Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Μάρτη
  • Φρικτά σιωναζιστικά εγκλήματα στην Παλαιστίνη
  • Φαιδρή σκηνοθεσία από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια σε συνδικαλιστές του Πειραιά
  • Εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν…
  • Κροκοδείλια δάκρυα και υποκρισία από διοίκηση και ΥΠΑΙΘΑ, για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου
  • Μόνος του ξεβρακώθηκε
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Κατέλαβαν και δεύτερη πόλη οι Ταλιμπάν
Διεθνή

Κατέλαβαν και δεύτερη πόλη οι Ταλιμπάν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Φεβ 2007, 00:00
Μετά τη Μούσα Κάλα, οι Ταλιμπάν κατέλαβαν μια ακόμη περιοχή της επαρχίας Χέλμαντ, σύμφωνα με δηλώσεις του Καρί Γιουσέφ, εκπροσώπου των Ταλιμπάν, στο Αλ – Τζαζίρα, που επιβεβαιώθηκαν από τον εκπρόσωπο Τύπου των νατοϊκών δυνάμεων. Ο Καρί Γιουσέφ δήλωσε ότι οι Ταλιμπάν κατέλαβαν στις 12 Φεβρουαρίου την πόλη Ουασίρ, που αποτελεί το κέντρο μιας απομακρυσμένης ερημικής περιοχής στο βορειοδυτικό τμήμα της επαρχίας Χελμαντ, ότι κρατούν αιχμαλώτους 33 αστυνομικούς, ότι κατέσχεσαν τα αυτοκίνητα της αστυνομίας και ότι κυβερνητικές δυνάμεις επιχείρησαν να ανακαταλάβουν την πόλη , αλλά η επίθεση αποκρούστηκε.
 
Το σχετικό ρεπορτάζ του Αλ – Τζαζίρα παραθέτει επίσης τη δήλωση του διοικητή των Ταλιμπάν στην επαρχία Χέλμαντ, του Μουλά Αμπντέλ Ραχίμ, που είπε: «Δεν είναι μόνο η Μούσα Κάλα και η Ουασίρ, ελέγχουμε μεγάλο μέρος της επαρχίας Χέλμαντ. Ο λαός είναι μαζί μας. Μας δίνει τρόφιμα και μας προσφέρει καταφύγιο». Καθώς και τη δήλωση του Ντάντα Μοχάμεντ Καν, τοπικού βουλευτή και πρώην διοικητή της Υπηρεσίας Πληροφοριών, που είπε: «Οι Ταλιμπάν τώρα θα αυξήσουν τη δύναμή τους εδώ και θα καταλάβουν και την υπόλοιπη επαρχία».
 
Υπενθυμίζουμε ότι οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την Μούσα Κάλα την 1η Φεβρουαρίου, τέσσερις μήνες μετά τη συμφωνία ανάμεσα στα βρετανικά στρατεύματα και τους δημογέροντες, η οποία πρόβλεπε την απομάκρυνση ταυτόχρονα των Ταλιμπάν και των νατοϊκών δυνάμεων σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το κέντρο της Μούσα Κάλα και την ανάληψη της ασφάλειας της πόλης από τοπική αστυνομική δύναμη. Η συμφωνία αυτή ήταν κομβικό σημείο στην ταχτική του βρετανικού στρατού στο Αφγανιστάν και, παρά τις αντιδράσεις των Αμερικάνων που υποστήριζαν ότι ευνοεί τους Ταλιμπάν, προβάλονταν ως μοντέλο για τη σύναψη ανάλογων συμφωνιών και σε άλλες περιοχές.
 
Τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές η Μούσα Κάλα παραμένει ακόμη υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν και παράλληλα βρίσκονται, σύμφωνα με το Αλ – Τζαζίρα, σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την ειρηνική αποχώρησή τους, ενώ δεν είναι γνωστό αν η Ουασίρ έχει ανακαταληφθεί.
 
Οι εξελίξεις αυτές δεν αποτελούν μόνο σοβαρό πλήγμα στην ταχτική του βρετανικού στρατού στο Αφγανιστάν, αλλά δίνουν και μια αμυδρή εικόνα των τεράστιων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αμερικάνικες και οι νατοϊκές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Αυτό εξηγεί και την απροθυμία που έδειξαν στην πρόσφατη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Σεβίλη, αρκετές χώρες – μέλη, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Τουρκία, να στείλουν στρατιωτικές ενισχύσεις στα θερμά μέτωπα της επαρχίας Χέλμαντ και του νοιοανατολικού Αφγανιστάν. Το αμερικανοβρετανικό αίτημα για 2.500 ακόμη νατοϊκούς στρατιώτες, εκτός των 5.000 (3.200 Αμερικάνοι, 800 Βρετανοί και 1.000 Πολωνοί) που έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα ενισχύσουν τις 35.000 αμερικανονατοϊκές δυνάμεις που υπηρετούν σήμερα στο Αφγανιστάν, δεν βρήκε ανταπόκριση. Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στις γραμμές του ΝΑΤΟ, ενόψει και της αναμενόμενης σφοδρής επίθεσης των Ταλιμπάν την ερχόμενη άνοιξη, είναι και η δήλωση του Γερμανού υπουργού Αμυνας στους δημοσιογράφους: «Οταν οι Ρώσοι ήταν στο Αφγανιστάν, είχαν 100.000 στρατιώτες και δεν νίκησαν».
 
Παράλληλα με τις στρατιωτικές προετοιμασίες, ο Λευκός Οίκος εντείνει τις πιέσεις στην πακιστανική κυβέρνηση για να την αναγκάσει να σφίξει τον κλοιό στους Ταλιμπάν. Και ανάμεσα σ’ αυτούς που, όπως φαίνεται, θα την πληρώσουν είναι οι Αφγανοί πρόσφυγες. Ετσι λοιπόν, μετά την πρόσφατη επίσκεψη του νέου Αμερικάνου υπουργού πολέμου, Ρόμπερτ Γκέιτς, στο Πακιστάν, η πακιστανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι όλοι ο Αφγανοί πρόσφυγες, περίπου 2.4 εκατομμύρια, πρέπει να επιστρέψουν στο Αφγανιστάν μέχρι το 2009 και ότι τέσσερα στρατόπεδα κοντά στα αφγανικά σύνορα, που φιλοξενούν 230.000 πρόσφυγες, θα κλείσουν μέχρι το τέλος Αυγούστου και οι άνθρωποι που ζουν σ’ αυτά πρέπει είτε να επιστρέψουν στο Αφγανιστάν ή να μεταφερθούν σε άλλα στρατόπεδα, όπου μπορούν να παραμείνουν μέχρι το 2009. Ο στόχος είναι φανερός. Να αποκοπούν οι Ταλιμπάν από τη βάση τους και να περιοριστούν δραστικά οι κινήσεις τους στο πακιστανικό έδαφος, επειδή οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι οι Αφγανοί πρόσφυγες, στην πλειοψηφία Παστούν, τροφοδοτούν στρατιωτικά και οικονομικά την αφγανική αντίσταση στις δυνάμεις κατοχής.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΡωσικό «σαχ» στον Μπους από τον Πούτιν
Επόμενο άρθρο Aντεργατικό πραξικόπημα των εργατοπατέρων

Σχετικά Αρθρα

Φρικτά σιωναζιστικά εγκλήματα στην Παλαιστίνη

Διεθνή 16 Μαρ 2026, 20:11

Ιρανός ΥΠΕΞ: Δεν ζητήσαμε κατάπαυση του πυρός ούτε καν διαπραγμάτευση

Διεθνή 15 Μαρ 2026, 19:56

Κρις Μέρφι: Ο Τραμπ έχασε τον πόλεμο με το Ιράν

Διεθνή 15 Μαρ 2026, 10:01

Για το μέλλον των παιδιών μας…

Διεθνή 15 Μαρ 2026, 09:22

Χεζμπολά: Ρουκέτες, drones, rουκέτες, drones κ.ο.κ.

Διεθνή 14 Μαρ 2026, 20:34

Η εμμονή του Ισραήλ με το Χιάμ: Ενας λόφος, πέντε πόλεμοι και κανένα μάθημα

Διεθνή 14 Μαρ 2026, 20:09
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάρτη

17 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Φρικτά σιωναζιστικά εγκλήματα στην Παλαιστίνη

16 Μαρ 2026, 20:11
Εργατικά

Φαιδρή σκηνοθεσία από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια σε συνδικαλιστές του Πειραιά

Μαζική κινητοποίηση τη Δευτέρα 23 Μάρτη, 8:30 πμ στα Δικαστήρια Πειραιά - Στάσεις εργασίας από ΕΛΜΕ Πειραιά και ΟΛΜΕ

16 Μαρ 2026, 14:47
Πολιτική

Εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν…

16 Μαρ 2026, 14:43
Παιδεία

Κροκοδείλια δάκρυα και υποκρισία από διοίκηση και ΥΠΑΙΘΑ, για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου

16 Μαρ 2026, 12:44
Κόντρες

Μόνος του ξεβρακώθηκε

16 Μαρ 2026, 09:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάρτη

16 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιρανός ΥΠΕΞ: Δεν ζητήσαμε κατάπαυση του πυρός ούτε καν διαπραγμάτευση

15 Μαρ 2026, 19:56
Διεθνή

Κρις Μέρφι: Ο Τραμπ έχασε τον πόλεμο με το Ιράν

15 Μαρ 2026, 10:01
Διεθνή

Για το μέλλον των παιδιών μας…

15 Μαρ 2026, 09:22
Πολιτισμός

Οταν ο κοσμοπολιτισμός παραβλέπει την Ιστορία και την κοινωνία

Αλάα Αλ-Ασουάνι: Τα δέντρα περπατούν στην Αλεξάνδρεια

15 Μαρ 2026, 08:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάρτη

15 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Ρουκέτες, drones, rουκέτες, drones κ.ο.κ.

14 Μαρ 2026, 20:34
Διεθνή

Η εμμονή του Ισραήλ με το Χιάμ: Ενας λόφος, πέντε πόλεμοι και κανένα μάθημα

14 Μαρ 2026, 20:09
Παιδεία

Το bullying από τη διοικητική ιεραρχία της εκπαίδευσης έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά

«Κέρβερος» με τους εκπαιδευτικούς, «αρνάκι» με τους σχολάρχες

14 Μαρ 2026, 11:59
Πολιτική

Η σκανδαλώδης ευνοϊκή μεταχείριση των νεοναζιστών εγκληματιών επιβεβαίωσε ότι αυτοί θεωρούνται σάρκα από τη σάρκα του καπιταλιστικού συστήματος

14 Μαρ 2026, 11:42
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάρτη

14 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι ιρανοί ηγέτες βγήκαν στο δρόμο μαζί με τον κόσμο, ανεβάζοντας στα ύψη το ηθικό του λαού

Οι αμερικανοσιωναζιστές βομβάρδιζαν τη γύρω περιοχή, αλλά κανένας δεν πτοήθηκε

13 Μαρ 2026, 19:54
Διεθνή

Οι επιχειρήσεις της Χεζμπολά είναι καθημερινές, με την ίδια ένταση, και όχι «μία στις τόσες»

13 Μαρ 2026, 18:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάρτη

1883: Στην πτέρυγα των «καταραμένων» (αθέων) στο νεκροταφείο του Χάιγκεϊτ στο Λονδίνο ενταφιάζεται το σώμα του Καρλ Μαρξ.

1956: Η 6η ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ καθαιρεί τον Νίκο Ζαχαριάδη.

1992: 29 άνθρωποι νεκροί και 242 τραυματίες από έκρηξη αυτοκινήτου έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Μπουένος Άιρες.

1992: Τρεις βόμβες σε δύο αυτοκίνητα της ΕΟΚ και σε μία τράπεζα (ΕΛΑ-1η Μάη).

1995: Ογδόντα νεκροί κατά τη διάρκεια καταστολής απόπειρας πραξικοπήματος στο Αζερμπαϊτζάν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo