Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;
  • Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα
  • Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο
  • Σαν σήμερα 12 Ιούνη
  • Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης
  • Περονόσπορος θερίζει γενικούς γραμματείς
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Βραχύβιες οι νίκες του στρατού – Εικόνες ολικής καταστροφής
Διεθνή

Βορειοδυτικό Πακιστάν

Βραχύβιες οι νίκες του στρατού – Εικόνες ολικής καταστροφής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιούν 2010, 00:00

Την 1η Ιουνίου, ο αρχηγός του πακιστανικού στρατού, στρατηγός Παρβέζ Καγιάνι, ανακοίνωσε τη «νίκη» του στρατού, ύστερα από επιχειρήσεις μερικών μηνών, στην περιφέρεια Ορακζάι των φυλετικών περιοχών του βορειοδυτικού Πακιστάν. Ακόμη ότι ο στρατός «καθάρισε την περιοχή από τους τρομοκράτες», ότι με μια σειρά αεροπορικών βομβαρδισμών και επιθέσεων σκότωσε περίπου 1.000 «ύποπτους» και ότι εκτοπίστηκε το ένα τέταρτο του ενός εκατομμυρίου πληθυσμού της περιοχής, οι οποίοι όμως θα αρχίσουν να επιστρέφουν στις επόμενες μέρες.

Μόνο που ανάμεσα στους νεκρούς «ύποπτους» δεν υπήρχαν σημαντικοί μαχητές, παρόλο που ένας από τους βασικούς λόγους που επικαλέστηκε η πακιστανική στρατιωτική ηγεσία για να εξαπολύσει την επίθεση στην Ορακζάι ήταν ότι εκεί είχαν καταφύγει από το Νότιο Βαζιριστάν τα ηγετικά στελέχη των Ταλιμπάν. Στο Νότιο Βαζιριστάν είχε εισβάλει ο στρατός στα τέλη του 2009 και η εκκαθαριστική αυτή επιχείρηση χαρακτηρίστηκε ως «σημαντική επιτυχία», παρόλο που ούτε σκοτώθηκε ούτε πιάστηκε αιχμάλωτος κανένα από τα ηγετικά στελέχη των Ταλιμπάν, τα οποία προφανώς είχαν προλάβει να μετακινηθούν για να επιστρέψουν μόλις αποχωρήσει ο στρατός. Η ίδια ιστορία έχει επαναληφθεί σε πολλά μέρη του βόρειου Πακιστάν, μεταξύ των οποίων στην Κοιλάδα Σουάτ και δύο φορές στην Μπαγιαούρ. Οι επιτυχίες και οι νίκες του πακιστανικού στρατού  στις φυλετικές περιοχές έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμής βραχύβιες.

Πολύ δυσκολότερα προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο πακιστανικός στρατός όταν εξαπολύσει την επίθεση στο Βόρειο Βαζιριστάν, για την οποία ο Λευκός Οίκος ασκεί ασφυκτικές πιέσεις, επειδή θεωρεί ότι εκεί βρίσκεται η βάση των αφγανών Ταλιμπάν και της Αλ – Κάιντα και ότι η έκβαση της επικείμενης αμερικάνικης επιχείρησης για τον έλεγχο της Κανταχάρ συνδέεται με την επίθεση του πακιστανικού στρατού στο Βόρειο Βαζιριστάν.

Πάντως, εκεί που τα καταφέρνει καλά ο πακιστανικός στρατός είναι στην εξαφάνιση ολόκληρων χωριών, στην καταστροφή και την ερήμωση ολόκληρων περιοχών.

Ο πακιστανός Ρουστάν Σαχ Μόχμαντ, πρώην πρεσβευτής, μεταφέρει εικόνες βιβλικής καταστροφής από τις φυλετικές περιοχές σε άρθρο του με τίτλο «Ποιοι είναι οι νικητές; Ο τρόμος κυριαρχεί στη βορειοδυτική μεθόριο του Πακιστάν», από το οποίο μεταφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα.

«Η καταστροφή δεν μπορούσε να είναι πιο σπαραξικάρδια. Από την μια άκρη μέχρι την άλλη, όλη η φυλετική περιοχή παρουσιάζει εικόνα πολεμικής ζώνης. Σπίτια ανατιναγμένα, χωριά αποδεκατισμένα, υποδομές εξαφανισμένες.

Προσθέστε την Ντιρ, τη Μπουνέρ και τη Σουάτ. Τεράστια τμήματα έχουν μεταβληθεί σε ερείπια στην Μαϊντάν, στην περιοχή Ντιρ. Ολόκληρα χωριά στη Μπουνέρ έχουν εξαφανιστεί. Η Μάτα και οι γειτονικές περιοχές στη Σουάτ παρουσιάζουν την εικόνα ισχυρού κυκλώνα, που έχει καταστρέψει όλη την περιοχή.

Ανάμεσα στην Κχαρ και στη Ναβαγκάι, που ήταν κάποτε η πιο εύφορη περιοχή, τα χωριά και στις δύο πλευρές του δρόμου έχουν ισοπεδωθεί.

Πολλοί από τους ανθρώπους που επιστρέφουν στην Μπαγιαούρ και στην Ντιρ δεν μπορούν να εντοπίσουν πού βρίσκονταν τα χωριά τους, για να μη μιλήσουμε για τα σπίτια τους. Με αποτέλεσμα να επιστρέφουν στα προσφυγικά στρατόπεδα.

Στην περιοχή Σάφι της περιφέρειας Μόχμαντ, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Τα ερείπια του πολέμου είναι παντού, σπίτια και χωριά έχουν εξαφανιστεί.

Η Μπάρα, στην περιφέρεια Κίμπερ, παρουσιάζει την εικόνα πόλης – φάντασμα.

Η Ορακζάι, η πιο ειρηνική περιοχή κάποτε, είναι πολεμική ζώνη, όπου σκοτώνονται κατά μέσο όρο κάθε μέρα 20 άνθρωποι από αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να έχουν φύγει, η ζωή έχει περιέλθει σε ακινησία. Η αδυσώπητη τιμωρία, αδιάκριτη και αμείλικτη συνεχίζεται χωρίς να παίρνονται υπόψη οι τρομερές επιπτώσεις.

Παρόμοια, η ζωή έχει παραλύσει στα δύο Βαζιριστάν. Ινστιτούτα είναι κλειστά, οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους. Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας έχουν διακοπεί. Οι βομβαρδισμοί από πολεμικά ελικόπτερα είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Στην πραγματικότητα, προκαλεί έκπληξη, αν μια μέρα δεν πέσουν βόμβες ή οβίδες. Οπως συμβαίνει παντού, είναι οι αθώοι πολίτες, τα παιδιά και οι γυναίκες, που την πληρώνουν κυρίως.

Η ζωή έχει σχεδόν σταματήσει σ’ όλες τις φυλετικές περιοχές και σε τμήματα της Μαλακάντ Ντιρ….».

Κατά τα άλλα, ο στρατός «καθαρίζει» τις φυλετικές περιοχές από τους «ισλαμιστές τρομοκράτες» και τα «ύποπτα» στοιχεία και «προστατεύει» τον ντόπιο πληθυσμό.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Βορειοδυτικό Πακιστάν

Πολιτικά παιχνίδια με την «Τζίργκα της Ειρήνης»
Επόμενο άρθρο

Βορειοδυτικό Πακιστάν

Δόγμα Μπους σε ριμέικ Ομπάμα

Σχετικά Αρθρα

Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα

Διεθνή 12 Ιούν 2026, 11:06

Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο

Διεθνή 12 Ιούν 2026, 08:47

Ποιανού η σημαία κυματίζει; Οι ηγέτες του Λιβάνου συντάσσονται με το Ισραήλ εναντίον του ίδιου τους του λαού

Διεθνή 10 Ιούν 2026, 20:07

Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου και στον σιωναζιστή Σμότριτς

Την ίδια απόφαση έχουν πάρει Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Noρβηγία

Διεθνή 10 Ιούν 2026, 11:51

Μπεν Κάσπιτ: Συσσωρευόμενες στρατηγικές αποτυχίες αφήνουν το Ισραήλ αντιμέτωπο με αυξανόμενες απειλές και ελάχιστες σαφείς οδούς προς μακροπρόθεσμη ασφάλεια

Διεθνή 9 Ιούν 2026, 22:31

Γάζα: Εξουδετέρωση δικτύου πρακτόρων των σιωναζιστών

Διεθνή 9 Ιούν 2026, 21:50
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;

12 Ιούν 2026, 11:28
Διεθνή

Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα

12 Ιούν 2026, 11:06
Διεθνή

Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο

12 Ιούν 2026, 08:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούνη

12 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

11 Ιούν 2026, 21:26
Πολιτική

Περονόσπορος θερίζει γενικούς γραμματείς

11 Ιούν 2026, 19:32
Υγεία

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

11 Ιούν 2026, 12:07
Καταστολή

ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ! | Δίκη 5 αγωνιστών – Συνεχής ενημέρωση

11 Ιούν 2026, 11:54
Η παπάρα

Ο Μητσοτάκης με το πηλίκιο του Παπαδόπουλου και το σκήπτρο του Λουδοβίκου ΙΕ

11 Ιούν 2026, 10:44
Παιδεία

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: απροκάλυπτοι και «ντροπαλοί» υποστηρικτές

11 Ιούν 2026, 07:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούνη

11 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Ολοι αύριο (11/6) στις 9:30 στην Ευελπίδων (κτίριο 6 αίθουσα 4): Να σταθούμε στο πλευρό των αγωνιστών και να απαιτήσουμε την αθώωσή τους

10 Ιούν 2026, 22:24
Καταστολή

Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης υλοποιούν το βρόμικο αφήγημα της Μοσάντ

10 Ιούν 2026, 21:12
Διεθνή

Ποιανού η σημαία κυματίζει; Οι ηγέτες του Λιβάνου συντάσσονται με το Ισραήλ εναντίον του ίδιου τους του λαού

10 Ιούν 2026, 20:07
Πολιτική

Eπιχείρηση «Αποδομήστε τον Σαμαρά»

10 Ιούν 2026, 19:25
Κόντρες

Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα

10 Ιούν 2026, 13:10
Διεθνή

Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου και στον σιωναζιστή Σμότριτς

Την ίδια απόφαση έχουν πάρει Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Noρβηγία

10 Ιούν 2026, 11:51
Πολιτική

Μην ψωνίζετε από τη ZARA – Στηρίζει τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη

10 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Κυβέρνηση και διοίκηση ΕΚΠΑ ιδρύουν ξενόγλωσσα διατμηματικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με ΔΙΔΑΚΤΡΑ στο Φυσικό

10 Ιούν 2026, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούνη

10 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούνη

Ημέρα κατά της παιδικής εργασίας.

Φινλανδία: Ημέρα Ελσίνκι (1550).

Φιλιππίνες: Ημέρα ανεξαρτησίας (1898).

1891: Πυροβολείται από άνεργο εργάτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μακ Κίνλεϊ (πέθανε μετά από δύο ημέρες).

1975: Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής υποβάλλει αίτηση ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

1986: Η Νότια Αφρική κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω φυλετικών ταραχών.

1991: Ο Μπόρις Γιέλτσιν εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας.

2005: Το Κουβέιτ αποκτά την πρώτη γυναίκα υπουργό στην ιστορία του.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η ακρίβεια κλέβει τη λάμψη των μακροοικονομικών επιτυχιών και στο Μέγαρο Μαξίμου οι επικοινωνιολόγοι αναλύουν με προβληματισμό τις ποιοτικές μετρήσεις των πρόσφατων δημοσκοπήσεων. Όπως μαθαίνουμε, διαπιστώνουν ένα πολιτικό παράδοξο. Την ώρα που η χώρα εισπράττει επαίνους από την Κομισιόν και τις αγορές και έχει πρόεδρο στο Eurogroup τον Πιερρακάκη, εντούτοις η δημοφιλία του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης πιέζονται στα… ράφια των σουπερμάρκετ και στις… αντλίες των πρατηρίων! Τι λένε οι ειδικοί μέσα στην κυβέρνηση; Οτι οι μεγάλες οικονομικές επιτυχίες χρειάζονται μήνες για να διαχυθούν στην πραγματική οικονομία και στο πορτοφόλι του πολίτη. Οπότε όλοι είναι στο… περίμενε, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για το περιβάλλον που θα επικρατεί όταν φτάσουμε στις εκλογές!

Political

(Το παραπάνω σχόλιο το υπογράφει ο ίδιος ο εκδότης της καραδεξιάς Political, που έχει «ανοιχτή γραμμή» με το μέγαρο Μαξίμου. Εχει τίτλο «Γιατί είναι προβληματισμένοι οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη». Το «παράδοξο» δεν βλέπουμε. Ούτε ο εκδότης το βλέπει, είμαστε σίγουροι. Κάτι πρέπει να γράψει, όμως, για να μην καρφωθεί. Φόρεσε κάπα, πήρε και μια γκλίτσα στο χέρι και παριστάνει τον αφελή βοσκό που νόμιζε ότι τα πρόβατα μπορούν να επιζήσουν χωρίς τροφή φτάνει να τα αφήνει να λιάζονται. Εχει, λέει, τεράστιες μακροοικονομικές επιτυχίες ο Μητσοτάκης, παίρνει συγχαρητήρια από την Ούρσουλα και την καμαρίλα της, του έκαναν και τον Πιερρακάκη παιδί για τα θελήματα στο Eurogroup, αλλά χρειάζεται καιρός για ν’ αποδώσουν οι… μακροοικονομικές επιτυχίες. Οπότε, ο κόσμος βρίζει, φτύνει και μουτζώνει, γιατί στενάζει από την ακρίβεια. Ο λαϊκός κόσμος, χωρίς να γνωρίζει πολιτική οικονομία, βλέπει, συγκρίνει και κρίνει. Βλέπει ότι αυτά που ονομάζουν «μακροοικονομικές επιτυχίες» ήδη αποδίδουν. Μόνο που αποδίδουν μονόπλευρα. Οι ιμπεριαλιστές δανειστές εισπράττουν τους τόκους τους και οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις, ντόπιες και ξένες, βλέπουν τα κέρδη τους να εκτινάσσονται, καθώς ενθυλάκωσαν και τα λεφτά από το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης. Τα μεροκάματα, όμως, παραμένουν καθηλωμένα σε πραγματικούς – συχνά και σε ονομαστικούς – όρους, ο πληθωρισμός καλπάζει, σε επίπεδα πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ οι συνέπειες της κρίσης εκτινάσσουν τις τιμές σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Οσος χρόνος κι αν περάσει, αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, γιατί δεν υπάρχει ζήτημα «χρόνου για να αποδώσουν οι μακροοικονομικές επιτυχίες», αλλά ζήτημα εφαρμογής μιας σκληρής ταξικής πολιτικής. Κι αυτό κάθε άλλο παρά παράδοξο είναι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    17Ν
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Εφετείο 17Ν
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    ΕΛΑ
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Βορειοδυτικό Πακιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Επικοινωνία
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Όροι χρήσης
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Επικοινωνία
  • Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Βορειοδυτικό Πακιστάν

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo