Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αρχισε το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων: Δώδεκα νέες εστίες μεταξύ 21 και 29 Μάη
  • Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 30 Μάη
  • Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ
  • Follow the money
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»Απέκτησε και η μουσική σκηνή τον Χωμενίδη της…
Πολιτισμός

Απέκτησε και η μουσική σκηνή τον Χωμενίδη της…

ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Μάι 2025, 13:42
Ευτυχώς για τον αείμνηστο Ζαν-Λικ Γκοντάρ που δεν ζούσε ο Δρογώσης όταν κινηματογραφούσε τους «τρομοκράτες» εκείνης της εποχής. Αν ζούσε ο Δρογώσης, θα τ' άκουγε και ο Γκοντάρ ένα χεράκι.

Δεν ξέρουμε τι διδάσκουν τώρα στις δημοσιογραφικές σχολές (ή στα ΙΕΚ «δημοσιογραφίας»), όμως παλιά τα μαθήματα ξεκινούσαν με τον ορισμό της είδησης: αν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, δεν είναι είδηση – αν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο, είναι είδηση. Την τελευταία διετία, ο ορισμός θα μπορούσε να επικαιροποιηθεί: αν ισραηλινός καλλιτέχνης ή συγγραφέας εμφανιστεί σε ανοιχτό στο κοινό χώρο και αποδοκιμαστεί, δεν είναι είδηση – αν ισραηλινός καλλιτέχνης ή συγγραφέας εμφανιστεί σε ανοιχτό στο κοινό χώρο και δεν αποδοκιμαστεί, είναι είδηση.

Παρά τις αντιδράσεις, ακόμα και από κρατικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς όπως ο ιρλανδέζικος, ο ισπανικός και ο σλοβένικος, η EBU κάλεσε και φέτος τη σιωνιστική οντότητα να συμμετάσχει στο ποπ πανηγυράκι (με την τεράστια ακροαματικότητα). Και οι σιωνιστές, μανούλες στην προπαγάνδα, έστειλαν μια τύπισσα που παρουσιάστηκε σαν «επιζήσασα από τη σφαγή της 7ης Οκτώβρη». Φυσικά, δεν έγραψαν ότι τη σφαγή των θεατών στο rave party την έκαναν τα Απάτσι και τα τεθωρακισμένα των σιωναζιστών και όχι οι παλαιστίνιοι μαχητές.

Επειδή περίμεναν τις αποδοκιμασίες (είπαμε: δεν είναι είδηση), η ίδια η τραγουδιάρα δήλωσε ότι έκανε πρόβες με τεχνητά γιουχαΐσματα και κορναρίσματα, ώστε να συνηθίσει και να μη χάνει το ρυθμό της.

Οι Ελβετοί την υποδέχτηκαν όπως έπρεπε. Τα πόστερ στους δρόμους γέμισαν με συνθήματα καταγγελίας της γενοκτονίας και υπέρ της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης, η αποστολή έγινε δεκτή με γιουχαΐσματα όταν έμπαινε στο χώρο του πανηγυριού, ενώ όταν βγήκε να τραγουδήσει η σιωνίστρια ανοίχτηκαν παλαιστινιακές σημαίες, ακούστηκαν γιουχαΐσματα, σφυρίγματα και κορναρίσματα. Οι παμπόνηροι ελβετοί διοργανωτές είπαν πως η μόνη παραβίαση που υπήρξε ήταν στο… μέγεθος των σημαιών που ανοίχτηκαν. Επιτρέπονται οι σημαίες, αλλά… μέχρι ένα ορισμένο μέγεθος. Σκεφτείτε τώρα πόσο θα μπορούσε αυτό να επηρεάσει εκείνους που πήραν παλαιστινιακές σημαίες, πλήρωσαν εισιτήριο και πήγαν στο πανηγύρι μόνο γι’ αυτό το λόγο. Ακόμα και οι τυπολάτρες κάτοικοι της Ελβετίας δε θα έκαναν κάτι τέτοιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC News (@bbcnews)


Ως εδώ καλά. Αλλο ένα πακέτο εκδηλώσεων αποδοκιμασίας των σιωναζιστών και έκφρασης αλληλεγγύης στον μαχόμενο παλαιστινιακό λαό.

Σίγουρα θύμωσε ο Χωμενίδης. Δεν ξέρουμε αν έγραψε και τίποτα σαν το έμεσμα που είχε γράψει μετά τη ματαίωση της προκλητικής σιωνιστικής εκδήλωσης στη Διεθνή Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Σίγουρα θύμωσε ο Πρετεντέρης. Μόλις χτες δημοσιεύτηκαν στα «Νέα» κάτι εκκρίσεις της χοληδόχου κύστης του. Κι αυτός για τη ματαίωση της προκλητικής σιωνιστικής εκδήλωσης στη Διεθνή Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.

Αλλά δε γίνεται κάθε μέρα μακαρόνια-ρύζι, Χωμενίδης-Πρετεντέρης. Αυτή τη φορά επιστρατεύτηκε (ή αυτοεπιστρατεύτηκε, το ίδιο κάνει) ο Στάθης Δρογώσης. Για όσους δεν τον ξέρετε, πρόκειται για τραγουδοποιό που στα νιάτα του λεγόταν ότι ήταν στην ΕΑΑΚ, μετά πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ (ήταν και υποψήφιος στο Δήμο Αθήνας με το συνδυασμό του Σακελλαρίδη) και μετά το τρίτο Μνημόνιο έφυγε. Εσχάτως, εμείς τουλάχιστον τον είχαμε χάσει, αλλά μας έδωσε καλό στίγμα άμα τη επανεμφανίσει του. Για δείτε το:

Eίδατε πόσο προσεγμένο είναι το πακετάκι; Τίποτα δεν έχει μείνει εκτός και όλα με λίγες λέξεις:

  • Επιζήσασα επίθεσης των τρομοκρατών Παλαιστίνιων.
  • Σκληροτράχηλη και γενναία, όπως κάθε σιωνιστής και σιωνίστρια.
  • Φωνάρα και τραγουδάρα.

Δε θα σχολιάσουμε τίποτα για το απόλυτο τίποτα που έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία της σιωνιστικής προπαγάνδας, αναζητώντας άγνωστο τι. Αλλά, το timing, όπως λέμε, δεν είναι τυχαίο. Την ώρα που έχουμε ένα νέο  κύμα διαμαρτυριών απ’ όλο τον κόσμο, την ώρα που ακόμα και από τις Κάννες έρχεται διαμαρτυρία 400 ανθρώπων του σινεμά (ανάμεσά τους πολλοί διάσημοι και προβεβλημένοι, αλλά και πολλοί που έχουν υπηρετήσει την τέχνη με συνέπεια εδώ και δεκαετίες, όχι Δρογώσηδες), πετάγονται κάτι πορδές και νομίζουν ότι με το θόρυβο και τη βρόμα τους μπορούν ν’ αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων.

Αμ δε, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Κι έτσι όπως κυλάει ορμητικό, ξεβράζει «πτώματα» ανθρώπων που στα νιάτα τους έδειχναν πως θα γίνονταν κάτι άλλο, κάτι γειωμένο στην κοινωνία, που θα υπερασπίζεται την αλήθεια και το δίκιο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ Στάλιν, ο Πούτιν και οι… πουτινόπληκτοι

ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

Επόμενο άρθρο Oρδές αφιονισμένων ΜΑΤατζήδων έκαναν εισβολή στα Εξάρχεια

ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

Σχετικά Αρθρα

ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), στις 8 μμ

Πολιτισμός 28 Μάι 2026, 06:19

Το Εθνικό Θέατρο ως άθλιος διαφημιστής του σιωνισμού

Πολιτισμός 24 Μάι 2026, 19:39

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ

Θα γίνει την επόμενη Πέμπτη, 28 Μάη

Πολιτική 20 Μάι 2026, 20:05

Πεπρωμένο μας η πατρίδα μας, η Παλαιστίνη…

Roger Waters - Mοna Miari, COMFORTABLY NUMB RE-IMAGINED

Πολιτισμός 20 Μάι 2026, 10:24

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Τα πράγματα άλλαξαν. Υπόλογοι θα βρεθούν αυτοί που συντάσσουν μαύρες λίστες

Πολιτισμός 19 Μάι 2026, 11:27

Eurovision: Kαλά και ακόμα πιο καλά νέα

Πολιτισμός 18 Μάι 2026, 20:03
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Αρχισε το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων: Δώδεκα νέες εστίες μεταξύ 21 και 29 Μάη

Επλήγη για πρώτη φορά και η Αρκαδία (δύο εστίες μέχρι στιγμής)

30 Μάι 2026, 10:45
Καταστολή

Το Σύμφωνο έγινε νομοσχέδιο-σκούπα: διαλογή, κράτηση, απελάσεις και φακέλωμα στο όνομα της «ευρωπαϊκής τάξης»

30 Μάι 2026, 08:45
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

30 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ

29 Μάι 2026, 20:55
Κόντρες

Follow the money

29 Μάι 2026, 20:41
Διεθνή

Times of Israel: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η σιωνιστική οντότητα

29 Μάι 2026, 14:04
Υγεία

Για τα μάτια της Σταμάτας…

29 Μάι 2026, 12:22
Διεθνή

Το Ιράν έχει κερδίσει τον πόλεμο. Ο Τραμπ και ο Νετανιάχου βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με την ώρα του απολογισμού

Η ισορροπία δυνάμεων έχει μεταβληθεί και τα κράτη της Μέσης Ανατολής δεν θα αποδεχτούν πλέον μια περιφερειακή τάξη που υπαγορεύεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

29 Μάι 2026, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Μάη

29 Μάι 2026, 00:01
Καταστολή

Κατέρρευσε το στημένο κατηγορητήριο εναντίον των συλληφθέντων στις 6 Μάρτη του 2021

28 Μάι 2026, 19:00
Η παπάρα

Eνας ακούραστος φιδέμπορας

28 Μάι 2026, 18:39
Διεθνή

«Ελεύθεροι και δυνατοί, όχι άθλιοι σκλάβοι»

28 Μάι 2026, 13:03
Καταστολή

Λαθροχειρία συνηγόρου υπεράσπισης των βασανιστών του γιου του καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

28 Μάι 2026, 11:41
Υγεία

Eξαρση γαστρεντερίτιδας στο «Αττικόν» – Πώς θα σταματήσει όταν οι ασθενείς είναι σε ράντζα και δεν έχουν ούτε τουαλέτα;

28 Μάι 2026, 09:19
Πολιτισμός

ΑΠΟΨΕ | Παρουσίαση-συζήτηση του βιβλίου του Γιάχια Σινουάρ «Αγκάθια και γαρύφαλλα»

Στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα (Λαμπηδόνα), στις 8 μμ

28 Μάι 2026, 06:19
Παιδεία

Ολόκληρος Σύλλογος Διδασκόντων εγκαλείται πειθαρχικά επειδή έπεσε το ταβάνι του σχολείου!

 Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

28 Μάι 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάη

28 Μάι 2026, 00:01
Πολιτική

Νέα κουτουλιά του δάμαλου στα μαλακά του Κούλη

27 Μάι 2026, 23:23
Καταστολή

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

27 Μάι 2026, 22:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

1941: Ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατεβάζουν τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

1951: Καταστέλλεται κίνημα αξιωματικών της δεξιάς στρατιωτικής οργάνωσης ΙΔΕΑ.

1969: Οι πρώτες γυναίκες αστυφύλακες στην Ελλάδα αναλαμβάνουν υπηρεσία.

1972: 25 νεκροί και 72 τραυματίες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ από επίθεση Ιαπώνων – μελών της οργάνωσης “Στρατός Ερυθρού Αστέρα” που συνδέεται με την PLO.

1977: Συλλαμβάνεται ο εν ενεργεία ανθυπίλαρχος Γ. Διαμαντής για ρίψη χειροβομβίδας σε βιβλιοπωλείο με βουλγαρικά βιβλία στην Ασκληπιού.

2006: Ο Επαναστατικός Αγώνας πυροδοτεί εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο σπίτι του υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Την ανάγκη να υπάρξει μια «εθνική κοινωνική συμφωνία» για τη μείωση των τιμών σε βασικά προϊόντα υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM 90,1 και τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Χρειάζεται μια εθνική κοινωνική συμφωνία. Να αναλάβουν την ευθύνη τους οι δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, η βιομηχανία τροφίμων και τα σούπερ μάρκετ, μειώνοντας τις τιμές σε μια σειρά προϊόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι περνάει από το δικό της χέρι, με ελέγχους και παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, σημειώνοντας όμως ότι σε μια ελεύθερη οικονομία οι επιχειρήσεις οφείλουν να αναλάβουν και τη δική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, καθώς «υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο δεν τα βγάζει εύκολα πέρα ή και δεν τα βγάζει καθόλου πέρα». «Δεν λέει κανείς να μην κερδίζουν οι επιχειρήσεις, γιατί προφανώς οι επιχειρήσεις πηγαίνουν μπροστά όταν έχουν κέρδος. Αλλά μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες και να προχωρήσουν σε μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα», πρόσθεσε.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Καλά, αυτός δεν είναι που ως τώρα έχει «υπογράψει» κάμποσες «εθνικές συμφωνίες μείωσης των τιμών»; Αυτός είναι, δεν κάνετε λάθος. Μα αφού έχουν ήδη συναφθεί τέτοιες συμφωνίες, γιατί χρειάζεται και άλλη μία; Πώς αλλιώς θα κάνει ντόρο ο πολιτικός σαλταδόρος και γυρολόγος κομμάτων; Φίδια πουλούσε τις προηγούμενες φορές, φίδια πουλάει και τώρα. Κι ένας φιδέμπορας της αστικής πολιτικής δεν κουράζεται ποτέ. Πουλάει φίδια στο «λαουτζίκο» και την ίδια στιγμή κλείνει πονηρά το μάτι στους καπιταλιστές, τους στυλοβάτες της «πατρίδας»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Εφετείο 17Ν

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

  • ΕΛΑ

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Εφετείο ΕΛΑ

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

  • Επαναστατικός Αγώνας

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

  • Επικοινωνία

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

  • Όροι χρήσης

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

  • Ποιοι είμαστε

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

  • Επικοινωνία

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

  • Όροι χρήσης

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

    ή, αν προτιμάτε, τον Πρετεντέρη της

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo