Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 7 Μάρτη
  • Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης
  • «Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;
  • Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Συνεχίζεται ο πονοκέφαλος του Brexit
Διεθνή

Συνεχίζεται ο πονοκέφαλος του Brexit

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Νοέ 2016, 00:00

Προτροπή προς τη βρετανίδα πρωθυπουργό να ανακαλέσει την έφεση που έχει ασκήσει στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της απόφασης που πήρε στις αρχές Νοέμβρη, σύμφωνα με την οποία πρέπει υποχρεωτικά να γίνει ψηφοφορία στη Βουλή για το αν θα ενεργοποιηθεί ή όχι το άρθρο 50 της συνθήκης της Λισαβόνας για το Brexit, έκαναν τρία μεγαλοστελέχη του Συντηρητικού Κόμματος. Οι τρεις Τόρηδες ήταν υπέρμαχοι της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ, επομένως ήταν αναμενόμενη η αντίδρασή τους. Ωστόσο, η δημόσια παρέμβασή τους δείχνει ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για την Τερίζα Μέι που από υπέρμαχος της παραμονής στην ΕΕ εμφανίζεται αποφασισμένη να προχωρήσει στο Brexit, χωρίς όμως ακόμα να έχει τολμήσει να ενεργοποιήσει το άρθρο 50 (το έχει αφήσει για το Μάρτη του 2017).

Ο ένας από τους τρεις Τόρηδες είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ντόμινικ Γκριβ, ο οποίος υποστήριξε ότι οι πιθανότητες να δικαιωθεί η έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο είναι μικρές, γι’ αυτό και θα ήταν προτιμότερο η κυβέρνηση να εγκαταλείψει τη διαδικασία της έφεσης. Το ίδιο υποστήριξε και ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης, Εντουαρντ Γκαρνιέ, ο οποίος δήλωσε ότι με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση θα απαλλαγεί από άσκοπα έξοδα και χάσιμο χρόνου, ενώ αν προχωρήσει η έφεση θα δημιουργηθούν προβλήματα στο δικαστικό σώμα, αφού θα δοθούν προσχήματα σε καλοθελητές για να το διαβάλουν.

Από την άλλη μεριά, οι καπιταλιστές συνεχίζουν τις πιέσεις τους προς την κυβέρνηση για ομαλή μετάβαση προς την έξοδο από την ΕΕ. Ο πρόεδρος του βρετανικού «ΣΕΒ», του CBI, Πολ Ντρέτσλερ, στην εναρκτήρια ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο του CBI την περασμένη Δευτέρα, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επιζητήσει ένα «μαλακό» Brexit, με μακρόχρονη περίοδο διαπραγματεύσεων, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της προνομιακής θέσης των βρετανικών επιχειρήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά και να αποφευχθούν φαινόμενα αιφνιδιασμού σε περίπτωση που περάσουν τα δύο χρόνια διαπραγματεύσεων χωρίς να έχουν λυθεί όλα τα θέματα, οπότε οι βρετανικές εταιρίες θα βρεθούν στο χείλος του γκρεμού, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ομως, σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, ανώτατοι αξιωματούχοι της ΕΕ δε φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν το χατίρι στην Βρετανία. Ενας από αυτούς δήλωσε τα εξής, διατηρώντας την ανωνυμία του: «Αν οι Βρετανοί δεν είναι προετοιμασμένοι να συμβιβαστούν στην ελεύθερη μετακίνηση (σ.σ. των ανθρώπων), ο μόνος τρόπος για να διαχειριστούμε το Brexit είναι ένα σκληρό Brexit. Διαφορετικά θα φαινόταν ότι υποχωρούμε έναντι μίας χώρας που αποχωρεί. Αυτό θα ήταν θανάσιμο λάθος».

Την περασμένη Τρίτη, η βρετανική εφημερίδα Independent (https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-latest-news-richard-branson-virgin-group-eu-referendum-a7430396.html) ανέφερε ότι ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος της γνωστής δισκογραφικής εταιρίας Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον, θα ενισχύσει με ένα εκατομμύριο στερλίνες την καμπάνια που οργανώνουν πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Μπλερ υπέρ της παραμονής στην ΕΕ. Η εφημερίδα βασίζει την πληροφορία σε email που γράφτηκε από το στενό συνεργάτη του Μπλερ, Αλαν Μίλμπερν, στο οποίο αναφέρεται ότι η καμπάνια θα έχει γενναία οικονομική υποστήριξη από πλειάδα καπιταλιστικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και η Virgin. Στόχος τους είναι η επανάληψη του δημοψηφίσματος όταν η οικονομία χειροτερέψει και η Βρετανία βρεθεί αντιμέτωπη με μία κακή συμφωνία για έξοδο από την ΕΕ. Η συνέχεια αναμένεται… σπαρταριστή!

ΥΓ. Σε μια υποδειγματική (από την άποψη του πώς ένας διπλωμάτης μεταφέρει τις απόψεις της κυβέρνησής του) συνέντευξη-ποταμό στα «Νέα», ο απερχόμενος βρετανός πρέσβης Τζον Κίτμερ μίλησε για όλα, χωρίς να φωτίσει τίποτα. Σε ό,τι αφορά τις επιθέσεις των ταμπλόιντ στο Ανώτατο Δικαστήριο, που αποφάσισε ότι μόνο το Κοινοβούλιο έχει τη δικαιοδοσία να ξεκινήσει τη διαδικασία του Brexit, παρέπεμψε στην υπουργό Δικαιοσύνης που «κατέστησε σαφές ότι η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης αποτελεί θεμέλιο λίθο του κράτους δικαίου». Σε ό,τι αφορά τη δήλωση της σκωτσέζας πρωθυπουργού ότι είναι «δημοκρατικά απαράδεκτο» να υποχρεωθεί η Σκωτία να εγκαταλείψει την ΕΕ, είπε ότι «ο λαός της Σκωτίας αποφάσισε με ένα νόμιμο, δίκαιο και αποφασιστικό δημοψήφισμα να παραμείνει ένα ισχυρό κομμάτι του Ηνωμένου Βασιλείου» και επομένως η Σκωτία θα πρέπει να εκφραστεί μέσω του ενιαίου Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ η κυβέρνησή της «θα έχει κάθε ευκαιρία να εκφράσει την άποψή της κατά τη διαμόρφωση της διαπραγματευτικής μας στρατηγικής». Τέλος, σε ό,τι αφορά τη διαδικασία υλοποίησης του Brexit, σε σχέση με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, είπε πως το κοινοβούλιο αποφάσισε να γίνει το δημοψήφισμα, ο λαός μίλησε και το κοινοβούλιο, όπως και η κυβέρνηση, θα εφαρμόσει «αυτό που είπε ο λαός». Αρα, το κοινοβούλιο θα ασχοληθεί με το πώς θα υλοποιηθεί καλύτερα το Brexit. Κι αν κληθεί να ψηφίσει;
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚέντρα κράτησης και καταναγκαστική εργασία για τους πρόσφυγες του Καλαί
Επόμενο άρθρο Καλιμπράρουν τον Τραμπ

Σχετικά Αρθρα

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

Διεθνή 7 Μαρ 2026, 09:37

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

Διεθνή 6 Μαρ 2026, 19:40

«Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;

Δημόσια επίπληξη εμιρατινού δισεκατομμυριούχου προς τον Τραμπ

Διεθνή 6 Μαρ 2026, 14:45

Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο

Διεθνή 6 Μαρ 2026, 14:01

Ιράν: Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους σιωναζιστές

Διεθνή 6 Μαρ 2026, 10:54

Σοκ στο σιωνιστικό όχλο: Η Χεζμπολά πλήττει με αμείωτη ένταση στρατιωτικές βάσεις μέσα στη σιωνιστική οντότητα

Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

Διεθνή 6 Μαρ 2026, 09:49
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

7 Μαρ 2026, 09:37
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάρτη

7 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

6 Μαρ 2026, 19:40
Διεθνή

«Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;

Δημόσια επίπληξη εμιρατινού δισεκατομμυριούχου προς τον Τραμπ

6 Μαρ 2026, 14:45
Διεθνή

Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο

6 Μαρ 2026, 14:01
Πολιτική

8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης

Η απελευθέρωση της γυναίκας θα είναι κομμουνιστική ή δε θα υπάρξει

6 Μαρ 2026, 13:10
Παιδεία

Σε συνέχειες η απάτη της πανεπιστημιοποίησης των κολλεγίων

6 Μαρ 2026, 12:28
Διεθνή

Ιράν: Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους σιωναζιστές

6 Μαρ 2026, 10:54
Διεθνή

Σοκ στο σιωνιστικό όχλο: Η Χεζμπολά πλήττει με αμείωτη ένταση στρατιωτικές βάσεις μέσα στη σιωνιστική οντότητα

Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

6 Μαρ 2026, 09:49
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Σήμερα, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

6 Μαρ 2026, 05:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Μάρτη

6 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτική

Πρόκληση τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος

Τη Δευτέρα η πρόταση της εισαγγελέα επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν οι νεοναζιστές εγκληματίες

5 Μαρ 2026, 21:05
Κόντρες

Εχει χάσει το μέτρημα ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας

5 Μαρ 2026, 19:22
Διεθνή

Influencers που στρατολογήθηκαν για να διαδώσουν προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ μηνύουν τώρα το κράτος λόγω μη πληρωμής

5 Μαρ 2026, 17:18
Διεθνή

Εσπασαν το χέρι βετεράνου πεζοναύτη που φώναζε μέσα στο Κογκρέσο: «Δε θα πεθάνουμε για το Ισραήλ»!

5 Μαρ 2026, 13:04
Διεθνή

Χεζμπολά: Θέλατε πόλεμο; Τον έχετε!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συγκρούσεις στον νότιο Λίβανο και οι βομβαρδισμοί βαθιά μέσα στη σιωνιστική οντότητα

5 Μαρ 2026, 11:44
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

5 Μαρ 2026, 09:29
Διεθνή

«Ο μεγαλύτερος στρατός στον κόσμο το βάζει στα πόδια»

Οι Φρουροί της Επανάστασης δηλώνουν ότι οι αμερικανικές δυνάμεις αποχωρούν από τον Περσικό Κόλπο

5 Μαρ 2026, 08:44
Ιστορία

5 Μάρτη 1943: Παλλαϊκός ξεσηκωμός, υπό την καθοδήγηση του ΕΑΜ και του ΚΚΕ, ακύρωσε την πολιτική επιστράτευση από τους ναζί

5 Μαρ 2026, 06:14
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάρτη

Αλβανία: Ημέρα των δασκάλων.

1907: Δολοφονείται στον Πυργετό Λάρισας ο Μαρίνος Αντύπας.

1910: Συγκρούσεις αστυνομικών – χωρικών στο χωριό Τοπουσλάρ (Θεσσαλία) επειδή δεν δόθηκε λύση στο θέμα της διανομής των κτημάτων, έξι νεκροί και δεκαπέντε τραυματίες, όλοι χωρικοί.

1931: Αγριες συγκρούσεις απεργών αρτεργατών με την αστυνομία (Αθήνα).

1936: Φοιτητές συγκρούονται με αστυνομικούς στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πολλοί τραυματίες από λιθοβολισμούς.

1948: Τα Δωδεκάνησα ενσωματώνονται επίσημα στην Ελλάδα.

1951: Φανατικός εθνικιστής που διαφωνεί με τη φιλοδυτική πολιτική της χώρας του σκοτώνει τον πρωθυπουργό της Περσίας Αλί Ραζμάρα.

1964: Εισβολή ομάδας ακροδεξιών στη Βουλή.

1971: Βόμβα (ΑΑΑ) στα γραφεία της λιβυκής πρεσβείας.

1972: Βόμβες (ΑΑΑ) στην πλατεία Συντάγματος και στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo