Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη
  • Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ
  • Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;
  • Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ
  • Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών
  • Kατα-κατα-καταρρέω…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Είμαι στην ίδια πλευρά με τις ΗΠΑ ενάντια στη Χαμάς
Διεθνή

Μαχμούντ Αμπάς

Είμαι στην ίδια πλευρά με τις ΗΠΑ ενάντια στη Χαμάς

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Οκτ 2007, 00:00
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής (Π.Α) Μαχμούντ Αμπάς, στο κυριακάτικο φύλλο της αμερικάνικης εφημερίδας «Ουάσινγκτον Ποστ» (30/9/07). Γιατί στα πάνω από δέκα χρόνια που παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά τις εξελίξεις στην πολύπαθη Παλαιστίνη, δεν έχουμε δει τέτοια ξετσιπωσιά και κυνικότητα από Παλαιστίνιο πολιτικό ηγέτη. Η «πονηριά» στην οποία μας είχε συνηθίσει ο Γιασέρ Αραφάτ δεν χρειάζεται στον Αμπάς. Κι αυτό το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Ας δώσουμε όμως το λόγο στον ίδιο, για να καταλάβετε τι εννοούμε.
 
♦ Σοβαροί συνομιλητές Αμερικάνοι και Σιωνιστές

Η συνέντευξη ξεκινάει με τις συνομιλίες που γίνονται με το Ισραήλ, οι οποίες κατά τον Αμπάς δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανταλλαγή απόψεων. Παρολαυτά, αποκαλύπτει ότι είναι έτοιμες οι ομάδες εργασίας που θα καταγράψουν ένα προσχέδιο συμφωνίας πάνω στα κρίσιμα ζητήματα (όπως σύνορα, πρόσφυγες, Ιερουσαλήμ και ασφάλεια), αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει αρκετά.
 
Ο Αμπάς δείχνει σεβασμό στον ισραηλινό πρωθυπουργό Εχούντ Ολμέρτ: «Πιστεύω ότι είναι ειλικρινής και σοβαρός και θέλει να κάνει ειρήνη. Γνωρίζω τα εσωτερικά του προβλήματα. Ομως είναι αποφασισμένος να κάνει κάτι», απαντά σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου. Το ίδιο ισχυρίζεται και για την αμερικάνικη πολιτική ηγεσία: «Εδειξαν προθυμία και είναι σοβαροί, όπως άκουσα από τον πρόεδρο Μπους και την Κοντολίζα Ράις. Θέλουν να επιτευχθεί κάποιο είδος προόδου σ’ αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια της θητείας του προέδρου Μπους». Γι’ αυτό και ο Αμπάς δηλώνει έτοιμος να συμμετάσχει στη διεθνή σύνοδο που θα γίνει στην Ουάσινγκτον στις 15 Νοέμβρη, υπό την αιγίδα των Αμερικανών, και επιθυμεί να καταλήξει με το Ισραήλ σε ένα πλαίσιο συμφωνίας σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα, πριν από την διεξαγωγή της συνόδου, για να το παρουσιάσει σ’ αυτή.
 
♦ Πυρά κατά Αντίστασης και Χαμάς

Οταν η συζήτηση έρχεται στην Αντίσταση και τη Χαμάς, τα καλά λόγια στερεύουν. Χωρίς ίχνος ντροπής, ο Αμπάς επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Χαμάς για συνεργασία της Π.Α. με τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, δηλώνοντας: «Χτες το βράδυ, οι δυνάμεις ασφαλείας μας έκαναν κατάσχεση δύο ρουκετών. Τις παραδώσαμε στους Ισραηλινούς. Είμαστε πολύ ανήσυχοι γι’ αυτές τις πράξεις και πιστεύω ότι μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά. Η υπηρεσία ασφαλείας μας είναι έτοιμη να σταματήσει όλες τις πράξεις βίας».
 
Τέρμα στη βία, λοιπόν, δηλαδή τέρμα στην Αντίσταση. Τέρμα, όμως, και σε κάθε σκέψη για επιστροφή σε καταστάσεις τύπου κυβερνήσεων εθνικής ενότητας: «Δεν θέλω να επιστρέψω σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, γιατί ήταν μια πολύ κακή εμπειρία και την κατέστρεψαν (σ.σ. η Χαμάς). Και για να μη γίνει καμία παρανόηση, ο Αμπάς ξεκαθαρίζει: «Σε καμία περίπτωση».
 
Η «κεραμίδα» έρχεται στο τέλος, όταν ο δημοσιογράφος ρωτάει: «Είναι η αμερικάνικη πολιτική του στραγγαλισμού και της απομόνωσης της Χαμάς ένα λάθος ή πιστεύετε ότι είναι η σωστή πολιτική;». Και ο Αμπάς απαντά: «Στην αρχή πίστευα ότι ήταν λάθος, αλλά τώρα είμαστε στην ίδια πλευρά. Είμαι ενάντια στη Χαμάς».
 
Οι δρόμοι πλέον έχουν χωρίσει. Από τη μια μεριά ο Αμπάς με τους σφουγγοκωλάριούς του, που κυριαρχεί στη Δυτική Οχθη πλήρως υποταγμένος σε ΗΠΑ και Ισραήλ, και από την άλλη οι αντιστασιακές οργανώσεις, με όλες τις αντιφάσεις και τις διαφορές τους, με τη μεγαλύτερη απ’ αυτές (Χαμάς) να κυριαρχεί στη Λωρίδα της Γάζας. Το δίκιο θα κριθεί για μια ακόμα φορά στα χαρακώματα, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνο οι Σιωνιστές που θα σκοτώνουν Παλαιστίνιους μαχητές αλλά και οι ταγματασφαλίτες του Αμπάς και της παρέας του.
 
ΥΓ1: Ο Αχμάντ Τζεμπρίλ, βετεράνος ηγέτης της ΟΑΠ και γενικός γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης – Γενική Διοίκηση, δήλωσε την ίδια μέρα, σε συνέντευξή του στην «Αλ Κουντς Αλ Αράμπι (αραβική εφημερίδα που εκδίδεται στο Λονδίνο), ότι ο Αμπάς και ο πρωθυπουργός του, Σαλάμ Φαγιάντ, αντλούν τη νομιμοποίησή τους από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και έναν αριθμό αραβικών κρατών, ενώ δεν έχουν τον παραμικρό σεβασμό από τον Παλαιστινιακό λαό, είτε στην Παλαιστίνη είτε στη διασπορά.

ΥΓ2: Οι Σιωνιστές, σταθερά στο πλευρό του Αμπάς, του έκαναν άλλο ένα δώρο απελευθερώνοντας τον αστρονομικό αριθμό των… 86 κρατουμένων από τις σιωνιστικές φυλακές. Ολως τυχαίως, οι κρατούμενοι ήταν στην πλειοψηφία τους μέλη της Φατάχ και όταν οι 29 επέστρεψαν στην Λωρίδα της Γάζας, οι Σιωνιστές έκαναν «δώρο» στους συγγενείς τους που πήγαν να τους υποδεχτούν μερικές σφαίρες στα πόδια(;) για να μην ξεχνούν ποιοι κάνουν κουμάντο στην Παλαιστίνη…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Μαχμούντ Αμπάς

ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΙΝΚ – Το μαύρο πρόβατο
Επόμενο άρθρο

Μαχμούντ Αμπάς

Ξεπέρασαν και τον Γκέμπελς

Σχετικά Αρθρα

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 18:34

Kατα-κατα-καταρρέω…

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 09:32

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

Διεθνή 2 Σεπ 2026, 22:07

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

Διεθνή 1 Σεπ 2026, 21:36

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

Διεθνή 1 Σεπ 2026, 10:41

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 09:40
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

1957: Φυλετικά επεισόδια στο Λιτλ Ροκ (ΗΠΑ).

1971: Βόμβα σε παράθυρο της στρατιωτικής λέσχης (Ρηγίλλης).

1973: Διαδήλωση κατοίκων στους Αντιφιλίππους Καβάλας ενάντια στις απαλλοτριώσεις των χωραφιών τους για να γίνουν ορυχεία.

1974: Παραπέμπονται σε πειθαρχικά συμβούλια όλοι οι πανεπιστημιακοί που συνεργάστηκαν με τη χούντα.

2004: Μετά τον αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Αλβανίας ξεσπά πογκρόμ εναντίον αλβανών μεταναστών σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας όπου ζουν αλβανοί μετανάστες. Νεκρός o 20χρονος αλβανός μετανάστης Γκραμός Παλούσι από μαχαιριά του Παναγιώτη Κλαδή και άλλοι δύο στο νοσοκομείο (Ζάκυνθος).

2004: Ρωσικές δυνάμεις επιτίθενται για απελευθέρωση ομήρων που κρατούσαν οι Τσετσένοι σε σχολείο του Μπεσλάν (Οσετία), 344 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Μαχμούντ Αμπάς

    17Ν
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Εφετείο 17Ν
  • Μαχμούντ Αμπάς

    ΕΛΑ
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Μαχμούντ Αμπάς

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Μαχμούντ Αμπάς

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Μαχμούντ Αμπάς

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μαχμούντ Αμπάς

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Μαχμούντ Αμπάς

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Μαχμούντ Αμπάς

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Μαχμούντ Αμπάς

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Μαχμούντ Αμπάς

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Μαχμούντ Αμπάς

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Μαχμούντ Αμπάς

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Μαχμούντ Αμπάς

    Μαχμούντ Αμπάς

    Ποιοι είμαστε
  • Μαχμούντ Αμπάς

    Μαχμούντ Αμπάς

    Επικοινωνία
  • Μαχμούντ Αμπάς

    Μαχμούντ Αμπάς

    Όροι χρήσης
  • Μαχμούντ Αμπάς

    Μαχμούντ Αμπάς

    Ποιοι είμαστε
  • Μαχμούντ Αμπάς

    Μαχμούντ Αμπάς

    Επικοινωνία
  • Μαχμούντ Αμπάς

    Μαχμούντ Αμπάς

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo