Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη
  • Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ
  • Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν
  • 30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία
  • Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!
  • Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Νέα απεργία πείνας παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων στα σιωνιστικά κάτεργα
Διεθνή

Νέα απεργία πείνας παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων στα σιωνιστικά κάτεργα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Ιαν 2019, 00:00

Περισσότεροι από 1.200 παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι ξεκίνησαν απεργία πείνας στην ισραηλινή φυλακή Οφέρ, αγωνιζόμενοι ενάντια στις συνεχείς επιθέσεις που δέχονται από τις αρχές της φυλακής και την ισραηλινή αστυνομία, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες κρατούμενοι από την Κυριακή 20 Γενάρη.

Ειδικές μονάδες της ισραηλινής αστυνομίας, με πρόσχημα την κατοχή κινητών τηλεφώνων από κάποιους από τους κρατούμενους, έχουν εισβάλει στην φυλακή Οφέρ, οξύνοντας την καταστολή ενάντια στους παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους. Ως αντίδραση ενάντια στην εισβολή των ισραηλινών δυνάμεων καταστολής, οι κρατούμενοι έχουν κατέβει σε κινητοποιήσεις διαρκείας, που τις ονόμασαν «μάχη για ενότητα και αξιοπρέπεια». Το σπίρτο που άναψε εκ νέου τη φλόγα του αγώνα των παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων ήταν η επέμβαση των ισραηλινών μπάτσων στις πτέρυγες 17 και 15 της φυλακής Οφέρ στις 20 και 21 Γενάρη και στην πτέρυγα 2 της φυλακής Μεγκίντο.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, οι μπάτσοι επιτέθηκαν εναντίον των παλαιστίνιων κρατούμενων με σκυλιά, ρόπαλα, δακρυγόνα και τέιζερ, ξυλοκοπώντας τους μαζικά και κατάσχοντας και καταστρέφοντας προσωπικά αντικείμενα και είδη πρώτης ανάγκης. Οι ειδικές μονάδες της ισραηλινής αστυνομίας Μασάντα, Ντρορ, Γιαμάζ και Γιαμάμ εισέβαλαν στη φυλακή Οφέρ εκτοξεύοντας δακρυγόνα μέσα σε κλειστούς χώρους και κελιά κρατούμενων, ενώ παράλληλα πυροβολούσαν με πλαστικές σφαίρες εναντίον των κρατούμενων θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Περίπου 150 κρατούμενοι τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις, σε ένα σύνολο παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων στη συγκεκριμένη φυλακή που ξεπερνά τους 1.200, με εκατοντάδες παιδιά ανάμεσά τους.

Η διοίκηση της φυλακής έχει επιβάλει ολοκληρωτικό λοκ-άουτ στη φυλακή, ακυρώνοντας τις επισκέψεις στους κρατούμενους ακόμα και από δικηγόρους, καθώς και τη μεταφορά τους σε δικαστήρια. Οι παλαιστίνιοι κρατούμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις για όσο συνεχίζεται η σιωνιστική καταστολή και απαιτούν να επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς στη φυλακή Οφέρ. Οι κρατούμενοι επιστρέφουν τα γεύματά τους στους δεσμοφύλακες και αρνούνται να εξέλθουν από τα κελιά τους στον προαύλιο χώρο της φυλακής.

Ο παλαιστίνιος δικηγόρος Καρίμ Αζουά, ένας από τους πρώτους που επισκέφτηκαν τη φυλακή Οφέρ την Τετάρτη 23 Γενάρη, όταν οι ισραηλινές αρχές επέτρεψαν την πρόσβαση σε δικηγόρους των κρατούμενων, δήλωσε ότι σύμφωνα με μαρτυρίες των κρατούμενων τα μίντια μεταδίδουν μόλις το 1% από την τρομοκρατία που έχουν επιβάλει οι σιωνιστές αυτές τις μέρες, ενώ ειδικές μονάδες της ισραηλινής αστυνομίας παραμένουν στη φυλακή και οι πτέρυγές της έχουν μετατραπεί σε πτέρυγες απομόνωσης. Παράλληλα, η καντίνα της φυλακής παραμένει κλειστή εδώ και μέρες, ενώ οι δεσμοφύλακες έχουν κατάσχει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές των κρατούμενων.

Οι παλαιστίνιοι κρατούμενοι αρχικά απέρριψαν την πρόταση της διοίκησης της φυλακής να συναντηθεί με εκπροσώπους τους, ζητώντας χρόνο για να συνεννοηθούν μεταξύ τους, ενώ ζήτησαν να εκπροσωπούνται όλες οι παλαιστινιακές πολιτικές οργανώσεις στη συνάντηση με τις αρχές. 

Η επέμβαση των σιωνιστών στην φυλακή Οφέρ εναντίον των παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων είναι μια από τις πιο βάρβαρες από το 2007, όταν κατά την διάρκεια επέμβασης στη φυλακή Νεγκέβ Κετζιότ, οι ισραηλινοί μπάτσοι δολοφόνησαν των παλαιστίνιο κρατούμενο Μοχάμεντ Ασκάρ πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Οι παλαιστίνιοι κρατούμενοι στη φυλακή Οφέρ έβγαλαν ανακοίνωση που την υπογράφουν όλες οι μεγάλες παλαιστινιακές πολιτικές οργανώσεις, καλώντας τον παλαιστινιακό λαό να στηρίξει τον αγώνα τους και όλες τις διεθνείς οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων να πιέσουν το Ισραήλ να τηρήσει τις διεθνείς συμφωνίες που διασφαλίζουν τα πιο στοιχειώδη δικαιώματα των κρατούμενων.

Ο αγώνας των παλαιστίνιων κρατούμενων έχει ήδη δημιουργήσει κινήσεις αλληλεγγύης από τον παλαιστινιακό λαό. Παράλληλα, το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και οι Εθνικές και Ισλαμικές Δυνάμεις στην Γάζα κάλεσαν στη συγκρότηση μετώπου αλληλεγγύης στον αγώνα των παλαιστίνιων κρατούμενων.

Η όξυνση της σιωνιστικής επιθετικότητας εναντίον των παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων έχει ως στόχο όχι μόνο να ανατρέψει δικαιώματα που κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες και απεργίες πείνας, αλλά και να απομονώσει εκατοντάδες ηγετικά στελέχη της Αντίστασης που βρίσκονται έγκλειστα στα ισραηλινά κολαστήρια. Ομως, οι παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι έχουν αποδειχτεί πολύ σκληρό καρύδι για τα δόντια των σιωνιστών.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ Διεθνής του φασισμού
Επόμενο άρθρο Κρατάει χρόνια η νοθεία στο γάλα και τα γαλακτοκομικά

Σχετικά Αρθρα

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

Διεθνή 16 Οκτ 2025, 21:49

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

Διεθνή 16 Οκτ 2025, 13:01

Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα

Διεθνή 15 Οκτ 2025, 20:50

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι σιωναζιστές αποποιούνται τους δωσίλογους ακόμα και αν υπηρετούσαν στο στρατό τους!

Διεθνή 15 Οκτ 2025, 20:10

Γάζα: Μαζί με τους δωσίλογους τσακίζονται και οι τοκογλύφοι

Ο Μαχμούντ Αμπάς ανέλαβε την προστασία των δωσίλογων

Διεθνή 15 Οκτ 2025, 10:19

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

Διεθνή 14 Οκτ 2025, 22:44
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Παιδεία

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

16 Οκτ 2025, 13:09
Διεθνή

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

16 Οκτ 2025, 13:01
Καταστολή

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

16 Οκτ 2025, 10:48
Πολιτική

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

16 Οκτ 2025, 10:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Καμαρώνουν για τα καμένα

15 Οκτ 2025, 22:14
Διεθνή

Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα

15 Οκτ 2025, 20:50
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι σιωναζιστές αποποιούνται τους δωσίλογους ακόμα και αν υπηρετούσαν στο στρατό τους!

15 Οκτ 2025, 20:10
Αγροτικά

Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για να δείξουν ανύπαρκτη αποκλιμάκωση

15 Οκτ 2025, 15:03
Υγεία

ΜΑΤ και χημικά ενάντια στους υγειονομικούς στο «Αττικόν»

15 Οκτ 2025, 14:33
Αθλητισμός

Καμιά ανοχή στους σιωναζιστές – Το Ούντινε έδειξε το δρόμο

15 Οκτ 2025, 12:18
Αθλητισμός

Ενα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι

15 Οκτ 2025, 11:08
Διεθνή

Γάζα: Μαζί με τους δωσίλογους τσακίζονται και οι τοκογλύφοι

Ο Μαχμούντ Αμπάς ανέλαβε την προστασία των δωσίλογων

15 Οκτ 2025, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

14 Οκτ 2025, 22:44
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας.

Ημέρα μυοσκελετικού τραύματος.

Ημέρα υπέρ των κακοποιημένων παιδιών.

Μαλάουι: Ημέρα μητέρας.

1920 : Ο Μάικ Φίτζεραλντ γίνεται ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας (Ιρλανδία).

1941: Οι ναζί εκτελούν 250 άνδρες 16-60 ετών των χωριών Ανω και Κάτω Κερδύλλια Σερρών σε αντίποινα για το φόνο ενός γερμανού στρατιώτη.

1974: Ιδρύεται η ΟΝΝεΔ.

2006: Η Λατίφα αλ Γκαούντ εκλέγεται ως η πρώτη γυναίκα βουλευτής στο Μπαχρέιν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo