Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη
  • Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη
  • Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή
  • Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Δυναμική αντίσταση στη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου
Διεθνή

Εκουαδόρ

Δυναμική αντίσταση στη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Μαρ 2006, 00:00

Μαζικές και δυναμικές αντιδράσεις προκαλεί στο Εκουαδόρ η απόφαση του προέδρου της χώρας Αλφρέδο Παλάσιο να προχωρήσει στις 23 Μάρτη στον τελευταίο γύρο των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ για την ένταξη της χώρας στη ζώνη ελεύθερου εμπορίου. Χιλιάδες Ινδιάνοι έχουν στήσει μπλόκα με φλεγόμενα λάστιχα, κορμούς δέντρων και βράχους σε κεντρικούς δρόμους όλης της χώρας από τις 13 του Μάρτη μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (16/3), απαιτώντας από την κυβέρνηση να αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις και να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα. Τα μπλόκα έχουν ήδη προκαλέσει ελλείψεις στον εφοδιασμό της αγοράς και αύξηση των τιμών στην πρωτεύουσα και σε άλλες κεντρικές επαρχίες. Χιλιάδες αστυνομικοί έχουν κινητοποιηθεί, καθώς οι κινητοποιήσεις έχουν επεκταθεί σ’ όλη τη χώρα, ενώ σε αστυνομικές επιθέσεις για να διαλυθούν και να φύγουν οι διαδηλωτές από τα μπλόκα σημειώθηκαν τουλάχιστον 14 τραυματισμοί και 6 συλλήψεις.

Η έκταση και η δυναμική της κινητοποίησης των Ινδιάνων, λίγες μέρες μετά την απεργία στη πετρελαιοβιομηχανία, έχει προκαλέσει σοβαρή πολιτική κρίση, η οποία επιδεινώθηκε με την παραίτηση στις 15 Μαρτίου του υπουργού Εσωτερικών Αλφρέδο Καστίγιο, εκφράζοντας έτσι τη διαφωνία του με τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Είναι ο τρίτος υπουργός Εσωτερικών που παραιτείται μέσα σε 11 μήνες.  Σε τηλεοπτική ομιλία του ο πρόεδρος του Εκουαδόρ, Αλφρέδο Παλάσιο, κατηγόρησε τους διαδηλωτές ότι θέλουν να προκαλέσουν χάος στη χώρα και να ανατρέψουν την κυβέρνησή του, δήλωσε ότι δεν θα υποκύψει στις διαμαρτυρίες και ότι θα προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και έκανε έκκληση για εθνική ενότητα. Ομως η θέση του είναι αποδυναμωμένη όχι μόνο εξαιτίας της πολιτικής κρίσης που σοβεί αλλά και γιατί βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Ανυποχώρητοι όμως εμφανίζονται και οι διαδηλωτές. Οι επικεφαλής του κινήματος των Ινδιάνων απέρριψαν την κυβερνητική πρόταση για σύσταση επιτροπής, η οποία θα εξετάσει τα αιτήματά τους, χαρακτηρίζοντάς την προπέτασμα καπνού, και βεβαιώνουν ότι θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις. Η στάση τους ενθαρρύνεται και από τα τεκταινόμενα στο γειτονικό Περού, όπου η υπογραφή της συμφωνίας ένταξης στη Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου τον περασμένο Δεκέμβριο από τη δεξιά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, που φουσκώνουν τα πανιά του Ολάντα Χουμάλα, πρώην αξιωματικού και υποψήφιου για την προεδρία στις επικείμενες εκλογές της 9ης Απρίλη, ο οποίος υπόσχεται να «εθνικοποιήσει τις στρατηγικής σημασίας βιομηχανίες και να βιομηχανοποιήσει την παραγωγή κόκας».

Είχε προηγηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη απεργία στην κρατική εταιρία πετρελαίου Petroecuador, στην οποία συμμετείχαν 4.000 εργάτες διεκδικώντας πλήρη απασχόληση και καταβολή των καθυστερούμενων μισθών τους. Για να σταματήσει την απεργία, η κυβέρνηση, αφού έδωσε εντολή στην αστυνομία να διαλύσει με δακρυγόνα τις συγκεντρώσεις των απεργών, κήρυξε τρεις επαρχίες του Αμαζονίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και απαγόρευσε τις δημόσιες συγκεντρώσεις. Στην ίδια περιοχή τον περασμένο μήνα διαδηλωτές είχαν διακόψει τη λειτουργία δύο κεντρικών αγωγών πετρελαίου διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο του πετρελαϊκού πλούτου. Το Εκουαδόρ είναι η 5η κατά σειρά πετρελαιοπαραγωγός χώρα της Λατινικής Αμερικής, με ημερήσια παραγωγή 530.000 βαρέλια.

Οι επιπτώσεις στην οικονομία του Μεξικού, από τις πρώτες χώρες που εντάχθηκαν στη Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου, η αγορά του οποίου κατακλύστηκε από αφορολόγητα αγροτικά και βιομηχανικά αμερικάνικα προϊόντα. Το κόστος που πλήρωσαν οι λαοί της Λατινικής Αμερικής από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν κατ’ εντολή των ΗΠΑ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η πολιτική Τσάβες στη Βενεζουέλα και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ευρύτερα στη Λατινική Αμερική καθώς και η εκλογή πρόσφατα του Εβο Μοράλες στη Βολιβία. Ολα μαζί έχουν φουντώσει τον αντιαμερικανισμό στους λαούς της Λατινικής Αμερικής και ευνοούν την ανάπτυξη κινημάτων που αντιστρατεύονται τα αμερικάνικα σχέδια για τη δημιουργία της Ζώνης Ελεύθερου Εμπορίου, που θα απλώνεται σ’ όλη την αμερικάνικη ήπειρο, και διεκδικούν τον έλεγχο του φυσικού πλούτου των χωρών τους από τις πολυεθνικές που τον λυμαίνονται και σημαντικό μερίδιο απ’ αυτόν για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

Η υπογραφή της συμφωνίας από την κυβέρνηση του Εκουαδόρ θα έχει όχι μόνο οικονομική αλλά πρώτα απ’ όλα σημαντική πολιτική σημασία για τις ΗΠΑ, που επιδιώκουν να αποδυναμώσουν και να υπονομεύσουν κάθε αυτόνομη προσπάθεια πολιτικής και οικονομικής περιφερειακής συνεργασίας ανάμεσα σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Εκουαδόρ

Παρασκευή, 17.3.05
Επόμενο άρθρο

Εκουαδόρ

Τρίτη, 21.3.06

Σχετικά Αρθρα

Ο Μερτς κατηγορείται για κατασκευή «κινδύνου ρωσικών drones» για να δώσει συμβόλαιο σε φιλική εταιρία

Διεθνή 7 Νοέ 2025, 14:06

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

Διεθνή 6 Νοέ 2025, 11:45

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

Διεθνή 6 Νοέ 2025, 10:47

Από το Σαρμ ελ-Σέιχ του 1996 στο Σαρμ ελ-Σέιχ του 2025: Η Αντίσταση συνεχίζεται και εντείνεται

Διεθνή 5 Νοέ 2025, 17:51

Νετανιάχου: Εγκλημα είναι η αποκάλυψη της κακοποίησης των παλαιστίνιων κρατούμενων και όχι η κακοποίηση!

Διεθνή 3 Νοέ 2025, 20:03

Αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία της οικογένειας Ραζάμπ και άλλα εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας του σιωναζιστικού στρατού

Διεθνή 3 Νοέ 2025, 19:23
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

9 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα

8 Νοέ 2025, 06:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή

7 Νοέ 2025, 20:27
Παιδεία

Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!

7 Νοέ 2025, 19:50
Καταστολή

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

7 Νοέ 2025, 19:46
Διεθνή

Ο Μερτς κατηγορείται για κατασκευή «κινδύνου ρωσικών drones» για να δώσει συμβόλαιο σε φιλική εταιρία

7 Νοέ 2025, 14:06
Κόντρες

Εξουσιαστές είναι, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο

7 Νοέ 2025, 11:46
Καταστολή

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

7 Νοέ 2025, 11:34
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο στρατηγών της Αστυνομίας

Μεθόδευση για παραγραφή

7 Νοέ 2025, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2025, 00:01
Η παπάρα

Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη

6 Νοέ 2025, 17:06
Κόντρες

Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη

6 Νοέ 2025, 13:47
Διεθνή

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

6 Νοέ 2025, 11:45
Διεθνή

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

6 Νοέ 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2025, 00:01
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

5 Νοέ 2025, 21:47
Καταστολή

14 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, για ένα σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιακό τοίχο

5 Νοέ 2025, 21:43
Κόντρες

Μητσοτάκη, είσαι απαράδεκτος

5 Νοέ 2025, 18:54
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

Ημέρα κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού.

Καμπότζη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1953).

1921: Γενική απεργία στη Ρώμη, συγκρούσεις εργατών σιδηροδρόμων με φασίστες.

1923: Απόπειρα πραξικοπήματος από τον Χίτλερ που υπό την απειλή όπλου σε μπυραρία του Μονάχου αναγκάζει Βαυαρούς ηγέτες να τον υποστηρίξουν («πραξικόπημα της μπυραρίας»).

1974: Πεθαίνει ο Χόλγκερ Μάινς (RAF) από απεργία πείνας.

1989: Πτώση του τείχους του Βερολίνου.

1994: Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας κρίνει ένοχο τον Γιώργο Κοσκωτά για τέσσερις κακουργηματικές πράξεις και τον καταδικάζει σε κάθειρξη 25 ετών.

1995: Ο Γιασέρ Αραφάτ επισκέπτεται για πρώτη φορά επίσημα το Ισραήλ για να συλλυπηθεί τη χήρα του Γιτζάκ Ράμπιν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Εκουαδόρ

    17Ν
    • Εκουαδόρ

      Εφετείο 17Ν
  • Εκουαδόρ

    ΕΛΑ
    • Εκουαδόρ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εκουαδόρ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Εκουαδόρ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Εκουαδόρ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Εκουαδόρ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εκουαδόρ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Εκουαδόρ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Εκουαδόρ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Εκουαδόρ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εκουαδόρ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εκουαδόρ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Εκουαδόρ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Εκουαδόρ

      Εκουαδόρ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Εκουαδόρ

      Εκουαδόρ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Εκουαδόρ

      Εκουαδόρ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Εκουαδόρ

      Εκουαδόρ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Εκουαδόρ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Εκουαδόρ

    Εκουαδόρ

    Ποιοι είμαστε
  • Εκουαδόρ

    Εκουαδόρ

    Επικοινωνία
  • Εκουαδόρ

    Εκουαδόρ

    Όροι χρήσης
  • Εκουαδόρ

    Εκουαδόρ

    Ποιοι είμαστε
  • Εκουαδόρ

    Εκουαδόρ

    Επικοινωνία
  • Εκουαδόρ

    Εκουαδόρ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo