Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δυτική Σαχάρα: ένα ισπανικό διαβατήριο δεν κλείνει πενήντα χρόνια κατοχής και ανολοκλήρωτης αποαποικιοποίησης
  • Γιάννης Μάγγος: Ας μη γελιόμαστε! Ο ξυλοδαρμός και βασανισμός του Βασίλειου Μάγγου είναι μία και μοναδική υπόθεση
  • Ρότζερ Γουότερς προς Εντ Σίραν: Ανήκεις στην κατηγορία των μικρών καριόληδων
  • Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη
  • Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος
  • Με το που είπε «υποστηρίζω το Ισραήλ» άδειασε η αίθουσα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ας υποκλιθούμε στο μεγαλείο των Γαζάουϊ: «ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ»!
Διεθνή

Ας υποκλιθούμε στο μεγαλείο των Γαζάουϊ: «ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ»!

Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Ιούλ 2024, 08:34

«Δεν φεύγουμε». Αυτό είναι το μήνυμα των κατοίκων της πόλης της Γάζας προς τους σιωνιστές εισβολείς που τους καλούν να εγκαταλείψουν τις γειτονιές τους και την πόλη τους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από βιντεάκια που μεταδίδουν αυτό το μήνυμα. Περήφανοι Γαζάουϊ, γυναίκες, άνδρες, παιδιά, ηλικιωμένοι, εκφράζουν την απόφασή τους να παραμείνουν ακλόνητοι στη γη τους, στο πλευρό των παιδιών τους της ένοπλης Αντίστασης. Λευτεριά ή θάνατος! Αυτό είναι το μήνυμα.

«Υπομονετικοί και ακλόνητοι, δεν θα φύγουμε από αυτή τη χώρα». Η Ουμ Οσάμα Αμπού Χαΐν έχασε πέντε από τους γιους της στον πόλεμο στη Γάζα. Το μήνυμά της προς την ανθρωπότητα: «Οι γιοι μου έπεσαν σαν μουτζαχεντίν και αν δεν πετύχουν το στόχο, θα τον πετύχουν οι γιοι τους». Στην ηρεμία και την αποφασιστικότητα με την οποία μιλάει αντικαθρεφτίζεται η θέληση ενός ολόκληρου λαού, των ελεύθερων πολιορκημένων της Γάζας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/Oum_Osama_Abu_Hain.mp4

«Ανθεκτικοί»… Ενα μήνυμα μικρών και μεγάλων μέσα από τα ερείπια, με ηχητική υπόκρουση το «Μαουτινί» («Πατρίδα μου»), τον άτυπο εθνικό ύμνο της Παλαιστίνης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/anthektikoi.mp4

Tην ώρα που οι γιατροί τού προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, με τα ρούχα του γεμάτα αίματα, ένας ηλικιωμένος άνδρας που το σπίτι του μόλις βομβαρδίστηκε, στέλνει το ίδιο μήνυμα:

«Αυτό που έγινε είναι κάτι ακατανόητο, ανεξήγητο. Καθόμασταν στο σπίτι μας ήσυχα και ειρηνικά. Δεν πηγαίναμε πουθενά, δε συμμετείχαμε σε οποιουδήποτε τύπου δραστηριότητες. Δεν πρόκειται για υπόθεση αντιποίνων για κάτι που κάναμε, πρόκειται για υπόθεση εκτοπισμού. Το ζήτημα είναι ότι εμείς βρισκόμαστε στα σπίτια μας κι αυτοί μας απαγορεύουν να βρισκόμαστε στα σπίτια μας. «Πρέπει να μετακινηθείτε προς το νότο». Μα τω θεώ, δεν θα εκκενώσουμε. Σήμερα βομβαρδιστήκαμε και τραυματιστήκαμε, τα εγγόνια και τα παιδιά μου μπορεί να έγιναν μάρτυρες, αλλά θα γυρίσω στο σπίτι μου, θεού θέλοντος, και ας μας βομβαρδίσουν ξανά. Θα συναντήσουμε το θεό μας ως μάρτυρες, δε θα τον συναντήσουμε ως φυγάδες. Mα τω θεώ, δε θα δραπετεύσουμε. Δε θα υποχωρήσουμε. Nα ξέρει ο ποταπός και βρόμικος [Νετανιάχου] ότι η αφοσίωσή μας είναι δυνατότερη από τους πυραύλους τους. Μα τω θεώ, η αφοσίωσή μας είναι δυνατότερη από τους πυραύλους τους. Ας πάρει το γιο μου ή τον εγγονό μου ή τον μισό εμένα ή ολόκληρο εμένα, ορκίζομαι στο θεό ότι δε θα φύγουμε και ότι θα παραμείνω ακλόνητος σ’ αυτή τη γη των ακλόνητων».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/travmatias_pappous_den_fefgoume.mp4

Mικροί και μεγάλοι, δηλώνουν ότι θα ζήσουν στα ερείπια των σπιτιών τους και δεν πρόκειται να φύγουν.

Δημοσιογράφος: Γλυκιά μου, θέλεις να πας στο Νότο; Κοριτσάκι: Οχι. Αγοράκι: Δε φεύγω. Αλλο αγοράκι: Δε φεύγουμε, θα συνεχίσουμε να ζούμε στα ερείπια. Ανδρας: Δεν φεύγουμε, μέχρι το θάνατο. Αγόρι: Δε φεύγουμε, είμαστε ακλόνητοι. Ανδρας: Παρά την πείνα και παρά την πολιορκία, δε φεύγουμε Ηλικιωμένος: Λέω στην Κατοχή: ο τελευταίος εκτοπισμός θα είναι προς το θεό. Δε φεύγουμε από τη γη μας. 

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/zoi_sta_ereipia_NorthGaza.mp4

Στη Σατζαΐα, τη γη των γενναίων, αυτός ο Παλαιστίνιος στέκεται μπροστά σε ένα ανατιναγμένο σιωναζιστικό τανκ μεταφοράς προσωπικού και στέλνει το μήνυμά του στα αγγλικά: Μπορεί να χάνουμε παιδιά, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, φίλους, αλλά η λέξη «παράδοση» δεν υπάρχει για εμάς. Ποτέ δε θα σηκώσουμε λευκή σημαία. ‘Η θα ζήσουμε στην παραδεισένια γη μας ή θα ζήσουμε στον παράδεισο στον ουρανό.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/shujjaia_man_tankdestroyed.mp4

Αυτό είναι ένα τανκ-κούνια, λέει το «αετόπουλο» της Σατζαΐα, κάνοντας το σήμα της νίκης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/paidia_tank_Shujjaia.mp4

«Το σπίτι μου είναι κατεστραμμένο και οι δύο γιοι μου μαρτύρησαν. Θέλω να κοιμηθώ στα ερείπια, να φτιάξω καφέ πάνω στα ερείπια. Φυσικά και δεν πρόκειται να φύγω από τη Σατζαΐα». Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσεις αυτόν τον κάτοικο της πόλης της Γάζας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/kafes_ereipia_Shujjaia.mp4

Kαι πώς να χαρακτηρίσεις αυτόν τον νέο άνδρα που κρατάει στα χέρια του τη σορό του μάρτυρα πατέρα του και φωνάζει με την αποφασιστικότητα των γενναίων της Παλαιστίνης: «Δεν θα φύγουμε από τη γη μας, ακόμα κι αν σκοτωθούν οι οικογένειές μας. Ακόμα κι αν μείνουμε οι τελευταίοι, ο θάνατος του καθενός από εμάς αυξάνει την αποφασιστικότητά μας. Είμαι χαρούμενος που ο πατέρας μου είναι μάρτυρας για την Παλαιστίνη».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/krataei_ptoma_patera.mp4

Οπως ακριβώς το είπε η συντρόφισα Λέιλα Χάλεντ:

«Ξέρουμε ότι πληρώνουμε ένα πολύ βαρύ τίμημα, με τις απώλειες του λαού μας, των παιδιών, των γυναικών,  και με την καταστροφή των σπιτιών μας στη Γάζα. Τα πάντα καταστρέφονται τώρα. Και χρησιμοποιούν και έναν άλλο πόλεμο, μας αναγκάζουν να λιμοκτονήσουμε. Η πείνα στη Γάζα. Και νομίζουν ότι εξαιτίας αυτού ο λαός δε θα υποστηρίξει την Αντίσταση.

Μα είναι η δική τους Αντίσταση. Αυτή είναι η έναρξη της απελευθέρωσης. Δεν είναι απλά στρατιωτική δράση. Τώρα αρχίσαμε τη δράση της απελευθέρωσης. Και αυτή είναι η αρχή. Εχουν πολιορκήσει τη Λωρίδα της Γάζας και το λαό μας εκεί για 70 χρόνια. Και τώρα το εντείνουν σκοτώνοντας το λαό μας.

Ακόμα και ο ισραηλινός στρατός παραπονιέται ότι δεν πολεμά, μόνο σκοτώνουν, μόνο σκοτώνουν ανθρώπους. Επειδή δε βλέπουν κανέναν από την Αντίσταση, τους μαχητές της ελευθερίας. Αυτοί βγαίνουν από τα τούνελ και [οι σιωνιστές] δεν ξέρουν πότε και πώς, δεν ξέρουν τίποτα γι’ αυτό. Και τώρα το Ισραήλ βρίσκεται σε κρίση. Αυτό είναι επίσης ένα επίτευγμα της Αντίστασής μας. Και μπορούμε να συνεχίσουμε, είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό». 

Εκτύπωση 🖨
ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 17 Ιούλη

Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επόμενο άρθρο Μητσοτάκης με πράσινο ταγιέρ

Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σχετικά Αρθρα

Δυτική Σαχάρα: ένα ισπανικό διαβατήριο δεν κλείνει πενήντα χρόνια κατοχής και ανολοκλήρωτης αποαποικιοποίησης

Διεθνή 17 Σεπ 2026, 12:48

Η AfD συνδέει την παραγωγή όπλων με τις απελάσεις, καθώς η ισραηλινή Elbit εξετάζει την επέκτασή της στη Γερμανία

Διεθνή 15 Σεπ 2026, 09:16

Οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια πρόθυμοι εταίροι του ισραηλινού κράτους

Διεθνή 13 Σεπ 2026, 19:54

«Η πολιτική εξουσία του Λιβάνου είναι συνένοχη στα ισραηλινά εγκλήματα»

Δήλωση βουλευτή της Χεζμπολά

Διεθνή 13 Σεπ 2026, 11:29

Ο λαός του λιβανέζικου νότου «έφτυσε» τον ξενόδουλο πρόεδρο Αούν

Διεθνή 12 Σεπ 2026, 14:15

Ανακτήθηκαν 5.400 km²: Επιχείρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης

Διεθνή 12 Σεπ 2026, 08:16
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Δυτική Σαχάρα: ένα ισπανικό διαβατήριο δεν κλείνει πενήντα χρόνια κατοχής και ανολοκλήρωτης αποαποικιοποίησης

17 Σεπ 2026, 12:48
Καταστολή

Γιάννης Μάγγος: Ας μη γελιόμαστε! Ο ξυλοδαρμός και βασανισμός του Βασίλειου Μάγγου είναι μία και μοναδική υπόθεση

17 Σεπ 2026, 11:23
Πολιτισμός

Ρότζερ Γουότερς προς Εντ Σίραν: Ανήκεις στην κατηγορία των μικρών καριόληδων

17 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

17 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Από το «ντου» στην «περιπέτεια» ένας Κούλης δρόμος

16 Σεπ 2026, 20:17
Πολιτισμός

Με το που είπε «υποστηρίζω το Ισραήλ» άδειασε η αίθουσα

16 Σεπ 2026, 18:35
Πολιτική

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας αβανταδόρος της πολιτικής των σιωναζιστών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την οποία στηρίζεται

16 Σεπ 2026, 14:51
Υγεία

Θάνατος Μαζωνάκη: Δεν μας τα λέει καλά ο ακροδεξιός Θάνος Πλεύρης

Ασθενής μνήμη και άτυπη μαρτυρία υπεράσπισης του γιατρού του Κολωνακίου

16 Σεπ 2026, 13:18
Αγροτικά

ΠΟΓΕΔΥ: «Τα ψέματα για τον αφθώδη στη Μυτιλήνη»

16 Σεπ 2026, 11:51
Παιδεία

Να σταματήσει η δίωξη του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γιώργου Καββαδία

16 Σεπ 2026, 05:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Σεπτέμβρη

16 Σεπ 2026, 00:01
Εργατικά

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Να δικαιωθούν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί

15 Σεπ 2026, 21:36
Παιδεία

Προκλητικά και με όλα τα μέσα το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» – πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια

15 Σεπ 2026, 21:31
Υγεία

Παριστάνουν τους αγανακτισμένους, αλλά είναι όλοι τους στο κόλπο της «ιατρικής» κονόμας

15 Σεπ 2026, 21:27
Πολιτισμός

Ο Macklemore απαντά για τον αποκλεισμό του από το υπόλοιπο της περιοδείας του Ed Sheeran

«Αν οι λέξεις Free Palestine μου κόστισαν τη σκηνή, τότε αυτή ήταν η πιο επιτυχημένη περιοδεία που έχω κάνει ποτέ»

15 Σεπ 2026, 18:12
Εργατικά

Η επιδότηση ανεργίας είναι ασφαλιστικό δικαίωμα των εργαζόμενων και όχι κρατικό προνοιακό επίδομα

Ο Π. Μαρινάκης δεν πρωτοτύπησε: ακολουθεί το δρόμο όλων των αστικών κυβερνήσεων

15 Σεπ 2026, 12:01
Διεθνή

Η AfD συνδέει την παραγωγή όπλων με τις απελάσεις, καθώς η ισραηλινή Elbit εξετάζει την επέκτασή της στη Γερμανία

15 Σεπ 2026, 09:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Γερμανία: Εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volkswagen μετατρέπεται σε εργοστάσιο όπλων για ισραηλινή πολεμική εταιρία

14 Σεπ 2026, 20:09
Πολιτισμός

Μαζικός κοινωνικός εκφασισμός: Με επικεφαλής τη σιωνιστική αντιπολίτευση ζητούν την «εξόντωση» των δημιουργών του «ΝΑΖΑ»

14 Σεπ 2026, 19:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη

ΗΠΑ: Ημέρα πολιτικών δικαιωμάτων (1952).

1952: Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της αεροπορίας καταδικάζονται σε βαρύτατες ποινές.

1961: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αντνάν Μεντερές και ο ΥπΕξ Φατίν Ρουστού Ζορλού.

1969: Ανακάλυψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το ΡΧ της Συγγρού.

1970: Εμφύλιος δέκα ημερών στην Ιορδανία, βομβαρδισμός των Παλαιστινίων και εκδίωξή τους από τη χώρα.

1970: Πρώτη ενέργεια των Ερυθρών Ταξιαρχιών: Δύο μπιτόνια βενζίνης ανατινάζονται έξω από το σπίτι του γενικού διευθυντή της «Siemens» Τζουζέπε Λεόνι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Εφετείο 17Ν

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • ΕΛΑ

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Επικοινωνία

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Όροι χρήσης

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Ποιοι είμαστε

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Επικοινωνία

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • Όροι χρήσης

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Θυελλώδης καμπάνια των Παλαιστίνιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo