Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση
  • Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
  • Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Ναρκισσιστική διαταραχή
  • Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι εν ψυχρώ δολοφονίες προκαλούν νέες συγκρούσεις
Διεθνή

Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

Οι εν ψυχρώ δολοφονίες προκαλούν νέες συγκρούσεις

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Σεπ 2016, 00:00

Αυτό τον καιρό, στις κινηματογραφικές αίθουσες παίζεται μία ταινία με ήρωα έναν λευκό αγρότη που στη διάρκεια του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου αυτομόλησε  από το στρατό των Νοτίων, επαναστάτησε και δημιούργησε δικό του στρατό μαζί με μαύρους δραπέτες. Η ταινία δείχνει πόσο λίγο «απελευθερώθηκε» η Αμερική από τους Βόρειους, με τους μαύρους να εξακολουθούν να δουλεύουν στις φυτείες ως «εκπαιδευόμενοι» και τους λευκούς κτηματίες να επιστρέφουν στα χωράφια τους και να αποκτούν μάλιστα πολιτικά πόστα. Το Free State of Jones, η πολιτεία που επιχειρήθηκε να συγκροτηθεί πάνω σε κάποιες ουτοπικές κομμουνιστικές αρχές στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα, συνθλίφτηκε από τη «δημοκρατική» Αμερική για να κυριαρχήσει ο ρατσισμός που κρατά ακόμα και στις μέρες μας.

Αυτή την ταινία θυμηθήκαμε όταν διαβάσαμε την είδηση για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ακόμα Αφροαμερικανού από μία μπατσίνα στην Οκλαχόμα, την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη. Ο 40χρονος Αφροαμερικανός Τέρενς Κλάτσερ  είχε ήδη δεχτεί τις «περιποιήσεις» συναδέλφου της με τέιζερ (πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης) και όταν έφτασε η μπατσίνα ήταν άοπλος με τα χέρια ψηλά. Το περιπολικό της είχε φτάσει ως υποστήριξη στους μπάτσους που τον σταμάτησαν και η μπατσίνα τον σημάδεψε με το όπλο της στην πλάτη του. Για άγνωστο λόγο, σε λιγότερο από μισό λεπτό μετά από την άφιξή της, η μπατσίνα τράβηξε τη σκανδάλη. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ο Κλάτσερ δεν έφερε όπλο, ούτε είχε όπλο στο αυτοκίνητό του. Πρόκειται δηλαδή για εν ψυχρώ δολοφονία που καταγράφηκε σε βίντεο της αστυνομίας (τόσο από την κάμερα του περιπολικού όσο και από ελικόπτερο της αστυνομίας), που δημοσιεύτηκε την περασμένη Δευτέρα. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι… «ερευνά αν παραβιάστηκαν τα δικαιώματα των πολιτών»!

Μία μέρα μετά από τη δημοσίευση του βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία του Κλάτσερ, μία ακόμα δολοφονία –στη Βόρεια Καρολίνα αυτή τη φορά– φούντωσε την οργή των Αφροαμερικανών. Η δολοφονία έγινε στις 4 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στο χώρο στάθμευσης ενός συγκροτήματος κατοικιών του χωριού Σάρλοτ. Οι μπάτσοι άλλον έψαχναν για να συλλάβουν, αλλά τελικά πυροβόλησαν τον 43χρονο Κιθ Λάμοντ Σκοτ. Το έγκλημά του ήταν ότι διάβαζε ένα βιβλίο μέσα στο αυτοκίνητό του περιμένοντας το σχολικό του γιού του. Οπως δηλώνει η κόρη του σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (https://www.youtube.com/watch?v=FFRIbmUb83U), ο Σκοτ ήταν ανάπηρος και άοπλος. Οι μπάτσοι τον πυροβόλησαν τέσσερις φορές και τον σκότωσαν εν ψυχρώ γιατί ήταν μαύρος. Οι μπάτσοι θεώρησαν ότι το βιβλίο ήταν όπλο (!) και του ζήτησαν να βγει από το αμάξι. Αυτός δεν κατάλαβε τι ζητούσαν, γι’ αυτό και θεώρησαν ότι είχαν το δικαίωμα να τον σκοτώσουν! Το πιο εκπληκτικό είναι ότι ο μπάτσος που τον σκότωσε ήταν κι αυτός μαύρος! Πράγμα που δείχνει ότι το αστυνομικό σώμα δρα ενιαία κατά των αφροαμερικανών πολιτών, ακόμα και οι μαύροι μπάτσοι (σ’ αυτό δεν υπάρχει… ρατσισμός).

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Κιθ Σκοτ, που ήταν πατέρας εφτά παιδιών, ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι της οργής στη Βόρεια Καρολίνα. Εκατοντάδες πολίτες (μαύροι και λευκοί) κατέβηκαν στους δρόμους και έκλεισαν για ώρες την κεντρική λεωφόρο, επιτέθηκαν σε περιπολικά, πέταξαν πέτρες και μπουκάλια στους μπάτσους, λεηλάτησαν και πυρπόλησαν φορτηγά. Η αστυνομία απάντησε με χημικά, αλλά ο κόσμος δε διαλύθηκε και οι συγκρούσεις κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (Πέμπτη πρωί), μονάδες της εθνοφυλακής στέλνονται για να ενισχύσουν την αστυνομία στο Σάρλοτ.

Η αστυνομική «έρευνα» επιβεβαίωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, τους ισχυρισμούς των μπάτσων. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο Σκοτ έφερε όπλο κι ότι βγήκε με αυτό από το αυτοκίνητό του, χωρίς όμως να είναι σίγουρος ότι με το όπλο του σημάδευε κάποιον! Οι μπάτσοι δε βρήκαν κανένα βιβλίο, είπε. Ετσι, ο μπάτσος δολοφόνος θα τη σκαπουλάρει σίγουρα, ενώ προς το παρόν τον έστειλαν σε πληρωμένη άδεια (μη χάσει και τα λεφτά του ο άνθρωπος). Αυτό θα πει… δικαιοσύνη!

Οι δολοφονίες Αφροαμερικανών έχουν γίνει πλέον συνηθισμένο φαινόμενο στην Αμερική, αναγκάζοντας ακόμα και τον Ομπάμα να παραδεχτεί πριν από μερικούς μήνες ότι είναι «σύμπτωμα των ευρύτερων φυλετικών ανισοτήτων που υπάρχουν στο ποινικό μας σύστημα» και την Κλίντον να αναρωτιέται αν κάτι πάει στραβά! Ομως, παρά τα κατά καιρούς δακρύβρεχτα λόγια διάφορων αμερικανών αξιωματούχων, το φαινόμενο συνεχίζεται. Απόδειξη του πόσο βαθιά ρατσιστικό είναι το ίδιο το αμερικάνικο κράτος, παρά το χρώμα του «ευγενικού» προέδρου που σε λίγους μήνες θα εγκαταλείψει το οβάλ γραφείο.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

ΠΑΤΡΙΣΙΟ ΓΚΟΥΣΜΑΝ – Νοσταλγώντας το φως
Επόμενο άρθρο

Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

Οξυνση των αντιθέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ στη Συρία

Σχετικά Αρθρα

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

Διεθνή 8 Σεπ 2026, 20:49

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

Διεθνή 8 Σεπ 2026, 11:27

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

Διεθνή 7 Σεπ 2026, 19:50

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

Διεθνή 7 Σεπ 2026, 05:50

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

Διεθνή 6 Σεπ 2026, 10:02

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

Διεθνή 6 Σεπ 2026, 09:04
Ροή Ειδήσεων
Uncategorized

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
Αγροτικά

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

8 Σεπ 2026, 19:28
Κόντρες

Ναρκισσιστική διαταραχή

8 Σεπ 2026, 19:21
Υγεία

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

8 Σεπ 2026, 12:56
Διεθνή

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

8 Σεπ 2026, 11:27
Εργατικά

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

8 Σεπ 2026, 10:56
Παιδεία

ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ

8 Σεπ 2026, 10:46
Υγεία

Ο Σπυράδωνης εκδικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας αφήνοντάς το χωρίς ειδικευόμενους

8 Σεπ 2026, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

7 Σεπ 2026, 19:50
Πολιτική

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

7 Σεπ 2026, 19:12
Οικονομία

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

7 Σεπ 2026, 14:37
Πολιτισμός

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

7 Σεπ 2026, 11:19
Κόντρες

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

7 Σεπ 2026, 10:13
Διεθνή

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

7 Σεπ 2026, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη

7 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

6 Σεπ 2026, 20:03
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

Βόρεια Κορέα: Εθνική γιορτή.

Βουλγαρία, Λουξεμβούργο: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

1941: Ιδρύεται ο ΕΔΕΣ.

1942: Απολύονται όσοι δημόσιοι υπάλληλοι απήργησαν τις δύο προηγούμενες μέρες στην κατοχική Αθήνα, οι συλληφθέντες εκτοπίζονται.

1961: Δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου της Γαλλίας Σαρλ Ντε Γκολ από μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην αίθουσα «Γαλαξίας» του «Χίλτον».

1970: Συλλαμβάνονται στην Αθήνα δύο άραβες κομάντο με εκρηκτικές ύλες.

1971: Συλλαμβάνονται δέκα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν που έβαλαν βόμβες σε ισάριθμα σχολικά αυτοκίνητα στο Πόντιακ (ΗΠΑ).

1976: Πεθαίνει ο Μάο Τσε Τουνγκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    17Ν
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Εφετείο 17Ν
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    ΕΛΑ
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Ποιοι είμαστε
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Επικοινωνία
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Όροι χρήσης
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Ποιοι είμαστε
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Επικοινωνία
  • Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Αστυνομική βία στις ΗΠΑ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo