Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 25 Απρίλη
  • Ιγιάντ Αμπού Ασκαρ – Χουδαΐφα Αλ-Κοχλούτ | Nεκρολογίες μαχητών
  • 1.000 πρόσφυγες νεκροί σε 3 μήνες στον υγρό τάφο της Μεσογείου 
  • Oταν σε παίρνουν στο ψιλό ακόμα και στο Τελ Αβίβ
  • Χριστιανοί μαχητές στη Χεζμπολά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Μόνο ο «Σωλήνας» μπορεί να βρει λύση
Αθλητισμός

ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

Μόνο ο «Σωλήνας» μπορεί να βρει λύση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Μάι 2019, 00:00

Οι εικόνες με τους «VIP φιλάθλους» του ΠΑΟΚ να παίζουν ξύλο με τα ΜΑΤ, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού τελικού για το Κύπελλο ήταν η πιο ξεκάθαρη απόδειξη για την ανικανότητα κυβέρνησης και ΕΠΟ. Σε ένα παιχνίδι με μόλις 1.040 θεατές, οι οποίοι είχαν επιλεγεί από τις ομάδες και την ΕΠΟ και η πρόσκληση που τους εξασφάλισε την είσοδο στο ΟΑΚΑ ήταν ονομαστική, τα επεισόδια στις εξέδρες συζητήθηκαν περισσότερο από την αγωνιστική δράση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
 
Παρά το γεγονός ότι για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είχαν επιστρατευθεί 3.000 μπάτσοι (σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν από την αστυνομία), ο κακός σχεδιασμός της ΕΠΟ είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί των δυο ομάδων να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους. Ο «σχεδιασμός» της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με την απόφαση των ομάδων να μοιράσουν τις προσκλήσεις που τους αναλογούσαν σε οργανωμένους οπαδούς τους, είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν τα παρατράγουδα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Αν η ανικανότητα ΕΠΟ, μπάτσων και κυβέρνησης να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα χωρίς θεατές ήταν το σημαντικότερο γεγονός του τελικού, ίσως και να μην αναφερόμασταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που κατά την ταπεινή γνώμη της στήλης θα πρέπει να κρατήσουμε από όσα έγιναν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ είναι αφενός η δράση των οπαδικών στρατών και η άρρηκτη σχέση που έχουν με τις διοικήσεις των ομάδων και αφετέρου η ανοχή και η «αφωνία» της πλειοψηφίας του εσμού που παρασιτεί γύρω από το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
 
Είναι κοινό μυστικό ότι για τους καπιταλιστές που δραστηριοποιούνται στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού πρώτη προτεραιότητα είναι οι επιχειρηματικές τους μπίζνες και έπεται το συμφέρον της ομάδας, η οποία στην πράξη είναι το «μέσο» για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους σχεδίων. Από τον κανόνα αυτό δε διαφοροποιούνται ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης, οι οποίοι χρησιμοποιούν συχνά-πυκνά τη «δυναμική» των ομάδων τους και τους οπαδικούς στρατούς για να πιέσουν τις κυβερνήσεις και να προχωρήσουν τις μπίζνες τους. Για να είναι όμως «ετοιμοπόλεμοι» και στη διάθεση του αφεντικού, οι στρατοί ή καλύτερα αυτοί που έχουν την ευθύνη για τη δράση τους (εντός και εκτός γηπέδων), θα πρέπει να έχουν και τα «δωράκια» τους. Εκτός λοιπόν από το χαρτζιλίκι, σε ειδικές περιπτώσεις, όπως ο τελικός του κυπέλλου,  οι διοικήσεις των ομάδων θα πρέπει να εξασφαλίζουν και την παρουσία τους στους αγώνες.
 
Οταν οι αγώνες γίνονται παρουσία θεατών, είναι εύκολο να εξασφαλιστεί η παρουσία τους στις εξέδρες και κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τις ΠΑΕ και τις διοικήσεις τους. Στις ειδικές περιπτώσεις, όμως, όπως ο φετινός τελικός, οι διοικήσεις των ομάδων αναγκάζονται να αφήσουν στην άκρη τα προσχήματα και ρισκάρουν να χρεωθούν τη δράση τους, βαπτίζοντας VIP τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς για να εξασφαλίσουν τη «συμμετοχή» τους στον αγώνα. Και αν τα καλόπαιδα δεν μπορέσουν να συγκρατηθούν και ξεφύγουν, τότε οι προεδράρες θα χρεωθούν τη δράση τους και ο εσμός των παρατρεχάμενων θα προσπαθήσει να μαζέψει τα «απόνερα».
 
Πρέπει να τονιστεί ότι ουδείς από τους «ευαίσθητους» και τους δήθεν πολέμιους του χουλιγκανισμού και της οπαδικής βίας δε ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των πρωταγωνιστών στα επεισόδια του ΟΑΚΑ. Πώς εξηγείται αυτό; Πολύ εύκολα, αν λάβουμε υπόψη μας ότι αυτοί που συμμετείχαν στα δρώμενα ήταν τα αγαπημένα παιδιά του προέδρου. Στο συγκεκριμένο αγώνα δεν υπήρχε η μεγάλη μάζα οπαδών για να βρουν κάποιους από το σωρό και να τους φορτώσουν το «μπάχαλο», οπότε η οποιαδήποτε σύλληψη θα αφορούσε τους «συνεργάτες» του προέδρου.

Εχουμε τονίσει αρκετές φορές ότι ο τρόπος που έχει στηθεί το ποδοσφαιρικό «οικοδόμημα» στην Ελλάδα και η λογική της αρπαχτής που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των καπιταλιστών που «επενδύουν» στις ΠΑΕ κάνει απαραίτητους τους οπαδικούς στρατούς. Οι καπιταλιστές που αγοράζουν μια ομάδα δεν αποσκοπούν να βγάλουν κέρδος από αυτή, αφού  επί της ουσίας τη χρειάζονται για να προωθήσουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Συνεπώς «επενδύουν» στη δυναμική της και στο πλήθος των οπαδών  της.
 
Εκτός από τους «ποδοσφαιρικούς» λόγους, θα πρέπει να δούμε και άλλες παραμέτρους, που αφορούν τον τρόπο διαχείρισης των γεγονότων στο ΟΑΚΑ. Η κυβέρνηση είναι σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Μαρινάκη και δε θέλει να ανοίξει νέο μέτωπο με τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ. Οπως και στην περίπτωση της ΑΕΚ και του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έτσι και για τον ΠΑΟΚ, οι συριζαίοι φρόντισαν να τακτοποιήσουν το θέμα της παραχώρησης της αναγκαίας έκτασης για να γίνει το νέο γήπεδο της ομάδας και φιλοδοξούν να κρατήσουν «ουδέτερο» τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ (η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τους επιτρέπει να ελπίζουν σε ανοιχτή στήριξη) στην προεκλογική μάχη. Φρόντισαν, λοιπόν, να πέσουν αμέσως οι τόνοι, δόθηκε εντολή το θέμα να υποβαθμιστεί, τα επεισόδια τα φόρτωσαν στο λάθος σχεδιασμό της ΕΠΟ και εκτός από δυο-τρεις «αναλύσεις» για την κατάντια του ποδοσφαίρου και την ανικανότητα της ΕΠΟ (με στόχο να προωθήσουν τα ερυθρόλευκα συμφέροντα), την επαύριο του τελικού το θέμα μπήκε στο «αρχείο». Η μια από τις δυο φωτογραφίες που υπάρχουν στη στήλη δείχνει τη δυναμική του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη και απεικονίζει τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να τα έχει καλά μαζί του. Ο μπάτσος στέκεται «κλαρίνο»  μπροστά στον Σαββίδη και τον χαιρετάει λες και είναι ο… πρωθυπουργός της Νότιας  Μακεδονίας.
 
Κος Πάπιας

 
papias@eksegersi.gr
 
ΥΓ. Ενα ατελείωτο μπάχαλο  τα έχουν κάνει στο μπάσκετ Βασιλειάδης, ΕΣΑΚΕ, Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος. Δεν έφταναν τα άλλα βάσανα στον Τσίπρα, θα έχει να βρει λύση και για το μπάσκετ, αφού κανένας στην κυβέρνηση δε θα ήθελε παραμονή των εκλογών να δρομολογηθούν εξελίξεις που έχουν ως αποτελέσμα να οδηγήσουν τον μπασκετικό Ολυμπιακό σε υποβιβασμό στην Α2. Αν η στήλη ήταν στη θέση του Τσίπρα, θα τηλεφωνούσε στον «Σωλήνα» και θα τον παρακαλούσε να βρει λύση στο αδιέξοδο.
 
 
 
 Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να απόσχουμε από τις κάλπες στις επικείμενες εκλογές αναλύονται διεξοδικά στις πολιτικές στήλες της Κόντρας. Οταν όμως συνειδητοποιείς ότι η ψήφος σου έχει την ίδια αξία με τη ψήφο του Γρήγορη Ψαριανού, του πολιτικού φελλού που το παίζει εναλλακτικός και αντισυμβατικός και γυρίζει από κόμμα σε κόμμα, τότε σε πιάνουν τα νεύρα σου και λες αυθόρμητα «άντε να γα@@@@@@τε όλοι». Ομως, εκτός από τις πολιτικές της πτυχές, η περίπτωση Ψαριανού έχει και αθλητικό ενδιαφέρον. Ο τύπος θυμίζει ορισμένους ποδοσφαιριστές που κάποια στιγμή είχαν κάνει μια καλή χρονιά και στη συνέχεια ξέπεσαν, αλλά με τη βοήθεια των μάνατζερ καταφέρνουν να κάνουν μεταγραφή σε πρωταθλήματα τριτοκλασάτων χωρών και να εξασφαλίσουν το μεροκάματο.  Για να ξαναγυρίσουμε στην πολιτική, ελπίζουμε ότι ο Κούλης έκανε τη συγκεκριμένη μεταγραφή γνωρίζοντας ότι ο Ψαριανός, εκτός από τη δική του, δε θα φέρει άλλη ψήφο. Γιατί αν ελπίζει να κερδίσει τον Τσίπρα με μεταγραφές τύπου Ψαριανού, τότε πολύ φοβόμαστε ότι θα έχουμε για πολλά χρόνια τους συριζαίους στο σβέρκο. Εμάς ποσώς μας ενδιαφέρει, αλλά ο Κούλης είναι σίγουρο ότι δε θα ήθελε να κάνει παρέα στον Εβερτ, στη λίστα των δεξιών αρχηγών που δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν πρωθυπουργοί.
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

Νέα βάσανα
Επόμενο άρθρο

ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

Τρίβουν τα χέρια τους οι καπιταλιστές του τουρισμού

Σχετικά Αρθρα

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

Αθλητισμός 1 Απρ 2026, 22:39

Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ

Αθλητισμός 28 Μαρ 2026, 08:26

Αθληση στο Αττικό Αλσος: Η Αντιπεριφερειάρχης περί άλλα τυρβάζει

Αθλητισμός 24 Φεβ 2026, 19:39

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

Αθλητισμός 18 Φεβ 2026, 10:22

Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές

Αθλητισμός 18 Φεβ 2026, 08:59

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

Αθλητισμός 13 Φεβ 2026, 13:12
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Απρίλη

25 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιγιάντ Αμπού Ασκαρ – Χουδαΐφα Αλ-Κοχλούτ | Nεκρολογίες μαχητών

24 Απρ 2026, 19:53
Καταστολή

1.000 πρόσφυγες νεκροί σε 3 μήνες στον υγρό τάφο της Μεσογείου 

Μείωση αφίξεων, αύξηση θανάτων: η «επιτυχία» της αποτροπής

24 Απρ 2026, 14:15
Κόντρες

Oταν σε παίρνουν στο ψιλό ακόμα και στο Τελ Αβίβ

24 Απρ 2026, 14:07
Διεθνή

Χριστιανοί μαχητές στη Χεζμπολά

24 Απρ 2026, 12:58
Ιστορία

Μάχα Αμπού Χαλίλ: Μια ιστορική μορφή δολοφονήθηκε στα 80 της από τους σιωναζιστές

24 Απρ 2026, 10:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Απρίλη

24 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Iράν: Λαοθάλασσες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία

«Μη φοβάστε τα αεροσκάφη B1, B2 και B52. Να φοβάστε τον άνθρωπο χωρίς πατρίδα, χωρίς τιμή και χωρίς ανδρεία»

23 Απρ 2026, 22:03
Διεθνή

Το Ιράν δεν πάει σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων με τους αμερικάνικους όρους, γιατί αισθάνεται και είναι δυνατό στο πεδίο

23 Απρ 2026, 21:07
Υγεία

Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο

23 Απρ 2026, 19:53
Διεθνή

Χεζμπολά: Οι σκοπευτές μας είναι έμπειροι, οι γροθιές μας πολλές και οι πύραυλοί μας ακόμα περισσότεροι…

Αθλιοι ελιγμοί της ξενόδουλης κυβέρνησης της Βηρυτού

23 Απρ 2026, 15:06
Πολιτική

H Koβέσι πέρασε πριονοκορδέλα Μητσοτάκη-Φλωρίδη

23 Απρ 2026, 14:28
Διεθνή

Λίβανος: Oι σιωναζιστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ τη συνάδελφο Αμάλ Χαλίλ

23 Απρ 2026, 10:23
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Απρίλη

23 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές σκοτώνουν αμάχους και στοχεύουν δημοσιογράφους και οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού ετοιμάζονται να μπουν σε απευθείας συνομιλίες μαζί τους

22 Απρ 2026, 22:54
Πολιτική

Τα ψέματα και οι επιθέσεις στο μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας αποκαλύπτουν τον πανικό του Μητσοτάκη, των υπουργών και των βουλευτών του

22 Απρ 2026, 20:50
Πολιτική

Ασυμβίβαστο βουλευτή-υπουργού: Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε τη μακαρίτισσα την παπάρα του Μητσοτάκη

22 Απρ 2026, 14:37
Διεθνή

Ο Γιάχια Σινουάρ «επιλέγει»… υποψήφιους στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ

22 Απρ 2026, 12:58
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: Την έθεσαν σε δυνητική αργία για συνδικαλιστική δράση αλλά δεν τολμούν να το ομολογήσουν

22 Απρ 2026, 12:04
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Απρίλη

Ημέρα του DNA.

Ημέρα γονικής αποξένωσης.

Ημέρα κατά της ελονοσίας.

Πορτογαλία: Ημέρα επανάστασης (1974).

Σουαζιλάνδη, Φερόε: Ημέρα της σημαίας.

1967: Δολοφονείται εν ψυχρώ στον Ιππόδρομο Φαλήρου από αστυνομικό ο πολιτικός κρατούμενος της δικτατορίας Παναγιώτης Ελλής.

1968: Βόμβα στον Λυκαβηττό.

1994: Πεθαίνει ο Γιώργος Γεννηματάς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    17Ν
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Εφετείο 17Ν
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΕΛΑ
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Ποιοι είμαστε
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Επικοινωνία
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Όροι χρήσης
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Ποιοι είμαστε
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Επικοινωνία
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo