Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του
  • Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund
  • Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Ρωσόδουλοι, κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ…
Αθλητισμός

Ρωσόδουλοι, κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Μάι 2013, 00:00

Η τακτική του αντιπερισπασμού είναι γνωστή. Δημιουργεί κάποιος ένα γεγονός σε ένα σημείο, η προσοχή της δημοσιότητας πέφτει σε αυτό και στη συνέχεια κάνει τη δουλειά του σε κάποιο άλλο σημείο. Αυτή την τακτική επέλεξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, για να ξεπεράσει τις διαμαρτυρίες των οπαδών της ομάδας για την αδυναμία της πράσινης ΠΑΕ να πάρει την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από το φάκελο που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός λείπει εγγυητική επιστολή ύψους 12.000.000 ευρώ, με αποτέλεσμα η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ να μη μπορεί να δώσει την άδεια συμμετοχής.

Ο Αλαφούζος δεν μπορεί να βρει τα φράγκα που χρειάζονται και προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης. Ξέρει πολύ καλά ότι μετά από μια αποτυχημένη αγωνιστική χρονιά οι πράσινοι οπαδοί δε θ’ ανεχτούν να μην παίξει η ομάδα τους στην Ευρώπη εξαιτίας του ότι δεν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής. Ξέρει πολύ καλά, ότι θα φανεί η αδυναμία του να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το τέλμα, άρα και ο λόγος ύπαρξής του στο τιμόνι της πράσινης ΠΑΕ, και προσπαθεί να βρει κάποιον να του φορτώσει την ευθύνη. Η λύση που σκέφτηκε είναι να κηρύξει «ανένδοτο» στην ΕΠΟ, να ξεκινήσει προσπάθεια για «κάθαρση» του ελληνικού ποδόσφαιρου. Ξεκίνησε με δηλώσεις στο Twitter και συνέχισε με μήνυση στην ΕΠΟ και στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και σε δέκα διαιτητές που κατά τη διάρκεια της χρονιάς αδίκησαν με τις αποφάσεις τους τον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να πείσει ότι η ομάδα έχει πέσει θύμα «μιας οργανωμένης προσπάθεια να πληγεί ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά». Ο στόχος είναι πολύ απλός: θα φορτώσουμε την ευθύνη στην Ομοσπονδία και θα πούμε ότι, λόγω της κόντρας, δε θέλουν να δουν το φάκελο και προσπαθούν να βγάλουν την οργή τους και την εμπάθειά τους στον Παναθηναϊκό.

Στις αθλητικές εφημερίδες που εκφράζουν τις απόψεις της διοίκησης της πράσινης ΠΑΕ ήδη έχουν πέσει τα σχετικά σενάρια που προσπαθούν να πείσουν τους πράσινους οπαδούς, ότι στην ΕΠΟ είναι αρνητικοί με την αδειοδότηση της ομάδας. Αναφέρουν ότι στους διαδρόμους στελέχη της Ομοσπονδίας έλεγαν ότι δε θα πάρει η ομάδα άδεια, τη στιγμή που η αντιπροσωπεία συζητούσε με τα μέλη της επιτροπής και χωρίς να έχουν δει το φάκελο, και σχολιάζουν ότι άπαντες στην Ομοσπονδία έδειξαν απροκάλυπτα ότι ο Αλαφούζος είναι ανεπιθύμητος και ότι δε θα έπρεπε να πάει εκεί ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, παρουσιάζουν την ΕΠΟ ενοχλημένη από την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στον υ- πεύθυνο αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ, Αντρέα Τραβέρσο, αφού εξέλαβαν αυτή την κίνηση σαν μια έμμεση αλλά σαφή πίεση να δώσουν την άδεια, και αναφέρουν ότι στελέχη της ΕΠΟ φανερά ενοχλημένα έλεγαν ότι «η ΕΠΟ ελέγχει τους φάκελους των ελληνικών ομάδων και όχι η ΟΥΕΦΑ». Προσπαθούν με άλλα λόγια να πείσουν ότι, επειδή ο Αλαφούζος έχει μπει μπροστά και δίνει τη μάχη ν’ αλλάξει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ και το κατεστημένο έχουν στοχοποιήσει τον Παναθηναϊκό και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν κακό στην ομάδα.

Ο Αλαφούζος προσπαθεί να παίξει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να συσπειρώσει γύρω του τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, όμως όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι. Καταρχήν, γιατί με την εικόνα που έδειξε η ομάδα μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έχει πείσει κανέναν ότι αξίζει να κερδίσει στα χαρτιά αυτό που δεν κατάφερε να πάρει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεύτερο, γιατί ο Αλαφούζος ούτε έχει πείσει ούτε πρόκειται να πείσει κανέναν με τις κινήσεις που κάνει, ότι έχει ξεκινήσει προσπάθεια για να αλλάξουν τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να μπουν κανόνες. Τρίτο, γιατί πλέον, εκτός από μια μικρή μερίδα φανατικών οπαδών, κανένας δεν ενδιαφέρεται για την «εξυγίανση» του ποδοσφαίρου. Η απαξίωση είναι πλήρης και οι ελπίδες να βελτιωθεί το θέαμα και η αγωνιστική εικόνα των ομάδων σε περίοδο οικονομικής κρίσης ελάχιστες, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των φιλάθλων απλά να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, χωρίς να ενδιαφέρεται για διεργασίες και αλλαγές. Τέταρτο, ο Αλαφού-ζος δεν έχει βρει «κώδικα επικοινωνίας» με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, ώστε να μπορέσει να τους συσπειρώσει γύρω του. Και πέμπτο και κυριότερο, γιατί όλοι ξέρουν ότι τις αλλαγές τις πετυχαίνουν οι δυνατοί και ο Αλαφούζος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δεν είναι δυνατός, γιατί δεν μπορεί να βάλει φράγκα και να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και δεν έχει κόσμο πίσω του. Μάλιστα, με την απόφασή του να πάει την κόντρα του με τη διαιτησία στα πολιτικά δικαστήρια βάζει σε επιπλέον κίνδυνο τον Παναθηναϊκό, αφού είναι γνωστή η «απέχθεια» της ΟΥΕΦΑ να λύνονται οι όποιες διαφορές στα πολιτικά δικαστήρια. Αν εφαρμοστεί στο ακέραιο το νομικό καθεστώς της ΟΥΕΦΑ, οι πράσινοι κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους, ενώ η τιμωρία μπορεί να φτάσει μέχρι τον υποβιβασμό. Με απλά λόγια, η μοναδική χρησιμότητα των κινήσεων του Αλαφούζου είναι ότι έχουμε θέμα και μπορούμε να γεμίσουμε τη στήλη.

Κος Πάπιας
papias@yahoo.gr

ΥΓ1: Είναι γνωστό σε όλους, ότι η απόφαση του Μελισσανίδη να μπει μπροστά και να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ δεν άρεσε σε πολλούς, αφού συνοδεύτηκε με την απόφαση να προχωρήσουν οι διαδικασίες πτώχευσης και η ομάδα να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Η δυσαρέσκεια αυτή δεν εκδηλώθηκε επίσημα, αφού κανένας δεν μπορούσε να βρει τα φράγκα που ήθελε η ομάδα για να παραμείνει στις επαγγελματικές κατηγορίες και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν η νέα ηγεσία της Original και η μεγάλη πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων βλέπουν τη λύση Μελισσανίδη σαν τη μοναδική διέξοδο. Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Ψωμιάδη έδωσαν μια ευκαιρία σε κάποιους από τους αμφισβητίες του νέου ισχυρού άντρα της ομάδας για να «χαλάσουν» λίγο την εικόνα του και ίσως να ανατρέψουν την τελευταία στιγμή την πτώχευση. Αν η ΑΕΚ κερδίσει τη δικαστική διαμάχη με τον Ψωμιάδη, αλλά στο μεταξύ έχει πτωχεύσει και δεν υπάρχει ΠΑΕ, δεν μπορεί να διεκδικήσει τα φράγκα που ζητάει και μένει μόνο με την ηθική ικανοποίηση. Στο σημείο αυτό, κάποιοι από τους παλιούς παράγοντες, με εκφραστές τους Ντέμη Νικολαΐδη και Χάρη Οικονομόπουλο, ρίχνουν γενικά και αόριστα στην πιάτσα την ιδέα ότι η υπόθεση φτάνει στο τέλος της και ότι σύντομα η ΑΕΚ θα κερδίσει και κατά συνέπεια θα πρέπει να παραμείνει σε λειτουργία η ΠΑΕ για να μπορεί να εισπράξει τα 80.000.000 ευρώ από τον Ψωμιάδη. Αν και η άποψη αυτή δείχνει να είναι απόλυτα λογική, στην πράξη φαίνεται ότι είναι καθαρά επικοινωνιακή. Αφενός γιατί κανείς δεν ξέρει πότε θα τελεσιδικήσει η απόφαση και αφετέρου γιατί και με τα λεφτά του Ψωμιάδη δεν είναι σίγουρο ότι σώζεται η κατάσταση (σίγουρα σώζονται οι παλιοί πρόεδροι που θα φύγει από πάνω τους το άγχος να καλύψουν μια σειρά υποχρεώσεις που δεν παραγράφονται με την πτώχευση). Είναι όμως μια καλή ευκαιρία για να ασκήσουν αντιπολίτευση στον Μελισσανίδη και να του δηλώσουν ότι δεν είναι όλοι στην ΑΕΚ μαζί του.

ΥΓ2: Οσοι δεν έχετε ενημερωθεί για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, φταίει το ρωσόδουλο μπλοκ και ο Πούτιν, που για να προωθήσουν τα σχέδιά τους στην Ελλάδα κατάφεραν να υποβιβάσουν την ΑΕΚ και να την ελέγξουν μέσω του Μελισσανίδη. Η σχετική ανάλυση υπάρχει στο blog της ΟΑΚΚΕ, την έστειλε με e-mail μια συντρόφισσα και δυστυχώς η στήλη ήταν υποχρεωμένη να την διαβάσει.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΝέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 51η συνεδρίαση, Τετάρτη 22.5.2013
Επόμενο άρθρο 4η δίκη για την ΣΠΦ – 6η συνεδρίαση, Δευτέρα 27.5.13

Σχετικά Αρθρα

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

Αθλητισμός 29 Ιούν 2025, 22:34

Οι τελικοί που θα θυμόμαστε για όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου

Αθλητισμός 10 Ιούν 2025, 07:24

Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός

Αθλητισμός 1 Ιούν 2025, 12:43

H αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη παρούσα (και) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Από τους οπαδούς της Παρί Σαν Ζερμέν

Αθλητισμός 1 Ιούν 2025, 09:10

Eπέλεξαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία, παρά να σηκώσουν το Κύπελλο

Αγγλία, ποδόσφαιρο γυναικών

Αθλητισμός 29 Μάι 2025, 10:53

Από τη Φεϊρούζ στον Πίπο Ιντσάγκι

Αθλητισμός 13 Μάι 2025, 10:36
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του

2 Ιούλ 2025, 12:01
Κόντρες

Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται

2 Ιούλ 2025, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Κόντρες

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

1 Ιούλ 2025, 13:41
Πολιτισμός

Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

1 Ιούλ 2025, 09:59
Διεθνή

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

1 Ιούλ 2025, 08:42
Διεθνή

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

1 Ιούλ 2025, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Στις 25 Οκτώβρη το εφετείο για το νεοναζιστικό μόρφωμα των «Σπαρτιάτες» και τον Κασιδιάρη

Η καταδίκη τους πρέπει να θεωρείται βέβαιη

30 Ιούν 2025, 19:55
Πολιτική

Οι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία Παίδων στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού

30 Ιούν 2025, 19:16
Διεθνή

Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών: Το Ισραήλ επιβάλλει απαρτχάιντ

30 Ιούν 2025, 18:37
Πολιτική

Ο Τσίπρας φωνάζει «παρών» με γιαλαντζί μανούρα

30 Ιούν 2025, 18:28
Πολιτισμός

To Γκλάστονμπερι βάφτηκε στα χρώματα της Παλαιστίνης από Kneecap και Bob Vylan

Σπασμωδικές αντιδράσεις από βρετανική κυβέρνηση και BBC

30 Ιούν 2025, 14:02
Κόντρες

Φλωρίδη, έχεις καμιά εξήγηση;

30 Ιούν 2025, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2025, 00:01
Αθλητισμός

Μποϊκοτάζ στο σιωναζισμό

29 Ιούν 2025, 22:34
Αγροτικά

Ο περιφερειάρχης (και καθηγητής) Κουρέτας συμβάλλει στο φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Θεσσαλία

Καταστροφική και παράνομη απόφαση για διακίνηση ζωοτροφών και εκτός των ζωνών προστασίας και επιτήρησης!

29 Ιούν 2025, 13:51
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ γνωστοποιούν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη, στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σοβαρή και δεν την υποτιμούμε. Είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μια αποτυχία. Δυστυχώς αντίστοιχα ζητήματα απασχολούν πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ, δείχνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα διαχείρισης αγροτικών ενισχύσεων. Οι στρεβλώσεις, με εικονικά βοσκοτόπια και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν ξεκίνησαν σήμερα είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, η δική μας κυβέρνηση δεν αποποιείται τις ευθύνες της. Είμαστε εκείνοι που πήραμε τις πρώτες ουσιαστικές πρωτοβουλίες, θέτοντας αρχικά τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό ειδική εποπτεία και τώρα μεταφέροντας την αρμοδιότητα στην ΑΑΔΕ.

Νότης Μηταράκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

Οι παρατυπίες και η κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων είναι πράγματι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε να εξελίσσεται σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς και στη χώρα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά σοβαρό, καθώς στερεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των έντιμων παραγωγών κεφάλαια που δικαιούνται και είναι απαραίτητα για τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε σε αυτή την κατάσταση. Αφενός προσπάθησε να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό του ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, αφετέρου έγινε πολύ σοβαρή δουλειά στο να κλείσουν διάφορα παραθυράκια που επέτρεπαν τις παράνομες δοσοληψίες. Μιλάω για τους χάρτες βόσκησης, το κτηματολόγιο αλλά και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών. Δυστυχώς οι παθογένειες ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες που απαιτήθηκε τελικά η δραστική λύση της κατάργησης του οργανισμού και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στην ΑΑΔΕ. Μια ανεξάρτητη αρχή με εχέγγυα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει.

Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ

(Πώς το έγραψε ο Κούλης στο facebook; «Για να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε κανένα συμψηφισμό με το παρελθόν -στη λογική “και οι άλλοι τα ίδια έκαναν”- που να δικαιολογεί αδράνεια για το παρόν και για το μέλλον». Την ίδια στιγμή βάζει τα παρτάλια του να υποστηρίξουν το ακριβώς αντίθετο. Να ανοίξουν τη βεντάλια σε όλη την Ευρωλάνδη: «Σε όλη την Ευρώπη το ίδιο γινόταν εδώ και χρόνια». Και με αφετηρία αυτόν τον συμψηφισμό του κερατά, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω: «Εμείς είμαστε αυτοί που κόψαμε το γόρδιο δεσμό και βάλαμε τέλος στο σκάνδαλο»! Είναι να τους στήνεις στη σειρά και να τους μπατσίζεις όλους μαζί με μια κίνηση: παφ-παφ-παφ-παφ… Ο τελευταίος πρόεδρος που έβαλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο συνταξιούχος δικαστικός Σαλάτας -ναι, ναι, αυτός που είχε τη γνώμη ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση!- δεν έδινε τα στοιχεία που του ζητούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία πήρε τους μπάτσους και έκαναν ντου στα γραφεία του οργανισμού εξυπηρέτησης λαμόγιων, κατάσχοντας κομπιούτερ και συρταροθήκες! Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί προχώρησαν σε δραστικές λύσεις. Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του. Προκαλούν τον ελληνικό λαό που -αν μη τι άλλο- διαθέτει τον λεγόμενο κοινό νου για να αντιληφθεί -πέρα από λεπτομέρειες- ότι είχαν στήσει μια μηχανή και γάζωναν τις επιδοτήσεις. Και τα λεφτά τα μοιράζονταν λαμόγια, κομματάρχες, διεφθαρμένοι υπάλληλοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo