Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 8 Αυγούστου
  • Ο Χρήστος ο Ζιώγας πού είναι, ρε παιδιά;
  • Οχτώ υπουργοί Εξωτερικών αραβικών και ισλαμικών χωρών κατά της σιωνιστικής οντότητας
  • Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση
  • Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τεταμένη η κατάσταση, συνεχίζονται οι εκβιασμοί
Διεθνή

Παλαιστίνη

Τεταμένη η κατάσταση, συνεχίζονται οι εκβιασμοί

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Μάι 2006, 00:00

Η ανάπτυξη του νέου σώματος ασφαλείας από μαχητές της Χαμάς και των Λαϊκών Επιτροπών Αντίστασης, που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη και ανακοινώθηκε επίσημα από τον υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησης της Χαμάς, πυροδότησε νέες εντάσεις στο εσωτερικό της Παλαιστίνης, στο βαθμό που πολλοί να μιλούν για κίνδυνο ξεσπάσματος ενός ανεξέλεγκτου εμφυλίου πολέμου με απρόβλεπτες διαστάσεις. Απ’ ότι φαίνεται όμως, παρά τις ένοπλες συγκρούσεις που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο και τις δολοφονικές επιθέσεις κατά δύο στενών συνεργατών του Αμπάς (του Αμπού Σαμπάκ, επικεφαλής εσωτερικής ασφαλείας, για τον οποίο το «Παλαιστινιακό Κέντρο Ενημέρωσης», που πρόσκειται στη Χαμάς, αναφέρει ότι ηγούνταν ενός τάγματος θανάτου, μέλη του οποίου πυροβόλησαν ιορδανό διπλωμάτη στις πρόσφατες ενδοπαλαιστινιακές συγκρούσεις, και του Ταρκέκ Αμπού Ρατζάμπ, επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών, που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από έκρηξη βόμβας στο αρχηγείο του), ο Αμπάς δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά, παρά μόνο βγήκε και δήλωσε ότι «ο εμφύλιος πόλεμος απαγορεύεται».

Παρά το γεγονός ότι η παράλληλη δύναμη ασφαλείας, που συγκροτήθηκε απ’ τον υπουργό Εσωτερικών, Σαΐντ Σιγιάμ (της Χαμάς), έγινε σε ευθεία αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις του Αμπάς, ο ίδιος ο Αμπάς δε βγήκε πουθενά να καταγγείλει ο ίδιος το νέο σώμα, παρά άφηνε τους συνεργάτες του να διαρρέουν ότι δεν το εγκρίνει. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα, ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Ισμαήλ Χανίγια είχε δηλώσει ότι το ζήτημα είναι λήξαν και ότι η νέα δύναμη ασφαλείας είναι νόμιμη και με τη σύμφωνη γνώμη του Αμπάς. Ο Αμπάς είναι περισσότερο απασχολημένος με την επανέναρξη των συνομιλιών με το Ισραήλ και τις συζητήσεις με την ισραηλινή ΥΠΕΞ, Τζίπι Λίβνι, τη στιγμή που το Ισραήλ συνεχίζει κανονικά την πολιτική της «αποδέσμευσης» του Σαρόν.
 
Ο πρωθυπουργός Εχούντ Ολμέρ, για να ρίξει στάχτη στα μάτια, πήρε απόφαση να διαλυθούν ορισμένοι «παράνομοι» εποικισμοί (η λέξη μπαίνει σε εισαγωγικά για να μη γίνει παρανόηση ότι πιστεύουμε πως υπάρχουν και «νόμιμοι» εποικισμοί, γιατί κατά τη γνώμη μας όλοι οι εποικισμοί είναι παράνομοι), χωρίς όμως να πει ποιοι και πότε, ενώ δεσμεύτηκε κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον, ότι θα ξεκινήσει σύντομα συνομιλίες με τον Αμπάς, ξεκαθαρίζοντας βέβαια ότι αν μέσα σε τρία-τέσσερα χρόνια δεν υπάρξει αποτέλεσμα, το Ισραήλ θα κινηθεί μονομερώς στη χάραξη των συνόρων.
 
Ομως, την ίδια στιγμή, το Ισραήλ συνεχίζει τις συλλήψεις και τις στοχευμένες δολοφονίες, συλλαμβάνοντας ηγετικό στέλεχος των «Ταξιαρχιών Ιζ Εντίν Αλ Κασάμ» και δολοφονώντας ηγετικό στέλεχος της Τζιχάντ. Την Τετάρτη το απόγευμα, ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε μαζική επιχείρηση στη Ραμάλα, σκοτώνοντας τέσσερις τουλάχιστον Παλαιστίνιους και τραυματίζοντας πάνω από 40. Ταυτόχρονα, η ισραηλινή αστυνομία έφτασε στο σημείο να προσάγει για ανάκριση έναν Παλαιστίνιο υπουργό (τον υπουργό ζητημάτων της Ιερουσαλήμ) και δύο ακόμα βουλευτές που πρόσκεινται στη Χαμάς, με το αιτιολογικό ότι οργάνωναν διαδήλωση στο Αλ Ακσά!!! Συνεχίζοντας την πολιτική μαστίγιου και καρότου, η ισραηλινή κυβέρνηση αποφάσισε να απελευθερώσει 11 εκατομμύρια δολάρια (απ’ τα 50 που παρακρατά εντελώς παράνομα) απ’ τα παγωμένα παλαιστινιακά κονδύλια (από φόρους και δασμούς που συλλέγει το ισραηλινό κράτος για λογαριασμό της Παλαιστινιακής Αρχής). Ομως ο Ολμερτ δήλωσε ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε κατευθείαν σε ορισμένα νοσοκομεία κι όχι στην παλαιστινιακή κυβέρνηση που είναι «τρομοκρατική».
 
Από κοντά οι Αμερικάνοι πέρασαν νέο νόμο δια μέσου της Βουλής των Αντιπροσώπων, που ψήφισε με 361 υπέρ, 37 κατά και 9 αποχές πιο σκληρά μέτρα κατά της παλαιστινιακής κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε ως «καταφύγιο της τρομοκρατίας». Με το νόμο αυτό αποφάσισαν την απαγόρευση χορήγησης βίζας σε όλα τα μέλη της Παλαιστινιακής Αρχής, την διακοπή της οικονομικής βοήθειας ακόμα και από μη κυβερνητικές οργανώσεις που δρουν στην Παλαιστίνη και την παρακράτηση τμήματος του ποσού που στέλνει η αμερικάνικη κυβέρνηση στον ΟΗΕ κατά το μέγεθος που ο οργανισμός δίνει στην Παλαιστινιακή Αρχή.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Παλαιστίνη

Οι αντάρτες πεθαίνουν πολεμώντας…
Επόμενο άρθρο

Παλαιστίνη

Κυβέρνηση διάλυσης

Σχετικά Αρθρα

Οχτώ υπουργοί Εξωτερικών αραβικών και ισλαμικών χωρών κατά της σιωνιστικής οντότητας

Διεθνή 7 Αυγ 2026, 12:19

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση

Διεθνή 7 Αυγ 2026, 11:13

Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση

Διεθνή 7 Αυγ 2026, 05:29

Λιβανέζος βουλευτής ζητά τον τερματισμό των απευθείας διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ

Διεθνή 6 Αυγ 2026, 18:18

Εχει καταρρεύσει το όραμα του Νετανιάχου για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής;

Διεθνή 6 Αυγ 2026, 08:50

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

Διεθνή 5 Αυγ 2026, 20:22
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Αυγ 2026, 00:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Αυγούστου

8 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Ο Χρήστος ο Ζιώγας πού είναι, ρε παιδιά;

7 Αυγ 2026, 14:14
Διεθνή

Οχτώ υπουργοί Εξωτερικών αραβικών και ισλαμικών χωρών κατά της σιωνιστικής οντότητας

7 Αυγ 2026, 12:19
Διεθνή

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση

7 Αυγ 2026, 11:13
Πολιτισμός

Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;

7 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση

7 Αυγ 2026, 05:29
Καταστολή

Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»

Γιατί τα σύνορα της Ισπανίας βρίσκονται στο Μαρόκο;

7 Αυγ 2026, 05:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Αυγούστου

7 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Εσύ σε τι είδος οικογένειας ανήκεις;

6 Αυγ 2026, 19:11
Παιδεία

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

6 Αυγ 2026, 18:24
Διεθνή

Λιβανέζος βουλευτής ζητά τον τερματισμό των απευθείας διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ

6 Αυγ 2026, 18:18
Πολιτισμός

Εν γνώσει των συνεπειών, με σεμνότητα και χωρίς φόβο

6 Αυγ 2026, 14:48
Διεθνή

Εχει καταρρεύσει το όραμα του Νετανιάχου για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής;

6 Αυγ 2026, 08:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

6 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

5 Αυγ 2026, 20:22
Διεθνή

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

5 Αυγ 2026, 19:42
Διεθνή

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

5 Αυγ 2026, 18:59
Πολιτισμός

Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη

5 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

5 Αυγ 2026, 08:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Αυγούστου

Ημέρα οργασμού.

Νεπάλ: Γιορτή γυναίκας.

1938: Δημιουργείται το στρατόπεδο συγκέντρωσης Μάουτχαουζεν στο Λιντς της Αυστρίας.

1939: Το Ράιχ στρατολογεί όλους τους πολίτες 5-70 ετών για να προετοιμαστούν για πολεμική εργασία.

1987: Μετά από τη μεγαλύτερη απεργία στη Νότιο Αφρική, 340.000 μεταλλωρύχοι επιστρέφουν στα 52 ορυχεία άνθρακα και χρυσού, απολογισμός οκτώ νεκροί, 50.000 απολυμένοι και καμιά αξιοσημείωτη ικανοποίηση των αιτημάτων.

1987: Πεθαίνει ο Κωνσταντίνος Τσάτσος.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Παλαιστίνη

    17Ν
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο 17Ν
  • Παλαιστίνη

    ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Παλαιστίνη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Παλαιστίνη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Παλαιστίνη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Παλαιστίνη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Παλαιστίνη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Παλαιστίνη

      Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Παλαιστίνη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Όροι χρήσης
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη

    Παλαιστίνη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo