Αιθιοπία, Ομάν: Εθνική γιορτή (1952).

Ολλανδία: Ημέρα τουλίπας.

1908: Επανάσταση Νεότουρκων Θεσσαλονίκης.

1950: Μεγάλη συγκέντρωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα.

1953: Αρχίζει η δίκη του Νίκου Πλουμπίδη.

1967: 43 νεκροί σε ταραχές στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ) μετά από αστυνομική επιδρομή.

1969: Ανεύρεση αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών της ΔΑ στην Αμερικάνικη Βιβλιοθήκη.

1973: Ανακάλυψη εκρηκτικού μηχανισμού στην οδό Καρυάτιδων (Αθήνα).

1974: Μεταπολίτευση.

1978: Δεκατρείς αλυσιδωτές εκρήξεις βομβών ακροδεξιών σε Αθήνα και Πειραιά.

2002: Συλλαμβάνεται Κωνσταντίνος Τέλιος για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Al-Qasam Productions

    • Εφετείο 17Ν

      Al-Qasam Productions

  • ΕΛΑ

    Al-Qasam Productions

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Al-Qasam Productions

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Al-Qasam Productions

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Al-Qasam Productions

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Al-Qasam Productions

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Al-Qasam Productions

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Al-Qasam Productions

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Al-Qasam Productions

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Al-Qasam Productions

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Al-Qasam Productions

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Al-Qasam Productions

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Al-Qasam Productions

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Al-Qasam Productions

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Al-Qasam Productions

      Al-Qasam Productions

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Al-Qasam Productions

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Επικοινωνία

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Όροι χρήσης

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Ποιοι είμαστε

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Επικοινωνία

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

  • Όροι χρήσης

    Al-Qasam Productions

    Al-Qasam Productions

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo