Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μπελέρι γιοκ…
  • Σαν σήμερα 18 Δεκέμβρη
  • Το νεοναζιστικό μόρφωμα «Σπαρτιάτες» ήταν παραμάγαζο του Κασιδιάρη και γι’ αυτό η καταδίκη είναι μονόδρομος
  • Αμστερνταμ: Συγκρούσεις με την αστυνομία ενάντια στην παρουσία του αρχιψάλτη του σιωναζιστικού στρατού
  • Τρεις Κασιδιαραίοι ψηφίζουν Κούλη
  • Χαμάς: Απορρίπτεται ξένη παρουσία στη Γάζα – Η ISF θα «παρακολουθεί μόνο τα σύνορα»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Χαμάς: Κανένας δεν μπορεί να μας πιέσει
Διεθνή

Χαμάς: Κανένας δεν μπορεί να μας πιέσει

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Οκτ 2024, 18:02

O Tάχερ Αλ-Νόνο, σύμβουλος Τύπου του επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά τη στάση της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαπραγματεύσεις, με δηλώσεις του στο Αλ-Μαϊαντίν:

Σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις σκοπός μας είναι ο τερματισμός του πολέμου, ενώ η Κατοχή επιθυμεί μόνο μια διαδικασία ανταλλαγής [κρατούμενων]. Σε οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να περιλαμβάνεται μόνιμη κατάπαυση του πυρός, πλήρης απόσυρση [του σιωναζιστικού στρατού από τη Γάζα], ανοικοδόμηση, τέλος του αποκλεισμού και ανταλλαγή [κρατούμενων].

Το να ξεκινήσουμε από τον τέταρτο όρο, την ανταλλαγή, δεν οδηγεί αναγκαστικά σε μόνιμη κατάπαυση του πυρός. Αυτό που συζητείται είναι απλά χάσιμο χρόνου, για να στηρίζεται ο ισχυρισμός ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις, για χρήση στις αμερικάνικες εκλογές. Οι προσπάθειες του Νετανιάχου να περνά χρόνο μ’ αυτές τις προσφορές είναι μέρος μιας εκλογικής καμπάνιας, είτε στο τοπικό είτε στο αμερικάνικο πλαίσιο.

Δεν υπάρχει από τη μεριά μας βέτο στο ν’ ακούσουμε τους διαμεσολαβητές αν έχουν κάτι να προσφέρουν. Η ιδέα για μια προσωρινή παύση που θα ακολουθηθεί από επιστροφή στην επιθετικότητα έχει παρουσιαστεί και προηγουμένως και η στάση μας είναι καθαρή: υποστηρίζουμε έναν μόνιμο τερματισμό του πολέμου. Το να ακούμε προσφορές είναι διαφορετικό από το να συμφωνούμε σ’ αυτές, αν δεν πληρούν τους τέσσερις όρους της Αντίστασης. Αν προσκαλούμασταν ν’ ακούσουμε νέες προσφορές, βεβαίως θα ανταποκρινόμασταν στην πρόσκληση.

Ακόμα και στις πιο προκλητικές συνθήκες που αντιμετώπιοσε η Χαμάς, έχει διαμορφώσει μια ηγετική δομή που της αντιστοιχεί. Η ηγετική ομάδα που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις παραμένει η ίδια. Η ηγεσία της Χαμάς είναι παρούσα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και παίρνει αποφάσεις, όπως επίσης και η ηγεσία των Αλ-Κασάμ, που επίσης παίρνει τις δικές της αποφάσεις.

Στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, η Χαμάς δεν θα υποταχτεί σε κανένα που νομίζει ότι μπορεί να την πιέσει. Μετά από όλες τις θυσίες που έχουμε κάνει, η Χαμάς επαναβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ταλαντευτεί από πιέσεις.

Η Κατοχή δεν έχει αφήσει κανένα είδος εγκλήματος που να μην έχει διαπράξει – από δολοφονίες μέχρι πολιορκία και καταστροφή. Ολα τα εγκλήματα του Ισραήλ διαπράττονται σε πλήρη θέα από τον κόσμο, αλλά κανένας δεν κούνησε ούτε δάχτυλο. Η ανθρωπιστική καταστροφή δεν είναι μόνο σε όσα συμβαίνουν στο έδαφος αλλά και στη σιωπή του κόσμου και στο ότι αυτός επιτρέπει τις ενέργειες της Κατοχής. Η μεγαλύτερη καταστροφή είναι ο εφοδιασμός της Κατοχής με όπλα που χρησιμοποιούνται για να σκοτώσουν παιδιά και γυναίκες στη Γάζα και στον Λίβανο.

Η ηγεσία της Χαμάς ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά το πεδίο των διαπραγματεύσεων και οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στο πεδίο της μάχης. Παραθέτουμε τις τελευταίες ανακοινώσεις:

Ταξιαρχίες του μάρτυρα Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

  • Μετά την επιστροφή τους από τις γραμμές μάχης, οι μαχητές μας βεβαίωσαν ότι ανατίναξαν ένα σιωνιστικό τανκ μεταφοράς προσωπικού με έναν εκρηκτικό μηχανισμό Shuath και στόχευσαν ένα σιωνιστικό τανκ Merkava 3 με έναν άλλο εκρηκτικό μηχανισμό Shuath. Αμέσως μόλις έφτασαν οι δυνάμεις διάσωσης, τις στόχευσαν με μια βόμβα κατά προσωπικού, προκαλώντας τους θανάτους και τραυματισμούς, στο project Μπέιτ Λάχια.
  • Μετά την επιστροφή τους από τις γραμμές μάχης, οι μαχητές μας βεβαίωσαν ότι στόχευσαν δύο στρατιωτικές μπουλντόζες D9 με δύο ρουκέτες Τandem και μια τρίτη σιωνιστική μπουλντόζα D9 με μια ρουκέτα Al-Yassin 105, στην Οδό Τερνίς στον Καταυλισμό της Τζαμπάλια.
  • Μετά την επιστροφή τους από τις γραμμές μάχης, οι μαχητές μας ανέφεραν ότι κατέστρεψαν ολοσχερώς δύο σιωνιστικά τανκ Merkava, το ένα με υψηλής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό στον κόμβο Ραζάν και ένα με βόμβα βαρελιού κοντά στον κόμβο Σακάφι. Στόχευσαν ένα τρίτο τανκ Merkava με ρουκέτα Al-Yassin 105 στην περιοχή του project Μπέιτ Λάχια.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Μετά την επιστροφή τους από την πρώτη γραμμή, οι μαχητές μας βεβαίωσαν την πυροδότηση ενός προ-τοποθετημένου εκρηκτικού μηχανισμού Thaqib σε ένα σιωνιστικό στρατιωτικό όχημα στο εργοστάσιο ξυλοκάρβουνων κοντά στο ανατολικό νεκροταφείο, ανατολικά της Τζαμπάλια.

Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα

  • Βομβαρδίσαμε με δύο ρουκέτες 107 mm τις σιωνιστικές εχθρικές δυνάμεις που σταθμεύουν στον άξονα Νετζαρίμ.
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΧΑΜΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΝέο έγκλημα στο Νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν στη βόρεια Γάζα
Επόμενο άρθρο Ναΐμ Κάσεμ: Αν σας βαστάει προχωρήστε πιο βαθιά στον Λίβανο!

Σχετικά Αρθρα

Αμστερνταμ: Συγκρούσεις με την αστυνομία ενάντια στην παρουσία του αρχιψάλτη του σιωναζιστικού στρατού

Διεθνή 17 Δεκ 2025, 20:18

Χαμάς: Απορρίπτεται ξένη παρουσία στη Γάζα – Η ISF θα «παρακολουθεί μόνο τα σύνορα»

Κανένα κράτος δεν είναι έτοιμο να ασχοληθεί σοβαρά με το σχέδιο της ISF, επειδή «κανείς δε θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με τους Παλαιστίνιους»

Διεθνή 17 Δεκ 2025, 12:56

Αμπντουλά Μπαργούτι: «Το ηθικό μου σπάει πέτρα»

Ο παλαιστίνιος κρατούμενος καταγγέλλει σοβαρή κακοποίηση στην ισραηλινή φυλακή

Διεθνή 17 Δεκ 2025, 09:40

Καθημερινή δίψα εν μέσω σκηνών και ερειπίων: Μια «τραχιά και αμμώδης διαδρομή» για τους εκτοπισμένους της Γάζας

Διεθνή 16 Δεκ 2025, 18:43

Οι Παλαιστινιακές Αντιστασιακές Οργανώσεις συγχαίρουν τη Χαμάς για την 38η επέτειο της ίδρυσής της

Διεθνή 16 Δεκ 2025, 08:41

Οι Ταξιαρχίες Αμπού Aλί Μουσταφά θρηνούν τον μάρτυρα ηγέτη Ράεντ Σαάντ

Διεθνή 15 Δεκ 2025, 17:48
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Μπελέρι γιοκ…

18 Δεκ 2025, 09:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Δεκέμβρη

18 Δεκ 2025, 00:01
Πολιτική

Το νεοναζιστικό μόρφωμα «Σπαρτιάτες» ήταν παραμάγαζο του Κασιδιάρη και γι’ αυτό η καταδίκη είναι μονόδρομος

17 Δεκ 2025, 21:07
Διεθνή

Αμστερνταμ: Συγκρούσεις με την αστυνομία ενάντια στην παρουσία του αρχιψάλτη του σιωναζιστικού στρατού

17 Δεκ 2025, 20:18
Κόντρες

Τρεις Κασιδιαραίοι ψηφίζουν Κούλη

17 Δεκ 2025, 19:19
Διεθνή

Χαμάς: Απορρίπτεται ξένη παρουσία στη Γάζα – Η ISF θα «παρακολουθεί μόνο τα σύνορα»

Κανένα κράτος δεν είναι έτοιμο να ασχοληθεί σοβαρά με το σχέδιο της ISF, επειδή «κανείς δε θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με τους Παλαιστίνιους»

17 Δεκ 2025, 12:56
Εργατικά

Καταγγελία της ΟΙΕΛΕ για bullying διοίκησης και γονέων σε βάρος εκπαιδευτικών στο ιδιωτικό σχολείο «Εκπαιδευτήρια Παιδαγωγική – Birds»

17 Δεκ 2025, 10:03
Διεθνή

Αμπντουλά Μπαργούτι: «Το ηθικό μου σπάει πέτρα»

Ο παλαιστίνιος κρατούμενος καταγγέλλει σοβαρή κακοποίηση στην ισραηλινή φυλακή

17 Δεκ 2025, 09:40
Παιδεία

Καιροσκοπισμός αισχίστου είδους

17 Δεκ 2025, 08:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Δεκέμβρη

17 Δεκ 2025, 00:01
Η παπάρα

Αλλοι στήνουν κόμματα κι άλλος ονειρεύεται πρωθυπουργία

16 Δεκ 2025, 20:41
Παιδεία

Οχι στα Ωνάσεια Σχολεία-Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο της γειτονιάς μας

Στο πόδι εκπαιδευτικοί και γονείς στην Καλλιθέα

16 Δεκ 2025, 19:50
Διεθνή

Καθημερινή δίψα εν μέσω σκηνών και ερειπίων: Μια «τραχιά και αμμώδης διαδρομή» για τους εκτοπισμένους της Γάζας

16 Δεκ 2025, 18:43
Κόντρες

Σανός για σιωνιστικά ζώα

16 Δεκ 2025, 14:39
Αθλητισμός

«Αθληση για όλους», αλλά… με λεφτά

Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

16 Δεκ 2025, 10:40
Πολιτισμός

Συνθήκες εργασιακού κάτεργου στο «Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος» καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της Λυρικής Σκηνής

Ακραία ενταντικοποίηση, χορευτές που χορεύουν ως τα 67 τους χρόνια (!) ελαστικές σχέσεις εργασίας, εργατικά ατυχήματα, απαξίωση, συνδικαλιστικές διώξεις, πειθαρχικά..

16 Δεκ 2025, 09:33
Διεθνή

Οι Παλαιστινιακές Αντιστασιακές Οργανώσεις συγχαίρουν τη Χαμάς για την 38η επέτειο της ίδρυσής της

16 Δεκ 2025, 08:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Δεκέμβρη

16 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι Ταξιαρχίες Αμπού Aλί Μουσταφά θρηνούν τον μάρτυρα ηγέτη Ράεντ Σαάντ

15 Δεκ 2025, 17:48
Καταστολή

Θυμίζουν τα τερτίπια της χούντας των συνταγματαρχών

Μητσοτάκης, Δένδιας, Ζαχαράκη εκδικούνται τη φοιτητική νεολαία

15 Δεκ 2025, 15:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Δεκέμβρη

Ημέρα μετανάστη.

Νίγηρας: Ημέρα δημοκρατίας (1958).

1924: Καθιερώνεται το οκτάωρο (48ωρο εβδομαδιαίως) στην Ελλάδα.

1943: Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν 118 κατοίκους του χωριού Δράκεια Μαγνησίας.

1954: Γενική απεργία και αιματηρές διαδηλώσεις στην Κύπρο, 35 τραυματίες, 37 συλλήψεις.

1969: Καταργείται η θανατική ποινή στη Βρετανία.

1994: Το Σοσιαλιστικό Κόμμα Βουλγαρίας (πρώην Κομμουνιστικό) κερδίζει τις εκλογές.

2000: Επίθεση των αρχών ασφαλείας στις φυλακές της Τουρκίας, 31 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ευ. Βενιζέλος: Επιτρέψτε μου έναν προσωπικό τόνο, έχω επιδείξει εγώ ποτέ κάποια πολιτική φιλοδοξία; Γιατί μόνο βάρη έχω αναλάβει στην πολιτική μου διαδρομή. (…) Δεν νομίζω ότι επιδίωξα ποτέ κάποιο αξίωμα το οποίο θα είναι χαριστικό ή εύκολο, ανέλαβα ευθύνες και νομίζω ότι ο καθένας θα κριθεί στο τέλος, στον απολογισμό της ζωής του με βάση αυτά τα οποία ξεπερνούν τη συγκυρία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δεν είστε πολιτικός πια;

Ευ. Βενιζέλος: Προφανώς είμαι πολιτικός. (…)

Ευ. Βενιζέλος: Η αυτοδυναμία πιστεύω ότι έχει κλείσει τον κύκλο της στην Ελλάδα. (…)

Χρ. Κούτρας: Όχι. Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν κληθεί, θα πει, είμαι εδώ;

Ευ. Βενιζέλος: Από ποιους να κληθεί;

Χρ. Κούτρας: Από τα κόμματα τα οποία μπορεί να αποφασίσουν να κάνουν μία συνεργασία.

Ευ. Βενιζέλος: Τα κόμματα εάν θεωρήσουν ότι πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα πρόσωπα, τα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν παριστάνω τώρα τον σεμνότυφο, θα κρίνουμε αν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι.

Χρ. Κούτρας: Εκείνη τη στιγμή.

Ευ. Βενιζέλος: Εάν υπάρχει εμπιστοσύνη, εάν υπάρχουν συσχετισμοί, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία παρόμοια περίσταση. (…)

Χρ. Κούτρας: Αυτό βλέπετε ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση; Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας;

Ευ. Βενιζέλος: Πιστεύω ότι πρέπει να είναι κυβέρνηση συνεργασίας για λόγους καταρχάς διαφάνειας, για λόγους δημοκρατικής ας το πούμε αισθητικής, για λόγους συμμετοχής και συναντίληψης, για λόγους νομιμοποίησης και γιατί δεν μπορεί η χώρα να πορεύεται συγκρουσιακά. (…)

Γ. Ντσούνος: Άρα με βάση το δικό σας σκεπτικό θα πάμε σε συνεργασία. Συνεργασία ποιων; Αν είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία;

Ευ. Βενιζέλος: Θα το κρίνουν τα κόμματα, εγώ δεν είμαι εδώ ούτε κανείς που έχει διατελέσει πολιτικός πρώτης γραμμής είμαστε εδώ για να πούμε στα κόμματα τι θα κάνουν. (…) Τα κόμματα ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς παρακολουθούμε, εγώ προσωπικά παρακολουθώ με σεβασμό, απόλυτο σεβασμό το πώς εξελίσσεται η δημοκρατική διαδικασία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δηλώνετε όμως παρών να κληθείτε υπό προϋποθέσεις.

Ευ. Βενιζέλος: Είμαι πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλω το ΠΑΣΟΚ να είναι όσο γίνεται ψηλότερα, (…) αλλά δεν μιλώ τώρα ως ΠΑΣΟΚ ή μόνο για το ΠΑΣΟΚ, μιλώ για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος και με ενδιαφέρει να λειτουργεί το δημοκρατικό τόξο, το συνταγματικό τόξο.

(Θέλει η που@@@α να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει. Ο Βενιζέλος βγήκε σε κανάλι για να πει ότι προσφέρεται για πρωθυπουργός της επόμενης κυβέρνησης, υπό οποιαδήποτε σύνθεση. Δεν κάνει τον κλασικό διαχωρισμό «πρόοδος-συντήρηση», αλλά το διαχωρισμό «εντός – εκτός συνταγματικού τόξου». Με όλους, πλην νεοναζιστών, φτάνει να τον κάνουν πρωθυπουργό. Μιλάμε για υπερ-μπαλαντέρ. Χρησιμοποίησε την αναμφισβήτητη ρητορική του δεινότητα με τρόπο που να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις προσδοκίες του. Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν τον έκανε πρόεδρο της Δημοκρατίας, το μόνο που απομένει για να ικανοποιήσει τον άκρατο ναρκισσισμό του είναι να γίνει πρωθυπουργός μιας -ακόμα και βραχύβιας- συμμαχικής κυβέρνησης. Στα 70 του έστω. Θα το πετύχει; Συνήθως δεν πετυχαίνει μεγάλους στόχους. Εχασε πανηγυρικά από τον ΓΑΠ στις εκλογές για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ο ίδιος προκάλεσε. Μετά έγινε μνημονιακός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρώτα με τον Παπαδήμο, μετά τον Σαμαρά, έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνο για να το δει να εξαερώνεται επί προεδρίας του και μετά είδε τη Φώφη να ψηλοανεβάζει το ποσοστό του. Πρόκειται για μόνιμο λούζερ, με τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ώστε να θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός… του χρωστάει. Από τη στιγμή που κατέθεσε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός συμμαχικής κυβέρνησης, είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο πολιτικό προσκήνιο, επιτιθέμενος με το δικό του στιλ κατά του Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας τους Σαμαρά-Καραμανλή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo