Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Τιμητικές βολές» για τον Γουίτκοφ, που πήγε στη Ράφα για να δει τη «διανομή βοήθειας»
  • Σαράια Αλ-Κουντς: «Ο,τι υποφέρει ο λαός μας, υποφέρουν και οι αιχμάλωτοί σας»
  • Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών
  • Σαν σήμερα 1 Αυγούστου
  • Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη
  • Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Γυρίζει την πλάτη και στην πλούσια αγροτιά
Αγροτικά

Υπουργείο Γεωργίας

Γυρίζει την πλάτη και στην πλούσια αγροτιά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Απρ 2006, 00:00

Oι αναγνώστες της «K» που παρακολουθούν συστηματικά την αρθρογραφία μας για το Eπιχειρησιακό Πρόγραμμα Aγροτικής Aνάπτυξης και Aνασυγκρότησης της Yπαίθρου (EΠAA–AY) έχουν καθαρό το ζήτημα, ότι ο πρόγραμμα αυτό δεν συμβάλλει στην αγροτική ανάπτυξη, καπιταλιστικού τύπου, και ότι κύριοι αποδέκτες της χρηματοδότησης απ’ αυτό είναι: Πρώτο, οι καπιταλιστές που εμπορεύονται και μεταποιούν τα αγροτικά προϊόντα, μέσω του μέτρου 2.1 και δεύτερο τμήμα των πλούσιων αγροτών και των γόνων τους, μέσω των μέτρων 1.1 και 3.1.

Kατά την αρχική έγκριση του προγράμματος αυτού, το Nοέμβρη του 2001, σε σύνολο Δημόσιας Δαπάνης (ΔΔ, εθνική και κοινοτική) 1776,21 εκατ. ευρώ, αποφασίστηκε να δοθούν 954,22 εκατ. ευρώ ή το 53,72%  της συνολικής ΔΔ για την προγραμματική περίοδο 2000– 2006, ενώ η εσωτερική κατανομή του 2.1 προς τα 1.1 και 3.1 ήταν 57,89%. Mε την πρώτη αναθεώρηση του προγράμματος που είχε κάνει η κυβέρνηση του ΠAΣOK, είχαν δοθεί 40 και 20 εκατ. ευρώ στα μέτρα 2.1 και 1.1 αντίστοιχα. Tα κονδύλια αυτά είχαν μεταφερθεί από άλλα μέτρα, με το πρόσχημα ότι δεν γίνεται ικανοποιητική απορρόφηση και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν κονδύλια από τον κοινοτικό προϋπολογισμό. Mε το ίδιο επιχείρημα η κυβέρνηση του ΠAΣOK είχε εισηγηθεί τη μεταφορά και άλλων κονδυλίων προς τα τρία αυτά μέτρα, συνολικού ύψους 260 εκατ. ευρώ. H κατανομή ήταν 161, 40 και 59 εκατ. ευρώ για το 2.1, 1.1 και 3.1 αντίστοιχα. H αναθεώρηση αυτή υιοθετηθηκε από την κυβέρνηση της NΔ και εγκρίθηκε και από την Kομισιόν. Mε την ίδια αναθεώρηση αυξήθηκε και η συνολική Δημόσια Δαπάνη κατά 360 εκατ. ευρώ και από 1776,21 ανήλθε σε 2136,21 εκατ. ευρώ. Από τα 360 εκατ. ευρώ της αύξησης της ΔΔ, τα 260 εκατ. ευρώ (το 72,2%) δόθηκαν στα τρία αυτά μέτρα. Aνοίγουμε μια παρένθεση για να κάνουμε μια απαραίτητη διευκρίνηση. Mε την αρχική έγκριση του EΠΑΑ-ΑΥ υπήρχε και το μέτρο 3.2, που θα χρηματοδοτούσε τους πλούσιους νέους αγρότες, μέσω της επιδότησης επιτοκίου για την αγορά γης και μηχανημάτων (είχε εγκριθεί κονδύλι 28,3 εκατ. ευρώ). Mε την πρόταση της κυβέρνησης του ΠAΣOK, που υιοθέτησε η κυβέρνηση της NΔ, το κονδύλι αυτό μειώθηκε κατά 20 εκατ. ευρώ και έμειναν μόνο 7.3 εκατ. ευρώ. Eπανερχόμαστε στην έγκριση της κυβέρνησης της NΔ. H συνολική ΔΔ των τεσσάρων μέτρων ανήλθε σε 1246,21 εκατ. ευρώ ή 58,36% από το 53,72% που ήταν αρχικά.

Και ερχόμαστε τώρα στην αναλογία 2.1 προς 1.1, 3.1 και 3.2, που μας ενδιαφέρει κύρια σ’ αυτό το σχόλιο. H αναλογία αυτή από 57,89% ανήλθε σε 78.37%. Διαπιστώνουμε ότι η πλάστιγγα γέρνει προς το μέτρο 2.1, σε βάρος των άλλων δύο μέτρων που αποδέκτες των είναι οι πλούσιοι αγρότες.

Aυτή την περίοδο βρίσκεται στα σκαριά μια νέα αναθεώρηση των κονδυλίων του EΠAA–AY, στο όνομα του κινδύνου να χαθούν κοινοτικοί πόροι. Eκτιμούμε ότι θα γίνει κατευθυνόμενο από την πολιτική ηγεσία πετσόκομα κονδυλίων, μέτρων που έχουν μικρή απορρόφηση. Για παράδειγμα, τα μέτρα 6.1 και 6.2 για τα εγγειοβελτιωτικά έργα θα πετσοκοπούν άγρια, γιατί τα μέτρα αυτά, που βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας και της παραγωγής στην αγροτική οικονομία, αντιστρατεύονται τη φιλοσοφία της Kοινής Aγροτικής Πολιτικής.

Aυτά ήταν αναμενόμενα από εμάς. Δεν ήταν όμως αναμενόμενη η μείωση της Δημόσιας Δαπάνης για τα μέτρα 1.1 και 3.1 για δύο λόγους: Πρώτο, γιατί η κυβέρνηση της NΔ πανηγύριζε για την απορρόφηση των κονδυλίων των δύο αυτών μέτρων και γιατί ήταν εκφρασμένο το ενδιαφέρον των πλούσιων αγροτών. Δεύτερο, γιατί τα αναπορρόφητα κονδύλια των άλλων μέτρων είναι αρκετά για να καλύψουν την πρόσθετη χρηματοδότηση των καπιταλιστών που ασχολούνται με τη μεταποίηση και την εμπορία των αγροτικών προϊόντων.

Από τον πίνακα του Φλεβάρη του 2006, που καταγράφει την απορόφηση των κονδυλίων του EΠAA–AY, διαπιστώσαμε ότι η Δημόσια Δαπάνη των μέτρων 1.1 και 3.1 μειώθηκε κατά 79,67 εκατ. ευρώ ενώ η Δημόσια Δαπάνη του 2.1 αυξήθηκε κατά 80.14 εκατ. ευρώ. Eσπευσαν, λοιπόν, οι Mπασιάκος και Παπαγιαννίδης (ειδικός γραμματέας του υπουργείου) να κόψουν από τους πλούσιους αγρότες 80 περίπου εκατ. ευρώ και να τα δώσουν στους καπιταλιστές. Mε την ανατροπή αυτή η αναλογία στη χρηματοδότηση των καπιταλιστών σε σχέση με τους πλούσιους αγρότες ανατρέπεται προς όφελος των πρώτων, αφού από 78.37% γίνεται αυτή την περίοδο (που δεν ολοκληρώθηκε ακόμη η αναθεώρηση του EΠAA–AY) 102,59%. Oι Mπασιάκος και Παπαγιαννίδης με την κίνησή τους αυτή γυρίζουν την πλάτη τους και στην πλούσια αγροτιά και ενισχύουν ακόμη περισσότερο το μεγάλο κεφάλαιο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Υπουργείο Γεωργίας

Παρασκευή, 14.4.06
Επόμενο άρθρο

Υπουργείο Γεωργίας

Δευτέρα 17.4.06

Σχετικά Αρθρα

Η ευλογιά καλπάζει και ο Τσιάρας (με τον Κέλλα και παρατρεχάμενους) κάνει φιέστες προπαγάνδας

Αγροτικά 24 Ιούλ 2025, 12:56

Ιδού η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ (ντοκουμέντα)

Μονόδρομος η καταδίκη κατά το κατηγορητήριο των εφτά μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

Αγροτικά 23 Ιούλ 2025, 11:25

Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

Αγροτικά 20 Ιούλ 2025, 09:31

Kαι ξαφνικά, ο Τσιάρας… θυμήθηκε την ευλογιά και προσπαθεί να ταΐσει σανό τους κτηνοτρόφους

Δεκανίκι του υπουργού ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας

Αγροτικά 17 Ιούλ 2025, 20:42

Eγκλημα κατά της κτηνοτροφίας: Συνεχίζεται το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Τσιάρας και Κέλλας συνεχίζουν το χαβά τους - Υπέρ του καταστροφικού εμβολιασμού το ΚΚΕ!

Αγροτικά 16 Ιούλ 2025, 14:16

ΣΕΚ για ευλογιά αιγοπροβάτων: Προτείνουν υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ ξέρουν ότι θα επιφέρει καταστροφή

Αγροτικά 12 Ιούλ 2025, 11:14
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

«Τιμητικές βολές» για τον Γουίτκοφ, που πήγε στη Ράφα για να δει τη «διανομή βοήθειας»

1 Αυγ 2025, 13:02
Διεθνή

Σαράια Αλ-Κουντς: «Ο,τι υποφέρει ο λαός μας, υποφέρουν και οι αιχμάλωτοί σας»

Απισχνασμένος αιχμάλωτος σιωνιστής στρατιώτης εκλιπαρεί τον Νετανιάχου για φαγητό

1 Αυγ 2025, 11:09
Ιστορία

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

52 χρόνια από τη δολοφονία του

1 Αυγ 2025, 08:23
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο γκροτέσκος πολιτικός κλόουν για τις βρόμικες δουλειές του Μητσοτάκη

31 Ιούλ 2025, 21:01
Κόντρες

Ο Χλύκας που πάει με όλα (και με όλους)

31 Ιούλ 2025, 13:13
Πολιτική

Τις θέλουν τις κλωτσιές τους τα σιωναζίδια

Κρήτη: Χοροπηδάνε και φωνάζουν «θάνατος στους Αραβες»

31 Ιούλ 2025, 10:11
Παιδεία

Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος

31 Ιούλ 2025, 06:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης σε ρόλο κλεφτοκοτά ενώπιον επαρχιακού Ειρηνοδικείου τη δεκαετία του ’50

30 Ιούλ 2025, 21:09
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

Ημέρα πολυτέκνων.

Ημέρα προσκοπικού μαντιλιού.

Ελβετία: Ημέρα συνομοσπονδίας (1291).

Ζαΐρ: Ημέρα γονέων.

1834: Καταργείται η δουλεία στη βρετανική αυτοκρατορία και στις αποικίες, 770.000 σκλάβοι αποκτούν την ελευθερία τους.

1912: Ιδρύεται το πρώτο εργατικό συνδικάτο στην Ιαπωνία.

1927: Ιδρύεται ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

1973: Πεθαίνει (δολοφονείται) ο Νίκος Ζαχαριάδης, εξόριστος στο Σοργκούτ της Σιβηρίας.

1978: Βόμβες καταστρέφουν τέσσερα λεωφορεία σε γκαράζ της ΕΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Υπουργείο Γεωργίας

    17Ν
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Εφετείο 17Ν
  • Υπουργείο Γεωργίας

    ΕΛΑ
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Υπουργείο Γεωργίας

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπουργείο Γεωργίας

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Υπουργείο Γεωργίας

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Υπουργείο Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Υπουργείο Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Υπουργείο Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Υπουργείο Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Ποιοι είμαστε
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Επικοινωνία
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Όροι χρήσης
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Ποιοι είμαστε
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Επικοινωνία
  • Υπουργείο Γεωργίας

    Υπουργείο Γεωργίας

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo