Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά
  • Το Ιράν έχει πάρει προ πολλού το πάνω χέρι στον πόλεμο – Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις
  • Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή
  • Σαν σήμερα 26 Μάρτη
  • Η γεύση του κερασιού
  • Χεζμπολά: 53 στρατιωτικές επιχειρήσεις την Τρίτη 24 Μάρτη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Εκεχειρία με τις διαφωνίες να υποβόσκουν στο παρασκήνιο
Διεθνή

Σύνοδος G20

Εκεχειρία με τις διαφωνίες να υποβόσκουν στο παρασκήνιο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Ιούλ 2019, 00:00

Δεν μπορούσε παρά να είναι «επιτυχημένη» η διήμερη σύνοδος των 20 πλουσιότερων χωρών του πλανήτη, γνωστών ως G20, που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Σε αντίθεση με την προηγούμενη σύνοδο, πριν από ένα εξάμηνο, που ο Τραμπ επιδεικτικά άφησε στα κρύα του λουτρού τους υπόλοιπους ηγέτες και τον πρόεδρο της Αργεντινής, που μάταια τον καλούσε να γυρίσει πίσω για την… οικογενειακή φωτογραφία, η φετινή σύνοδος ήταν… μια χαρά.
 
Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον κινέζο ομόλογό του, Σι Τζιπίνγκ, με τους δύο ηγέτες να συμφωνούν για τη συνέχιση των εμπορικών διαπραγματεύσεων και τον Τραμπ να αναστέλλει την επέκταση των δασμών στα υπόλοιπα εισαγόμενα κινέζικα προϊόντα (από το ένα τρίτο που είναι σήμερα) και να επιτρέπει την πώληση εμπορευμάτων στην κινέζικη εταιρία τηλεπικοινωνιών Huawei (που έχει μπει στη «μαύρη λίστα» του αμερικάνικου υπουργείου Εμπορίου), λαμβάνοντας διαβεβαιώσεις από τους κινέζους ότι θα αγοράσουν περισσότερα αγροτικά προϊόντα από τις ΗΠΑ. Η τελευταία υπόσχεση συνοδεύτηκε από ένα «αλλά», που σε ορισμένα ΜΜΕ δεν εμφανίστηκε, γιατί ο Τραμπ δήλωσε ότι θα επιτρέψει τις εμπορικές συναλλαγές με την Huawei «αν δεν υπάρχουν θέματα εθνικής ασφάλειας», αφήνοντας δηλαδή ανοιχτό το θέμα του αποκλεισμού της.
 
Ο Τραμπ, επίσης, έκανε τη φιέστα του με την Βόρεια Κορέα (βλ. διπλανή στήλη), στέλνοντας μήνυμα από το αγαπημένο του Twitter στον πρόεδρο Κιμ, να του πει ένα «γεια» στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη!
 
Ακόμα και τον Ερντογάν φαίνεται να «συγχώρεσε» ο Τραμπ για την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S-400, υποσχόμενος να μην εφαρμόσει κυρώσεις, μολονότι η αγορά είναι ένα «πρόβλημα», το οποίο όμως είναι «πολυσύνθετο»! Στις κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών στο περιθώριο της συνόδου της Οσάκα, ο Τραμπ έριξε τις ευθύνες για το πρόβλημα της αγοράς των ρώσικων πυραύλων στον… Ομπάμα, υποστηρίζοντας ότι ήταν η κυβέρνηση Ομπάμα που απαγόρευσε στην Τουρκία την αγορά των πυραύλων «Πάτριοτ», για να την επιτρέψει αφότου η Τουρκία αγόρασε τους S-400 από τη Ρωσία (βλ. https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/remarks-president-trump-president-erdogan-turkey-bilateral-meeting-osaka-japan/)! Κατέληξε, δε, ότι δεν κάνεις έτσι μπίζνες κι ότι θα βρεθούν άλλες λύσεις, χωρίς όμως να γίνει πιο συγκεκριμένος.
 
Είναι προφανές ότι η όλη στάση του Τραμπ στην Οσάκα εξυπηρετούσε την προεκλογική του καμπάνια, τώρα που ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος στις ΗΠΑ. Γι’ αυτό και οι αναφορές του κατά του Ομπάμα ήταν τόσες πολλές (όχι μόνο για την Τουρκία, αλλά και για τη Βόρεια Κορέα κατηγόρησε τον Ομπάμα), γι’ αυτό και η δημόσια προτροπή στον Πούτιν, κατά τη σύντομη κοινή τους εμφάνιση στο περιθώριο της συνάντησης των G20, να μην αναμιχθεί στις αμερικάνικες εκλογές!
 
Ολα όμως παρέμειναν θολά, χωρίς καμία δέσμευση σε τίποτα, πέρα από ωραία λογάκια περί συνέχισης των διαπραγματεύσεων με την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα, περί αποφυγής μίας νέας κούρσας εξοπλισμών με τη Ρωσία, περί εύρεσης διαφορετικών λύσεων με την Τουρκία και περί εκεχειρίας στον εμπορικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει.
 
Κι όμως, οι διαφωνίες των ιμπεριαλιστικών χωρών δεν άρθηκαν. Μπορεί οι ηγέτες των G20 να απέφυγαν ανοιχτή αντιπαράθεση με τον προστατευτισμό των ΗΠΑ, όμως ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Αμπε, εξέφρασε «βαθιά ανησυχία» για το σημερινό τοπίο στο διεθνές εμπόριο, κάνοντας έκκληση στους ηγέτες των G20 να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα υποστήριξης του «ελεύθερου», «δίκαιου» και «χωρίς διακρίσεις» εμπορίου. Την ίδια έκκληση-ευχολόγιο επανέλαβαν στο ανακοινωθέν τους οι ηγέτες των G20, χωρίς να προκαλέσουν την αντίδραση των ΗΠΑ που κι αυτές υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για «ανοιχτές αγορές».
 
Από την άλλη, παρά την εγκάρδια συνάντηση του Τραμπ με τον Πούτιν, ο τελευταίος δεν έχασε ευκαιρία να καταφερθεί ενάντια στο φιλελευθερισμό, θεωρώντας τον «παρωχημένο», που καταλήγει να τρώει τις σάρκες του, για να πάρει την οργισμένη απάντηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, γνωστού για τον λυσσαλέο αντι-ρωσισμό του, Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος πέταξε μπηχτές για «αυταρχισμό», «προσωπολατρία» και «νόμο των ολιγαρχών» (εννοώντας της Ρωσίας), τα οποία χαρακτήρισε παρωχημένα.
 
Αν δει κανείς τα ανοιχτά μέτωπα, θα διαπιστώσει ότι δεν είναι λίγα. Πέρα από τον εμπορικό πόλεμο που πήρε μόνο μία κατ’ όνομα «εκεχειρία» (με όλες τις αβεβαιότητες που έχουν όλες οι εκεχειρίες), υπάρχουν τα ανοιχτά μέτωπα του Ιράν, της Συρίας (και γενικότερα της Μέσης Ανατολής), της Ουκρανίας, αλλά και της νατοϊκής «αντιπυραυλικής ασπίδας», οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας και το εμπάργκο της τελευταίας στις εισαγωγές τροφίμων από την ΕΕ.
 
Η διεθνής πολιτική χαρακτηρίζεται από αστάθεια, που βασίζεται σε ένα σάπιο κοινωνικοοικονομικό σύστημα. Το πόσο ασταθής είναι φαίνεται και από το γεγονός ότι μόλις δυο μέρες μετά από την εμπορική εκεχειρία ΗΠΑ-Κίνας, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα εφαρμόσουν πρόσθετους δασμούς σε ευρωπαϊκά προϊόντα αξίας 4 δισ. δολαρίων (από το σκοτσέζικο ουίσκι μέχρι το τυρί γκούντα).
 
Ο παγκόσμιος καπιταλισμός φαίνεται να είναι «σταθερός» σήμερα, με την υποχώρηση των κομμουνιστικών ιδεών και κινημάτων παγκόσμια και με τα όποια λαϊκά ξεσπάσματα να μην παίρνουν οργανωμένη επαναστατική κατεύθυνση. Παρολαυτά, σπαράσσεται από αντιθέσεις που γίνονται όλο και πιο έντονες, επειδή αναπτύσσονται σε ένα οικονομικό πεδίο όπου ο άνθρωπος, το πολυτιμότερο αγαθό σ’ αυτόν τον πλανήτη, έχει μετατραπεί σε μηχανή παραγωγής κερδών για το κεφάλαιο ή σε πρώτη ύλη για την κρεατομηχανή του πολέμου.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σύνοδος G20

Περασμένα μεγαλεία…
Επόμενο άρθρο

Σύνοδος G20

Πολύ λάδι στο τηγάνι κι από τηγανίτα τίποτα!

Σχετικά Αρθρα

Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά

Διεθνή 26 Μαρ 2026, 12:18

Το Ιράν έχει πάρει προ πολλού το πάνω χέρι στον πόλεμο – Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις

Διεθνή 26 Μαρ 2026, 10:41

Χεζμπολά: 53 στρατιωτικές επιχειρήσεις την Τρίτη 24 Μάρτη

Διεθνή 25 Μαρ 2026, 20:07

Μαργ μπαρ Αμρίκα, μαργ μπαρ Ισραΐλ

Διεθνή 25 Μαρ 2026, 10:25

Ξεπέρασε κάθε όριο η αμερικανόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου: Θέλει να απελάσει τον πρέσβη του Ιράν

Οξεία αντίδραση από το μπλοκ της Αντίστασης

Διεθνή 24 Μαρ 2026, 22:42

Με ή χωρίς γεφύρια, η Λιβανέζικη Αντίσταση εξακολουθεί να γράφει το νέο έπος της

Διεθνή 24 Μαρ 2026, 13:55
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά

26 Μαρ 2026, 12:18
Διεθνή

Το Ιράν έχει πάρει προ πολλού το πάνω χέρι στον πόλεμο – Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις

26 Μαρ 2026, 10:41
Καταστολή

Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή

Τέσσερις αναφορές-καταπέλτης της Frontex εκθέτουν το ελληνικό κράτος

26 Μαρ 2026, 08:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάρτη

26 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Η γεύση του κερασιού

25 Μαρ 2026, 20:47
Διεθνή

Χεζμπολά: 53 στρατιωτικές επιχειρήσεις την Τρίτη 24 Μάρτη

25 Μαρ 2026, 20:07
Ιστορία

Από την εθνικοδημοκρατική επανάσταση στην ιμπεριαλιστική υποδούλωση

Γάζα, το πρότυπο του σύγχρονου αγώνα για τη λευτεριά

25 Μαρ 2026, 11:37
Διεθνή

Μαργ μπαρ Αμρίκα, μαργ μπαρ Ισραΐλ

25 Μαρ 2026, 10:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Μάρτη

25 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ξεπέρασε κάθε όριο η αμερικανόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου: Θέλει να απελάσει τον πρέσβη του Ιράν

Οξεία αντίδραση από το μπλοκ της Αντίστασης

24 Μαρ 2026, 22:42
Κόντρες

You can dig down and go get it…

24 Μαρ 2026, 20:16
Καταστολή

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:58
Διεθνή

Με ή χωρίς γεφύρια, η Λιβανέζικη Αντίσταση εξακολουθεί να γράφει το νέο έπος της

24 Μαρ 2026, 13:55
Καταστολή

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Kαταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη καταστολή στη φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:13
Διεθνή

Ο σιωναζιστής υπουργός Άμυνας ζήτησε συγγνώμη από τους στρατιώτες που κατηγορήθηκαν για βιασμό στο Σντε Τεϊμάν

Και διέταξε την επανένταξή τους στο σιωναζιστικό στρατό

24 Μαρ 2026, 11:58
Καταστολή

Οι ασφαλίτες σκευωροί βυσσοδομούν: Κατηγορούν (για κακουργήματα) αγωνιστή, με εφτά χρόνια καθυστέρηση

24 Μαρ 2026, 11:28
Διεθνή

Σιωναζιστική φρίκη: Βασάνισαν βρέφος για να ανακρίνουν τον πατέρα του!

Εσβησαν τσιγάρα στα πόδια του βρέφους και τα τρύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο

24 Μαρ 2026, 09:11
Παιδεία

Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους φοιτητές

24 Μαρ 2026, 07:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάρτη

24 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτική

Πόσο απέχει η Αθήνα από την Τεχεράνη;

23 Μαρ 2026, 19:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάρτη

Ημέρα για την απελευθέρωση των εγγράφων.

Μπαγκλαντές: Ημέρα ανεξαρτησίας (1971).

1970: Βόμβα στην ελληνική πρεσβεία της Κοπεγχάγης, τραυματίζεται ο ακόλουθος Τύπου.

1983: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μάρκος Βαφειάδης μετά από 34 χρόνια.

2000: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας.

2000: Τίθεται σε εφαρμογή η συνθήκη Σένγκεν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σύνοδος G20

    17Ν
    • Σύνοδος G20

      Εφετείο 17Ν
  • Σύνοδος G20

    ΕΛΑ
    • Σύνοδος G20

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σύνοδος G20

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σύνοδος G20

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σύνοδος G20

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σύνοδος G20

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σύνοδος G20

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σύνοδος G20

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σύνοδος G20

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σύνοδος G20

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σύνοδος G20

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σύνοδος G20

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σύνοδος G20

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σύνοδος G20

      Σύνοδος G20

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σύνοδος G20

      Σύνοδος G20

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σύνοδος G20

      Σύνοδος G20

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σύνοδος G20

      Σύνοδος G20

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σύνοδος G20

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σύνοδος G20

    Σύνοδος G20

    Ποιοι είμαστε
  • Σύνοδος G20

    Σύνοδος G20

    Επικοινωνία
  • Σύνοδος G20

    Σύνοδος G20

    Όροι χρήσης
  • Σύνοδος G20

    Σύνοδος G20

    Ποιοι είμαστε
  • Σύνοδος G20

    Σύνοδος G20

    Επικοινωνία
  • Σύνοδος G20

    Σύνοδος G20

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo