Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Απρίλη
  • Ο Εβρος των επαναπροωθήσεων, των μασκοφόρων και της κρατικής βαρβαρότητας
  • Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών
  • Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα
  • Κούλης ο μουλωχτός
  • Σαν σήμερα 20 Απρίλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τεταμένη η κατάσταση, συνεχίζονται οι εκβιασμοί
Διεθνή

Παλαιστίνη

Τεταμένη η κατάσταση, συνεχίζονται οι εκβιασμοί

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Μάι 2006, 00:00

Η ανάπτυξη του νέου σώματος ασφαλείας από μαχητές της Χαμάς και των Λαϊκών Επιτροπών Αντίστασης, που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη και ανακοινώθηκε επίσημα από τον υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησης της Χαμάς, πυροδότησε νέες εντάσεις στο εσωτερικό της Παλαιστίνης, στο βαθμό που πολλοί να μιλούν για κίνδυνο ξεσπάσματος ενός ανεξέλεγκτου εμφυλίου πολέμου με απρόβλεπτες διαστάσεις. Απ’ ότι φαίνεται όμως, παρά τις ένοπλες συγκρούσεις που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και τις δολοφονικές επιθέσεις κατά δύο στενών συνεργατών του Αμπάς (του Αμπού Σαμπάκ, επικεφαλής εσωτερικής ασφαλείας, για τον οποίο το «Παλαιστινιακό Κέντρο Ενημέρωσης», που πρόσκειται στη Χαμάς, αναφέρει ότι ηγούνταν ενός τάγματος θανάτου, μέλη του οποίου πυροβόλησαν ιορδανό διπλωμάτη στις πρόσφατες ενδοπαλαιστινιακές συγκρούσεις, και του Ταρκέκ Αμπού Ρατζάμπ, επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών, που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από έκρηξη βόμβας στο αρχηγείο του), ο Αμπάς δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά, παρά μόνο βγήκε και δήλωσε ότι «ο εμφύλιος πόλεμος απαγορεύεται».

Παρά το γεγονός ότι η παράλληλη δύναμη ασφαλείας, που συγκροτήθηκε απ’ τον υπουργό Εσωτερικών, Σαΐντ Σιγιάμ (της Χαμάς), έγινε σε ευθεία αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις του Αμπάς, ο ίδιος ο Αμπάς δε βγήκε πουθενά να καταγγείλει ο ίδιος το νέο σώμα, παρά άφηνε τους συνεργάτες του να διαρρέουν ότι δεν το εγκρίνει. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα, ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Ισμαήλ Χανίγια είχε δηλώσει ότι το ζήτημα είναι λήξαν και ότι η νέα δύναμη ασφαλείας είναι νόμιμη και με τη σύμφωνη γνώμη του Αμπάς. Ο Αμπάς είναι περισσότερο απασχολημένος με την επανέναρξη των συνομιλιών με το Ισραήλ και τις συζητήσεις με την ισραηλινή ΥΠΕΞ, Τζίπι Λίβνι, τη στιγμή που το Ισραήλ συνεχίζει κανονικά την πολιτική της «αποδέσμευσης» του Σαρόν.
 
Ο πρωθυπουργός Εχούντ Ολμέρ, για να ρίξει στάχτη στα μάτια, πήρε απόφαση να διαλυθούν ορισμένοι «παράνομοι» εποικισμοί (η λέξη μπαίνει σε εισαγωγικά για να μη γίνει παρανόηση ότι πιστεύουμε πως υπάρχουν και «νόμιμοι» εποικισμοί, γιατί κατά τη γνώμη μας όλοι οι εποικισμοί είναι παράνομοι), χωρίς όμως να πει ποιοι και πότε, ενώ δεσμεύτηκε κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον, ότι θα ξεκινήσει σύντομα συνομιλίες με τον Αμπάς, ξεκαθαρίζοντας βέβαια ότι αν μέσα σε τρία-τέσσερα χρόνια δεν υπάρξει αποτέλεσμα, το Ισραήλ θα κινηθεί μονομερώς στη χάραξη των συνόρων.
 
Ομως, την ίδια στιγμή, το Ισραήλ συνεχίζει τις συλλήψεις και τις στοχευμένες δολοφονίες, συλλαμβάνοντας ηγετικό στέλεχος των «Ταξιαρχιών Ιζ Εντίν Αλ Κασάμ» και δολοφονώντας ηγετικό στέλεχος της Τζιχάντ. Την Τετάρτη το απόγευμα, ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε μαζική επιχείρηση στη Ραμάλα, σκοτώνοντας τέσσερις τουλάχιστον Παλαιστίνιους και τραυματίζοντας πάνω από 40. Ταυτόχρονα, η ισραηλινή αστυνομία έφτασε στο σημείο να προσάγει για ανάκριση έναν Παλαιστίνιο υπουργό (τον υπουργό ζητημάτων της Ιερουσαλήμ) και δύο ακόμα βουλευτές που πρόσκεινται στη Χαμάς, με το αιτιολογικό ότι οργάνωναν διαδήλωση στο Αλ Ακσά!!! Συνεχίζοντας την πολιτική μαστίγιου και καρότου, η ισραηλινή κυβέρνηση αποφάσισε να απελευθερώσει 11 εκατομμύρια δολάρια (απ’ τα 50 που παρακρατά εντελώς παράνομα) απ’ τα παγωμένα παλαιστινιακά κονδύλια (από φόρους και δασμούς που συλλέγει το ισραηλινό κράτος για λογαριασμό της Παλαιστινιακής Αρχής). Ομως ο Ολμερτ δήλωσε ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε κατευθείαν σε ορισμένα νοσοκομεία κι όχι στην παλαιστινιακή κυβέρνηση που είναι «τρομοκρατική».
 
Από κοντά οι Αμερικάνοι πέρασαν νέο νόμο δια μέσου της Βουλής των Αντιπροσώπων, που ψήφισε με 361 υπέρ, 37 κατά και 9 αποχές πιο σκληρά μέτρα κατά της παλαιστινιακής κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε ως «καταφύγιο της τρομοκρατίας». Με το νόμο αυτό αποφάσισαν την απαγόρευση χορήγησης βίζας σε όλα τα μέλη της Παλαιστινιακής Αρχής, την διακοπή της οικονομικής βοήθειας ακόμα και από μη κυβερνητικές οργανώσεις που δρουν στην Παλαιστίνη και την παρακράτηση τμήματος του ποσού που στέλνει η αμερικάνικη κυβέρνηση στον ΟΗΕ κατά το μέγεθος που ο οργανισμός δίνει στην Παλαιστινιακή Αρχή.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Παλαιστίνη

Οι αντάρτες πεθαίνουν πολεμώντας…
Επόμενο άρθρο

Παλαιστίνη

Κυβέρνηση διάλυσης

Σχετικά Αρθρα

Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών

Διεθνή 20 Απρ 2026, 14:44

Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα

Διεθνή 20 Απρ 2026, 13:27

Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό

Διεθνή 19 Απρ 2026, 10:46

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 18 Απρ 2026, 19:54

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

Διεθνή 18 Απρ 2026, 11:17

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

Διεθνή 17 Απρ 2026, 20:04
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Απρίλη

21 Απρ 2026, 00:01
Καταστολή

Ο Εβρος των επαναπροωθήσεων, των μασκοφόρων και της κρατικής βαρβαρότητας

20 Απρ 2026, 19:17
Διεθνή

Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών

20 Απρ 2026, 14:44
Διεθνή

Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα

20 Απρ 2026, 13:27
Κόντρες

Κούλης ο μουλωχτός

20 Απρ 2026, 10:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Απρίλη

20 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!

19 Απρ 2026, 21:23
Διεθνή

Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό

19 Απρ 2026, 10:46
Πολιτισμός

Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών

19 Απρ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

19 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

18 Απρ 2026, 19:54
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Απρίλη

Ημέρα δημιουργικότητας και καινοτομίας.

1898: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μακ Κίνλεϊ εγκρίνει απόφαση του Κογκρέσου για ένοπλη επέμβαση στην Κούβα.

1923: Ο Μουσολίνι ανακηρύσσει αργία και εθνική γιορτή την ημέρα ίδρυσης της Ρώμης και καταργεί την αργία της Πρωτομαγιάς.

1932: Η Ελλάδα κηρύσσει πτώχευση.

1947: Ο Παύλος ορκίζεται βασιλεύς των Ελλήνων.

1967: Στρατιωτικό πραξικόπημα, εγκαθίδρυση δικτατορίας.

1967: Η Μαρία Καλαβρού και ο 15χρονος Βασίλης Πεσλής γίνονται οι πρώτοι νεκροί της χούντας.

1969: Βόμβα της ΔΑ στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Αθήνα).

1969: Γιορτή για τα δίχρονα της δικτατορίας, καταλήγει σε παρατεταμένο γιουχάισμα του Παπαδόπουλου από τους μαθητές.

1971: Βόμβα έξω από τα γραφεία της τσιμεντοβιομηχανίας “Ηρακλής-Ολυμπος” του αντιπροέδρου της “Συμβουλευτικής” της χούντας, Τσάτσου.

1972: Καθιστική διαμαρτυρία εκατό φοιτητών στα Προπύλαια στην πέμπτη επέτειο του πραξικοπήματος, επέμβαση της αστυνομίας, έντεκα συλλήψεις.

1973: Διαδήλωση εκατοντάδων φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας με αντιδικτατορικά συνθήματα, βόμβες σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών σε Αθήνα, Καλαμάκι και Κολωνάκι, τραυματισμός περαστικού.

1977: Βόμβες σε τέσσερα αυτοκίνητα Βορειοαμερικανών στη Θεσσαλονίκη.

1994: Δύο βόμβες καταστρέφουν τα αυτοκίνητα οικονομικού συμβούλου και υπαλλήλου της Γαλλικής Ακαδημίας, άλλη βόμβα κάτω από αυτοκίνητο υπαλλήλου της ολλανδικής πρεσβείας δεν εξερράγη (ΕΛΑ-1η Μάη).

1994: Βόμβα σε φορτηγό έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Miele» (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Παλαιστίνη

    17Ν
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο 17Ν
  • Παλαιστίνη

    ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Παλαιστίνη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Παλαιστίνη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Παλαιστίνη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Παλαιστίνη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Παλαιστίνη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Όροι χρήσης
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo