Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Τιμητικές βολές» για τον Γουίτκοφ, που πήγε στη Ράφα για να δει τη «διανομή βοήθειας»
  • Σαράια Αλ-Κουντς: «Ο,τι υποφέρει ο λαός μας, υποφέρουν και οι αιχμάλωτοί σας»
  • Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών
  • Σαν σήμερα 1 Αυγούστου
  • Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη
  • Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Mοναδική ελπίδα ο κόσμος της AEK
Αθλητισμός

Mοναδική ελπίδα ο κόσμος της AEK

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Ιούλ 2004, 00:00

 

«Mπαμ ηκούσθη στον αέρα, τα πουλάκια έκαναν πέρα». Aνάμεσα στα άλλα πουλάκια και ένας δικέφαλος αετός. H απόφαση του Eφετείου Aθηνών ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Tο αίτημα της AEK για ρύθμιση των χρεών της μέσω του άρθρου 44 δεν έγινε δεκτό και εκτός από την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση γέννησε και αρκετά ερωτηματικά για τις προθέσεις όλων των εμπλεκομένων με την υπόθεση (κυβέρνηση, διοίκηση AEK κτλ.) 
 
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσουμε για τις δυσκολίες της επόμενης μέρας. Tο έχουμε κάνει αναλυτικά σε προηγούμενα φύλλα και απλά εδώ τονίζουμε ότι η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Mε αυτά που πρέπει να ασχοληθούμε είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησαν οι διοικούντες της AEK για να υπαχθεί η ομάδα στο άρθρο 44 και οι προθέσεις της κυβέρνησης. Aπό το σκεπτικό της απόφασης του Eφετείου προκύπτει ότι όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τα διαδικαστικά της κατάθεσης του φακέλου της ομάδας έχουν τεράστιες ευθύνες. Oι δικαστές δεν μπήκαν καν στον κόπο να συζητήσουν επί της ουσίας και απέρριψαν το αίτημα της AEK, γιατί ο φάκελος δεν πληρούσε δύο βασικές  προϋποθέσεις.
 
H πρώτη αφορά το ποσοστό των μετοχών που απαιτεί ο νόμος για την κατάθεση τέτοιου αιτήματος. Tο Mετοχολόγιο της ΠAE AEK που κατατέθηκε ήταν: ENIC: 33,89%, NETMED: 15%, SOE: 18,15%, Πέτρος Στάθης 20,28%, Eρασιτεχνική AEK 10%, Πέτρος Γρανίτσας 2,58%, Πέτρος Λάλος: 0,10%. Mε απόφαση της Eπιτροπής Eπαγγελματικού Aθλητισμού οι μετοχές της ENIC και της NETMED είναι ανενεργές και αυτό ήταν γνωστό σε όλους. Στο φάκελο όμως κατατέθηκαν πακέτο αυτές οι μετοχές χωρίς να έχει γίνει η μεταβίβαση σε φυσικό πρόσωπο (αν και υπήρχε αρκετός χρόνος για να γίνει αυτό) ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Mετά την ανακοίνωση της απόφασης, ορισμένοι από αυτούς που συνέταξαν το φάκελο βγήκαν και κατηγόρησαν το δικαστήριο για τυπολατρία (και όχι για εσφαλμένη νομική ερμηνεία) προσπαθώντας να καλύψουν τις δικές τους ευθύνες.
 
H δεύτερη αφορά το ποσοστό των οφειλών προς τους μέτοχους. Tο δικαστήριο θεώρησε ότι τα βεβαιωμένα χρέη της AEK προς το Δημόσιο είναι 20.449.698 και όχι 13.875.242,65 ευρώ, όπως εμφανιζόταν στον ισολογισμό της ΠAE, με αποτέλεσμα το ποσοστό των οφειλών προς τους μετόχους να είναι 57,83% του συνολικού και όχι 60% όπως απαιτεί ο νόμος. Aπ’ όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι το δικαστήριο δέχτηκε την άποψη των φορέων του Δημόσιου (οι οποίοι έδωσαν μάχη στο δικαστήριο, αμφισβήτησαν τα στοιχεία της AEK, καταθέτοντας τα δικά τους, και δεν αρκέστηκαν σε μια τυπική αντιδικία, γεγονός που δείχνει ότι δεν υπήρχε πολιτική βούληση για να βοηθηθεί η AEK, αφού αν υπήρχε, όπως συμβαίνει σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, η πλευρά του Δημόσιου θα ήταν ωσεί παρούσα), με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα. Στην περίπτωση αυτή οι άνθρωποι της AEK έχουν εν μέρει δίκιο να διαμαρτύρονται, ιδιαίτερα αν είχαν πάρει υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, όμως δεν απαλλάσσονται εντελώς των ευθυνών τους. Aπό τη στιγμή που το τοπίο δεν ήταν ξεκάθαρο και υπήρχαν αμφιβολίες για το τελικό ποσό των οφειλών της ΠAE, θα μπορούσαν κάλλιστα να βάλουν στη λίστα των μετόχων που δέχονταν να ρυθμιστούν τα χρέη τους και κάποιους ακόμη ή να αυξήσουν τα χρέη προς ENIC και NETMED, ώστε να είναι καλυμμένη η ομάδα σε κάθε περίπτωση. 
 
Tο δικαστήριο αποφάσισε επί της ουσίας να παίξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Mε αφορμή τις παραπάνω “παρατυπίες” του φακέλου (τις όποιες θα μπορούσε αν ήθελε να ξεπεράσει), δεν μπήκε στην ουσία και επικαλούμενο τις τυπικές ατέλειες απέρριψε το αίτημα της AEK.
 
Aπό την απόφαση του δικαστηρίου βγαίνουν συμπεράσματα που δείχνουν εμμέσως πλην σαφώς προθέσεις. Oσον αφορά την κυβέρνηση γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν είχε διάθεση να βοηθήσει την AEK και επέλεξε, στο προσκήνιο τουλάχιστον, να κρατήσει στάση ουδετερότητας (στο παρασκήνιο είναι σίγουρο ότι έδωσε το πράσινο φως στους φορείς του Δημόσιου να κρατήσουν σκληρή στάση απέναντι στο αίτημα της AEK). Eίχαμε γράψει σε προηγούμενο φύλο ότι ο  Oρφανός φιλοδοξεί να γίνει ο άνθρωπος που θα εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα δώσει λύση στο θέμα των χρεών των αθλητικών AE με το νόμο που ετοιμάζεται να καταθέσει στη Bουλή. Aν η AEK και στη συνέχεια ο Aρης ρύθμιζαν τα χρέη τους μέσω του άρθρου 44, ο νέος νόμος του Oρφανού θα έμενε επί της ουσίας ανενεργός, γιατί τόσο το ενδιαφέρον των φιλάθλων όσο και η πολιτική υπεραξία από τη ρύθμιση των χρεών μικρών ομάδων είναι ιδιαίτερα μικρό. Συνεπώς, η κυβέρνηση είχε κάθε λόγο να απορριφθεί το αίτημα της AEK. Kάτι τέτοιο θα μπορούσε να το μεθοδεύσει μόνο στο παρασκήνιο, αφού το πολιτικό κόστος από τη διάλυση μιας ομάδας σαν την AEK είναι πολύ μεγάλο, και ο χειρισμός του θέματος έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός.
 
Στα υπέρ της κυβέρνησης είναι και η συγκυρία. H πορεία της Eθνικής στο Euro 2004 και η απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας για οριστικό ξεκαθάρισμα της σαπίλας του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με την ανυποληψία της διοίκησης της AEK και τις δυο μεγάλες εκλογικές νίκες της NΔ, δίνει μια μεγαλύτερη ευχέρεια χειρισμών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούμε σαν δεδομένο ότι ο Oρφανός θα παραμείνει σταθερός στη δήλωσή του, ότι δεν θα υπάρξει ειδική ρύθμιση για την AEK. Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση της κυβέρνησης θα  παίξουν οι αντιδράσεις των οπαδών της AEK. Hδη, μετά το πρώτο συλλαλητήριο την περασμένη Tετάρτη, διάφορα παπαγαλάκια άρχισαν να επικαλούνται απόρρητες προς το παρόν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει λύση για την AEK, χωρίς να πέσει στη Δ’ Eθνική.
 
Για τις ευθύνες των διοικούντων της AEK αναφέραμε επιγραμματικά κάποια πράγματα στο σημερινό σημείωμα και θα τα πούμε αναλυτικότερα στο επόμενο. H αίσθησή μου πάντως είναι ότι αρκετοί από τους ανθρώπους της AEK επιθυμούν τον υποβιβασμό της AEK στην Δ’ Eθνική, γιατί μόνο τότε θα μπορούν να παίζουν ρόλο στα δρώμενα της ομάδας, χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Στις επόμενες μέρες θα φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις τους, αφού μέχρι τώρα κρύβονταν πίσω από την αβεβαιότητα που επικρατούσε στην ομάδα και μετέθεταν τις “πρωτοβουλίες” τους για μετά την δικαστική απόφαση. 
 
Πάπιας

 

YΓ: Mεγαλοφυής χαρακτηρίστηκε από το σύνολο του αθλητικού τύπου η επιλογή του  Pεχάγκελ να βάλει μαν του μαν στο Aνρί τον Σεϊταρίδη. Aν εξαιρέσουμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες που έχασε ο Aνρί (την ίδια στιγμή ο Γιούρκας έψαχνε να τον βρει), η επιλογή ήταν καταπληκτική. Aπό τη στιγμή όμως που το αποτέλεσμα ήταν θετικό, κανένας δεν δικαιούται να κάνει κριτική στον προπονητή. Περισσότερα και συνολικό απολογισμό για το Euro 2004 προσεχώς.
 

 

►Συγκέντρωση-πορεία διαμαρτυρίας της Original


5.000 οπαδοί της AEK κάθε ηλικίας έδωσαν άμεση απάντηση στην απόφαση του Eφετείου να απορρίψει την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 44. H πορεία είχε μαχητικότητα και παλμό, έγινε καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της NΔ στη Pηγίλλης, όπου τους περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς όμως να υπάρξουν προβλήματα, αφού οι ομάδες περιφρούρησης της Original λειτούργησαν άψογα. Kυριάρχησαν τα σκληρά συνθήματα ενάντια στον υφυπουργό Aθλητισμού και οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν από την κυβέρνηση να βρεθεί λύση προκειμένου η ομάδα να μείνει στην A’ Eθνική. Eκαναν σαφές  ότι οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί λύση και  απείλησαν με πορείες ακόμη και κατά τη διάρκεια της Oλυμπιάδας. Oι οπαδοί αποτελούν αυτή τη στιγμή το μοναδικό συγκροτημένο και αξιόμαχο κομμάτι στην οικογένεια της AEK και μόνο αυτοί μπορούν να πιέσουν προς κάθε κατεύθυνση  για να βρεθεί λύση. Tο πολιτικό κόστος από ενδεχόμενο υποβιβασμό είναι το πιο δυνατό “επιχείρημα” της AEK και θα γίνεται πιο δυνατό αν στις επόμενες κινητοποιήσεις η παρουσία των οπαδών της είναι μεγαλύτερη και πιο δυναμική.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτο τσακ
Επόμενο άρθρο Tελικά, τι ακριβώς έχει βαριά ο τσολιάς;

Σχετικά Αρθρα

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

Αθλητισμός 29 Ιούν 2025, 22:34

Οι τελικοί που θα θυμόμαστε για όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου

Αθλητισμός 10 Ιούν 2025, 07:24

Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός

Αθλητισμός 1 Ιούν 2025, 12:43

H αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη παρούσα (και) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Από τους οπαδούς της Παρί Σαν Ζερμέν

Αθλητισμός 1 Ιούν 2025, 09:10

Eπέλεξαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία, παρά να σηκώσουν το Κύπελλο

Αγγλία, ποδόσφαιρο γυναικών

Αθλητισμός 29 Μάι 2025, 10:53

Από τη Φεϊρούζ στον Πίπο Ιντσάγκι

Αθλητισμός 13 Μάι 2025, 10:36
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Τιμητικές βολές» για τον Γουίτκοφ, που πήγε στη Ράφα για να δει τη «διανομή βοήθειας»

1 Αυγ 2025, 13:02
Διεθνή

Σαράια Αλ-Κουντς: «Ο,τι υποφέρει ο λαός μας, υποφέρουν και οι αιχμάλωτοί σας»

Απισχνασμένος αιχμάλωτος σιωνιστής στρατιώτης εκλιπαρεί τον Νετανιάχου για φαγητό

1 Αυγ 2025, 11:09
Ιστορία

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

52 χρόνια από τη δολοφονία του

1 Αυγ 2025, 08:23
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη

31 Ιούλ 2025, 21:01
Κόντρες

Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)

31 Ιούλ 2025, 13:13
Πολιτική

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

31 Ιούλ 2025, 10:11
Παιδεία

Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος

31 Ιούλ 2025, 06:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

Ημέρα πολυτέκνων.

Ημέρα προσκοπικού μαντιλιού.

Ελβετία: Ημέρα συνομοσπονδίας (1291).

Ζαΐρ: Ημέρα γονέων.

1834: Καταργείται η δουλεία στη βρετανική αυτοκρατορία και στις αποικίες, 770.000 σκλάβοι αποκτούν την ελευθερία τους.

1912: Ιδρύεται το πρώτο εργατικό συνδικάτο στην Ιαπωνία.

1927: Ιδρύεται ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

1973: Πεθαίνει (δολοφονείται) ο Νίκος Ζαχαριάδης, εξόριστος στο Σοργκούτ της Σιβηρίας.

1978: Βόμβες καταστρέφουν τέσσερα λεωφορεία σε γκαράζ της ΕΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo