Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ελα μωρέ, τι να τον κάνουν τον ψηφιακό μαστογράφο στη Νίκαια;
  • Χασάν Φαντλαλά: Η κυβέρνηση Αούν είναι «απόλυτα υποταγμένη» στις ΗΠΑ
  • Σαν σήμερα 22 Σεπτέμβρη
  • Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται
  • Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων
  • Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Εκρηξη οργής
Διεθνή

Αφγανιστάν

Εκρηξη οργής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Μάι 2005, 00:00

Οι μεγαλύτερες και βιαιότερες αντιαμερικάνικες διαδηλώσεις από την πτώση του καθεστώτος των Ταλιμπάν έγιναν την περασμένη βδομάδα στο Αφγανιστάν, ύστερα από το δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού «Νιούσγουικ» που αποκάλυπτε ότι οι ανακριτές στο Γκουαντανάμο βεβήλωσαν το κοράνι τοποθετώντας το στην τουαλέτα και σε μια περίπτωση ρίχνοντάς το μέσα στη λεκάνη, για να πιέσουν τους κρατούμενους και να κάμψουν το ηθικό τους.

Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10 του Μάη στην πόλη Τζαλαλαμπάντ στο ανατολικό Αφγανιστάν και επεκτάθηκαν τις επόμενες μέρες σε άλλες μικρότερες πόλεις στο ανατολικό και στο βόρειο Αφγανιστάν, στην Καμπούλ καθώς και στις πακιστανικές πόλεις Πεσαβάρ και Κουέτα, που βρίσκονται κοντά στα αφγανικά σύνορα. Με κυρίαρχο το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική», εξοργισμένοι διαδηλωτές επιτέθηκαν στο πακιστανικό προξενείο και σε κτίρια που στεγάζουν τις αποκαλούμενες ανθρωπιστικές οργανώσεις, υπηρεσίες του ΟΗΕ και διπλωματικές αποστολές, πολλά από τα οποία πυρπολήθηκαν ή λεηλατήθηκαν, με αποτέλεσμα σ’ αυτά να προκληθούν ζημιές εκατομμυρίων δολαρίων. Από τα πυρά της αστυνομίας σκοτώθηκαν συνολικά 16 και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 120 διαδηλωτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαδηλώσεις που έγιναν στην Καμπούλ, στις οποίες συμμετείχαν και πολλοί φοιτητές, πήραν πολιτικό χαρακτήρα και ένα από τα κυρίαρχα αιτήματα ήταν να μην προχωρήσει η κυβέρνηση Καρζάι σε συμφωνία μόνιμης παραμονής των αμερικάνικων βάσεων στη χώρα.

Οι βίαιες αντιαμερικάνικες διαδηλώσεις φαίνεται ότι αιφνιδίασαν και προκάλεσαν σοβαρές ανησυχίες στην κυβέρνηση Καρζάι και τους αμερικάνους πάτρωνές της για πολλούς λόγους.

Κατ’ αρχήν, διέλυσαν την πλαστή εικόνα της συναίνεσης ή έστω της ανοχής της αφγανικής κοινωνίας στην αμερικάνικη κατοχή. Προκάλεσαν τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό «μετάβασης στη δημοκρατία» που προσπαθούν να στήσουν οι Αμερικάνοι με τις προεδρικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν και τις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Σεπτέμβρη.

Οπως φαίνεται, οι διαδηλώσεις αυτές δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία», αλλά έκρηξη  της συσσωρευμένης λαϊκής οργής. Σε συνδυασμό με τις σφοδρές πολύωρες συγκρούσεις μεταξύ αμερικάνων και αφγανών στρατιωτών και ισλαμιστών μαχητών που σημειώνονται στο Αφγανιστάν από την 1η του Μάη δημιουργούν προβλήματα στα σχέδια των Αμερικάνων να μονιμοποιήσουν τη στρατιωτική τους παρουσία στο Αφγανιστάν. Με τις στρατιωτικές βάσεις στο Αφγανιστάν, στο Ουζμπεκιστάν και στο Κιρζιζστάν, οι Αμερικάνοι κυκλώνουν την πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου ζώνη που εκτείνεται από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Κεντρική Ασία, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Ιράν και στενεύουν τον κλοιό γύρω από την Κίνα και τη Ρωσία. Η κυβέρνηση Καρζάι έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία «στρατηγικής συνεργασίας» με τις ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη μόνιμη παραμονή των αμερικάνικων στρατιωτικών βάσεων στο Αφγανιστάν και απομένει η επικύρωση της από τη βουλή που θα εκλεγεί από τις εκλογές του ερχόμενου Σεπτέμβρη, ενώ το Πεντάγωνο ανακοίνωσε στις 28 Μαρτίου ότι θα δαπανηθούν 83 εκατομμύρια δολάρια στις δύο κύριες αμερικάνικες αεροπορικές βάσεις στο Αφγανιστάν, τη βάση Μπαγκράμ βόρεια της Καμπούλ και τη βάση της Κανταχάρ στο νότιο Αφγανιστάν.

Ο αφγανός πρόεδρος δήλωσε ότι οι αντιαμερικάνικες διαδηλώσεις, που υποκινήθηκαν από την υποτιθέμενη βεβήλωση του κορανίου στο Γκουαντανάμο, χρησιμοποιήθηκαν από τους «εχθρούς της ειρήνης» για να υπονομεύσουν τις βουλευτικές εκλογές και τη συμφιλίωση με το σκληρό πυρήνα των Ταλιμπάν (εννοεί το πρόγραμμα αμνηστίας). Ομως ακόμη και αν είναι έτσι τα πράγματα, το πρόβλημα, όπως επισημαίνει και ο «Ιντεπέντεντ» (15/5) είναι ότι οι «εχθροί της ειρήνης» βρήκαν ακροατήριο πρόθυμο να τους ακολουθήσει. Παράλληλα, ο αφγανός πρόεδρος, για να κατευνάσει την αυξανόμενη λαϊκή οργή για την τακτική του αμερικάνικου στρατού και τις αντιδράσεις για τη μακρόχρονη παραμονή των αμερικάνικων βάσεων, υποσχέθηκε να «διορθώσει τα λάθη» (τρομάρα του!) που γίνονται από τον αμερικάνικο στρατό, ιδιαίτερα κατά τις έρευνες που γίνονται σε σπίτια στις περιοχές όπου συνεχίζεται η εξέγερση των Ταλιμπάν και οι αδικαιολόγητες συλλήψεις και φυλακίσεις που γίνονται στο Γκουαντάνάμο ή στη βάση Μπαγκράμ, και ζήτησε την επιστροφή των εκατοντάδων αφγανών κρατουμένων στο Γκουαντάναμο.

Από την πλευρά του, ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά αναγκάζοντας το «Νιούσγουικ» να προχωρήσει σε μια αμφιλεγόμενη «διόρθωση» και με τις γνωστές δηλώσεις της Κοντολίζα Ράις περί «σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας». Πιο συγκεκριμένα ο εκδότης του περιοδικού εξέφρασε τη λύπη του για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και διευκρίνισε ότι το δημοσίευμα του «Νιούσγουικ» βασίστηκε σε μια αξιόπιστη πηγή , σε ένα ανώτερο αξιωματούχο της αμερικάνικης κυβέρνησης, ο οποίος τώρα λέει «ότι δεν είναι βέβαιος αν η ιστορία είναι αληθινή». Ακόμη επισήμανε ότι δεν υπήρξε καμιά αντίδραση από το Πεντάγωνο για 11 μέρες από τη δημοσίευση του περιστατικού, το οποίο, άλλωστε, είχε δημοσιοποιηθεί και παλιότερα από βρετανικά και ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων και από το αραβικό κανάλι «Αλ – Τζαζίρα».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αφγανιστάν

Επιχείρηση Ματαντόρ: ένα ακόμη φιάσκο – άφαντοι οι αντάρτες
Επόμενο άρθρο

Αφγανιστάν

Οταν οι κολασμένοι δείχνουν τα δόντια τους

Σχετικά Αρθρα

Χασάν Φαντλαλά: Η κυβέρνηση Αούν είναι «απόλυτα υποταγμένη» στις ΗΠΑ

Διεθνή 22 Σεπ 2026, 08:37

Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται

Διεθνή 21 Σεπ 2026, 19:51

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

Διεθνή 21 Σεπ 2026, 09:56

Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν

Διεθνή 20 Σεπ 2026, 10:39

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

Διεθνή 19 Σεπ 2026, 10:40

Τι είναι το σουμούντ;

Διεθνή 19 Σεπ 2026, 08:48
Ροή Ειδήσεων
Υγεία

Ελα μωρέ, τι να τον κάνουν τον ψηφιακό μαστογράφο στη Νίκαια;

22 Σεπ 2026, 08:59
Διεθνή

Χασάν Φαντλαλά: Η κυβέρνηση Αούν είναι «απόλυτα υποταγμένη» στις ΗΠΑ

22 Σεπ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Σεπτέμβρη

22 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκιάχτηκαν οι Ιρανοί: Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας… διαλογίζεται

21 Σεπ 2026, 19:51
Αγροτικά

Ο Σχοινάς ανοίγει την πόρτα του εμβολιασμού για τον αφθώδη πυρετό και ομολογεί ότι επίκειται υποχρεωτική ορολογική εξέταση των ζώων

21 Σεπ 2026, 19:06
Κόντρες

Γιατί βρίσκει πελατεία ο γκεμπελισμός;

21 Σεπ 2026, 14:21
Πολιτική

Ερεσός Λέσβου: Μόνο σιωναζίστρια ή και κάτι παραπάνω;

21 Σεπ 2026, 12:55
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης, ο Μπελέρι, ο Κασιδιάρης: τι τους συνδέει;

21 Σεπ 2026, 11:50
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: Ελλάδα και Δανία στηρίζουν το μαροκινό σχέδιο «αυτονομίας»

21 Σεπ 2026, 09:56
Παιδεία

Η καλή σχολική χρονιά είναι εικονική πραγματικότητα

21 Σεπ 2026, 08:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Σεπτέμβρη

21 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτική

Νίκος Μαζιώτης: Αν με επαινούσε η Γκίλφοϊλ, θα ανησυχούσα…

20 Σεπ 2026, 11:42
Αγροτικά

14 νέες εστίες ευλογιάς των αιγοπροβάτων σε μια εβδομάδα

20 Σεπ 2026, 11:21
Διεθνή

Η μωροφιλοδοξία ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης ως ασπίδα του Ερντογάν

20 Σεπ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Σεπτέμβρη

20 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η αλήθεια δεν κρύβεται με τα ψέματα των κολαούζων της κυβέρνησης

19 Σεπ 2026, 13:50
Πολιτισμός

Οι Βίκινγκ στην Αθήνα

19 Σεπ 2026, 11:22
Διεθνή

Ανακοινώθηκε συμφωνία ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία

Αλλα λέει ο Τραμπ και άλλα οι Φρεντέρικσεν-Νίλσεν

19 Σεπ 2026, 10:40
Διεθνή

Τι είναι το σουμούντ;

19 Σεπ 2026, 08:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Σεπ 2026, 00:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Σεπτέμβρη

Ημέρα των hobbit.

Μάλι: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1942: Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιζομένων Νέων ανατινάζει τα γραφεία της φιλοναζιστικής Εθνικοσοσιαλιστικής Πατριωτικής Οργάνωσης, νεκροί 43 Γερμανοί και Ιταλοί και 29 στελέχη της ΕΣΠΟ.

1968: Ιδρύεται η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας.

1968: Κυκλοφορεί παράνομα ο πρώτος «Οδηγητής».

1969: Βόμβες (ΚΕΑ) στον δεύτερο όροφο του δημαρχείου και μέσα στο κεντρικό ταχυδρομείο Αθήνας.

1980: Εκτελείται από κομάντο Σαντινίστας ο πρώην δικτάτορας της Νικαράγουα Αναστάσιο Σομόσα, που είχε καταφύγει στην Παραγουάη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αφγανιστάν

    17Ν
    • Αφγανιστάν

      Εφετείο 17Ν
  • Αφγανιστάν

    ΕΛΑ
    • Αφγανιστάν

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αφγανιστάν

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αφγανιστάν

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αφγανιστάν

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αφγανιστάν

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αφγανιστάν

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αφγανιστάν

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αφγανιστάν

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αφγανιστάν

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αφγανιστάν

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αφγανιστάν

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αφγανιστάν

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αφγανιστάν

      Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αφγανιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Επικοινωνία
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Όροι χρήσης
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Επικοινωνία
  • Αφγανιστάν

    Αφγανιστάν

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo