Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 1 Ιούνη
  • «Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 3
  • Ξανά για τον Μινώταυρο των πανελλαδικών εξετάσεων και την απελευθερωτική ελεύθερη πρόσβαση
  • Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 31 Μάη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Εχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ο χειρουργός Τσίκινης;
Αθλητισμός

ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

Εχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ο χειρουργός Τσίκινης;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Φεβ 2006, 00:00
♦ Το θέμα της βδομάδας είναι και η επίσημη, δια στόματος Γιώργου Ορφανού, αποδοχή της Σούπερ Λίγκα από την κυβέρνηση. Μετά από τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Λίγκα, ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε τα εξής: «Προχωρούμε σε μια κοινή επιτροπή, η οποία θα προσεγγίσει τα θέματα ένα-ένα, ώστε το ταχύτερο η πρόταση, με ό,τι κριθεί απαραίτητο, να γίνει νόμος του κράτους».
 
Οπως όλα δείχνουν, το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν θα γίνει με ευθύνη της Λίγκα, χωρίς όμως αυτό να σηματοδοτεί από μόνο του κάτι καινούργιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι καπιταλιστές που επενδύουν στο άθλημα προσπαθούν να βάλουν κάποιους κανόνες στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και να διασφαλίσουν όσο περισσότερο μπορούν την αξιοπιστία του από τα λαμόγια που λυμαίνονται το χώρο. Οπως όλα δείχνουν, οι αγώνες των ελληνικών ομάδων σύντομα θα είναι στο Στοίχημα και για να μπορέσει να στηθεί το οικοδόμημα θα πρέπει να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Από το Στοίχημα όλοι προσδοκούν περισσότερα φράγκα για την τσέπη τους και γι’ αυτό τους έχει πιάσει η πρεμούρα και έχουν αφήσει στην άκρη διαφορές και αντιπαλότητες χρόνων.
 
Την προηγούμενη φορά που προσπάθησαν να στήσουν μια αντίστοιχη φάμπρικα το εγχείρημα καταστράφηκε εν τη γενέσει του, γιατί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν μπόρεσαν να τα βρουν στον τρόπο λειτουργίας της διαιτησίας. Και στην τωρινή προσπάθεια η διαιτησία ήταν το μεγάλο αγκάθι και όσοι ήταν εναντίον της Λίγκα έλπιζαν ότι στο σημείο αυτό θα υπάρχει διαφωνία και θα ναυαγήσει και πάλι η προσπάθεια. Ομως, όλα δείχνουν ότι ξεπεράστηκε και αυτό το εμπόδιο. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός, παρά το φετινό κατατρεγμό του από τη διαιτησία, δεν έχει θέσει επιτακτικά το θέμα, το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί (άλλωστε εδώ και χρόνια η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει τη διάθεση να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Κόκκαλη και ενδιαφέρεται μόνο για τα επιπλέον φράγκα).
 
Μοναδικό εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι οι πέντε ομάδες που διαφωνούν με τη δημιουργία της Λίγκα και κυρίως ο ΠΑΟΚ. Οι εκπρόσωποι της Λίγκα, σε συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη συνάντηση τους με τον Ορφανό, ξεκαθάρισαν ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα γίνει με το νέο σύστημα και όσες ομάδες δεν συμφωνήσουν θα αγωνιστούν στη Β’ Εθνική. Από τις 5 ομάδες που διαφωνούν -ΠΑΟΚ, Αιγάλεω, Ιωνικός, Καλλιθέα και Ακράτητος- οι δυο τελευταίες, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνίζονται του χρόνου στη μικρότερη κατηγορία, αφού πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί η άσχημη βαθμολογική τους θέση, Αιγάλεω και Ιωνικός δεν έχουν τη βαρύτητα να ανατρέψουν δρομολογημένες καταστάσεις, στις οποίες έχουν συμφωνήσει οι τρεις μεγάλοι, και μένει μόνο ο ΠΑΟΚ να αμφισβητεί τις εξελίξεις. Είναι σίγουρο ότι χωρίς τον ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπορέσει να γίνει το επόμενο πρωτάθλημα και σε αυτό ελπίζουν στην ΕΠΑΕ. Ξεχνούν, όμως, την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι σε ανοιχτή σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και το οικονομικό αδιέξοδο της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από ασφυκτικό. Απαντες οι ΠΑΟΚτζήδες έχουν εναποθέσει για μια ακόμη φορά την τύχη της ομάδας στα χέρια της κυβέρνησης, συνεπώς από τη στιγμή που ο Ορφανός έδωσε το πράσινο φως για την Σούπερ Λίγκα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οποιαδήποτε λύση στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ θα συνδυαστεί με την αποδοχή της συμμετοχής του στη Λίγκα.
 
Δεν αλλάζει, λοιπόν, επί της ουσίας τίποτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτός από την αποστράτευση (μένει να δούμε αν αυτή τη φορά είναι οριστική) του νυν αντιπροέδρου της ΕΠΑΕ Βίκτωρα Μητρόπουλου.
 
♦ Ως γνωστόν, οι αναγνώστες της στήλης είναι ψαγμένοι και μετά από την πολύχρονη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά μας μπορούν εύκολα να αποκωδικοποιούν τα μηνύματα που τους στέλνω. Στο προηγούμενο φύλλο, τα προγνωστικά που δώσαμε για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ήταν ισοπαλία και τελικό σκορ 2-2. Παρολαυτά, αναγνώστης της στήλης μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι διάβασε τα προγνωστικά μου, έπαιξε στοίχημα και κονόμησε. Το σκεπτικό του πολύ απλό: «Φίλε Πάπια, επειδή συνήθως δεν επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις σου, απέκλεισα το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Στη συνέχεια, επειδή γνωρίζω ότι έχεις μυστικούς κώδικες και ότι πρέπει να διαβάζουμε με προσοχή αυτά που γράφεις, θεώρησα ότι το 2-2 δεν ήταν το τελικό σκορ, αλλά στοίχημα για ημίχρονο – τελικό. Συνεπώς, απέκλεισα το ενδεχόμενο νίκης της ΑΕΚ. Πόνταρα λοιπόν στη νίκη του Ολυμπιακού και στο αποτέλεσμα ημίχρονο – τελικό (έπαιξα δηλαδή 1-1) και πήγα ταμείο». Προσωπικά από μια άποψη είμαι χαρούμενος για τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης των αναγνωστών της στήλης, από την άλλη όμως είμαι στεναχωρημένος, γιατί για μια ακόμη φορά δεν έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου.
 
Οσον αφορά το σχολιασμό του ντέρμπι, δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά πράγματα. Ο Ολυμπιακός ήθελε το παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΚ και είχε στη σύνθεσή του τον Ριβάλντο που με δυο προσωπικά γκολ έκανε τη διαφορά. Ποιοτικά το παιχνίδι ήταν μέτριο και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την αριθμητική υπεροχή της, αφού από το 10ο λεπτό του πρώτου ημίχρονου ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίχτες (ο Γεωργάτος εκτός από τη σέντρα στο πρώτο γκολ της ομάδας του ήταν ανύπαρκτος) και μετά την αποβολή του Στολτίδη με 9 παίχτες. Ενα μόνο σχόλιο για το παιχνίδι, που αφορά τη διαιτησία και τους συντρόφους ΑΕΚτζήδες. Ελπίζω μετά τους δυο αγώνες με τον Ολυμπιακό να καταλάβατε τι σημαίνει χειρουργική διαιτησία. Με το βαμβάκι σας έσφαξε ο Τσίκινης αλλά δε μπορείτε να μιλήσετε γιατί τέτοιου είδους «χειρουργεία» αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ από την αρχή της χρονιάς.
 
♦ Μια περίεργη και ταυτόχρονα σοβαρή καταγγελία έκανε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η Λιάνα Κανέλλη, ζητώντας να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να ερευνηθεί αν υπάρχει «τρύπα» στο λογισμικό που αφορά το «Πάμε Στοίχημα». Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, υπάρχει κατάλογος 1200 ατόμων που έχει στείλει η διοίκηση του ΟΠΑΠ στο ΣΔΟΕ για έλεγχο. Τα άτομα αυτά είχαν παραβιάσει το λογισμικό του ΟΠΑΠ και μετά τη λήξη των αγώνων στοιχημάτιζαν και τα δελτία τους φαίνονταν έγκυρα, παρότι εκπρόθεσμα. Με τον τρόπο αυτό αθλητικοί παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και οργανωμένοι οπαδοί αποκόμισαν 186 δισεκατομμύρια δραχμές το διάστημα 2001-2005.
 
Ηδη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Δ. Παπαγγελόπουλος διέταξε προκαταρκτική εξέταση (παλιά μου τέχνη κόσκινο) και παρά τα δυσμενή σχόλια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ότι η Κανέλλη αποπροσανατολίζει την επιτροπή από το μείζον θέμα των υποκλοπών, οι βουλευτές ζήτησαν να οριστεί ειδική συνεδρίαση για το θέμα.
Αν η καταγγελία έχει υπόσταση, οι εξελίξεις θα είναι άκρως απρόβλεπτες και θα έρθουν σε μια περίοδο που άπαντες οι «ανιδιοτελείς εργάτες» του ελληνικού ποδοσφαίρου προσδοκούν στο Στοίχημα για να βάλουν επιπλέον φράγκα στην τσέπη. Χώρια που ορισμένοι απ’ αυτούς θα βρεθούν ένα βήμα πριν την φυλακή…
 
Κος Πάπιας
 
ΥΓ: Οπως βλέπετε από τη φωτογραφία που δημοσιεύεται στη σελίδα 6 αυτού του φύλλου και είναι από τον αγώνα της Λιβόρνο με την Ιντερ, οι φίλαθλοι της «κόκκινης» ομάδας του καμπιονάτο δείχνουν την αλληλεγγύη τους στον άδικα προφυλακισθέντα Νίκο Κουνταρδά. Στην Ελλάδα, η υπόθεση του νεαρού που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του Πολυζωγόπουλου περνάει στο ντούκου.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

Παρασκευή, 24.02.06
Επόμενο άρθρο

ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

Δευτέρα, 27.02.06

Σχετικά Αρθρα

Eπέλεξαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία, παρά να σηκώσουν το Κύπελλο

Αγγλία, ποδόσφαιρο γυναικών

Αθλητισμός 29 Μάι 2025, 10:53

Από τη Φεϊρούζ στον Πίπο Ιντσάγκι

Αθλητισμός 13 Μάι 2025, 10:36

Αουτς, αυτό πόνεσε…

Αθλητισμός 29 Απρ 2025, 14:04

Παιχταράδες άλλων εποχών…

…και ολίγη από Μπαρτζώκα

Αθλητισμός 2 Απρ 2025, 13:32

Παίζουμε για μια Υπόθεση

Αθλητισμός 22 Μαρ 2025, 13:13

Η ομαδάρα ξεπετάγεται μέσα από τα ερείπια

Αθλητισμός 14 Μαρ 2025, 17:29
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

1 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 3

Μνημόσυνο στη σιωνιστική οντότητα για τις 600 μέρες ενός χαμένου πολέμου

31 Μάι 2025, 09:01
Παιδεία

Ξανά για τον Μινώταυρο των πανελλαδικών εξετάσεων και την απελευθερωτική ελεύθερη πρόσβαση

31 Μάι 2025, 06:38
Πολιτική

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

31 Μάι 2025, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

31 Μάι 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάη

31 Μάι 2025, 00:01
Κόντρες

Χειρότερη και από τη Μπριζίτ

30 Μάι 2025, 21:33
Καταστολή

Δίκη για τη σκευωρία των Σεπολίων: Αναβολή, επειδή η πρόεδρος έχει… μεταπτυχιακό!

30 Μάι 2025, 21:32
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 2

Και εκκαθάριση ομάδας δωσίλογων

30 Μάι 2025, 20:07
Πολιτική

Oλοι/ες αύριο στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 π.μ., Πάρκο Ελευθερίας

30 Μάι 2025, 13:56
Διεθνή

Αυτή είναι η συμφωνία που προτείνουν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση σιωναζιστές και Αμερικάνοι

Η Χαμάς κρατάει ανοιχτή τη διαπραγμάτευση, ξέροντας ότι τελικά οι σιωναζιστές θα συρθούν στους όρους της Αντίστασης

30 Μάι 2025, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2025, 00:01
Πολιτική

Αθλια μεθόδευση Μητσοτάκη για να θαφτούν οριστικά οι κακουργηματικές ποινικές ευθύνες του ίδιου και του Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών

29 Μάι 2025, 22:00
Διεθνή

Παγίδες θανάτου τα αμερικανο-σιωνιστικά «κέντρα διανομής βοήθειας» στη Γάζα

Προς οριστική κατάρρευση βαδίζει ο βρόμικος αυτός μηχανισμός

29 Μάι 2025, 14:06
Διεθνή

Aπό το «Σπάσιμο του Ξίφους» στις «Πύλες της Κόλασης» και από εκεί στις «Πέτρες του Δαβίδ»

29 Μάι 2025, 12:05
Αθλητισμός

Eπέλεξαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία, παρά να σηκώσουν το Κύπελλο

Αγγλία, ποδόσφαιρο γυναικών

29 Μάι 2025, 10:53
Η παπάρα

Ντιμπέιτ πολιτικών απατεώνων: νικητής ο ακροδεξιός

29 Μάι 2025, 10:08
Κόντρες

Πού πάτε, ρε ΚΥΠατζήδες, χωρίς Λούκι Λουκ;

29 Μάι 2025, 09:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάη

29 Μάι 2025, 00:01
Αγροτικά

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια

Από τη μια οι λαμογιές με τις παράνομες επιδοτήσεις, από την άλλη η προσπάθεια να αποχαρακτηριστούν 50 εκατ. στρέμματα δασών και δασικών εκτάσεων

28 Μάι 2025, 23:35
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

Ημέρα γάλακτος.

1945: Η ΚΕ του ΕΑΜ καταγγέλλει ότι μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας έχουν δολοφονηθεί πεντακόσιοι και φυλακιστεί 30.000 αγωνιστές της εθνικής αντίστασης, ενώ κυκλοφορούν στην ύπαιθρο 150 ομάδες της δεξιάς με 20.000 οπλοφόρους.

1964: Καθιερώνεται με νόμο η υποχρεωτική συνταξιοδότηση των δημοσίων υπαλλήλων (πλην στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας) μετά τη συμπλήρωση 35ετίας.

1973: Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος αυτοδιορίζεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

1979: Βόμβα στην Επιθεώρηση Εργασίας στη Νέα Ιωνία (ΕΛΑ).

1979: Καταδικάζονται δέκα μέλη της ακροδεξιάς Οργανώσεως Εθνικής Αποκαταστάσεως.

1987: Εκρήγνυται στον αέρα ελικόπτερο που μετέφερε τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Ρασίντ Καραμέ (νεκρός) από εκρηκτικό μηχανισμό.

1989: Βόμβα στο κτίριο του υπουργείου Δικαιοσύνης (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αντιλαμβάνομαι ότι το θέμα της Γάζας έχει πάρει καταστροφικές διαστάσεις, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Γι’ αυτό και ασκούνται πιέσεις διπλωματικές διεθνώς και μεμονωμένα, για να αρθεί ο αποκλεισμός και η απαγόρευση, η παρεμπόδιση αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας. Παρακολουθώ τις προσπάθειες της χώρας μας, ιδιαίτερα στον ΟΗΕ, που συμβαίνει, όπως ξέρετε, κύριε Πρόεδρε, τον τελευταίο μήνα να είμαστε προεδρεύουσα χώρα του Συμβουλίου Ασφαλείας υπό την ιδιότητα του μη μονίμου μέλους. Και θα αναφερθώ μόνο σε αυτά, χωρίς να θέλω ούτε να υποτιμήσω ούτε να υπερτιμήσω αυτές τις πρωτοβουλίες που συνήθως είναι συλλογικές.

Κωνσταντίνος Τασούλας

(Ο Φάμελλος, κάνοντας πως δε θυμάται τους εναγκαλισμούς του Τσίπρα με τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου και τις συμφωνίες -και στρατιωτικής συνεργασίας- της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους σιωναζιστές του Τελ Αβίβ, πήγε στον Τασούλα για να του πει ότι «η θηριωδία, η οποία εξελίσσεται στη Γάζα και στην Παλαιστίνη, μας αφορά όλους και οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες»! Του είπε, ακόμα, ότι «οι πρωτοβουλίες μέχρι στιγμής και οι επιλογές της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει συμπαραταχθεί μαζί με τους ηγέτες άλλων χωρών και ευρωπαϊκών χωρών είναι αναντίστοιχες με τις σοβαρές ευθύνες που έχουμε». Και ο Τασούλας, προετοιμασμένος καλά καθώς γνώριζε το θέμα της επίσκεψης Φάμελλου, αφού διαπίστωσε ότι «το θέμα της Γάζας» -έτσι ακριβώς, «το θέμα της Γάζας», όχι η γενοκτονία, τα εγκλήματα πολέμου και τα παρόμοια- άρχισε να απαριθμεί από στήθους, με ημερομηνίες και λεπτομέρειες, τις… πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη υπέρ των Παλαιστίνιων! Πρέπει να ζήλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την άνεση με την οποία ο Τασούλας εκφωνούσε το αισχρό αφήγημά του. Αιφνιδιασμένος από την προκλητική απάντηση Τασούλα, σε στιλ κυβερνητικού εκπρόσωπου, ο Φάμελλος κλείστηκε στο καβούκι του, λέγοντας αμήχανα: «Και εγώ, κύριε Πρόεδρε, χωρίς κανένα σχόλιο, όπως είπατε και εσείς, θα διατυπώσω την άποψή μου και στη συνέχεια, οφείλω να καταθέσω προτάσεις για να είναι η Ελλάδα στη σωστή πλευρά της ιστορίας που είναι η πλευρά της ανθρωπιάς και της ειρήνης». Ηταν ένα σύντομο ντιμπέιτ μεταξύ πολιτικών απατεώνων, στο οποίο νικητής βγήκε ο ακροδεξιός Τασούλας, που έδωσε στον Μητσοτάκη την ικανοποίηση της σκέψης ότι καλώς τον έβαλε στο προεδρικό μέγαρο, καθώς είναι αποφασισμένος να συμπεριφέρεται όχι σαν «ρυθμιστής του πολιτεύματος», αλλά ως φανατικός δεξιός και μεγαλοστέλεχος της ΝΔ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    17Ν
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Εφετείο 17Ν
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΕΛΑ
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Ποιοι είμαστε
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Επικοινωνία
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Όροι χρήσης
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Ποιοι είμαστε
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Επικοινωνία
  • ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    ΚΟΡΑΚΙ ΣΦΥΡΑ ΤΟ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo