Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3
  • Τα γυρίζει ο προδότης, προσπαθώντας να βγει από την απομόνωση
  • Σαν σήμερα 15 Μάη
  • Πώς τα κατάφερε και στάθηκε στα πόδια του το θηρίο;
  • 77 χρόνια από τη Νάκμπα – Πορεία το Σάββατο προς την αμερικανική και τη σιωνιστική πρεσβεία
  • Ο ποπ Εντι Ράμα κι ένα μελισσάκι από τη Δρόπολη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Παλαιστινιακή Αντίσταση με σκληρές μάχες αιφνιδιάζει και απωθεί τον εισβολέα
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση με σκληρές μάχες αιφνιδιάζει και απωθεί τον εισβολέα

Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Οκτ 2023, 20:30

 

«Οσο οι μαχητές μας είναι καλά, όλοι είμαστε καλά και θα ξαναβρεθούμε όλοι στην άλλη ζωή».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/lady_gaza_29-10-23.mp4

«Τα παιδιά μου είναι μάρτυρες και είμαι περήφανη γι’ αυτά».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/mother_Gaza_29-10-23.mp4

Αφού «ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η χερσαία επέμβαση», τι είναι αυτό που συμβαίνει στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας εδώ και τρεις μέρες, στην αρχή τη νύχτα, τώρα και την ημέρα; Επειδή κανένας στρατός δεν παίζει, θυσιάζοντας αξιωματικούς και στρατιώτες και πολεμικό υλικό, το συμπέρασμα για κάθε νοήμονα άνθρωπο είναι πως οι σιωνιστές προσπαθούν να μπουν στη Γάζα αλλά απωθούνται από την Παλαιστινιακή Αντίσταση, που είναι πολύ καλά οργανωμένη και δρα όχι μόνο με το γνωστό παλαιστινιακό θάρρος αλλά και με επαγγελματισμό.

Οι σιωνιστές επιμένουν σε ορισμένους άξονες στα βόρεια, βορειοανατολικά και ανατολικά της Γάζας. Προωθούν στρατεύματα σε χωράφια στα σύνορα, μακριά από κατοικημένες περιοχές και προσπαθούν να στήσουν προγεφυρώματα. Δέχονται όμως επιθέσεις από τις δυνάμεις της Αντίστασης και είτε καθηλώνονται είτε αναγκάζονται να υποχωρήσουν.

«Σήμερα είμαστε οι εισβολείς, όχι αυτοί που δέχονται την εισβολή». Αυτό ακούγεται παντού στη Γάζα μετά τις πρώτες μεταμεσημβρινές ώρες, όταν ανακοινώθηκε επίσημα ότι μαχητές των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ Κασάμ πέρασαν πίσω από τη γραμμή των σιωνιστών στο Ερέζ (σε «ισραηλινό» έδαφος), βρέθηκαν στα νώτα τους και τους επιτέθηκαν με πολυβόλα και αντιαρματικά. Πολλά τεθωρακισμένα οχήματα παραδόθηκαν στις φλόγες, ενώ υπήρξαν απώλειες μεταξύ των κατοχικών στρατιωτών που βρίσκονταν μέσα στα τεθωρακισμένα.

Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό, οι παλαιστίνιοι μαχητές χτύπησαν τα συγκεντρωμένα σιωνιστικά στρατεύματα με βλήματα όλμων. Μόλις ολοκληρώθηκε η χερσαία επιχείρηση της Αντίστασης και καθώς σιωνιστικά στρατεύματα άρχισαν να συρρέουν στο Ερέζ για βοήθεια, ακολούθησε ένας καταιγισμός από βλήματα όλμου που προκάλεσε νέες απώλειες στο σιωνιστικό στρατό.

Η μάχη στο Ερέζ (χωρίς αναφορά στον αιφνιδιασμό που υπέστησαν) επιβεβαιώθηκε και από το ραδιόφωνο του σιωνιστικού στρατού.

Ολη μέρα σήμερα έχει ενταθεί η χρήση όλμων από τις δυνάμεις της Αντίστασης. Ετσι, οι σιωνιστές δεν κατάφεραν ούτε να πλησιάσουν τη Μπέιτ Λάχια, στην κατεύθυνση της οποίας κινούνται από χτες. Οι σιωνιστές μετακινήθηκαν προς τη Μπέιτ Χανούν αλλά αναχαιτίστηκαν και εκεί. Eίναι χαρακτηριστικό ότι μαχητές της Αντίστασης βγήκαν από τούνελ πίσω από τις γραμμές των σιωνιστών στη Μπέιτ Λάχια και έδωσαν σκληρή μάχη με το σιωνιστικό στρατό. Την ίδια ώρα, μαχητές των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ Κασάμ και των Ταξιαρχιών Αλ Κουντς, σε κοινή επιχείρηση, χτυπούσαν από μπροστά με όλμους τη συγκέντρωση σιωνιστικών στρατευμάτων στη Μπέιτ Λάχια, κλείνοντάς τους σε μια θανάσιμη λαβίδα.

Κατά διαβολική σύμπτωση, την ώρα εκείνη μιλούσε ο εκπρόσωπος του σιωνιστικού στρατού και έλεγε πως όλα εκτυλίσσονται όπως έχουν σχεδιαστεί!

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Beit_Lahia_29-10-23.mp4

Στις 15:00 οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασάμ ενημέρωσαν ότι δύο τανκ του εχθρού χτυπήθηκαν στη βορειοδυτική Γάζα και καταστράφηκαν.

Στις 17:30 οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασάμ ανακοίνωσαν ότι οι μαχητές τους εξακολουθούν να εμπλέκονται σε σκληρές συγκρούσεις με τις εισβάλλουσες σιωνιστικές δυνάμεις στη βορειοδυτική Γάζα, αντιμετωπίζοντάς τες με βαριά πολυβόλα και αντιαρματικά όπλα.

The situation of the field in the northern front of Gaza: the Israeli army only exercises and shows its strength in the open agricultural lands.
The IDF have not made any progress so far and the clashes are still continuing in the border areas of Gaza. pic.twitter.com/xhWlvsq3dF

— Sprinter (@Sprinter99800) October 29, 2023

Σήμερα είχαμε ανακοινώσεις για συμμετοχή στις μάχες και από μικρότερες οργανώσεις της Αντίστασης.

Οι Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης – Δυνάμεις του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ βομβάρδισαν τη στρατιωτική τοποθεσία «Σοφά» με πλήθος βλημάτων όλμων. Επίσης, το απόγευμα βομβάρδισαν τη στρατιωτική τοποθεσία Erez με πλήθος βαριών βλημάτων όλμων.

Στις 17.50 οι Ταξιαρχίες Αλ Νάσερ Σαλάχ Αλ Ντιν βομβάρδισαν εχθρικές στρατιωτικές συγκεντρώσεις κοντά στη στρατιωτική βάση Zikim με 6 βλήματα όλμου των 120 mm.

Οι Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Τζιχάντ Τζιμπρίλ βομβάρδισαν με ρουκέτες σιωνιστικούς οικισμούς έξω από τη Λωρίδα της Γάζας.

Επίσης, στη διάρκεια της ημέρας συνεχίστηκε ο βομβαρδισμός ισραηλινών πόλεων με ρουκέτες, ως απάντηση στα εγκλήματα των σιωνιστών κατά αμάχων στη Γάζα.

Oι Ταξιαρχίες Αλ Κουντς ξαναχτύπησαν το Τελ Αβίβ:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/rockets_telaviv_29-10-23.mp4

To ίδιο και οι ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασάμ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Tel_Aviv_29-10-23.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Tel_Aviv_29-10_1.mp4

Οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασάμ βομβάρδισαν τη στρατιωτική βάση “Ra’im” με μπαράζ πυραύλων και τα εχθρικά στρατόπεδα στο κιμπούτς Ναχάλ Οζ με όλμους.

Xτυπήθηκε ο εποικισμός Αριελ, δίπλα στο Σάλιφιτ της Δυτικής Οχθης, από τον οποίο εφορμούν οι σιωναζιστές έποικοι-κτήνη που βανδαλίζουν σχολεία και στέλνουν ματωμένες κούκλες στα παλαιστινιάκια.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Ariel_rockets_29-10-23.mp4

Οι σειρήνες ηχούσαν δαιμονισμένα σε Τελ Αβίβ, Χερζλίγια, Γκιβάτ Χεν, Ραανανά, Χοντ Χασαρόν, Κφαρ Μαλούλ, Κφαρ Σαμπά, Ραμότ Χασβίμ, Ρισόν Λε Σιόν, Γκαλίλ Γιαμ, Γκαν Σιορκ, Νεταΐμ, Καχαντά Παλμαχίμ. Στο βίντεο πύραυλος πλήττει τη Χερζλίγια. Χτυπήθηκα ακόμα το Νιρ Οζ και το Νετίν Χασαρά, καθώς και στρατόπεδα κοντά στην Πύλη Αλ Σαρίζ, την Πύλη Αλ Σανάτι και ανατολικά της Ράφα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Herzliya_rocket_29-10-23.mp4

Οι σιωνιστές ισχυρίζονται καθημερινά ότι βομβάρδισαν, σκότωσαν και κατέστρεψαν τις αντιστασιακές οργανώσεις, οι βομβαρδισμοί τους συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό, όμως η Αντίσταση είναι αυτή που έχει την πρωτοβουλία.

Οι σιωναζιστές απλά δολοφονούν συστηματικά αμάχους. Παραθέτουμε μερικά βίντεο από τους σημερινούς βομβαρδισμούς τους.

O,τι απέμεινε από το διαμελισμένο παιδικό σώμα:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/diamelismeno-soma.mp4

Πέντε παιδιά δολοφονήθηκαν σ’ ένα σπίτι στην πόλη της Γάζας:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/5_children_one_house.mp4

Noσοκομείο Μαρτύρων Αλ Ακσα

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Hospital_Al_Aksa_Martyrs.mp4

Xτες το βράδυ χτύπησαν το Ινδονησιακό Νοσοκομείο, σήμερα χτύπησαν το Νοσοκομείο Αλ Κουντς στο Ταλ Αλ Χάουα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/10/Hospital_Talal_al_Hawa.mp4

Το βρέφος Oυντάι Αμπού Μόχσεν είναι μόλις μιας ημέρας. Το πιστοποιητικό θανάτου του εκδόθηκε πριν από το πιστοποιητικό γέννησής του. Δολοφονήθηκε από βομβαρδισμό του σπιτιού του στη Γάζα.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑγρια στριμωγμένοι οι σιωνιστές από τα χτυπήματα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

Σχετικά Αρθρα

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3

Al-Qasam Productions

Διεθνή 15 Μάι 2025, 09:55

Τα γυρίζει ο προδότης, προσπαθώντας να βγει από την απομόνωση

Διεθνή 15 Μάι 2025, 09:09

Ο ποπ Εντι Ράμα κι ένα μελισσάκι από τη Δρόπολη

Συντριβή των «Μπελέριδων» - Η μειονότητα τούς γύρισε την πλάτη

Διεθνή 14 Μάι 2025, 14:41

Οι σιωναζιστές ξαναστέλνουν διαπραγματευτική ομάδα στη Ντόχα

Διεθνή 13 Μάι 2025, 22:35

Βομβάρδισαν το Νοσοκομείο για να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο!

Νοσηλευόταν τραυματισμένος από προηγούμενη στοχευμένη επίθεση

Διεθνή 13 Μάι 2025, 18:36

Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…

Διεθνή 12 Μάι 2025, 20:03
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3

Al-Qasam Productions

15 Μάι 2025, 09:55
Διεθνή

Τα γυρίζει ο προδότης, προσπαθώντας να βγει από την απομόνωση

15 Μάι 2025, 09:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2025, 00:01
Κόντρες

Πώς τα κατάφερε και στάθηκε στα πόδια του το θηρίο;

14 Μάι 2025, 22:06
Πολιτική

77 χρόνια από τη Νάκμπα – Πορεία το Σάββατο προς την αμερικανική και τη σιωνιστική πρεσβεία

13:30, Πάρκο Ελευθερίας

14 Μάι 2025, 18:36
Διεθνή

Ο ποπ Εντι Ράμα κι ένα μελισσάκι από τη Δρόπολη

Συντριβή των «Μπελέριδων» - Η μειονότητα τούς γύρισε την πλάτη

14 Μάι 2025, 14:41
Παιδεία

Παραπέμπονται στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της Δυνητικής Αργίας επειδή στήριξαν τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών τους

14 Μάι 2025, 13:53
Πολιτική

Πρόκληση: Αθώοι οι νεοναζιστές «Σπαρτιάτες»! – Αλλαξε πάλι τακτική ο Μητσοτάκης

Εξέθεσε ανεπανόρθωτα την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, που ο ίδιος διόρισε

14 Μάι 2025, 13:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2025, 00:01
Εργατικά

Ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά για την υπόθεση  της Χρύσας Χοτζόγλου

Πρωτοφανές! Ορίστηκε σύγκληση του τριμελούς Συμβουλίου 8 ημέρες μετά την προσωρινή διαταγή που ανέστειλε τη Δυνητική Αργία, με στόχο αυτή να ανατραπεί 

13 Μάι 2025, 22:46
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ξαναστέλνουν διαπραγματευτική ομάδα στη Ντόχα

13 Μάι 2025, 22:35
Διεθνή

Βομβάρδισαν το Νοσοκομείο για να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο!

Νοσηλευόταν τραυματισμένος από προηγούμενη στοχευμένη επίθεση

13 Μάι 2025, 18:36
Παιδεία

To επιβάλλουν γονείς και ιδιωτικά σχολεία στους εκπαιδευτικούς με την απειλή της απόλυσης

«Sleepovers»: Μια νέα, δυνητικά επικίνδυνη μόδα

13 Μάι 2025, 17:33
Κόντρες

Μόσχω, Δέσπω, Θοδώρα…

13 Μάι 2025, 14:40
Πολιτισμός

Εβραία καλλιτέχνις απαντάει στους “Χωμενίδηδες”

Δήλωση της Ισραηλινής καλλιτέχνιδας και παιδαγωγού Άντι Λιράζ (Adi Liraz) για τη ματαίωση της εκδήλωσης της Ισραηλινής Πρεσβείας στη φετινή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

13 Μάι 2025, 13:49
Η παπάρα

Μάθε μπαλίτσα από τους άρχοντες

13 Μάι 2025, 11:18
Αθλητισμός

Από τη Φεϊρούζ στον Πίπο Ιντσάγκι

13 Μάι 2025, 10:36
Αγροτικά

Eυλογιά αιγοπροβάτων: Παίζει με τη φωτιά η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σπρώχνουν την Κομισιόν ν’ αποφασίσει εμβολιασμό, που θα είναι καταστροφικός για τα γαλακτοκομικά!

13 Μάι 2025, 09:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

13 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…

12 Μάι 2025, 20:03
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

Ημέρα αντιρρησιών συνείδησης.

Ημέρα οικογένειας.

Ημέρα ευαισθητοποίησης για την οζώδη σκλήρυνση.

1932: Δολοφονείται ο ιάπωνας πρωθυπουργός Ινουκάι Tσουγιόσι.

1946: Δεξιοί οπλοφόροι σκοτώνουν τέσσερις δημοκρατικούς πολίτες στην Πύλο.

1969: Καταδικάζονται δεκαέξι στελέχη του ΚΚΕ από το στρατοδικείο Αθηνών.

1972: Αυθόρμητη διαδήλωση στο Σπόρτιγκ μετά από συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου, οκτώ συλλήψεις.

1972: Βόμβα στο αυτοκίνητο του δικαστή Μπούντεντεμπεργκ καθιστά ανάπηρη τη γυναίκα του (RAF).

1985: Συμπλοκή στου Γκύζη, νεκρός ο Χρήστος Τσουτσουβής και τρεις αστυνομικοί.

1990: Βομβιστικές επιθέσεις κοντά σε σπίτια επωνύμων οικονομικών παραγόντων και στρατιωτικών ακολούθων στην Εκάλη (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η αναμενόμενη απελευθέρωση του Ιντάν Αλεξάντερ έγινε δυνατή λόγω της στρατιωτικής πίεσης στη Χαμάς.  Οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση άλλων ομήρων θα συνεχιστούν ενώ προετοιμαζόμαστε για εντατικοποίηση των επιχειρήσεων στη Γάζα.

Μπενιαμίν Νετανιάχου

(Γελάνε και οι κοτρόνες στο φανταστικό «τείχος των δακρύων» με αυτή τη δήλωση που διένειμε ο Νετανιάχου μέσω του Γραφείου του. Γιατί όλοι ξέρουν -και το γράφουν και το λένε, σιωνιστές πολιτικοί και δημοσιογράφοι- ότι ο Ιντάν Αλεξάντερ απελευθερώθηκε από τη Χαμάς, μετά από χωριστές διαπραγματεύσεις που έκανε με τους Αμερικανούς, κατά τις οποίες αναλήφθησαν υποχρεώσεις και από την αμερικανική πλευρά. Aν η απελευθέρωση του Ιντάν ήταν αποτέλεσμα του πολέμου γενοκτονίας, γιατί δεν απελευθερώθηκε και κανένας άλλος μαζί του; Και γιατί τον Ιντάν παρέλαβαν οι απεσταλμένοι του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ και Ανταμ Μπόλερ, δηλαδή οι αμερικανοί διαπραγματευτές; Ο παλαιστίνιος αναλυτής του Αλ-Τζαζίρα, Σαΐντ Ζιάντ, έκανε μια εύστοχη παρατήρηση: «Η Χαμάς κατάφερε να κωδικοποιήσει την υπόθεση του Iντάν Αλεξάντερ με έναν τρόπο διαφορετικό από τους υπόλοιπους 250 κρατούμενους, με αποτέλεσμα το όνομά του να ακούγεται συχνά από τους εκπροσώπους της αμερικανικής διοίκησης και τον πρόεδρο Τραμπ, δίνοντάς του μεγαλύτερη βαρύτητα από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Αυτό επέτρεψε στo Kίνημα να τον αξιοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο από εκείνο των συνήθων ανταλλαγών κρατουμένων, σε μια ευαίσθητη χρονική στιγμή». Αν ζούσε ο Αλέφαντος θα φώναζε στον Νετανιάχου: «Μάθε μπαλίτσα από τους άρχοντες της Χαμάς, ρε Μπίμπι»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Εφετείο 17Ν

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

  • ΕΛΑ

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

  • Επικοινωνία

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

  • Όροι χρήσης

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

  • Ποιοι είμαστε

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

  • Επικοινωνία

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

  • Όροι χρήσης

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

    Οι σιωνιστές δολοφονούν παιδιά (συγκλονιστικά βίντεο)

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo