Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Μάρτη
  • ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης
  • Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές
  • H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου
  • Οι σιωναζιστές έχασαν την υποστήριξη της αμερικάνικης «κοινής γνώμης»
  • Ο ιρανικός λαός είναι ενωμένος στην απόφαση να υπερασπιστεί την πατρίδα του
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Κλάδος Ελιάς» με… βομβαρδιστικά, με την κάλυψη των μεγάλων δυνάμεων
Διεθνή

Τουρκική εισβολή στη Συρία

«Κλάδος Ελιάς» με… βομβαρδιστικά, με την κάλυψη των μεγάλων δυνάμεων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Ιαν 2018, 00:00

Μετά από διήμερους σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε πάνω από 150 στόχους στην περιφέρεια Αφρίν της βόρειας Συρίας, ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο η τουρκική χερσαία εισβολή με στόχο τη συντριβή των κουρδικών δυνάμεων της Συρίας, των Μονάδων Λαϊκής Προστασίας (YPG) και του πολιτικού τους σκέλους, του Κόμματος Δημοκρατικής Ενωσης (PYD), που έχουν μπει στην εμπροσθοφυλακή της αμερικανοστήρικτης συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους.
 
Η επιχείρηση ονομάστηκε με τον ψευδεπίγραφο   τίτλο    «Κλάδος Ε-λιάς»! Με αυτόν τον… κλάδο ελιάς, ο Ερντογάν παρουσιάζεται αποφασισμένος να τελειώσει όχι μόνο με το PKK, το οποίο θεωρεί ότι εξοπλίζεται μέσω του Αφρίν, αλλά και με τους δέκα χιλιάδες μαχητές των YPG, που εκτιμάται ότι δρουν στην περιφέρεια του Αφρίν. Αμεσος στόχος είναι η δημιουργία νεκρής ζώνης 30 χιλιομέτρων στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας και απώτερος η πλήρης συντριβή των Κούρδων της Συρίας μέχρι τα ιρακινά σύνορα!
 
Στο πλευρό της Τουρκίας συντάσσονται τουλάχιστον δεκαπέντε χιλιά-δες μαχητές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), οι οποίοι με την ισχυροποίηση των Κούρδων θεωρούν ότι ανήκουν στους χαμένους του παιχνιδιού, γι’ αυτό και αναζήτησαν καταφύγιο στις αγκαλιές του Ερντογάν.
 
Η αντίδραση της Ουάσιγκτον ήταν συγκρατημένη. Κάλεσε την Τουρκία να δείξει «αυτοσυγκράτηση», ενώ ο υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάτις, δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον είχε ενημερωθεί από την Αγκυρα για την επικείμενη επίθεση, η οποία θα γινόταν με τις συμβουλές των ΗΠΑ. Γι’ αυτό και χαρακτήρισε ως «ειλικρινή» τη στάση της Τουρκίας, υποστηρίζοντας ότι έχει νόμιμες ανησυχίες για την ασφάλειά της, από τη στιγμή που είναι η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ που αντιμετωπίζει ανταρσία στο εσωτερικό της (εννοώντας το PKK).  Η Βρετανία υποστήριξε ανοιχτά την τουρκική εισβολή, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία έχει θεμιτό συμφέρον στη διασφάλιση των συνόρων της.
 
Ούτε η Ρωσία ζήτησε να σταματήσει η τουρκική προέλαση, πράγμα που ενισχύει την αλήθεια των ισχυρισμών του Ερντογάν ότι η Τουρκία είχε πάρει το O.K. από τη Ρωσία για να ξεκινήσει αυτή την επίθεση. Η ρωσική πρεσβεία στην Τουρκία επιβεβαίωσε στο πρακτορείο Sputnik ότι η Τουρκία ενημέρωσε τη ρωσική πλευρά για την επικείμενη επίθεση. Το ρωσικό υπουργείο Πολέμου, ανακοίνωσε στο ίδιο πρακτορείο, ότι έδωσε εντολή να αποσυρθούν τα ρωσικά στρατεύματα από την επαρχία του Αφρίν, για να εξασφαλιστεί η προστασία τους από την τουρκική επίθεση. Αν η Ρωσία ήθελε να αντιταχθεί έμπρακτα στην τουρκική εισβολή, δε θα έκανε αυτή την κίνηση.
 
Ετσι, μόνο η Συρία καταδίκασε την εισβολή, ζητώντας την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για να συζητήσει την κατάσταση.
 
Η σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας έγινε, όμως, μετά από πρωτοβουλία της Γαλλίας, η οποία έθεσε προς συζήτηση όχι μόνο την τουρκική εισβολή αλλά και τις επιθέσεις του συριακού καθεστώτος με χημικά όπλα στο Ιντλίμπ και την Ανατολική Γκούτα. Στη συνεδρίαση, που έγινε την περασμένη Δευτέρα, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ απέφυγε να καταδικάσει την τουρκική εισβολή.
 
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι οι Κούρδοι της Συρίας έφαγαν ένα γερό χαστούκι από τους ιμπεριαλιστές (και από τους Αμερικάνους, που τους στηρίζουν, και από τους Ρώσους, με τους οποίους υποτίθεται ότι είχαν καλές σχέσεις). Γι’ αυτό και δεν έχουν άδικο να μη θέλουν να συμμετάσχουν στην σύνοδο για την «ειρήνη» που θα γίνει στο ρωσικό θέρετρο Σότσι, κατηγορώντας τους Ρώσους για συμπαιγνία με την Τουρκία.
 
Οι Αμερικάνοι θεωρούν πολύ πιο σημαντική την Τουρκία ως σύμμαχό τους από τους Κούρδους της Συρίας, που τους χρησιμοποιούν ως αντίβαρο στη ρωσική ισχύ. Γι’ αυτό και αποδέχονται τις τουρκικές εκκαθαριστικές επιχειρήσεις ως «αναγκαίο κακό», αφού αποδυναμώνουν τους Κούρδους της Συρίας, όμως ενισχύουν το ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή. Σίγουρα θα προτιμούσαν να μην υπάρχουν αυτές οι έριδες στο αμερικανόφιλο στρατόπεδο, αλλά από τη στιγμή που δεν είναι εύκολο να τις σταματήσουν, δε θέλουν να διαταράξουν τις σχέσεις τους με την Τουρκία προς όφελος των «εξεγερμένων Κούρδων».
 
Από την άλλη, η Ρωσία δε θέλει να ενισχυθούν οι Κούρδοι της Συρίας, γιατί θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη σταθερότητα του συριακού καθεστώτος. Το ρωσικό υπουργείο Πολέμου δεν κατηγόρησε την Τουρκία για την εισβολή αυτή, αλλά τις ΗΠΑ που δίνουν ανεξέλεγκτα σύγχρονα όπλα στις αμερικανόφιλες δυνάμεις στη Βόρεια Συρία, πράγμα που κατά τη γνώμη του ήταν αυτό που οδήγησε στην τουρκική εισβολή!
 
Οι μεγάλοι χαμένοι αυτής της υπόθεσης θα είναι οι Κούρδοι της Συρίας, που πίστεψαν ότι θα παίξουν κομβικό ρόλο στις εξελίξεις με τη στήριξη των Αμερικανών και ίσως και την ανοχή της Ρωσίας. Τώρα, «τρώνε πόρτα» απ’ όλους, σε έναν πόλεμο με πολλούς παίκτες και ασφυκτική ιμπεριαλιστική επιτροπεία, είτε από ΗΠΑ είτε από Ρωσία.
 
Οι πιο μεγάλοι χαμένοι είναι φυσικά οι λαοί της περιοχής, που γίνονται κρέας για τα κανόνια ενός άδικου -απ’ όλες τις μεριές- πολέμου, χωρίς ορατό ορίζοντα λήξης. Στον πόλεμο αυτό μην ψάχνετε αρχές. Σημερινοί «σύμμαχοι» μπορούν κάλλιστα να γίνουν αυριανοί εχθροί, με στόχο μία καλύτερη θέση στην αιματηρή σκακιέρα που έχει στηθεί στη Συρία. Οσο λείπει μία πραγματικά εθνικοαπελευθερωτική δύναμη με αντιιμπεριαλιστικά χαρακτηριστικά, όσο οι καταπιεσμένες κοινωνικά τάξεις δεν αποκτούν δική τους πολιτική φωνή, τόσο θα συνεχίζεται η αιματοχυσία, δημιουργώντας εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που θα αναζητούν μια ασφαλή περιοχή για να επιβιώσουν.
 
Το σφαγείο της Συρίας θα μείνει στην Ιστορία ως ένα ακόμα έγκλημα των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και των αστικών τάξεων της περιοχής, που οδήγησαν μία χώρα σε έναν άδικο αιματηρό πόλεμο, πολύ μακριά από τους πόθους του συριακού λαού, που ξεκίνησε με τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά του Ασαντ κι έχει καταλήξει σε έναν σύνθετο πόλεμο, άσχετο από αυτά που περίμεναν οι εξεγερμένοι.
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Τουρκική εισβολή στη Συρία

Συνέχιση της προφυλάκισης για την Αχέντ Ταμίμι
Επόμενο άρθρο

Τουρκική εισβολή στη Συρία

Λεηλασίες και κριτική εκ των έσω

Σχετικά Αρθρα

Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές

Διεθνή 3 Μαρ 2026, 20:43

H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου

Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση διέταξε το στρατό να μην συγκρουστεί με τους σιωναζιστές, αλλά να τους ανοίξει περάσματα

Διεθνή 3 Μαρ 2026, 19:25

Οι σιωναζιστές έχασαν την υποστήριξη της αμερικάνικης «κοινής γνώμης»

Διεθνή 3 Μαρ 2026, 12:11

Ο ιρανικός λαός είναι ενωμένος στην απόφαση να υπερασπιστεί την πατρίδα του

Πήγαν για ρεπορτάζ-λαβράκι και κατέληξαν... στον κουβά

Διεθνή 3 Μαρ 2026, 11:25

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

Διεθνή 2 Μαρ 2026, 19:25

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

Διεθνή 2 Μαρ 2026, 17:57
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάρτη

4 Μαρ 2026, 00:01
Εργατικά

ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης

3 Μαρ 2026, 21:07
Διεθνή

Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές

3 Μαρ 2026, 20:43
Διεθνή

H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου

Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση διέταξε το στρατό να μην συγκρουστεί με τους σιωναζιστές, αλλά να τους ανοίξει περάσματα

3 Μαρ 2026, 19:25
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έχασαν την υποστήριξη της αμερικάνικης «κοινής γνώμης»

3 Μαρ 2026, 12:11
Διεθνή

Ο ιρανικός λαός είναι ενωμένος στην απόφαση να υπερασπιστεί την πατρίδα του

Πήγαν για ρεπορτάζ-λαβράκι και κατέληξαν... στον κουβά

3 Μαρ 2026, 11:25
Πολιτική

Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Τι περιμένουμε από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων;

3 Μαρ 2026, 05:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

3 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάρτη

1 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

28 Φεβ 2026, 09:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάρτη

1907: Ανοίγει στην Αγία Πετρούπολη η δεύτερη Δούμα και οι ρωσικές δυνάμεις διαλύουν 40.000 διαδηλωτές.
1918: Οι Μπολσεβίκοι μετακινούν την πρωτεύουσα της Ρωσίας από την Πετρούπολη στη Μόσχα.
1952: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικυρώνει νόμο με τον οποίο διώκονται οι κομμουνιστές εκπαιδευτικοί.
1957: Ο Γρηγόρης Αυξεντίου πέφτει νεκρός μαχόμενος εναντίον βρετανικών δυνάμεων στο κρησφύγετό του στο όρος Τρόοδος (Κύπρος).
1972: Επαναχορηγείται πλήρως η στρατιωτική και οικονομική «βοήθεια» των ΗΠΑ προς την Ελλάδα.
1978: Πεθαίνει στη φυλακή ο χουντικός Μ. Μπαλόπουλος.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    17Ν
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Εφετείο 17Ν
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    ΕΛΑ
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Τουρκική εισβολή στη Συρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Ποιοι είμαστε
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Επικοινωνία
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Όροι χρήσης
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Ποιοι είμαστε
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Επικοινωνία
  • Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Τουρκική εισβολή στη Συρία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo