Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν
  • Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη
  • Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη
  • Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Στου τριφυλλιού την ολόμαυρη ράχη…
Αθλητισμός

Κοράκι σφύρα το

Στου τριφυλλιού την ολόμαυρη ράχη…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Ιαν 2011, 00:00

Στου τριφυλλιού την ολόμαυρη ράχη, περπατώντας η πολυμετοχικότητα μονάχη, τους ΒγενοΠατεράδες να φεύγουν αγναντεύει και τον Τζίγγερ προσμένει να’ρθει..

Ως είθισται, η ανταλλαγή ευχών έχει την τιμητική της αυτές τις μέρες. Η στήλη, εκτός από κουράγιο και δύναμη σε όλες και όλους, εύχεται το 2011 να είναι επαναστατική χρονιά και σε αυτό θα πρέπει να βάλουμε όλοι το «λιθαράκι» μας . Οι καιροί άλλωστε επιβάλλουν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προς αυτή την κατεύθυνση.
 
► Οσον αφορά την αθλητική επικαιρότητα, το θέμα που κυριάρχησε την περίοδο που πέρασε ήταν οι διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που σήμαναν και το τέλος της εποχής της πολυμετοχικότητας. Βγενόπουλος και Πατέρας εκμεταλλεύτηκαν τις δυναμικές αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών, που ήρθαν ως απόρροια της άθλιας αγωνιστικής εικόνας των πράσινων, για να πηδήξουν από το καράβι και να επιβεβαιώσουν τη λαϊκή ρήση: «τα ποντίκια φεύγουν πρώτα από το καράβι που βουλιάζει». Η στήλη, από την πρώτη στιγμή, είχε αντιμετωπίσει με έντονο σκεπτικισμό το πείραμα της «πολυμετοχικότητας» και ήταν από τους λίγους που είχαν ταχθεί ανοιχτά εναντίον της πολιτικής του Βγενόπουλου και του Πατέρα, με κίνδυνο να καταγραφεί στους υποστηρικτές της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Μάλιστα, είμαστε από τους ακόμη πιο λίγους που θεωρήσαμε σαν βασική αιτία για την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας, όχι τον Νιόπλια και τους παίχτες, αλλά τη διαμάχη ανάμεσα στους μετόχους και τη διοικητική αβεβαιότητα, και επισημάναμε την ευθύνη του Βγενόπουλου και του Πατέρα, που απαξίωναν καθημερινά την ομάδα και τον προπονητή για να χτυπήσουν τον Τζίγγερ. Είχαμε αρκετές φορές τονίσει, απευθυνόμενοι στους πράσινους οπαδούς, ότι όλοι όσοι παρουσιάζονταν σαν «σωτήρες» που θα απελευθερώσουν τον Παναθηναϊκό από τα δεσμά του Τζίγγερ είναι απλά και μόνο καπιταλιστές που θα χρησιμοποιήσουν την αγάπη των οπαδών και τον πόθο τους για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να προωθήσουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα και τους είχαμε καλέσει να μην στοιχίζονται κάτω από ψεύτικα λάβαρα.
 
Δεν έχουμε σκοπό να πανηγυρίσουμε επειδή δικαιωθήκαμε από τις εξελίξεις, άλλωστε στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπονται πανηγυρισμοί. Δραττόμεθα (σε απλά ελληνικά αρπαζόμαστε από) της ευκαιρίας για να τονίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η δύναμη του Παναθηναϊκού, όπως και κάθε άλλης ομάδας, ήταν, είναι και θα είναι οι φίλοι και οι οπαδοί της ομάδας και για το λόγο αυτό θα πρέπει να ξεμπερδεύουμε με τους κολαούζους που μέχρι χθες έπιναν νερό στο όνομα της πολυμετοχικότητας και σήμερα παρακαλούν τον Τζίγγερ να επιστρέψει για να σωθεί η ομάδα.
 
►Η είδηση πέρασε από τα ψιλά των εφημερίδων και παρά τις προσπάθειες μας δεν καταφέραμε να βρούμε περισσότερα στοιχεία (η βοήθεια από τους αναγνώστες της στήλης, για να βρεθούν επί του θέματος περισσότερες πληροφορίες, είναι ευπρόσδεκτη και αναγκαία). Την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι οχτώ παίχτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ θα στηρίξουν μια κίνηση για τη μεταφορά των βάσκων φυλακισμένων που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διαφορετικές φυλακές σε ολόκληρη την Ισπανία, σε φυλακές εντός της χώρας των Βάσκων, προκειμένου να βρίσκονται κοντά στις οικογένειες και τους συντρόφους τους. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στους κρατουμένους και ζητά να μεταφερθούν και οι πολιτικοί κρατούμενοι που έχουν καταδικαστεί ως μέλη της ΕΤΑ. Τα πολιτικά κόμματα τάχθηκαν εναντίον των ποδοσφαιριστών, αφού φοβούνται ότι για μια ακόμη φορά οι εξέδρες των γηπέδων στη χώρα των Βάσκων θα γίνουν χώρος προπαγάνδισης υπέρ των πολιτικών κρατουμένων και υπέρ της βασκικής ανεξαρτησίας. Από τις επίσημες αρχές και τα κόμματα ασκούνται πιέσεις για να αλλάξουν την απόφασή τους, οι οποίες μάλιστα πήραν και έμπρακτη μορφή. Η διαιτησία στο ματς με τη Σαραγόσα ήταν σφαγιαστική, η Σοδιεδάδ έχασε με 2-1 και εκτός από τα συνεχή φαλτσοσφυρίγματα δεν της δόθηκε και καθαρό πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση.  

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

ΥΓ1: Οσοι κακεντρεχείς δηλώνουν ότι η κυβέρνηση αρέσκεται σε μεγάλα λόγια και δεν κάνει τίποτε για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα διαψεύδονται παταγωδώς. Το υπουργείο Παιδείας, αρωγός της πρωτοβουλίας του προέδρου της δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), θα υλοποιήσει καινοτόμο πρόγραμμα ενημερωτικών επισκέψεων στα Γυμνάσια, ώστε να αναδειχτεί η αξία του φιλάθλου πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις ποδοσφαιριστών στα σχολεία, συζήτηση με τους μαθητές και παιχνίδια δεξιοτήτων, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές για το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα. Καταρχήν, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα τυγχάνει της έγκρισης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκειμένου μια τόσο σοβαρή πρωτοβουλία να μην υπονομευτεί από ενδοκυβερνητικές διαμάχες μεταξύ Παύλου και Αννας. Οσον αφορά την ουσία, το όλο πρόγραμμα είναι ένα καθαρά επικοινωνιακό τρικ, χωρίς καμία πρακτική αξία. Ακόμη και οι αστοί παραδέχονται ότι η βία στα γήπεδα είναι κοινωνικό φαινόμενο και κατά συνέπεια για να αντιμετωπιστεί θα πρέπει να εκλείψουν οι αιτίες που την γεννούν. Στη χώρα μας υπάρχει και μια ακόμη σημαντική παράμετρος που την ενισχύει. Η χρησιμοποίηση μερίδας των οργανωμένων οπαδών από τους ιδιοκτήτες της ομάδας ως ιδιωτικού στρατού για την προώθηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Πρέπει να είναι λοιπόν αφελής κάποιος για να πιστεύει ότι με μια επίσκεψη και μια επίδειξη έστω και από πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές θα ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές για την ευγενική άμιλλα και το φίλαθλο πνεύμα, όταν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους βομβαρδίζονται με μηνύματα της αστικής ιδεολογίας. Κοντολογίς, το συγκεκριμένο project (για να χρησιμοποιήσουμε ορολογία που ακούγεται όμορφα στα αυτιά της υπουργού Αννας) είναι μια επικοινωνιακή φούσκα, που πιθανόν να κρύβει πίσω της και οικονομικά οφέλη, «για τα παιδιά της ορχήστρας και τους τεχνικούς» (όπως θα έλεγε και ο Γιώργος Νταλάρας).
 
ΥΓ2: ΠΑΟΚ και Αρης είναι οι δυο ομάδες που συνεχίζουν να αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και με βάση τη σύνθεση των ομίλων είχαν τις λιγότερες πιθανότητες να τα καταφέρουν. Αν και η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, αφού η τύχη δεν ήταν γενναιόδωρη και κληρώθηκαν με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα, οι οπαδοί τους έζησαν μοναδικές στιγμές και μεγάλες νίκες και θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι. Το ζητούμενο πλέον είναι να υπάρξουν ανάλογες επιτυχίες και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανόν, για πολλούς λόγους που δεν μπορούν να αναλυθούν στο συγκεκριμένο φύλλο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κοράκι σφύρα το

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Επόμενο άρθρο

Κοράκι σφύρα το

Φασιστικής έμπνευσης νομοσχέδιο για τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ

Σχετικά Αρθρα

Καμιά ανοχή στους σιωναζιστές – Το Ούντινε έδειξε το δρόμο

Αθλητισμός 15 Οκτ 2025, 12:18

Ενα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι

Αθλητισμός 15 Οκτ 2025, 11:08

Ούτε στη Νορβηγία ούτε πουθενά…

Αθλητισμός 12 Οκτ 2025, 20:40

Η Εθνική Ελπίδων σπάει το δόγμα του «No Politica» και μας βάζει δύσκολα

Αθλητισμός 11 Οκτ 2025, 20:34

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέρ της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 6 Οκτ 2025, 19:37

Το φιλί του Σοφιάν Τσόκλα

Αθλητισμός 23 Σεπ 2025, 09:10
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Διεθνή

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

17 Οκτ 2025, 14:27
Πολιτική

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

17 Οκτ 2025, 10:07
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Παιδεία

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

16 Οκτ 2025, 13:09
Διεθνή

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

16 Οκτ 2025, 13:01
Καταστολή

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

16 Οκτ 2025, 10:48
Πολιτική

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

16 Οκτ 2025, 10:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Καμαρώνουν για τα καμένα

15 Οκτ 2025, 22:14
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

Μαυριτανία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1863: Ορκίζεται βασιλιάς των Ελλήνων ο πρίγκιπας της Δανίας Γεώργιος Α’.

1921: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Γκράντζο στη διάρκεια απόπειρας πραξικοπήματος.

1977: 220 νεκροί στη διάρκεια απεργιών σε εργοστάσιο ζάχαρης του Ελ Σαλβαδόρ.

1977: Βόμβες σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πίστεως στο Πασαλιμάνι και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

1977: Εκτελείται ο επιχειρηματίας Μάρτιν Σλάιερ (RAF).

1983: Εκτελείται  ο πρωθυπουργός της Γρενάδας Μόρις Μπίσοπ στη διάρκεια αιματηρού πραξικοπήματος από φράξια του κόμματός του.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κοράκι σφύρα το

    17Ν
    • Κοράκι σφύρα το

      Εφετείο 17Ν
  • Κοράκι σφύρα το

    ΕΛΑ
    • Κοράκι σφύρα το

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κοράκι σφύρα το

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κοράκι σφύρα το

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κοράκι σφύρα το

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κοράκι σφύρα το

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κοράκι σφύρα το

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κοράκι σφύρα το

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κοράκι σφύρα το

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κοράκι σφύρα το

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κοράκι σφύρα το

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κοράκι σφύρα το

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κοράκι σφύρα το

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κοράκι σφύρα το

      Κοράκι σφύρα το

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κοράκι σφύρα το

      Κοράκι σφύρα το

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κοράκι σφύρα το

      Κοράκι σφύρα το

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κοράκι σφύρα το

      Κοράκι σφύρα το

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κοράκι σφύρα το

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κοράκι σφύρα το

    Κοράκι σφύρα το

    Ποιοι είμαστε
  • Κοράκι σφύρα το

    Κοράκι σφύρα το

    Επικοινωνία
  • Κοράκι σφύρα το

    Κοράκι σφύρα το

    Όροι χρήσης
  • Κοράκι σφύρα το

    Κοράκι σφύρα το

    Ποιοι είμαστε
  • Κοράκι σφύρα το

    Κοράκι σφύρα το

    Επικοινωνία
  • Κοράκι σφύρα το

    Κοράκι σφύρα το

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo