Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας παραδέχεται ότι το Ιράν εξακολουθεί να διαθέτει τη στρατιωτική ισχύ του
  • Εφετείο ΧΑ: Απόφαση (συνεχής ενημέρωση από τη δίκη)
  • Σαν σήμερα 4 Μάρτη
  • ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης
  • Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές
  • H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…
Διεθνή

Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Μάι 2025, 20:03

Yπό άλλες συνθήκες, η είδηση θα περνούσε απαρατήρητη (μπορεί να μην μεταδιδόταν καν): Η Γιαέλ Αλεξάντερ, μητέρα του ισραηλινο-αμερικανού κρατούμενου Ιντάν Αλεξάντερ, ταξιδεύει από τις ΗΠΑ προς την περιοχή [Μέση Ανατολή], συνοδευόμενη από τον αμερικανό απεσταλμένο Ανταμ Μπόλερ. Ο Ιντάν Αλεξάντερ πρόκειται να απελευθερωθεί από την αιχμαλωσία σήμερα. Οι IDF [σιωναζιστικός στρατός] έχουν αρχίσει προετοιμασίες για να παραλάβουν τον στρατιώτη Ιντάν.

Η είδηση δόθηκε για να τονιστεί ο ρόλος του Ανταμ Μπόλερ. Προφανώς είναι αυτός που διεξήγαγε τις απευθείας διαπραγματεύσεις των ΗΠΑ με τη Χαμάς. Είναι αυτός που άνοιξε τον απευθείας δίαυλο επικοινωνίας με την Χαμάς στις αρχές Μάρτη, πραγματοποιώντας «πολύ εποικοδομητικές και παραγωγικές» συναντήσεις με τον ίδιο τον επικεφαλής διαπραγματευτή Χαλίλ Αλ-Χάγια στη Ντόχα. Στις οποίες συναντήσεις διαπίστωσε ότι οι Χαμασίτες «δεν έχουν κέρατα που φυτρώνουν από το κεφάλι τους», αλλά «είναι τύποι όπως εμείς, είναι πολύ ωραίοι  τύποι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΗΠΑ: «Μασάζ» στο σιωνιστικό όχλο για να συνηθίσει την ιδέα της ήττας – Από την αφάνεια σε φουλ δημοσιότητα ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ

Αφού άνοιξε το δρόμο, ο Μπόλερ αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα. Ο Νετανιάχου και οι σιωναζιστές του παρουσίασαν το πέρασμα του Μπόλερ στη σκιά σαν αποπομπή του από τον Τραμπ, μετά τις συναντήσεις με τη Χαμάς και τις δηλώσεις που έκανε. Ομως ο Μπόλερ συνέχισε να έχει την ιδιότητα του ειδικού απεσταλμένου του προέδρου Τραμπ. Μάλιστα, ήταν αυτός που έκανε πρόσφατα συναντήσεις με τους Ταλιμπάν, με τους οποίους επίσης είχε διαύλους επικοινωνίας από την πρώτη προεδρική θητεία του Τραμπ, όταν και είχε πάλι το ρόλο του ειδικού προεδρικού απεσταλμένου.

Οπως αποδείχτηκε, ο Μπόλερ κράτησε ορθάνοιχτο το δίαυλο με τη Χαμάς και συνέχισε τις διαπραγματεύσεις, μέχρι να επιτευχθεί η χτεσινή συμφωνία για την απελευθέρωση του αιχμάλωτου στρατιώτη Ιντάν Αλεξάντερ. Γι’ αυτό και εμφανίστηκε ως θριαμβευτής, συνοδεύοντας τη μητέρα του Αλεξάντερ στο υπερατλαντικό ταξίδι της.

Γιατί δεν κλείστηκε συμφωνία στα μέσα Μάρτη, όταν ο Μπόλερ είχε φτάσει σε συμφωνία με τη Χαμάς; Δεν μπορούμε να ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια, εκ του αποτελέσματος όμως φαίνεται πως ο Τραμπ έδωσε στον Νετανιάχου λίγο ακόμα χρόνο, προστατεύοντάς τον ταυτόχρονα από τις επιθέσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση και το στρατιωτικό και ασφαλιτοπρακτόρικο κατεστημένο της σιωνιστικής οντότητας.

Δεν αγάπησαν ξαφνικά τους Παλαιστίνιους οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές. Τους σιωναζιστές αγαπούσαν, αγαπούν και θα εξακολουθήσουν να αγαπούν, όποια κι αν είναι η κυβέρνησή τους, γιατί οι σιωναζιστές είναι το μακρύ χέρι του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στην περιοχή. Οι Αμερικάνοι συνηθίζουν να κρύβονται πίσω από τους σιωναζιστές. Φορτώνουν σ’ αυτούς τα φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ενώ οι ίδιοι εμφανίζονται… συντετριμμένοι από τα αθώα θύματα, ιδίως τα παιδιά. Ομως, οι σιωναζιστές δεν μπορούν να κάνουν βήμα χωρίς τους Αμερικάνους και την πολεμική τους βοήθεια.

Αυτό το παιχνιδάκι το έπαιζε για πάνω από ένα χρόνο ο Μπάιντεν. Τι αποδείχτηκε, όμως; Μόλις οι Αμερικάνοι έκαναν νόημα «τέλος», οι σιωναζιστές έσπευσαν να υπακούσουν χωρίς την παραμικρή αντίρρηση. Μπάιντεν και Τραμπ (που στο μεταξύ είχε εκλεγεί πρόεδρος αλλά ακόμα δεν είχε αναλάβει καθήκοντα) διηύθυναν από κοινού τις διαπραγματεύσεις και τη σύναψη της συμφωνίας των τριών φάσεων, που υπογράφτηκε στις 17 Γενάρη και άρχισε να εφαρμόζεται από τις 19 Γενάρη. Ο Νετανιάχου υπέγραψε σαν καλό σκυλάκι.

Οι σιωναζιστές έπεισαν την κυβέρνηση Τραμπ ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η εφαρμογή της δεύτερης φάσης της συμφωνίας, γιατί η Χαμάς έχει δυναμώσει πάρα πολύ και δεν μπορεί κανένας να την κουνήσει από τη Γάζα. Ο Τραμπ άναψε το πράσινο φως για επανέναρξη του πολέμου στις 18 Μάρτη. Ξέρουμε τα διάφορα στάδια: απειλές ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι θα εκτοπιστούν από τη Γάζα, που θα μετατραπεί από τον Τραμπ σε… Ριβιέρα της Μέσης Ανατολής, απειλές από τον Τραμπ ότι θ’ ανοίξει τις πύλες της κόλασης ενάντια στη Χαμάς, ανηλεείς βομβαρδισμοί που σκότωσαν μερικές ακόμα χιλιάδες Παλαιστίνιους και κατέστρεψαν κι άλλα από τα εναπομείναντα όρθια κτίρια της Γάζας.

Τι απέδωσε σε στρατιωτικό επίπεδο η συνέχιση του πολέμου; Απολύτως τίποτα. Ο σιωναζιστικός στρατός έκανε κινήσεις μόνο σε ανοιχτές περιοχές, κοντά στη «νεκρή ζώνη». Μόλις δοκίμασε να μπει λίγο σε αστικό ιστό, υπέστη σφοδρό σφυροκόπημα. Και το τελευταίο δεκαπενθήμερο η Παλαιστινιακή Αντίσταση πέρασε σε θέσεις επίθεσης, χτυπώντας σε όλο το μήκος της Λωρίδας: Μπέιτ Χανούν στο βορρά (επιχείρηση «Σπάσιμο του Ξίφους»), Πόλη της Γάζας (Σατζαΐα και Αλ-Τουφάχ), Χαν Γιούνις, Τελ Αλ-Σουλτάν, Ράφα (κύκλος επιχειρήσεων «Πύλες της Κόλασης»).

Οι σιωναζιστές δολοφόνησαν, κατέστρεψαν, καταδίκασαν τον παλαιστινιακό πληθυσμό σε λιμοκτονία, αλλά… άρωμα νίκης δεν μύρισε. Ούτε οι πολιτικοί προβοκάτορες κατάφεραν να στρέψουν κόσμο ενάντια στην Αντίσταση, ούτε οι ληστές και πλιατσικολόγοι κατάφεραν να λεηλατήσουν τις αποθήκες με τη βοήθεια (ο πέλεκυς της Αντίστασης έπεσε βαρύς πάνω τους), ούτε ο λαός έδειξε σημάδια ηττοπάθειας, ενώ η Αντίσταση έδειξε ακμαία και αποτελεσματική.

Επειδή οι Αμερικάνοι έχουν τα δικά τους σχέδια για την περιοχή (που περιλαμβάνουν και συμφωνία με το Ιράν), ο χρόνος του Νετανιάχου και των σιωναζιστών του τελείωσε. Μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, έπαιξαν τα «χασομέρια» και αντί να σκοράρουν έφαγαν γκολ. Η συμφωνία των Αμερικάνων με την Ανσαραλά που διοικεί την Υεμένη ήταν οδοδείκτης. Η χτεσινή προκαταρκτική συμφωνία με τη Χαμάς ήταν το επόμενο βήμα.

Τίποτα δε θα είναι εύκολο. Αυτό το ξέρει η Παλαιστινιακή Αντίσταση καλύτερα από τον καθένα. Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί και να τονιστεί είναι πως η Αντίσταση μπορεί και διαπραγματεύεται με τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές επειδή παραμένει Αντίσταση και είναι ενωμένη σε μια ατσάλινη ηθικοπολιτική ενότητα με τον ανθεκτικό και ανυποχώρητο αντάρτη παλαιστινιακό λαό.

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροTριτοκοσμικές συνθήκες στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 13 Μάη

Σχετικά Αρθρα

Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας παραδέχεται ότι το Ιράν εξακολουθεί να διαθέτει τη στρατιωτική ισχύ του

Φουντώνει η ανησυχία στις ΗΠΑ για έναν πόλεμο που εξαπέλυσαν και δεν κερδίζουν

Διεθνή 4 Μαρ 2026, 13:05

Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές

Διεθνή 3 Μαρ 2026, 20:43

H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου

Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση διέταξε το στρατό να μην συγκρουστεί με τους σιωναζιστές, αλλά να τους ανοίξει περάσματα

Διεθνή 3 Μαρ 2026, 19:25

Οι σιωναζιστές έχασαν την υποστήριξη της αμερικάνικης «κοινής γνώμης»

Διεθνή 3 Μαρ 2026, 12:11

Ο ιρανικός λαός είναι ενωμένος στην απόφαση να υπερασπιστεί την πατρίδα του

Πήγαν για ρεπορτάζ-λαβράκι και κατέληξαν... στον κουβά

Διεθνή 3 Μαρ 2026, 11:25

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

Διεθνή 2 Μαρ 2026, 19:25
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας παραδέχεται ότι το Ιράν εξακολουθεί να διαθέτει τη στρατιωτική ισχύ του

Φουντώνει η ανησυχία στις ΗΠΑ για έναν πόλεμο που εξαπέλυσαν και δεν κερδίζουν

4 Μαρ 2026, 13:05
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Απόφαση (συνεχής ενημέρωση από τη δίκη)

4 Μαρ 2026, 09:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάρτη

4 Μαρ 2026, 00:01
Εργατικά

ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης

3 Μαρ 2026, 21:07
Διεθνή

Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές

3 Μαρ 2026, 20:43
Διεθνή

H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου

Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση διέταξε το στρατό να μην συγκρουστεί με τους σιωναζιστές, αλλά να τους ανοίξει περάσματα

3 Μαρ 2026, 19:25
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έχασαν την υποστήριξη της αμερικάνικης «κοινής γνώμης»

3 Μαρ 2026, 12:11
Διεθνή

Ο ιρανικός λαός είναι ενωμένος στην απόφαση να υπερασπιστεί την πατρίδα του

Πήγαν για ρεπορτάζ-λαβράκι και κατέληξαν... στον κουβά

3 Μαρ 2026, 11:25
Πολιτική

Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Τι περιμένουμε από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων;

3 Μαρ 2026, 05:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

3 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάρτη

1907: Ανοίγει στην Αγία Πετρούπολη η δεύτερη Δούμα και οι ρωσικές δυνάμεις διαλύουν 40.000 διαδηλωτές.
1918: Οι Μπολσεβίκοι μετακινούν την πρωτεύουσα της Ρωσίας από την Πετρούπολη στη Μόσχα.
1952: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικυρώνει νόμο με τον οποίο διώκονται οι κομμουνιστές εκπαιδευτικοί.
1957: Ο Γρηγόρης Αυξεντίου πέφτει νεκρός μαχόμενος εναντίον βρετανικών δυνάμεων στο κρησφύγετό του στο όρος Τρόοδος (Κύπρος).
1972: Επαναχορηγείται πλήρως η στρατιωτική και οικονομική «βοήθεια» των ΗΠΑ προς την Ελλάδα.
1978: Πεθαίνει στη φυλακή ο χουντικός Μ. Μπαλόπουλος.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo