Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη
  • ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια
  • Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα
  • Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας
  • Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση
  • Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Πάγια τακτική οι «λίστες προγραφών» απεργών στα δημόσια νοσοκομεία, πριν από απεργίες
Εργατικά

Να μπει οριστικό τέλος

Πάγια τακτική οι «λίστες προγραφών» απεργών στα δημόσια νοσοκομεία, πριν από απεργίες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Μαρ 2025, 08:46

Γράψαμε προχτές για το κατάπτυστο έγγραφο της 1ης ΥΠΕ, με το οποίο στο Νοσοκομείο Παίδων «Π&Α Κυριακού» γινόταν προσπάθεια να καταρτιστεί «λίστα προγραφών» με τους εργαζόμενους που θα συμμετείχαν στην απεργία της 28ης Φλεβάρη για το έγκλημα στα Τέμπη και που -όπως αποδείχτηκε- ήταν εντολή της 1ης ΥΠΕ.

Σημειώναμε:

Η ίδια κατάπτυστη τακτική ακολουθήθηκε σε όλα τα νοσοκομεία της 1ης ΥΠΕ, με έγγραφο που στάλθηκε από τη διοίκηση της 1ης ΥΠΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ Ολγα Μπαλαούρα (πρώην ΠΑΣΟΚ, νυν ΝΔ), σε επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα της ΟΕΝΓΕ, Πάνο Παπανικολάου, είπε πως υπήρξε… λάθος υπαλλήλου και πως το έγγραφο θα ανακληθεί! Μετά το «κράξιμο» η αναδίπλωση, με επίσης κατάπτυστο τρόπο («λάθος υπαλλήλου»)!

Ξέρουμε πολύ καλά πως ενεργούν τα τσιράκια της κυβέρνησης στη δημόσια διοίκηση. Δίνουν προφορικές εντολές σε έμπιστους υπαλλήλους και άμα χρειαστεί να τις πάρουν πίσω, φορτώνουν την ευθύνη στον υπάλληλο. Κανένας υπάλληλος δε θα έπαιρνε τέτοια πρωτοβουλία χωρίς εντολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Παίδων «Π &Α Κυριακού»: Σιδερένια τρομοκρατία σε βελούδινο γάντι

Πράγματι, στη 1:06 μμ της ίδιας μέρας (εμείς γράψαμε στις 9:57 το πρωί), από το πρωτόκολλο της 1ης ΥΠΕ στάλθηκε επείγον e-mail σε όλα τα νοσοκομεία, που ενημέρωνε ότι ανακαλείται η εντολή για καταγραφή των εργαζόμενων που προτίθενται να απεργήσουν και πως το σχετικό έγγραφο θεωρείται «ως μηδέποτε αποσταλέν»!

 

Γιατί στάλθηκε αυτό που εκ των υστέρων, μετά το «κράξιμο», θεωρήθηκε «ως μηδέποτε αποσταλέν»; Λάθος υπαλλήλου, όπως ισχυρίστηκε η διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ, O. Μπαλαούρα; Στο ανακλητικό έγγραφο δεν υπάρχει καν αναφορά σε «εκ παραδρομής» αποστολή.

Η δε Διευθύντρια της Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Π&Α Κυριακού», προσπαθώντας να αποσείσει τις κατηγορίες που της απήγγειλε το Σωματείο Εργαζόμενων, ισχυρίστηκε ότι αυτές είναι «πάγιες ενέργειες που ακολουθούνται από τα Τμήματα Προσωπικών των Νοσοκομείων της χώρας τα οποία για κάθε επικείμενη απεργία υποχρεώνονται από τις οικείες Υ.ΠΕ. να δηλώνουν προκαταβολικά τα στοιχεία των απεργών», και προς επίρρωση του ισχυρισμού της επικαλείται το «υπ’ αριθμ. πρωτ. 4099/26.2.2025 έγγραφο της 1ης Υ.ΠΕ. με θέμα “ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ & ΠΟΕΔΗΝ) για την 28η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025. ΑΠΕΡΓΙΑ_ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ”».

Δε θ’ απαντήσουμε εμείς για λογαριασμό του Σωματείου Εργαζόμενων στο «Π&Α Κυριακού» στην εν λόγω κυρία και στους προϊσταμένους της (το διοικητικό δίδυμο Παπασάββα-Τόσκα), που ήταν επισήμως ενήμεροι για το έγγραφο της 1ης ΥΠΕ. Μας αρκεί το γεγονός ότι για να υπερασπιστεί το «γάιδαρο» (τον εαυτό της) ξεμπροστιάζει το «σαμάρι» (την διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ). Η ίδια επικαλείται τη γνωστή παροιμία.

Επομένως:

  1. Η διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ, Ολγα Μπαλαούρα, εψεύσθη όταν μίλησε για «λάθος υπαλλήλου». Εφαρμόστηκε πάγια πρακτική, με δική της εντολή.
  2. Η ανάκληση της εντολής για κατάρτιση λίστας προτιθέμενων να απεργήσουν έγινε από την κα Μπαλαούρα, μετά την αντίδραση του Σωματείου Εργαζόμενων στο «Π&Α Κυριακού» και τα δικά μας δημοσιεύματα, για να μη φανεί ότι η διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ συμμετέχει στην προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζόμενων στα νοσοκομεία, στην οποία προσπάθεια τρομοκράτησης πρωτοστατούσε ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος-υπουργός Υγείας Γεωργιάδης.
  3. Το σημαντικότερο που αποδείχτηκε είναι πως αυτές είναι πραγματικά λίστες τρομοκράτησης των εργαζόμενων πριν από απεργιακές κινητοποιήσεις. Αυτή είναι η μοναδική τους χρησιμότητα. Η επίκληση της ανάγκης ομαλής λειτουργίας των νοσοκομείων είναι καθαρά προσχηματική.
  4. Οπως χτες πραγματοποιήθηκε 24ωρη απεργία χωρίς να καταρτιστούν προκαταρκτικά λίστες, έτσι πρέπει να γίνεται πριν από κάθε απεργία. Οι συνδικαλιστές των ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, Ενώσεων Γιατρών, Σωματείων Εργαζομένων πρέπει να κατοχυρώσουν τη χτεσινή νίκη. Οι «λίστες προγραφών» πρέπει να καταργηθούν άπαξ διά παντός.
Εκτύπωση 🖨
1η ΥΠΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Να μπει οριστικό τέλος

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Επόμενο άρθρο

Να μπει οριστικό τέλος

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

Σχετικά Αρθρα

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Εργατικά 3 Νοέ 2026, 20:59

Τρομο-δίωξη γιατρού επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του

Εργατικά 2 Νοέ 2026, 11:40

Πειθαρχικά εκπαιδευτικών: Νέα τρομοκρατική κλήση σε απολογία

Για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή από την ατομική αξιολόγηση

Εργατικά 30 Οκτ 2026, 11:57

Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους (Μέρος Δεύτερο)

Εργατικά 30 Οκτ 2026, 10:47

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί καλούνται σε διαδικτυακή συνάντηση για την αξιολόγηση, εκτός διδακτικού ωραρίου

Εργατικά 29 Οκτ 2026, 11:57

Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους!

Παραπέμπουν σε Πειθαρχικό όλο το σύλλογο διδασκόντων επειδή έπεσαν σοβάδες σε σχολική αίθουσα!

Εργατικά 26 Οκτ 2026, 14:33
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

3 Νοέ 2026, 20:59
Πολιτική

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

3 Νοέ 2026, 20:56
Κόντρες

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

3 Νοέ 2026, 19:26
Διεθνή

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

3 Νοέ 2026, 13:51
Καταστολή

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

3 Νοέ 2026, 13:29
Πολιτική

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

3 Νοέ 2026, 11:55
Διεθνή

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

3 Νοέ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη

3 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες

2 Νοέ 2026, 19:53
Κόντρες

Koulis the Untouchable

2 Νοέ 2026, 19:09
Αγροτικά

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

2 Νοέ 2026, 15:27
Εργατικά

Τρομο-δίωξη γιατρού επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του

2 Νοέ 2026, 11:40
Καταστολή

Καταδικάστηκαν οι μπάτσοι-βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

2 Νοέ 2026, 11:18
Διεθνή

Σιωναζιστική φρίκη: Δίνουν σε Παλαιστίνιους τη δυνατότητα να δολοφονηθούν μόνοι ή μαζί με τις οικογένειές τους

2 Νοέ 2026, 09:53
Εκδηλώσεις

Η ποίηση των μηχανών: Αφιέρωμα στον Τζίγκα Βερτόφ

Τις δυο επόμενες Παρασκευές στην Κόντρα

2 Νοέ 2026, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Νοέμβρη

2 Νοέ 2026, 00:01
Ιστορία

Mοχάμεντ Ντέιφ: Μια θρυλική προσωπικότητα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Νοέ 2026, 12:12
Αγροτικά

Οταν το ΥΠΑΑΤ και η ΓΔΚ πιάνονται «με τη γίδα στην πλάτη» (αλλιώς: Ούτε ντροπή ούτε τσίπα)

Αναγκάστηκαν να δηλώσουν κρούσματα αφθώδους στη Λέσβο, όταν τους ξεμπροστιάσαμε για απόκρυψη

1 Νοέ 2026, 10:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Νοέμβρη

1 Νοέ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

Παναμάς: Ημέρα σημαίας.

1918: Ιδρύεται το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας που αργότερα μετονομάστηκε σε ΚΚΕ.

1973: Πορεία 5.000 ατόμων μετά το μνημόσυνο του Γ. Παπανδρέου, συγκρούσεις με την αστυνομία, πυροβολισμοί, οδοφράγματα, 37 συλλήψεις.

1977: Ιρανοί φοιτητές εισβάλουν στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατούν ενενήντα ομήρους (οι 63 Αμερικανοί), 52 από τους οποίους θα παραμείνουν αιχμάλωτοι επί 444 ημέρες.

1995: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Γιτζάκ Ράμπιν από τον ακροδεξιό Γιγκάλ Αμίρ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Να μπει οριστικό τέλος

    17Ν
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Εφετείο 17Ν
  • Να μπει οριστικό τέλος

    ΕΛΑ
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Να μπει οριστικό τέλος

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Να μπει οριστικό τέλος

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Να μπει οριστικό τέλος

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Να μπει οριστικό τέλος

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Να μπει οριστικό τέλος

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Να μπει οριστικό τέλος

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Να μπει οριστικό τέλος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Να μπει οριστικό τέλος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Να μπει οριστικό τέλος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Να μπει οριστικό τέλος

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Να μπει οριστικό τέλος

    Να μπει οριστικό τέλος

    Ποιοι είμαστε
  • Να μπει οριστικό τέλος

    Να μπει οριστικό τέλος

    Επικοινωνία
  • Να μπει οριστικό τέλος

    Να μπει οριστικό τέλος

    Όροι χρήσης
  • Να μπει οριστικό τέλος

    Να μπει οριστικό τέλος

    Ποιοι είμαστε
  • Να μπει οριστικό τέλος

    Να μπει οριστικό τέλος

    Επικοινωνία
  • Να μπει οριστικό τέλος

    Να μπει οριστικό τέλος

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo