Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)
  • Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη
  • Sumud
  • Ο κατήφορος δεν έχει πάτο
  • 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν
  • Την Τετάρτη 4 Μάρτη η δικαστική απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»3.000 δολοφόνοι στην υπηρεσία της CIA
Διεθνή

Αφγανιστάν

3.000 δολοφόνοι στην υπηρεσία της CIA

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Οκτ 2010, 00:00
Ενα μυστικό στρατό από 3.000 μισθοφόρους έχει συγκροτήσει από το 2002 η αμερικάνικη CIA, με αποστολή τη δολοφονία φυλάρχων Παστούν και μαχητών των Ταλιμπάν και της Αλ – Κάιντα όχι μόνο στο Αφγανιστάν αλλά και στις φυλετικές παραμεθόριες περιοχές των Παστούν στο βορειοδυτικό Πακιστάν, όπως αποκαλύπτει στο καινούργιο βιβλίο του, με τίτλο «Οι πόλεμοι του Ομπάμα», ο αμερικάνος δημοσιογράφος Μπομπ Γουντγουόρντ, γνωστός από την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ, που ανάγκασε τον αμερικάνο πρόεδρο Ρ. Νίξον να παραιτηθεί τον Αύγουστο του 1974.
 
Ο μυστικός αυτός στρατός, που εκπαιδεύεται, εξοπλίζεται, πληρώνεται και κατευθύνεται από τη CIA, αποτελείται κυρίως από αφγανούς Τατζίκους, Ουζμπέκους και Χαζάρα, αλλά και από κοινούς εγκληματίες και δρα παράλληλα και ενίοτε σε συντονισμό με τις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων και άλλες μυστικές πολιτοφυλακές της CIA. Ο μισθός των δολοφόνων αυτών είναι πολύ μεγαλύτερος από το μισθό των αφγανών στρατιωτών που συμμετέχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στα πιο καυτά πολεμικά μέτωπα και των αφγανών αστυνομικών. Οι μισθός τους κατά μέσο όρο είναι 340 δολάρια το μήνα, ενώ ο μισθός ενός στρατιώτη που πολεμά στην ιδιαίτερα επικίνδυνη επαρχία Χέλμαντ είναι 240 δολάρια και ενός αστυνομικού 140 το μήνα.
 
Οι δολοφονίες, τα εγκλήματα και οι βαρβαρότητες που διαπράττουν δεν αναφέρονται πουθενά και δεν τιμωρούνται, παρόλο που, εκτός των άλλων, υπάρχουν αναρίθμητες καταγγελίες πολιτών ότι έχουν πέσει θύματα σωματικής κακοποίησης και κλοπών κατά τις νυκτερινές επιδρομές των μισθοφόρων αυτών. Η δράση τους είναι κοινό μυστικό στην Καμπούλ και στην Ισλαμαμπάντ, παρόλο που η πακιστανική κυβέρνηση διακηρύσσει ότι δεν επιτρέπει σε ξένα στρατεύματα και ομάδες να περνούν τα σύνορά του Πακιστάν και να παραβιάζουν την κυριαρχία του.
 
Στο μεταξύ, εντείνεται ο ακήρυχτος πόλεμος των ΗΠΑ στο Πακιστάν. Στις 25 Σεπτεμβρίου, δύο αμερικάνικα ελικόπτερα Απάτσι παραβίασαν τον πακιστανικό εναέριο χώρο και χτύπησαν στόχους στις φυλετικές περιοχές του ΒΔ Πακιστάν, σκοτώνοντας περισσότερους από 50 ανθρώπους, αντάρτες σύμφωνα με νατοϊκή ανακοίνωση, άμαχους στην πλειοψηφία σύμφωνα με τους ντόπιους.
 
Παράλληλα, αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των επιθέσεων από τη CIA με τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 21 τέτοιες επιθέσεις μόνο μέσα στο Σεπτέβρη, ο μεγαλύτερος αριθμός στα 9 χρόνια του πολέμου στο Αφγανιστάν. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί τον Ιανουάριο του 2010 με 11 επιθέσεις, ενώ ένα χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2009 είχαν γίνει μόλις 6 επιθέσεις. Το 2009 είχαν γίνει συνολικά 53 τέτοιες επιθέσεις με 709 νεκρούς, ενώ μέσα σε 9 μήνες αυτή τη χρονιά έχουν γίνει 80 επιθέσεις με τουλάχιστον 650 νεκρούς. Τα θύματα χαρακτηρίζονται κατά κανόνα αντάρτες από την αμερικανονατοϊκή διοίκηση και τον αμερικάνικο και δυτικό τύπο. Αντίθετα, η πακιστανική εφημερίδα «Dawn News» κάνοντας ένα απολογισμό των επιθέσεων αυτών για το 2009 αναφέρει ότι «μόνο πέντε από τις 53 επιθέσεις πέτυχαν το στόχο τους σκοτώνοντας 4 ηγετικά στελέχη των Ταλιμπάν και της Αλ – Κάιντα, αλλά με κόστος πάνω από 700 αθώους πολίτες. Με αποτέλεσμα, για καθένα τρομοκράτη των Ταλιμπάν και της Αλ – Κάιντα που σκοτώθηκε από τα αμερικάνικα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη χρειάστηκε να πεθάνουν 140 αθώοι Πακιστανοί. Πάνω από το 90% που σκοτώθηκαν στις φονικές επιθέσεις με πυραύλους ήταν πολίτες, υποστηρίζουν οι αρχές».

100 νεκροί μπάτσοι το μήνα
Σχεδόν 2.000 αστυνομικοί έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από τους αντάρτες τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς πολλοί είναι αναγκασμένοι να συμμετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των Ταλιμπάν, παρόλο που δεν διαθέτουν ούτε την εκπαίδευση ούτε τον εξοπλιμό του στρατού. Συγκεκριμένα, 595 αστυνομικοί έχουν σκοτωθεί και 1.345 έχουν τραυματιστεί σ’ αυτό το διάστημα από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, επιθέσεις αυτοκτονίας, ανταλλαγή πυρών και κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών στις 26 Σεπτεμβρίου.
 
Το γεγονός αυτό καθώς και ο μεγάλος αριθμός λιποταξιών δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στο σχέδιο του Λευκού Οίκου να αναθέσει στον αφγανικό στρατό και στην αστυνομία την ευθύνη για την ασφάλεια της χώρας μέχρι το 2014 και για το σκοπό αυτό χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης με στόχο ο αριθμός των στρατιωτών να φτάσει στις 171.000 και της αστυνομίας στις 134.000. Το ύψος της χρηματοδότησης για το πρόγραμμα αυτό ανέρχεται στα 9,2 δις δολάρια για το οικονομικό έτος 2010.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αφγανιστάν

Συνταγές τρόμου με σκοπό το μέγιστο κέρδος
Επόμενο άρθρο

Αφγανιστάν

Ο «μεγάλος αδελφός» παντού. Εντείνεται η φασιστικοποίηση

Σχετικά Αρθρα

Αμπάς Ζάκι: Ενα έντιμο στέλεχος της Φατάχ

Διεθνή 26 Φεβ 2026, 21:32

Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ: Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά περισσότερη σταθερότητα και προσήλωση στη γη

Χαμάς: Δεν συζητάμε παράδοση των όπλων της Αντίστασης

Διεθνή 26 Φεβ 2026, 14:27

Ο Φάκελος Επστιν: Η πλήρης ιστορία από την αρχή μέχρι το «Ισραήλ»

Διεθνή 26 Φεβ 2026, 10:32

Γάζα: Οι Γιατροί Υπό Επίθεση – Δείτε το ντοκιμαντέρ που έκοψε το BBC

Διεθνή 25 Φεβ 2026, 12:08

Μια Aμερικανίδα ξεμπροστιάζει τον πρέσβη των ΗΠΑ στο Ισραήλ

Διεθνή 25 Φεβ 2026, 10:19

Οι κυράδες της γης και οι αρουραίοι

Διεθνή 24 Φεβ 2026, 13:12
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

28 Φεβ 2026, 05:08
Πολιτική

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

27 Φεβ 2026, 19:54
Κόντρες

Sumud

27 Φεβ 2026, 14:48
Παιδεία

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

27 Φεβ 2026, 13:29
Η Αποψή Μας

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν

Ολες/οι στα αυριανά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας

27 Φεβ 2026, 09:35
Πολιτική

Την Τετάρτη 4 Μάρτη η δικαστική απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ

Ολες/όλοι έξω από το Εφετείο στις 9 πμ

27 Φεβ 2026, 09:33
Πολιτισμός

Απόψε στην Κόντρα: To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας

27 Φεβ 2026, 07:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Φλεβάρη

27 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμπάς Ζάκι: Ενα έντιμο στέλεχος της Φατάχ

26 Φεβ 2026, 21:32
Κόντρες

Παπασταύρεια κουτοπονηριά

26 Φεβ 2026, 20:44
Διεθνή

Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ: Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά περισσότερη σταθερότητα και προσήλωση στη γη

Χαμάς: Δεν συζητάμε παράδοση των όπλων της Αντίστασης

26 Φεβ 2026, 14:27
Υγεία

Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα

26 Φεβ 2026, 13:11
Διεθνή

Ο Φάκελος Επστιν: Η πλήρης ιστορία από την αρχή μέχρι το «Ισραήλ»

26 Φεβ 2026, 10:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Φλεβάρη

26 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Αχός βαρύς ακούγεται από τα πληκτρολόγια / ο Νίκος ρίχνει μ’ έναν γκρα κι ο Παύλος με μπαζούκα

25 Φεβ 2026, 21:34
Πολιτική

Δε θα ανακοινωθεί την Παρασκευή η απόφαση στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει μόνο διακοπή για επόμενη συνεδρίαση, που θα απαγγείλει την απόφαση

25 Φεβ 2026, 18:45
Παιδεία

Η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυθαιρεσίας και αυταρχισμού

25 Φεβ 2026, 17:36
Αγροτικά

Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Φεβ 2026, 13:48
Εργατικά

Εκδήλωση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Πέμπτη 26/2, 6 μμ, Αίθουσα ΤΕΕ

25 Φεβ 2026, 13:27
Διεθνή

Γάζα: Οι Γιατροί Υπό Επίθεση – Δείτε το ντοκιμαντέρ που έκοψε το BBC

25 Φεβ 2026, 12:08
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Φλεβάρη

Δομινικανή Δημοκρατία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1844).

1901: Εκτελείται ο υπουργός Παιδείας της Ρωσίας Μποκολέγκοφ από οργισμένους σοσιαλεπαναστάτες για την καταπίεση στα σχολεία.

1933: Πυρκαγιά-προβοκάτσια στο Ράιχσταγκ (γερμανική βουλή).

1952: Πεθαίνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

1968: Ιδρύεται το ΠΑΚ.

1975: Απαγωγή του συντηρητικού πολιτικού Πέτερ Λόρεντς που ανταλλάσσεται με κρατούμενους της RAF.

1976: Βόμβες στις αμερικάνικες τράπεζες «American Express» στην οδό Ευριπίδου και «Chase Manhattan» στην οδό Κοραή.

1991: Η 45χρονη Αλέκα Παπαρήγα εκλέγεται γενική γραμματέας του ΚΚΕ και γίνεται η πρώτη γυναίκα αρχηγός ελληνικού κόμματος.

2006: Εξερράγη μόνο ο πυροκροτητής εκρηκτικού μηχανισμού στη γαλλική Τράπεζα “ΒΝΡ“.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αφγανιστάν

    17Ν
    • Αφγανιστάν

      Εφετείο 17Ν
  • Αφγανιστάν

    ΕΛΑ
    • Αφγανιστάν

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αφγανιστάν

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αφγανιστάν

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αφγανιστάν

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αφγανιστάν

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αφγανιστάν

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αφγανιστάν

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αφγανιστάν

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αφγανιστάν

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αφγανιστάν

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αφγανιστάν

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αφγανιστάν

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Επικοινωνία
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Όροι χρήσης
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Επικοινωνία
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo